29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Luci, nevím jak dlouho se snažíte, ale doporučuju fora na emiminu:
http://www.emimino.cz/diskuse/snazeni/
tady je to přecejenom mrtvé-snažilek už tu moc není a nebo se přesunuly na nový babinet, kde jsou především uzavřené skupiny-takže pokud si chceš pokecat a probrat to svoje-chce to něco živějšího
Není tady
No tak už vím kde u nás byla ta výrobní chyba.
Teď špekuluju, jak oddálit MS, za dva měsíce máme jet na dovču a já přece nepojedu s tou nesympatickou, protivnou pokojminedající mrchou.
Přijímám veškeré návrhy a osvědčené metody, teda kromě antikoncepce...
Není tady
Leni, děkuji..
Musím uznat, že se Vám to povedlo opravdu krásně.
Co jinak, chodíš do práce, nebo jste s prckem doma a co škola, nějak si nemůžu vybavit, jestli už jsi dostudovala. Jsem holt hlava děravá, ale mám to na co svést, skleróza prý začíná ve 25 letech.
Upravil(a) verynka (13. 5. 2012 16:44)
Není tady
Very.. chodim normal do prace.. nic mi neni... by mi hrablo doma...
skolu mam hotovou.. ale jen bakaláře.. na Ing. dlabu.... bych neotehotnela pak nikdy... strasne me to dralo ta skola.. pri praci to byl proste masakr
Upravil(a) Lenka77 (14. 5. 2012 20:10)
Není tady
škola při práci na plný úvazek musí být super masakr. Studovat je prý lepší při mateřské, ale já bych si mateřskou raději řádně mateřsky užila, než se učila. No a teď mi bohatě stačí učit se s Kikou, přijdu z práce, udělám úkoly a jde se spát.... ta 1. třída je pro rodiče tak náročná a děti ji berou hákem..
Není tady