|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Markét děkuji moc
.
A taky jsem koukla na nástěnku a fakt hodně neaktualizovaná
. Všechny těhulky už jsou maminky
. Dajaji holčičce už bude asi i rok, ne? 
A věk mám taky neaktuální
.
A jooo já na mamky snažilky nakoukla naposledy někdy kdysi dávno (tuším když se objevila Dadu) a přišlo mi to spíš jako "snažilky studentky"
. Holky to není myšleno vůbec špatně
. Jen jsem si prostě nebyla jistá že jsem fakt v maminkovském chlívečku
. A ono je to v podstatě úplně jedno, hlavněže diskuze plní svůj účel a schází se ti co mají stejné problémy nebo stejná štěstí, dokážou se chápat a podporovat
.
Není tady

No jo, teď to čtu, Danuška je těhu, holka ti gratulujůůůů, jé já mám s tebe radost.

Není tady

Jo jo, já se ráda podělím o zkušenosti(a že jich je) i s holkama které maminy ještě nejsů, já jsem taky hned nebyla, ne.
Jo a dívala jsem se na fotečky kikinečka, to je tak krásná, okatá panenka, já chcu takýýý.
Není tady

Danuš nového jen to, že už malý začal chodit do školy, tak je to změna pro něj i pro nás.
Těhu si nechávám až na příští rok.

Upravil(a) dinosaurus (25. 11. 2010 12:03)
Není tady
ahoj holky ...jdu jen pro radu....dá se někde udělat fotka z ultrazvuku , pokud ji Váš lékař nemá? ...děkuji 

jinak mooc gratuluji co mají prďolky v bříšku.... ta naše má 20 týdnů a bude to Milánek....

Není tady
danano napsal(a):
ahoj holky ...jdu jen pro radu....dá se někde udělat fotka z ultrazvuku , pokud ji Váš lékař nemá? ...děkuji
jinak mooc gratuluji co mají prďolky v bříšku.... ta naše má 20 týdnů a bude to Milánek....
jedině si zajít někam jinam, kde fotky i nahrávky z UTZ dělají, ale asi si pak bude muset vyšetření zaplatit, ale není to drahé...
Upravil(a) verynka (7. 12. 2010 21:16)
Není tady
taky ráda vzpomínám 
Není tady
Zdravím snažilky :-)))
tohle už ani není pravda... když jsem to viděla, musela jsem se přihlásit... pokud to znamená, že snažilky zas ožívají, přeju vám sem spoooooustu štěstí a budu po očku sledovat co nového...
p.s.: mě je na nástěnce o téměř 5 let míň :-)
Není tady

Tak jsem se dívala na nástěnku a pozitivní je, že většina snažilek dosáhla svého cíle...
Mj. já jsem tam vedená jako těhulka
To už ani není pravda...
A je mi tam o 4 roky míň.
To byly časy...
Přeju všem, ať se daří. 
Není tady
Holky, no vidíte, hned jste o nějaký ten roček omládly.
No já nevím jestli snažilky ožijou, ono nás už moc nezůstalo, prsty na jedné ruce by nám na sčutnutí postačily, ale bylo by to fajn.
Není tady
no nekeeee

Very... se snažkama kecame na novem BB... v sekci babinetky..je to ale uzavrena skupina... tak ja reknu ewuli at Te pozve..ale musis tam byt registr.. to nevim, zda jsi
Kamčííí.. ty vady.. visim na FB .. jak si rikala, zes ho kvuli me zalozila a jeste jsem Te tam nechytla.. skype taky nezapinas.. a Tvuj mobil uz v novym tel. nemaaam... tak se nejak ozvi 
Není tady

Ahoj holky
,
jsem z tohoto fora trochu zmatená, ale doufám, že se do toho brzo dostanu.
Je tu tedy vůbec nějaká snažilka a nebo jste už všechny těhu a nebo mamky?
PS: nechápu proč se tento chat jmenuje snažilky s čtyřlístkem č. 145 ? - má to nějaký hlubší význam?
papa 
Není tady
Luci, tohle už je strašně starý chlívek a většina těch snažilek, které jsem před lety chodily, už jsou maminky
ale klidně chlívek může pokračovat dál-určitě se tu nějaké nové snažilky objeví 
to číslo znamená kolikátý snažilkovský chlívek byl otevřen-vždy jde v jednom prokecat cca 1000 příspěvků a pak se musí založit nový 
Není tady

Aha, ale chápu správně, že nový chlívek není? 
Tak sem třeba někdo zavítá na povídání
a sdílení.
silvi, já si četla tvůj deníček a za prvé musím říct, že tvůj psaný projev je tak reálný až to člověk snad i sám cítí a za druhé je neuvěřitelné čím si ženy prochází
a co vše dokážou snést.
Jsi úžasná a je vidět, že i plná sil.
A tvůj manžel - taky úžasnej chlápek.
Není tady
Lucko, děkuju
no jo, já když mi je nejhůř tak píšu. Deníčky už tam mám tři, ale doufám, že ten čtvrtý budu psát už naposled a v době, kdy nebudu zoufalá 
Není tady
Leni to víš, že jsem na novém BB zaregistrovaná, mám tam i stejný nick, nebo jak se tomu nadává. Jinak gratuluj, víš k čemu a sím pěkně chci podrobný popis i s návodem, jak sis to udělala. 
Není tady
Very... mudr. mi napsal clost... ted otazka, zda to byla nahoda nebo clostem, nicmene zabral hned prvni mesic.. mudr mi delal i utz a rekl mi, kdy praskne folikul... ja jsem doma o tom pomlcela...
aby Ondrej nemel blok, ze se jako musi
takze jsem to proste nasmerovala tak, jak rekl mudr. a bylo to.... moc bych Ti to prala Very... 
Není tady

Silvi - ty už snad být zoufalá ani nesmíš - mám pocit, že sis to za ty roky neuvěřitelně vybrala 
Ale chápu ... 
Holky, a jak se o vás něco dozvím? Je tu nějaká sekce vlastních informací, krom profilu?
Lenka77 - jsem ostuda, ale vůbec nevím co jsi popsala
- budu muset prozkoumat internet, abych věděla čím tady procházíte
- stejně tak jako u Silvi .... pro mne neznámé názvy a velmi drahé zkušenosti, u kterých jsem voči vykulila.
Mějte krásnou neděli 
Upravil(a) Lucka_CN (13. 5. 2012 3:42)
Není tady
Lenka77 napsal(a):
Very... mudr. mi napsal clost... ted otazka, zda to byla nahoda nebo clostem, nicmene zabral hned prvni mesic.. mudr mi delal i utz a rekl mi, kdy praskne folikul... ja jsem doma o tom pomlcela...
aby Ondrej nemel blok, ze se jako musi
takze jsem to proste nasmerovala tak, jak rekl mudr. a bylo to....
Tak takhle se to tedy dělá!
Každopádně moc gratuluju a přeji pohodové těhu 
Není tady