|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
čágos bágos 
marti, držíme všecko co jde, neboj, to zmákneš! 
my sme taky na dovolené, ale jen u babičky, ale doma nám zatím položili silnicovej koberec do pokojíčku a lino do kuchyně...jupííííí 
Není tady

Zdravím vás snažilky, jak užíváte léto? Já kvůli nové práci bohužel moc nemůžu vybírat dovolenou, takže většinou jsem v práci, a teď občas i o víkendech. Tak povídejte, jak se máte 
Není tady

Všeci dobře, a co ty a Kerstin?
Není tady

dinosaurus napsal(a):
Všeci dobře, a co ty a Kerstin?
Nic moc, ale rozepisovat se tady o tom moc nebudu. Už prý přes týden cítí pohyby, ale to jsem se dozvěděl až od její mamky, takže asi tak
víceméně spolu nemluvíme, a ani o tom malém mi nic nedává vědět
jen si postupně odváží věci a vybavení z bytu
ale to řešit nechci, povídejte, máte už nějaké letní zážitky z dovolených i mimo ně?
já už si v nové práci celkem zvykl, dobře mě přijali, nemůžu si stěžovat 
Není tady

Holky,
tak protože dlouhodobky už jsou v novém a tam ještě moc z vás nechodí vyhrabala jsem snažilky
. Protože nevím kam jinam napsat
.
Chtěla jsem nabídnout kdyby jste měla některá zájem mám tu přes půlku té bio mateří kašičky kašičky. 35 tablet. Tak na jeden cyklus při dvou tabletkách do ovulace (tak jsem brala já) by třeba ještě někomu mohla pomoci
. Vím, že nic extra to není, ale má mi tady stát a za čas jí vyhodím nebo třeba ještě někomu pomůže
. Vůbec nic bych za ní nechtěla
, tak třeba ušetřených pár kaček by šlo pak třeba utratit za těhu testy
. Tak kdyby jste některá chtěla, stačí napsat do SZ adresu a já moc ráda pošlu
.
Je to tahle: 
http://zdravavyzivahronov.com/interneto … asicka-bio
.... - TAK HOLKY VŠEM OSTATNÍM SE OMLOUVÁM, A MRZÍ MĚ ŽE NEMÁM VÍC
, ALE CO JSEM MĚLA JE UŽ UDÁNO A ODESLÁNO
.
Upravil(a) Danuskaxy (25. 11. 2010 10:02)
Není tady
Jé Dani to je super žes to tu vyhrabala, snažilky, které nepatří do dlouhodobek, teď chodí kecat na maminky, i když třeba ještě děti nemají
Tak snad se to tu chytne 
Není tady

Silvinko jo jo
máme srdíčko
. Jinak bych metřík do podpisu asi nedala, moc jsem se do té doby bála. Byli jsme neskutečně šťastní když jsme tu naši krásnou bublinku viděli
.
A já bych tak hrozně moc to co jsme včera zažili my přála všem
. A tobě Silvinko speciálně
.
Není tady
nástěnka je veeeeelmi neaktuální...něco málo jsem se snažila opravit, ale téda vůbec mi to nešlo

Není tady
caau, Silvi a kdyz Ti jde opravovat.. tak to me muzes i smazat nee?? pac ty moje udaje je fakt ulet starej
Není tady
Lenka77 napsal(a):
caau, Silvi a kdyz Ti jde opravovat.. tak to me muzes i smazat nee?? pac ty moje udaje je fakt ulet starej
jj po sz jsem na to koukla a vyřídila

Není tady
misha88 napsal(a):
Ronja napsal(a):
Jé Dani to je super žes to tu vyhrabala, snažilky, které nepatří do dlouhodobek, teď chodí kecat na maminky, i když třeba ještě děti nemají
Tak snad se to tu chytne
Jo přesně, trčíme na mamkách...a děti žádný
jako mamky bych asi zavřela, ona tam fakt skkoro žádná mamka nechodí....
Není tady
misha88 napsal(a):
a UŽ MÁME CHLÍV I NA NOVÉM BB
já vím.... je fakt, ža snažky jsme tu neměly vytažené hooodně dlouho a maminy furt frčí... ale jako já se tam taky občas ukážu....
Upravil(a) verynka (24. 11. 2010 21:44)
Není tady

to fakt teda občas Very!!!
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
nástěnka je veeeeelmi neaktuální...něco málo jsem se snažila opravit, ale téda vůbec mi to nešlo
![]()
Jéjda, to teda ... navíc spousta holek se tu uz davno neobjevila .....
No a já jsem už maminka 

takže když, tak poprosim o přesun z těhulek 
Není tady

Danuskaxy napsal(a):
Silvinko jo jo
máme srdíčko
. Jinak bych metřík do podpisu asi nedala, moc jsem se do té doby bála. Byli jsme neskutečně šťastní když jsme tu naši krásnou bublinku viděli
.
A já bych tak hrozně moc to co jsme včera zažili my přála všem. A tobě Silvinko speciálně
![]()
.
Danuško, strašně moc gratuluju a držím palčáky, ať všechno jde, jak má! 

Není tady