29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Veru, zakladani a sledovani vlastni zahrady me bavi moc, ale nekde uvnitr jsem proste matematik..kdyz jsem delala v redakci, tak me to taky hodne bavilo, ale nekde uvnitr mi ta matematika, cisilka chybela..jenze s tou uzkou specializaci jinde nez u nas ve firme nemam sanci, ekonomie a ucto me naopak z hloubi duse nebavi..Ale brala bych to i jako ustupek detem, ono prece jen budou dve, jsme na vesnici, driv nebo pozdeji ze zmenim na taxikare..k tomu by bylo lepsi mit svobodnejsi zamestnani..kurz mam vyhlidly, stoji 14tis. na rok a na konci je certifikat i na to zakladani a peci o verejnou zelen..
Není tady
Karal, on cítí, že ho čekají veliké změny a určitě se jich trochu bojí, doteď tě měl jen pro sebe, tak se mu nediv, chce si tě holt ještě užít...
Upravil(a) verynka (31. 5. 2010 9:07)
Není tady
Dobré ráno zdravím vás z práce, kde jsem bohužel dnes naposledy. Zítra začínám na úplně novém pracovišti s novými lidmi, bohužel na mě budou nové a tvrdší nároky
sakra jak já bych teď bral podporu někoho, kdo mě obejme a podpoří
ale třeba to tam bude fajn, aspoň ze mě spadne jeden z těch všech stresů...
Jak se máte po ránu?
Není tady
Markus Aske napsal(a):
Dobré ráno
zdravím vás z práce, kde jsem bohužel dnes naposledy. Zítra začínám na úplně novém pracovišti s novými lidmi, bohužel na mě budou nové a tvrdší nároky
sakra jak já bych teď bral podporu někoho, kdo mě obejme a podpoří
ale třeba to tam bude fajn, aspoň ze mě spadne jeden z těch všech stresů...
Jak se máte po ránu?
ahoj, tak držím palce, ať změna proběhne dobře a kolektiv tě pěkně přivítá..za pár dní se zajedeš a bude to ok a aspoň bdueš zaměstnanej něčím jiným a dáš tím kerstin šanci aby se vzpamatovala a ozvala se sama
Není tady
já nervózně.... jestli chceš obejmout, tak ti jedno virtuální objetí posílám....
neboj v nové práci to bude určitě fajn, alespoň ti odvede myšlenky někam jinam. Když změny, tak se vším všudy...
Není tady
verynka napsal(a):
Karal, on cítí, že ho čekají veliké změny a určitě se jich trochu bojí, doteď tě měl jen pro sebe, tak se mu nediv, chce si tě holt ještě užít...
Very, ja si taky myslim, u nas je to o trosinku horsi v tom, ze Honzik zrejme je typicky introvert, treba vcera na detskem dnu byl spokojeny, individualni souteze si radostne obesel, ale jak zacaly zavidy v druzstvech, znejistel a mel plac na krajicku..stejne je to z kolektivem, deti ma rad, ale davy nevyhledava, rekla bych ze ve skolce nestrada, ale vadi mu sebemensi zmena stereotypu, nejradsi si hraje sam, neb v malem hloucku nebo deti jen pozoruje..je potreba aby se trosinku otrkal, ale porad hlidam, abysme nejak nesl pres jeho prirozenost..
jinak je to chytrej bezproblemovej kluk, ale v tomhle bude po nas..
Není tady
verynka napsal(a):
Karal a co tak jít učit matematiku na nějakou střední školu?
Musela bych si udelat pedagogicke miminum, ale ucit se mi nechce a uz vubec ne na stredni..nemela bych na to nervy..
Není tady
Karal, naše Kika je přesný opak, ona si povídá i s řidičem autobusu a kolektiv prostě zbožňuje... takže my máme spíš opačné problémy, pač co neví, to nepoví...
Jinak, včera jsme jely do obchodu a ona mi vlezla do dveří, když jsem je otevírala, tak má krásného monclíka u očička...
Není tady
Karal napsal(a):
verynka napsal(a):
Karal a co tak jít učit matematiku na nějakou střední školu?
Musela bych si udelat pedagogicke miminum, ale ucit se mi nechce a uz vubec ne na stredni..nemela bych na to nervy..
nemusela....na kurzu jsme měly 2 učitelky, jedna má ČVUT a druhá ekonomku, obě mají ekonomickou praxi a uznali jim jí...
no já vím, učit není sranda, ale ta možnost tu je...
Není tady
Jééé, děkuju, tak to mi to půjde samo v tom novém no nic, ještě tu musím něco odpracovat a pak se ještě zabalit... Přeji vám všem pěkný den, a ať je těch nervíků co nejméně
Není tady
verynka napsal(a):
Karal, naše Kika je přesný opak, ona si povídá i s řidičem autobusu a kolektiv prostě zbožňuje... takže my máme spíš opačné problémy, pač co neví, to nepoví...
Jinak, včera jsme jely do obchodu a ona mi vlezla do dveří, když jsem je otevírala, tak má krásného monclíka u očička...
Au, au, chudinka..
No on nema byt po kom, my jsme s manzou oba introverti, ikdyz manza asi o dost vetsi, ja se s vekem trochu zlepsila, ale zacatky v detskem kolektivu - na to nevzpominam rada, ne ze bych byla vylozene sikanovana, to ne, ale mivala jsem jednu dve kamaradky a konec, do kolektivu jsem moc nezapadala..vlastne ani nevim proc..Dneska mam problem hlavne s zenskym kolektivem (ikdyz tam vim proc
), ale mezi chlapama problemy nemam
Není tady
Ahoj Kočky, zdravím Vás všechny
Není tady
Karal, no jo matematik, se není čemu divit, já jsem do kolektivu taky moc nezapadala, ale jak píšeš, věk to změnil...
Na škole jsme měli výborného učitele matematiky, jako odborník super, jenže pro praktický život, dost nepraktický a samotář.......... pak šel učit na VŠ, asi mu ten babinec nedělal dobře...
Není tady
Karal napsal(a):
verynka napsal(a):
Jinak, včera jsme jely do obchodu a ona mi vlezla do dveří, když jsem je otevírala, tak má krásného monclíka u očička...Au, au, chudinka..
No on nema byt po kom, my jsme s manzou oba introverti, ikdyz manza asi o dost vetsi, ja se s vekem trochu zlepsila, ale zacatky v detskem kolektivu - na to nevzpominam rada, ne ze bych byla vylozene sikanovana, to ne, ale mivala jsem jednu dve kamaradky a konec, do kolektivu jsem moc nezapadala..vlastne ani nevim proc..Dneska mam problem hlavne s zenskym kolektivem(ikdyz tam vim proc
), ale mezi chlapama problemy nemam
to je presne jak u mne... kamosky temer zadne a ty co mam jsou na Slovensku.. a nebo tady ;-)... a jinak vas zdravim
Není tady