29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
verynka napsal(a):
Jé chlap, co věší prádlo,
ještě řekni, že žehlíš, uklízíš, vaříš a myješ nádobí a já se k tobě nastěhuju....hned...
Ne, jen peru, uklízím, a myju nádobí. Vaření a žehlení mi jetšě nejde... a kdybych s tímhle vším začal dřív, tak je asi taky vše jinak...
Není tady
Markus Aske napsal(a):
verynka napsal(a):
Jé chlap, co věší prádlo,
ještě řekni, že žehlíš, uklízíš, vaříš a myješ nádobí a já se k tobě nastěhuju....hned...
Ne, jen peru, uklízím, a myju nádobí. Vaření a žehlení mi jetšě nejde...
a kdybych s tímhle vším začal dřív, tak je asi taky vše jinak...
ale to už bys ženskou k ničemu nepotřeboval, snad jen k tomu jednomu...
seš chlap, živitel, ten dělá domácí práce pouze, když už není vyhnutí....vem si příkal z mého chlapa, já vysaju, uklidím, on se mi tu projde celý od pilin, udělá tu čurbes a vůbec mu nevadí, že mu nadávám a soptím jak vesuv ...
Není tady
verynka napsal(a):
ale to už bys ženskou k ničemu nepotřeboval, snad jen k tomu jednomu...
seš chlap, živitel, ten dělá domácí práce pouze, když už není vyhnutí....vem si příkal z mého chlapa, já vysaju, uklidím, on se mi tu projde celý od pilin, udělá tu čurbes a vůbec mu nevadí, že mu nadávám a soptím jak vesuv ...![]()
Však já taky uměl být prase ženskou jen k tomu jednomu? to bych žádnou nepotřeboval, utratit výplatu umím sám
sry, za blbej ftip
nj, ale chlap by neměl čekat, že to žena udělá vždy a bez keců. to, že přiloží ruku k dílu, ho šlechtí...
a já ted sakra nebyl slechetny...
Není tady
no jo, můj manžel taky říká, že s penězma vyjdu, ale už se nevrátím...
víš jak, pár musí žít v symbióze a pak to funguje,
ale neboj, i ten můj něco dělá, vynáší plasty, koše, odtahuje popelnici a věčně mi nadává, že blbě třídím odpad....
on je totiž trochu více pracovně zaneprázdněn, ještě teď straší v dílně a když nestraší v dílně, tak leze na čekanou, na hony a tak......
že by gentlemani ještě nevymřeli?
Není tady
verynka napsal(a):
Marku, nebyl jsi šlechetný? proč........ žes doma neuklízel, atd...., vždyť Kerstin byla doma a tys jí živil, na to nezapomínej...
Já vím, ale nešlo jenom o to... To, že jí živím, přeci nemělo znamenat to, že jsem na ní měl kašlat... Plasty vynáším taky, ale nebaví mě to, je to moc daleko, tři patra dolů a pak přes silnici NJ, každý chlap potřebuje mít nějakou tu svou zálibu, hony, les, čekaná... Asi jsme všichni stejní
Není tady
a kdyz se k vam pridam s obava pred statnicema, tak muzeme byt ctyrka
Není tady
Marti84 napsal(a):
Jasně, nerváků nikdy není dost a připravuješ se?
Není tady
Markus Aske napsal(a):
Marti84 napsal(a):
Jasně, nerváků nikdy není dost
a připravuješ se?
joo, snazim se jenom jsem uz strasne unavena z toho vseho... diplomku mi dal vedouci na predelani, takze jsem makala na tom jak diva abych to stihla odevzdat... to uz je diky bohu odevzdane a ted mam cas uz jenom do 8. na nauceni 6 predmetu ... doted se to nedalo stihat, takze sme vsichni tady pekne vynervovani... navyse mi nejak nevychazi plan, co se kdy naucit... takze tu mam na cleje tyden nakopney 3 litry energetaku a snad to nejak zmaknu...
... jenom se bojim abychna tom pak nezustala zavisla... na tom energetaku... ale snad za takovou kratkou dobu ne...
Není tady
Markus Aske napsal(a):
verynka napsal(a):
Marku, nebyl jsi šlechetný? proč........ žes doma neuklízel, atd...., vždyť Kerstin byla doma a tys jí živil, na to nezapomínej...
Já vím, ale nešlo jenom o to... To, že jí živím, přeci nemělo znamenat to, že jsem na ní měl kašlat... Plasty vynáším taky, ale nebaví mě to, je to moc daleko, tři patra dolů a pak přes silnici
NJ, každý chlap potřebuje mít nějakou tu svou zálibu, hony, les, čekaná... Asi jsme všichni stejní
a tak to házej rovnou z okna....... třeba se trefíš...
furt lepší takováhle záliba, než každodenní vysedávání v hospodě... popravdě, mít ho imrvére u sebe, tak mě asi švihne...
Upravil(a) verynka (30. 5. 2010 23:38)
Není tady
stejně je zajímavý, že jsem poslala ten životopis a paní volala asi za hodinu, dle kámošky se jí fakt líbil................a to jsem zvažovala, jestli ho má vůbec smysl posílat...
Není tady
Very, mame se fajn, trapi me nastesti jen bezne neduhy konce tehu - otekle nohy, dusnost, zavrate, tvrdnuti bricha :-))) Diky..
Ja porad zatim teoreticky premyslim nad rekvalifikaci na zahradnika (no od matematika docela skok :-))), vcera mi prinesl manzel od kolegy navrh za zahradu, cena 140 tisic..byl to zajimave cteni, vlastne kazde kopnuti ci rypnuti do zeme se plati..to uz jsem si na te sve docela vydelala :-))
Vis ze maminky a pan reziser maj vzdycky pravdu?!
Není tady
A co se tyka Honzika nechame se prekvapit, ted po tech nestovicich co byl 14 dni doma, bojujeme s placem ze nechce do skolky, dneska bulel i rano ve skolce, ze mu tam bude smutno, vubec od tech nestovic je nejakej divnej, najednou se z nej stal mamanek, to uz to nebylo pres rok..takze si radeji nepredstavuju co s nim udela prichod sourozence, ikdyz samo tvrdi ze se tesi, ze bude segr hlidat a chranit..
Není tady