29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:(Haló holky tak poraďte mi některá nějakou tu dietku.Už se na sebe nemůžu ani podívat.Skoro nejim.Zhubla jsem za dvanáct dní jenom 2,5kg.Ty jo to aby to léto přišlo ještě za hodně dlouho.Začínám mít z toho nějaké deprese.Mám tři dětičky a musím fungovat hlavně jako máma ,ale teď jen bulím že nehubnu:grater:
Do posilovny se nikam nedostanu.Nemáte některá nějakou kazetu se cvičením??
Holky a co Adipex-zlaťáky?brala jste to některá???
Není tady
adipex jsem brala, bylo mi po nem docela blbe, nemela jsem hlad, takze vlastne zafungoval
Není tady
Kdyz uz jsme u tech diet, minuly rok jsem drzela "psenicnou" dietu, ji se varena psenice bud s ovocem nebo se zeleninou, nijak se nedochucuje. Neznate ji nahodou nekdo? Nemuzu najit, jak presne se ji. Snad je desetidenni ocistna, ale hubnuti je jako prijemny vedlejsi ucinek.
Není tady