29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsichni! Mam blby dotazek: Koupila jsem si nedavno osobni vahu. Jak ji pritel zmercil, hned chtel, at si na ni pred nim stoupnu. Nejsem zadna vychrtlina, coz on samozrejme vidi, ale i tak se mi moc nechtelo se pred nim vazit. Jak jsme se tak handrkovali, vyrukoval s tim, ze to je uplne bezne, ze o sobe partneri vedi vsechno vcetne vahy, at se vas tu klidne zeptam. Tak se vas tedy ptam, znate vahu sveho protejsku a zna on/a vasi???
Není tady
Já manželovu váhu znám, ale on moji ne. Říká, že mě má rád a na tom kolik vážím mu prý nezáleží.
Není tady
Přítel by to chtěl vědět, ale já ho nechci děsit. Sice vidí jak vypadám ale v číslech to zní jaksi hůř. Jinak kolik váží můj přítel vím. Jinak myslí, že většina holek svou váhusvému přítely dobrovolně neprozradí, tedy pokud není ideální.
Není tady
Známe svoji vzájemnou váhu. Ovšem nemusíme se s tím nijak tajit, protože nemáme ani jeden s váhou problém.
Není tady
My sme sa naraz spolu vazili,takze pozname obaja svoju vahu navzajom. Neviem ci je na tom nieco divne,vsak ked ta niekto miluje tak mu je jedno ci vazis o 2-3 kila viac nie?
Není tady
my vážíme oba hodně a oba to víme, ale že bychom se jeden druhému dívali na váhu, to zase ne.
Není tady
My to o sobe vime a to spolu ani nezijeme. Pritel se u me vzdycky vazi a moji vahu zna taky. Nechceme ani jeden pribrat a tak se navzajem hlidame.
lojla napsal(a):
Ahoj vsichni! Mam blby dotazek: Koupila jsem si nedavno osobni vahu. Jak ji pritel zmercil, hned chtel, at si na ni pred nim stoupnu. Nejsem zadna vychrtlina, coz on samozrejme vidi, ale i tak se mi moc nechtelo se pred nim vazit. Jak jsme se tak handrkovali, vyrukoval s tim, ze to je uplne bezne, ze o sobe partneri vedi vsechno vcetne vahy, at se vas tu klidne zeptam. Tak se vas tedy ptam, znate vahu sveho protejsku a zna on/a vasi???
Ahoj lojlo,
tak teď jsem se zasmála, protože tohle přesně prožívam i já.Můj přítel se mě snaží už 5let dostat na váhu,ale to mě teda nedostane ani za nic!!!!! Já sama se vážím jen když mě nikdo nevidí, protože moje váha není příliš idealní.Já jeho váhu znám, protože ji hlásí, když se zváží, on se nemá za co stydět narozdíl odemne. Taky na mě vyrukoval, že by jsme měli všecno vědět o sobě, včetně váhy.Ha, ha, ha odemne se to ale nedozví,protože vím, že bych to měla pak každou chvíli na talíři. Já vím, že by to myslel jen z legrace,ale nemusím mít zas všechno!!!!
Není tady
Muj pritel moji vahu nevi presne, ale tak zhruba ji vi. Ja jeho ale znam. Je takova vychrtlina, ze vazi 58kg, takze on se nema za co stydet. U zen je to tezsi - ty se stydi vic. A hlavne ja. Nedavno jsme si taky koupili novou vahu. On se na ni zvazil bez problemu, ale kdyz jsem se mela vazit ja, tak jsem po nem chtela, aby se otocil. Chvili protestoval, ale pak uz se jenom smal. Prislo mu to legracni.
Není tady
Hihi, tak já jsem momentálně manžela dohonila mám právě od svatby 14 kilčo navrh... takže suma sumárum máme dohromady 160 kilčo. A o svých váhách víme. Apropo moje míry jsou taky jiný, takový maminkovský
104-108-110
Není tady
Navzájem si sdělujeme kolik jsme zase přibrali nebo ubrali a navzájem se litujeme a radujeme.
Není tady
My také svoji váhu známe, ale nepřipadá mi to až tak podstatné.
Není tady
My se doma tedy před sebou nevážíme, ani nás nenapadlo se jeden druhého na to ptát.
Není tady
Nevidím důvod ,proč manželovi neříct kolik vážím.Sice moje váha není ideální 158 cm a 65 kg,ale po dvou dětech?! Ale na to se nevymlouvám.Já zase na druhou stranu vidím,že moje neteř má strach ,že bude jako její máma a je z ní skoro anorektička.Nechápu důvod,proč se tají v partnerství váha a proč se to vůbec reší......tohleto není můj problém,proto nechápu.Můj názor.......proto mě asi zaujal :-)))))))
My se o tom s přítelem bavíme normálně a vážíme se spolu. Nějak mi to nevadí, potřebovala bych trošičku zhubnout, ale příteli to nevadí. Takže mi opravdu nevadí, že zná mojí váhu. Je to totiž míň než polovina jeho váhy:-)
Není tady
;)Ahoj holky,
a když už jsme u té váhy:pussa:poraďte jak s ní dolů.Jaké máte zkušenosti s hladovkama a s dietama??
Já měla objednané tablety a byly super.Jedna tableta za dva dny a každý třetí den skoro dvě kilča dolů,ale měla jsem jich pět za pětset.Kdyby jste mne zabily,tak ať vzpomínám,jak vzpomínám,já si nevzpomenu jak se to jmenovalo.
Holky tak poraďte mi.Musím zhubnout.Díky,díky.
Není tady
Jé, takový starosti bych taky ráda měla. Vždyť je to úplně fuk ne, zná každý zákoutí tvýho těla, viděl to, co ty nikdy trojrozměrně neuvidíš, ale se svojí váhou se před ním stydíš ... Kolik váží můj milášek vím a on ví kolik vážím já a u všech ex to bylo stejně.
A sakra, může mi někdo poradit, jak sem mám vkládat smajlíky, když je nikde nemám v nabídce. Děkuji
Není tady
TAK tohle je mi teda problém nad problé!!!!!!!S usměvem zjištuji jaký má někdo krásný starosti:-))))
A mimochodem taky chci umět vkládat smajlíky!!DIKY
kolko, proste me zajimalo, jak to chodi, nemusi tu kazdy hned resit zasadni zivotni otazky, ne? ale sver se, jaky mas tak vazny problemy?
Není tady
Ahoj Bludimiro! Zkusenosti s dietama a hladovkama mam a plne je odsuzuji!!! Zadne hladoveni! Zkus jist min a casteji. Neprejidej se, nevynechavej snidani,... A hlavne zacni se hybat. Pokud chces redukovat svoji vahu, je nutne upravit jidelnicek a zaradit pohybovou aktivitu. Klidne mi napis, jaky sport delas, jestli te bavi, jestli vubec nejaky delas,... Muzeme spolecne neco vymyslet. Budu se tesit na odpoved, zdravi instruktorka aerobiku Petra Jandova
P.S.: Myslim, ze je uzasne znat pribliznou telesnou vahu partnera. Obcas je fajn zavtipkovat, kdyz sveho mileho vidite v deset vecer s klobasou v ruce, A CO TOMU REKNE TVA LINIE?))
Není tady
Myslím, že váha je intimní věc a je jen na Tobě, jestli ji chceš nebo nechceš někomu sdělit.
Navíc, pokud partnerovi řekneš, že nechceš, neměl by nyléhat. Je to netaktní a hulvátské.
Možná, že chce na Tobě hledat chybu, ale to je spíš dobré znamení. Asi jich máš málo, když se musí zaměřovat zrovna na váhu
Není tady
také si myslím, že je to jenom tvoje věc. My svoje váhy známe, protože se všichni vážíme ve stejný den pravidelně a hodnotíme svoje úsilí, jestli jsme udrželi, nebo přibrali, nebo zhubli( hrajeme takovou hru i s dětmi a začalo to, když syn přibral a potřebovali jsme aby dal kila dolů), je to sranda, ale jenom, pokud to chtějí všichni. Jinak smajlíky dáte tak, že pod okýnkem na rychlou odpověď máš smajlíky:zapnuto, tak je otevři a tam si vybereš, dáš mezeru, dvojtečku, slovo označujícího smajlíka a dvojtečku, takhle
Není tady
Díky Dano, taky jsem si myslela, že se to tak nějak dělat bude, ale byla jsem líná to složitě opisovat
Ještě že doma nemáme váhu a já se vážím jednou za uherský rok, když jdu k doktorovi (jinak bych ani nevěděla, že jsem 5 kg zhubla) anebo v práci na váze na maso
Není tady
abadon napsal(a):
Díky Dano, taky jsem si myslela, že se to tak nějak dělat bude, ale byla jsem líná to složitě opisovat
![]()
Ještě že doma nemáme váhu a já se vážím jednou za uherský rok, když jdu k doktorovi (jinak bych ani nevěděla, že jsem 5 kg zhubla) anebo v práci na váze na maso
Abadon, opravdu jsem se od srdce zasmála, takových odpovědí více.
Razím heslo: "Den bez zasmání je ztracený den" a ty jsi mi právě jeden zachránila
Není tady
K těm smajlíkům, když dáte vpravo nahoře "zaslat příspěvek" je to ještě lepší - objeví se nový okýnko a nad ním jsou smajlíci a stačí na ně kliknout
Není tady