|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Je mi sice jen 16 a v tomto věku o životě a lásce moc nevím, ale i tak mám velký problém.
Měla jsem partnera, se kterým jsem byla jeden rok, jeden dlouhý rok plný krásných zážitků, ale tak v 8. měsíci začaly trable. Jsem na gymplu a mám hodně učení narozdíl od něj a jeho to nějak přestávalo bavit. Navíc mě představil jedné partě samých kuřáků, takže jsem taky začala. Inu, prostě se se mnou rozešel s tím že na něj nemám čas. Je to už 3. měsíc co jsem od něj, ale nemůžu na něj přestat myslet.. Bydlí kousek ode mě, máme stejné přátele, stejné zájmy a chodíme na stejnou diskotéku.. Nemůžu v noci spát, brečím potajnu, aby to mamka nevěděla a nevyptávala se. Navíc si mě dobírá na Facebooku, kde píše, že náš vztah byl to nejhorší co mohlo být a že mě nikdy neměl potkat.. Je tu spousta kluků co mě chce, ale já nemůžu ! :'(

Není tady
prosím tě, co blázníš, máš celej život a všechno hezký teprve před sebou, nelam si hlavu kvůli takovýmu moulovi.
a že se do tebe naváží, to sice zamrzí, ale vykašli se na to. on tím ukazuje sám, jakej je vůl.
časem to všechno přebolí, přijdou další lásky a lepší
tak se netrap, bude dobře, držím palec, ať je to co nejdřív 
Není tady

přesně,vyprdni se na něj.že je to teď těžkéto je jasný!!!.Hodně si ho milovala a ještě miluješ.ale pokud se chová takhle -je to pěknej pablb!!! Bud nad věcí.
a to že potajmu brečíš ,to je jasný, z toho se za chvilku dostaneš.
věnuj se svým koníčkům ,Uvidíš bude zas dobře.
Upravil(a) sisi21 (29. 5. 2010 14:46)
Není tady
Bejbush napsal(a):
Je mi sice jen 16 a v tomto věku o životě a lásce moc nevím, ale i tak mám velký problém.
Měla jsem partnera, se kterým jsem byla jeden rok, jeden dlouhý rok plný krásných zážitků, ale tak v 8. měsíci začaly trable. Jsem na gymplu a mám hodně učení narozdíl od něj a jeho to nějak přestávalo bavit. Navíc mě představil jedné partě samých kuřáků, takže jsem taky začala. Inu, prostě se se mnou rozešel s tím že na něj nemám čas. Je to už 3. měsíc co jsem od něj, ale nemůžu na něj přestat myslet.. Bydlí kousek ode mě, máme stejné přátele, stejné zájmy a chodíme na stejnou diskotéku.. Nemůžu v noci spát, brečím potajnu, aby to mamka nevěděla a nevyptávala se. Navíc si mě dobírá na Facebooku, kde píše, že náš vztah byl to nejhorší co mohlo být a že mě nikdy neměl potkat.. Je tu spousta kluků co mě chce, ale já nemůžu ! :'(
Neboj to preboli,prebolelo to nejednu z nas.Za cas budes jen vzpominat a budes stastna s nekym lepsim,kdo si te bude vazit.
Není tady

Když se takhle hnusně chová,nestojí ti za jedinou slzu. Netrap se kvůli takovému hlupákovi,buď ráda,že to skončilo,protože to není nic pro tebe. Jsi nejspíš citlivá holka,zasloužíš si něco víc......někoho lepšího..
Není tady
najdeš si někoho lepšího, to co o tobě píše na FB vypovídá o jeho charakteru :-/
Není tady
Kluk, který nepochopí, že se dočasně učit prostě musíš, aby z Tebe jednou něco bylo, je nezralý na nějaký vztah. Buď ráda, žes to s ním nedotáhla k soužití. Vadilo by mu, že chodíš do práce, vadilo by mu, že se staráš o děti, vadily by mu Tvé koníčky. Není důležité, kolik času spolu dva tráví, ale jaký ten čas je. Bylo mi tolik co Tobě, když jsem potkala bez zkušeností s kluky svého příštího manžela. Trávili jsme spolu 95% času a já si myslela, že to tak je správné a napořád. No a přišly problémy a zůstala jsem sama. Po těch letech jsem už ani na nic nečekala. A vidíš, bylo mi třikrát tolik, co Tobě a potkala jsem hrozně moc prima chlapa, s nímž trávím času daleko méně. Ale zažila jsem s ním tolik, co ve svém dlouholetém manželství ne. 95% rodinných a pracovních povinností kontrastuje s 5% spotrování, legrace, výletů, tancování a hezkých chvilek ve dvou. A vidíš: pochopila jsem, že život je zajímavý a že všchno špatné je k něčemu dobré. Škoda, že mi to tak dlouho trvalo. Byla bych si počkala. Uvidíš, že poznat těch lásek víc Ti prospěje. Držím palce.
Není tady

Bejbush, když tě po rozchodu pomlouvá, nestojí ti ani za jedinou slzu. Tím vypovídá něco o sobě, ne o tobě. Buď ráda, že je pryč. Přebolí to, slibuju 
Není tady
Blíži sa leto, prádzniny, budú opekačky, stanovačky, festivaly, kúpaliská, slnka bude viacej, toto pokašlané počasie kazí náladu každému. Bude väčšia šanca, že stretneš niekoho, kto ťa zaujme natoľko, že už ti nezostane čas myslieť na bývalého. A aj keď nestretneš, ono to postupne prejde - žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí!
On je ešte nezrelý, ale ty ... no keď bude moja dcéra o 10 rokov taká zodpovedná ako ty, budem jej aj nohy bozkávať :-)
Drž sa!
Není tady