27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Milé babinetky,
pokud jste z Prahy, dobře ehlíte a chcete si přivydělat, nabízím přivýdělek;
sestra teď při dalím malém miminku se zvlátní péčí nestíhá a přesto si potrpí na vyehlené prádlo. Momentálně u se jí nashromádila hromada prádla a motá se v začarovaném kruhu, take hledáme někoho, kdo by se toho ujal nárazově a pak jí cca 1x týdně přiel pomoct vyehlit (na pravidelné bázi).
Současnou horu prádla (cca 5 koů) můeme někam dopravit a po vyehlení si ho zase vyzvednout, to není problém, stejně jako zapůjčení ehličky a ehlícího prkna.
Cena dohodou. V případě zájmu prosím pite na lioness777@seznam.cz nebo SZ sem na Babi.
Není tady
Výměnou "pracího" prostředku za něco efektivnějího a etrnějího prospěje sobě (uetří energii, vodu, čas, peníze) i dítěti ("prací" prostředky včetně těch "dětských" umí způsobovat zdravotní problémy), hlavně nebude "otročit" pračce a ehličce. Napite mi (vzkaz), jaký zdravotní problém to dítě má. Já z Prahy nejsem, ehlím ráda, ale nepovolená reklama, s ádostí o propagaci těchto výrobků se obrate na majitele stránek babinet mi uetřil spoustu času, který jsem dřív ztrácela touto "zábavou.
Není tady