Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 29. 5. 2010 10:16

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Paní na žehlení

Milé babinetky,

pokud jste z Prahy, dobře žehlíte a chcete si přivydělat, nabízím přivýdělek;

sestra teď při dalším malém miminku se zvláštní péčí nestíhá a přesto si potrpí na vyžehlené prádlo. Momentálně už se jí nashromáždila hromada prádla a motá se v začarovaném kruhu, takže hledáme někoho, kdo by se toho ujal nárazově a pak jí cca 1x týdně přišel pomoct vyžehlit (na pravidelné bázi).

Současnou horu prádla (cca 5 košů) můžeme někam dopravit a po vyžehlení si ho zase vyzvednout, to není problém, stejně jako zapůjčení žehličky a žehlícího prkna.

Cena dohodou. V případě zájmu prosím pište na lioness777@seznam.cz nebo SZ sem na Babi.

Není tady

#2 8. 10. 2010 11:19

Immanuel
♥------

Re: Paní na žehlení

Výměnou "pracího" prostředku za něco efektivnějšího a šetrnějšího prospěje sobě (ušetří energii, vodu, čas, peníze) i dítěti ("prací" prostředky včetně těch "dětských" umí způsobovat zdravotní problémy), hlavně nebude "otročit" pračce a žehličce. Napište mi (vzkaz), jaký zdravotní problém to dítě má. Já z Prahy nejsem, žehlím ráda, ale nepovolená reklama, s žádostí o propagaci těchto výrobků se obrate na majitele stránek babinet mi ušetřil spoustu času, který jsem dřív ztrácela touto "zábavou.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí