1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj Leonty, za prvé Tě srdečně zdravím, je prima, e si se ukázala a za druhé, asi nenapíu nic nového...holky u napsaly ve za mě. Neodkládej mimi, zkus dojít s manelem k nějakému rozumnému kompromisu, udělat si nějaký rozpočet, rozvahu, jak by se to dalo finančně zlvádnout i za cenu, e odloíte stavbu domu. Vím, e kadý chce bydlet ve svém, ale počká to na vás...za to roky utíkají...drím palce, a to vechno dobře dopadne.
Není tady
Lei krásná zpráva, take s přítelem jste se nakonec domluvili? Mám radost, budu ti moc dret palce. Po létě je to nejlepí, bue mít přes léto víc pohybu, sluníčka a vitaminů a tělo bude krásně připravené
Není tady
Leonty - mám radost. Teď budu načuhovat, kdy do toho "pratíte" a samozřejmě dret palce.
Není tady
Leonty to je super zpráva,to by bylo aby Machač na manela nezapůsobil
mám velkou radost
a Ronja má pravdu srpen-září nejlepí měsíce na úspěnost
moc Vám fandím i Ronjičce,nejlepí cesta je Reprofit dnes mi volala Sářice a hádejte kam zamířila
konečně si dala taky říct
Lei a díky za poklony Berenečce
Není tady
Lei - mám z Tebe radost. Myslím, e to vechno bere za ten správný konec. Cítím z Tebe chu bojovat a ít.
Ta brigáda je fajn - přivede Tě na jiné mylenky a korunky navíc se vdycky hodí.
A co se týká práce domů - nepřemýlelas třeba nad tím nabídnout úklid starím lidem nebo podobně?
U nás chodí tak jedna holčina asi jednou týdně udělat starím lidem větí úklid, nezabere to moc času a nějaká koruna za to taky je.
Tak se dr a bojuj.
Není tady
Třeba vytisknout letáčky, e nabízí úklid, příleitostný nákup a pod. a zkus je vyvěsit třeba na nástěnku v obchodě, na obecním úřadě, nebo do nějakého regionálního plátku...
U nás je třeba penzion pro seniory, tam to ta holčina vyvěsila a u má dvě domácnosti, kde chodí.
A co třeba ehlení prádla?
Měla by sis spočítat, co za to. Abys uměla říct nějakou cifru, kdy se Tě u někdo zeptá.
Jiný nápad nemám.
Není tady
Lei - mám moc velkou radost, e se to někam u vás pohnulo
Není tady
Přeju hodně těstí na IVF. Jdi do toho! Jinak neboj, kdo se snaí, ten dříve či později práci najde ;-)
Upravil(a) Berberka (25. 6. 2010 0:17)
Není tady