Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#76 2. 6. 2010 19:43

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Kelišky - 6

:

Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:38)

Není tady

#77 2. 6. 2010 20:07

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Tak tady se nám začíná vyčasovat, ukázalo se i sluníčko tummenupp  doufám, že nám to vydrží i zítra stolt
Protože to dnešní ráno a dopoledne bych už nechtěla ....  dumbom
Městský rozhlas přes den opakovaně hlásil 3. povodňový stupeň, občané ochraňte si svůj majetek proti povodni... ale jak, když na baráku není patro????? Tak jsme v bytě všechno přeskládali a dali pokud možno od země... teď to zase zítra budeme uklízet styrka
Pak jsme se šli podívat jak to vypadá venku, voda se dostala až na kraj naší ulice a chybělo málo, aby nás to zalilo ... 
Zatopené hřiště je asi 100 m od nás a za ním 200 m teče rozvodněná Rusava... tak si to dovedete představit, jak se člověk cítí dumbom  ale snad už to bude lepší...  stolt

Silvinko, koukala jsem, co ti to ten doktor doporučil big_smile  ale hlavně když ti to pomůže, že??  wink tummenupp

Evi, to už Anetka jede do té Itálie? Jej to tedy uteklo...  tak a si to užije a hlavně a si nachytá sluníčko do zásoby tummenupp

Jinak všem pěkný večer a klidnou dobrou noc hjarta kapitulation kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#78 2. 6. 2010 20:15

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Teda Mirčo mám z toho všeho husinu. Už by u vás snad nemělo pršet jde to na Jižní čechy.Tady před chvílí taky pršelo pořád se to tu mele dokola  dumbom  Už mi to tak nebyví. Byli jsme venku a byla tam zima jako na podzim. Snad bude aspoň hezky o víkendu.

Jdu do sova  chvíli si číst a zítra zase do rachoty. Takže Dáši už nemám volno,měla a uteklo jako voda.

Dobrou noc všem.

Není tady

#79 2. 6. 2010 20:31

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:38)

Není tady

#80 2. 6. 2010 20:56

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky holkýýý  hjarta  kapitulation
vidím,že je po mě sháňka.. par  tak nakukuji.. va  akorát jsem dovolala s BM přes skype.. dost často si ted´voláme..ohledně Elis.. hjarta  grater  tam je to zatím  v klidu.. je stále u mamky.. pak by ji prý zase odvezl k jeho rodičům.. jestli tedy budou Elis s Kubí na chvilku chtít..  vissla 
U nás nic relativně nového.. já se ráno probudila s bolením za krkem..asi jsem špatně ležela..tak chodím skrčená s bolestí.. butter  jo..a dělala jsem si test.. dudlik  no nic.. vissla   asi to bude jinde ..zítra klušu raději k dr..  butter 
Dnes měly děti ve školce dětský den..i s kapelou.. lyssna  bylo to moc fajn..museli jsem to udělat vevnitř kvůli počasí..je tu hrozný vítr a prší... butter  ale co se děje jinde..je hrůza..chudáci lidi  grater  už toho je dost !!!
Mirunko.. hjarta  kapitulation  také na tě moc myslíme hjarta  ..a držíme palečky..aby u vás voda ustoupila...  tummenupp 

Evi..hjarta  kapitulation   hm..to už asi nestihnete dát Anetce tabletku na oddálení.. ta se bere nějaký den před.. ted´s tím ATB neví kdy... butter  chuděra  hjarta  Míša ji na výlet měla také..  tummenupp 

Silvi.. hjarta  kapitulation  asi máte u vás  jiné léčení, než mi tady lol  nebo fajn doktora.. tummenupp  ..nebo zase něco nového za xlet..co jsem se tím léčila já..ale fajn by to bylo..aspon´bych nebyla někdy tak otrávená životem a starostmi .. chodila bych s tím s úsměvem..  lol  :vissl 

hjarta  kapitulation  tak tot´zprávy od nás..a něco pro vás..ahojkýýý vy ostatní Keliškýýý  hjarta  kapitulation

kapitulation  pár foteček z dnešího ,,dne dětí" ...na stránkách-školka  kapitulation

Upravil(a) salek (2. 6. 2010 21:50)

Není tady

#81 2. 6. 2010 22:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky
Renči koukla jse na fotky ,teda Verunak pěkně vytáhla,
hele  ajký test?? to je jako těhotenský..no neblááááázni lol.žeby???

Eví ,a´t si to Anetka moc užije.Jinak barák teda vypadá divně .pro mě je to moc tmavý a smutný.sad
Dana se vůbec neozval :dumbom:tak nevím jestli tam zůstali v tom Polsku.snad je vše v pořádku.

Mirunko ,už snad pršet nebude ,i když tady zase začlo pěkn ělejt..

jani ,jj byla jsem u správného neboj ..Je to moc príma dr.je tummenupp
jsem zvědavá jestl to pomůže ..
Po prázdninách se mám ozvat a uvidí se .pak už  jedině operace!

Kočky půjdu do hajan dobrou...sova

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#82 2. 6. 2010 22:59

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:39)

Není tady

#83 3. 6. 2010 11:19

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojkýýý holky hjarta
tak u nás je už klídek, tedy doma je všechno vzhůru nohama, ale to se dá do pořádku a bude tummenupp
Hlavně že je doma sucho stolt tummenupp
Voda už klesla, teče jen polovina koryta, takže i to je tummenupp a doufám, že nebude zase pršet... ráno byla mlha jako bývají na podzim a ne v červnu dumbom pak vykouklo sluníčko, ale teď je zamračeno sad
no, doufám, že už to bude dobrýýýý tummenupp

Evi, koukla jsem na fotku domu, no ta fasáda, ta barva je tedy brrrr usch to opravdu lepší neměli ???? No, každýmu se líbí něco jiného...  vissla

Silvinko, tak se dobře kurýruj, a ti na podzim nehrozí operace wink

Renči, Verunka si to ve školičce užívala, je to vidět.... a už je z ní malá slečna hjarta tummenupp
No, halvně že je u Elis klid a že P. dal pokoj (aspoň na chvíli)... jinak bydlení doufám řešíte... stolt
A co krk... je to už dneska lepší?

Jani a ty zase dneska do práce.... tak a ti to rychle uteče reta

Dáši a co je u vás nového? Co maminka... je to už lepší?

Zatím reta reta reta

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#84 3. 6. 2010 13:21

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, moc vás zdravím.¨
Přivezla JSEM SI Z pOLSKA SUPER ANGÍNU, TAK DNES JSEM TEPRVE VYLEZLA Z POSTELE. HALÍ JE SE MNOU TAKY DOMA, ABYCH NEMUSELA DO TOHO HNUSNÝHO POČASÍ.
Tak jen aby jste věděly, že žiju, nebo vlastně přežívám.

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#85 3. 6. 2010 13:31

siwama
♥♥♥♥♥♥-

Tak jdu pomalu tady zklízet tu týdenní spouš a dát byt do pořádku. Silvinko, večer zavolám, ju?!?!?!?

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#86 3. 6. 2010 13:50

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky do prčic..se mi to smázlo butterdumbomdumbom

Mirunko je dobře ,že už je u vás líp,snad už pršet nebude!

Jj Danuš ,ozvi se napiš,zavolej ,Jka chceš ,nějak se domluvím e.alepříští týden ,Mám dost nabitej tak nevímroll

Večr odjedem na chajdu .prodloužíme si víkend,V pátek se totiž nedá vůbec přes Prahu jezdit ,Je to na palicci!!!
Budem tam naprosto všící ,jsem zvědavá jestli to babi přežije lol  a nebo jestli to vpřežiji já..lol
Jinak tady pořád prší a pršíí,je to šílený ..Doufám ,že opravdu přijde to sluníčko ,jak říkají..Chci grilovat .mám už chu na pořááádný grilovanýýý kuřáááátko!!tongue a k tomu pěkně dozlatova opečený špííčky,ti milujem naprosto všichni.wink

Na chajdě se připojím ,tak se tady zatím mějte..

Není tady

#87 3. 6. 2010 14:42

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj hjartahjartahjarta

Silvinko tak si to užijte má být sluníčko ,teplo at mužete grilovat  .  Zítra přijede syn s rodinkou také chceme v sobotu grilovat .

Dopoledne jsem poklidila albert jel do práce  tak je klídek škvařím sádlo a udělém nějaký nepečený moučník co poslala Janina pak ti pošlu Jani:reta:reta

Evi jak pokračujete doma?  Mirčo snad už bude lepší  počasí koukala jsem večer na zprávy vubec si to nedovedu představit .  Babče už to zase bolí znovu tak zítra jedu k lékaři jestli jí nemuže dát léky co jí dali v nemocnici kapačky jinak o nemocnici nesmím doma mluvit ani tam nemužeme potom co jsem jim řekla .

Danu ty se uzdrav a pořádně vypot parparparparparfuckyou

Renatko co krk? já jedu ve čtvrtek bolí mě krční páteř a to dost a ramena  holky stárneme nebo ne??????

tak zatím

Není tady

#88 3. 6. 2010 15:17

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

:

Není tady

#89 3. 6. 2010 19:20

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky holkýýý  hjarta  kapitulation 
musím za vámi.. par  reta  no aby jste si nemyslely něco o tom testíku..jako Silvinka  lol  dudlik 
Jojo..Silvi.. hjarta  kapitulation  ten test na těhu..ale těhu nejsem.. vissla  tedy aspon´mi to řekla dr. odpo ,že na 99% ne ..no Romča mi to už tvrdí celou dobu.. lol  test mi koupil on včera..abych byla klidnější  albert  tummenupp  hjarta 
dr. mi nabrala pro jistotu krev .. v pondělí budou výsledky.. no ale co je hlavní..z minulého stěru a vyšetření mi zjistila,že mám sníženou sliznici.. to znamená.. že se mi hormony pomalu ztrácejí..proto to spoždění tetky.. může mi časem vymizet úplně.. heč  reta  dala mi injekci..abych ji dostala..prý mi bude po ní pěkně zle..až to přijde usch   takže  během 14dní by měla dorazit..pak začít brát konečně tu antiko.. co mi napsala už před měsícem ..no hlavně, aby se mi to srovnalo..nebo už vůbec ne ... vissla  tak uvidím.. no hlavně,že to není nic horšího ..s tímto se dá žít.. tummenupp 
Jak píše Evička.. hjarta  kapitulation  zrajeme !!!  tummenupp  vissla  lol 
Evi...viděla si včera v telce ty housenky na stromech u vás někde v Plzni ??

Dáší.. hjarta  kapitulation  díky za optání..par  krk mě stále trošku pobolívá..dnes i jako v krku vevnitř..moc mi nejde polikat..na noc si ho vždy zabalím do plínky..abych měla teplo.. uvidím co bude dál..
Také ti  přeji brzké uzdravení ..žádnou bolest hjarta  ..pěkně si grilovačku užijte a pěkné počasí  tummenupp

Silvi.. hjarta kapitulation mi jeli v pátek k našim přes Prahu 2hodiny..hrůza..nejdelší cesta co tam jezdíme.. vyjeli jsme 16.30hod a byli tam 22.30hod ...jinak to jezdíme za 3hodiny..přes Prahu jsme jeli 2hodiny..  dumbom 
tak se ti nedivím s tím odjezdem dřív..  tummenupp 

Mirčo.. hjarta  kapitulation  to je děs s tou vodou vid´... dumbom  no ještě,že bydlíte kousek od ní.. no fotečky hrozné !!  Mě by asi už  dumbom  uklízet ten bordel stále dokola.. butter  chudáci lidi.. kdyby je šlo dát někam jinam..  vissla 
Bydlení Elis řeším spíše já.. myslím si,že než ji něco seženu..trošku se to tam uklidní..a nebude sem chtít..ale co nadělám..  hjarta  grater  to byla ta její první ,,emforie" po tom všem.. sehnat byt a práci u nás ..ted´nevím..musím s ní o víkendu promluvit..  tummenupp 

jojo..Veru se vytáhla..vidím to..všechny tepláky co kde  máme u rodičů na převléknutí..jsou ji krátký ..  vissla 

hjarta  kapitulation  zatím se tu mějte krásně Keliškýýý a opatrujte se   hjarta  kapitulation

Není tady

#90 3. 6. 2010 20:03

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

:

Není tady

#91 3. 6. 2010 21:05

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Silvi  Evi vám to sluší v těch plavkách fuckyoufuckyoufuckyoufuckyou

Není tady

#92 3. 6. 2010 21:43

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrý večer,

jdu vám popřát dobrou noc a zalézám do sova

Tady zase pršelo celý den.Ráno jsem přišla do práce durch ještě, že se tam převlíkám.Boty ty byly nacucaný, prostě deštník jaksi nestíhal a hlavně všude stála voda už to země nepobírá.
No a večer tu svítilo sluníčko, takže ono existuje. va  Koukla jsem se na net a zítra by už mělo svítit a pokračovat o víkendu.

Nevím jak se sem zítra dostanu má  toho dost v plánu.

Evi, Anetce přeji a se jí tam líbí a chudáček zrovna musí mít s sebou i tu tetku.Taky mohla pro tentokrát zůstat doma nemusí vidět vše. Já když si vzpomenu neměla jsem to jinak když se někam jelo tak i sní. dumbom 
Kéž by se tam aspoň ohřála, když tady to stojí za prd.
Člověče koukla jsem na ten barák a mně se docela ta fasáda líbí. Co mi napadlo, že to nebude hned tak zaprášený.Je to zajímavá barva no pořád lepší než barva paneláku ve městě co bydlí  albert    rodiče. Oni mají merunkovou fasádu, ale kousek od nich kdykoliv okolo jedeme vůbec tam nekoukám.
Mají barvu jako žluč tak od.po*ně zelenožlutou usch  Prostě si vždy vzpomenu na převrácený žaludek co vyprodukuje a už mi je z toho blééé. Kdo to tam vybíral dumbom

Mirčo, čtu, že to ustává to je dobře.

Kočky jdu pálí mi oči a už se těším až zalezu. Moc jsem toho opět nenaspala na dnešek, tak to jdu dohánět.

Přeji dobrou noc.

Ty jo slovo o.d.p.o.r.n.á je asi sprostý. To se dozvídám věci.

Upravil(a) Janila (3. 6. 2010 21:45)

Není tady

#93 3. 6. 2010 22:02

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

:.

Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:40)

Není tady

#94 4. 6. 2010 0:19

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky.
koukám ,že už všichni spíte .Taky půjdu ,ale ráno si trochu pospím.Jsme na chaloupce a stávat tak brzo nemusíme.
Prahu jsme projeli tummenupp

jani odpočívej,..si dobrá ,že ty noční ustojíš .Já bych byla hotová!!

Eví,foto dobrý.no vypadáme tam doře....a co jako tím ten tvůj synátor myslel...takovej materiíl va.co se u nezdá..se podívej na některý 18tky,,Vypadaj hrozně.Za to my.jsme kočky godlike
co jsou špíčky .no já potřu to kuře grolavací směsí a na to napíchám na jehličkach po celém kuřetípo mousíčkách  anglickou.
a ono jak se stím kuřátkem na tom grilu hezky točí ,tak ta anglická se krásně vyškvařuje -opíká..jééé to je mňamka,každýmu to moc chutná tummenuppuž teď se mi sbíhaj sliny!!!

Dáši..a oni mamince ,žádné léky z té nemocnice nedali??? a co KO..
a co jinak ?? je to dobrý?? co baraáček ,Zatím asi nic co??roll,to taky může trvat pěkně dlouho??viď???
neboj ..nestárneme.Jen se nám trochu opotřebovávaj některé součástky!!lol

Danuš ,brzo se uzdrav ,se ti to vrací nějak často co?? jj,kdybys ty ATB dobírala dumbom

Reni,tak to je dobrá zpráva,že test vyšel negativně.. a ty bys nechtěla ještě jedno mimi??lol
jo přes Prahu je to čím dál tím horší.Buď jezdit brzo ráno  a nebo pozdě večer .My jsme jeli někdy až po 19h a přejeli to dobře.Nevímjak to ovšem budem dělat dál.Páč si nemůžem brát každý pátek volno..hmm

Kočky přeji  všem krásné sny sova

Není tady

#95 4. 6. 2010 8:18

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky javascript:insert_text('tummenupp',%20'');
vava sem tady jako první??? týýý brďo...
tak jo,za chvilku chci sjet  do města.něco nakoupit podívat se po obchodech ,Teď jsem si udělala kávičku..
a co jaký je u vás počasí :,????.
Tady suprově. jupííííítummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp
Tak jen ,aby to vydrželo.wink
Mějste se fajnově!!!

Není tady

#96 4. 6. 2010 8:37

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Dobré ránko, holkýýý reta
Silvinko, hlásím, že u nás je celkem teplo, fuká dost vítr, ale nepršííííí..... sice sluníčko nesvítí, ale ono určitě bude stolt  když ne dnes, tak zítra by mělo podle předpovědi svítit určitě !!!!  tummenupp tummenupp
Užijte si to na chaloupce, hlavně večer nebo odpoledne tu grilovačku tummenupp

Jinak jsem naplnila pračku a doufám, že mi to při tom větru pěkně uschne... tummenupp

Mějte se pěkně a kapitulation kapitulation

Není tady

#97 4. 6. 2010 8:40

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

:

Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:40)

Není tady

#98 4. 6. 2010 8:53

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

smile

Ty jo, on už vážně přijel, tak se jde montovat, vynášet... no já ne... já radši frčím pryč godlike
:

tak si to užij!!!:lol:dobře to smontujte:lol:lol..a bacha a´t vá něco nepřebejvá..lol

Není tady

#99 4. 6. 2010 9:11

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Mirunko ,tak hlavně ,že už u vás nepršííí aje hezky..sluníčko vyleze.Tady krásně svítí.!!

Není tady

#100 4. 6. 2010 12:32

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

venku je nádherně hned je to jiný.

Já jsem makala od rána, takže mám navařeno i na víkend. Teď tam mám připravený žehlení, takže se hned do něj pustím. Navečer zase na noční.Ale mám aspoň volný víkend tummenupp  Snad se to počasí zadaří a bude slunečno jak předpovídají.

Holky přeji hezký víkend. Ahoooj

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí