27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:38)
Není tady
Tak tady se nám začíná vyčasovat, ukázalo se i sluníčko doufám, e nám to vydrí i zítra
Protoe to dnení ráno a dopoledne bych u nechtěla ....
Městský rozhlas přes den opakovaně hlásil 3. povodňový stupeň, občané ochraňte si svůj majetek proti povodni... ale jak, kdy na baráku není patro????? Tak jsme v bytě vechno přeskládali a dali pokud mono od země... teď to zase zítra budeme uklízet
Pak jsme se li podívat jak to vypadá venku, voda se dostala a na kraj naí ulice a chybělo málo, aby nás to zalilo ...
Zatopené hřitě je asi 100 m od nás a za ním 200 m teče rozvodněná Rusava... tak si to dovedete představit, jak se člověk cítí ale snad u to bude lepí...
Silvinko, koukala jsem, co ti to ten doktor doporučil ale hlavně kdy ti to pomůe, e??
Evi, to u Anetka jede do té Itálie? Jej to tedy uteklo... tak a si to uije a hlavně a si nachytá sluníčko do zásoby
Jinak vem pěkný večer a klidnou dobrou noc
Není tady
Teda Mirčo mám z toho veho husinu. U by u vás snad nemělo pret jde to na Jiní čechy.Tady před chvílí taky prelo pořád se to tu mele dokola U mi to tak nebyví. Byli jsme venku a byla tam zima jako na podzim. Snad bude aspoň hezky o víkendu.
Jdu do chvíli si číst a zítra zase do rachoty. Take Dái u nemám volno,měla a uteklo jako voda.
Dobrou noc vem.
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:38)
Není tady
ahojky holkýýý
vidím,e je po mě sháňka.. tak nakukuji..
akorát jsem dovolala s BM přes skype.. dost často si ted´voláme..ohledně Elis..
tam je to zatím v klidu.. je stále u mamky.. pak by ji prý zase odvezl k jeho rodičům.. jestli tedy budou Elis s Kubí na chvilku chtít..
U nás nic relativně nového.. já se ráno probudila s bolením za krkem..asi jsem patně leela..tak chodím skrčená s bolestí.. jo..a dělala jsem si test..
no nic..
asi to bude jinde ..zítra kluu raději k dr..
Dnes měly děti ve kolce dětský den..i s kapelou.. bylo to moc fajn..museli jsem to udělat vevnitř kvůli počasí..je tu hrozný vítr a prí...
ale co se děje jinde..je hrůza..chudáci lidi
u toho je dost !!!
Mirunko..
také na tě moc myslíme
..a dríme palečky..aby u vás voda ustoupila...
Evi..
hm..to u asi nestihnete dát Anetce tabletku na oddálení.. ta se bere nějaký den před.. ted´s tím ATB neví kdy...
chuděra
Mía ji na výlet měla také..
Silvi..
asi máte u vás jiné léčení, ne mi tady
nebo fajn doktora..
..nebo zase něco nového za xlet..co jsem se tím léčila já..ale fajn by to bylo..aspon´bych nebyla někdy tak otrávená ivotem a starostmi .. chodila bych s tím s úsměvem..
:vissl
tak tot´zprávy od nás..a něco pro vás..ahojkýýý vy ostatní Kelikýýý
pár foteček z dneího ,,dne dětí" ...na stránkách-kolka
Upravil(a) salek (2. 6. 2010 21:50)
Není tady
ahojky
Renči koukla jse na fotky ,teda Verunak pěkně vytáhla,
hele ajký test?? to je jako těhotenský..no neblááááázni .eby???
Eví ,a´t si to Anetka moc uije.Jinak barák teda vypadá divně .pro mě je to moc tmavý a smutný.
Dana se vůbec neozval :dumbom:tak nevím jestli tam zůstali v tom Polsku.snad je ve v pořádku.
Mirunko ,u snad pret nebude ,i kdy tady zase začlo pěkn ělejt..
jani ,jj byla jsem u správného neboj ..Je to moc príma dr.je
jsem zvědavá jestl to pomůe ..
Po prázdninách se mám ozvat a uvidí se .pak u jedině operace!
Kočky půjdu do hajan dobrou...
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:39)
Není tady
Ahojkýýý holky
tak u nás je u klídek, tedy doma je vechno vzhůru nohama, ale to se dá do pořádku a bude
Hlavně e je doma sucho
Voda u klesla, teče jen polovina koryta, take i to je a doufám, e nebude zase pret... ráno byla mlha jako bývají na podzim a ne v červnu
pak vykouklo sluníčko, ale teď je zamračeno
no, doufám, e u to bude dobrýýýý
Evi, koukla jsem na fotku domu, no ta fasáda, ta barva je tedy brrrr to opravdu lepí neměli ???? No, kadýmu se líbí něco jiného...
Silvinko, tak se dobře kurýruj, a ti na podzim nehrozí operace
Renči, Verunka si to ve količce uívala, je to vidět.... a u je z ní malá slečna
No, halvně e je u Elis klid a e P. dal pokoj (aspoň na chvíli)... jinak bydlení doufám řeíte...
A co krk... je to u dneska lepí?
Jani a ty zase dneska do práce.... tak a ti to rychle uteče
Dái a co je u vás nového? Co maminka... je to u lepí?
Zatím
Není tady
Ahoj holky, moc vás zdravím.¨
Přivezla JSEM SI Z pOLSKA SUPER ANGÍNU, TAK DNES JSEM TEPRVE VYLEZLA Z POSTELE. HALÍ JE SE MNOU TAKY DOMA, ABYCH NEMUSELA DO TOHO HNUSNÝHO POČASÍ.
Tak jen aby jste věděly, e iju, nebo vlastně přeívám.
Není tady
Tak jdu pomalu tady zklízet tu týdenní spou a dát byt do pořádku. Silvinko, večer zavolám, ju?!?!?!?
Není tady
ahojky do prčic..se mi to smázlo
Mirunko je dobře ,e u je u vás líp,snad u pret nebude!
Jj Danu ,ozvi se napi,zavolej ,Jka chce ,nějak se domluvím e.alepřítí týden ,Mám dost nabitej tak nevím
Večr odjedem na chajdu .prodlouíme si víkend,V pátek se toti nedá vůbec přes Prahu jezdit ,Je to na palicci!!!
Budem tam naprosto vící ,jsem zvědavá jestli to babi přeije a nebo jestli to vpřeiji já..
Jinak tady pořád prí a príí,je to ílený ..Doufám ,e opravdu přijde to sluníčko ,jak říkají..Chci grilovat .mám u chu na pořááádný grilovanýýý kuřáááátko!! a k tomu pěkně dozlatova opečený pííčky,ti milujem naprosto vichni.
Na chajdě se připojím ,tak se tady zatím mějte..
Není tady
Ahoj
Silvinko tak si to uijte má být sluníčko ,teplo at muete grilovat . Zítra přijede syn s rodinkou také chceme v sobotu grilovat .
Dopoledne jsem poklidila jel do práce tak je klídek kvařím sádlo a udělém nějaký nepečený moučník co poslala Janina pak ti polu Jani:reta:
Evi jak pokračujete doma? Mirčo snad u bude lepí počasí koukala jsem večer na zprávy vubec si to nedovedu představit . Babče u to zase bolí znovu tak zítra jedu k lékaři jestli jí nemue dát léky co jí dali v nemocnici kapačky jinak o nemocnici nesmím doma mluvit ani tam nemueme potom co jsem jim řekla .
Danu ty se uzdrav a pořádně vypot
Renatko co krk? já jedu ve čtvrtek bolí mě krční páteř a to dost a ramena holky stárneme nebo ne??????
tak zatím
Není tady
:
Není tady
ahojky holkýýý
musím za vámi..
no aby jste si nemyslely něco o tom testíku..jako Silvinka
Jojo..Silvi..
ten test na těhu..ale těhu nejsem..
tedy aspon´mi to řekla dr. odpo ,e na 99% ne ..no Romča mi to u tvrdí celou dobu..
test mi koupil on včera..abych byla klidnějí
dr. mi nabrala pro jistotu krev .. v pondělí budou výsledky.. no ale co je hlavní..z minulého stěru a vyetření mi zjistila,e mám sníenou sliznici.. to znamená.. e se mi hormony pomalu ztrácejí..proto to spodění tetky.. můe mi časem vymizet úplně.. heč dala mi injekci..abych ji dostala..prý mi bude po ní pěkně zle..a to přijde
take během 14dní by měla dorazit..pak začít brát konečně tu antiko.. co mi napsala u před měsícem ..no hlavně, aby se mi to srovnalo..nebo u vůbec ne ...
tak uvidím.. no hlavně,e to není nic horího ..s tímto se dá ít..
Jak píe Evička..
zrajeme !!!
Evi...viděla si včera v telce ty housenky na stromech u vás někde v Plzni ??
Dáí..
díky za optání..
krk mě stále troku pobolívá..dnes i jako v krku vevnitř..moc mi nejde polikat..na noc si ho vdy zabalím do plínky..abych měla teplo.. uvidím co bude dál..
Také ti přeji brzké uzdravení ..ádnou bolest ..pěkně si grilovačku uijte a pěkné počasí
Silvi..
mi jeli v pátek k naim přes Prahu 2hodiny..hrůza..nejdelí cesta co tam jezdíme.. vyjeli jsme 16.30hod a byli tam 22.30hod ...jinak to jezdíme za 3hodiny..přes Prahu jsme jeli 2hodiny..
tak se ti nedivím s tím odjezdem dřív..
Mirčo..
to je děs s tou vodou vid´...
no jetě,e bydlíte kousek od ní.. no fotečky hrozné !! Mě by asi u
uklízet ten bordel stále dokola..
chudáci lidi.. kdyby je lo dát někam jinam..
Bydlení Elis řeím spíe já.. myslím si,e ne ji něco seenu..troku se to tam uklidní..a nebude sem chtít..ale co nadělám..
to byla ta její první ,,emforie" po tom vem.. sehnat byt a práci u nás ..ted´nevím..musím s ní o víkendu promluvit..
jojo..Veru se vytáhla..vidím to..vechny tepláky co kde máme u rodičů na převléknutí..jsou ji krátký ..
zatím se tu mějte krásně Kelikýýý a opatrujte se
Není tady
:
Není tady
Silvi Evi vám to sluí v těch plavkách
Není tady
Dobrý večer,
jdu vám popřát dobrou noc a zalézám do
Tady zase prelo celý den.Ráno jsem přila do práce durch jetě, e se tam převlíkám.Boty ty byly nacucaný, prostě detník jaksi nestíhal a hlavně vude stála voda u to země nepobírá.
No a večer tu svítilo sluníčko, take ono existuje. Koukla jsem se na net a zítra by u mělo svítit a pokračovat o víkendu.
Nevím jak se sem zítra dostanu má toho dost v plánu.
Evi, Anetce přeji a se jí tam líbí a chudáček zrovna musí mít s sebou i tu tetku.Taky mohla pro tentokrát zůstat doma nemusí vidět ve. Já kdy si vzpomenu neměla jsem to jinak kdy se někam jelo tak i sní.
Ké by se tam aspoň ohřála, kdy tady to stojí za prd.
Člověče koukla jsem na ten barák a mně se docela ta fasáda líbí. Co mi napadlo, e to nebude hned tak zapráený.Je to zajímavá barva no pořád lepí ne barva paneláku ve městě co bydlí rodiče. Oni mají merunkovou fasádu, ale kousek od nich kdykoliv okolo jedeme vůbec tam nekoukám.
Mají barvu jako luč tak od.po*ně zelenolutou Prostě si vdy vzpomenu na převrácený aludek co vyprodukuje a u mi je z toho blééé. Kdo to tam vybíral
Mirčo, čtu, e to ustává to je dobře.
Kočky jdu pálí mi oči a u se těím a zalezu. Moc jsem toho opět nenaspala na dneek, tak to jdu dohánět.
Přeji dobrou noc.
Ty jo slovo o.d.p.o.r.n.á je asi sprostý. To se dozvídám věci.
Upravil(a) Janila (3. 6. 2010 21:45)
Není tady
:.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:40)
Není tady
ahojky.
koukám ,e u vichni spíte .Taky půjdu ,ale ráno si trochu pospím.Jsme na chaloupce a stávat tak brzo nemusíme.
Prahu jsme projeli
jani odpočívej,..si dobrá ,e ty noční ustojí .Já bych byla hotová!!
Eví,foto dobrý.no vypadáme tam doře....a co jako tím ten tvůj synátor myslel...takovej materiíl .co se u nezdá..se podívej na některý 18tky,,Vypadaj hrozně.Za to my.jsme kočky
co jsou píčky .no já potřu to kuře grolavací směsí a na to napíchám na jehličkach po celém kuřetípo mousíčkách anglickou.
a ono jak se stím kuřátkem na tom grilu hezky točí ,tak ta anglická se krásně vykvařuje -opíká..jééé to je mňamka,kadýmu to moc chutná u teď se mi sbíhaj sliny!!!
Dái..a oni mamince ,ádné léky z té nemocnice nedali??? a co KO..
a co jinak ?? je to dobrý?? co baraáček ,Zatím asi nic co??,to taky můe trvat pěkně dlouho??viď???
neboj ..nestárneme.Jen se nám trochu opotřebovávaj některé součástky!!
Danu ,brzo se uzdrav ,se ti to vrací nějak často co?? jj,kdybys ty ATB dobírala
Reni,tak to je dobrá zpráva,e test vyel negativně.. a ty bys nechtěla jetě jedno mimi??
jo přes Prahu je to čím dál tím horí.Buď jezdit brzo ráno a nebo pozdě večer .My jsme jeli někdy a po 19h a přejeli to dobře.Nevímjak to ovem budem dělat dál.Páč si nemůem brát kadý pátek volno..
Kočky přeji vem krásné sny
Není tady
ahojky javascript:insert_text('',%20'');
sem tady jako první??? týýý brďo...
tak jo,za chvilku chci sjet do města.něco nakoupit podívat se po obchodech ,Teď jsem si udělala kávičku..
a co jaký je u vás počasí :,????.
Tady suprově. jupííííí
Tak jen ,aby to vydrelo.
Mějste se fajnově!!!
Není tady
Dobré ránko, holkýýý
Silvinko, hlásím, e u nás je celkem teplo, fuká dost vítr, ale neprííííí..... sice sluníčko nesvítí, ale ono určitě bude kdy ne dnes, tak zítra by mělo podle předpovědi svítit určitě !!!!
Uijte si to na chaloupce, hlavně večer nebo odpoledne tu grilovačku
Jinak jsem naplnila pračku a doufám, e mi to při tom větru pěkně uschne...
Mějte se pěkně a
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:40)
Není tady
Berry napsal(a):
Ty jo, on u váně přijel, tak se jde montovat, vynáet... no já ne... já radi frčím pryč
:
tak si to uij!!!:lol:dobře to smontujte:lol:..a bacha a´t vá něco nepřebejvá..
Není tady
Mirunko ,tak hlavně ,e u u vás neprííí aje hezky..sluníčko vyleze.Tady krásně svítí.!!
Není tady
Ahoj holky,
venku je nádherně hned je to jiný.
Já jsem makala od rána, take mám navařeno i na víkend. Teď tam mám připravený ehlení, take se hned do něj pustím. Navečer zase na noční.Ale mám aspoň volný víkend Snad se to počasí zadaří a bude slunečno jak předpovídají.
Holky přeji hezký víkend. Ahoooj
Není tady