21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky
Renatko to je hrozný vubec nevím co na to říct to je magor zavřít někam ,blázen chudák dcera jak pomoct kdy jsi daleko to je hrozný dej vědět jak to dopadlo . Pořád se něco děje , on opravdu mamku uhodil? To je hajzl:dumbom:
Evi zase jsem se zasmála jak píe o sousedce jakou má krásnou fasádu u vím jakou si máme udělat:reta:
Kouknu na fotky dík za optání babče u je trochu lépe . Holky pořád také topíme v baráku je zima . bude léto??????
Koupila jsem si malou váhu která vechno počítá zítra začínám byla jsem u výivové poradkyně mám v sobě moooc tuku tak musím na sobě eprej pracovat . Tak pa pa . Reni myslím na tebe ahoj vem
Není tady
ahojky holkýý
jsem tu jen na chvilku ..sháněli jsme po LTM byt pro Elis..a ted´jetě koukám sem na net....
Moc vám děkuji za útěchu a za vae vlídná slova jsem po dneku opět na dně
Elis je u mamky zpět...
Stalo se to.. čeho jsem se bála.. cítila jsem to včera ,kdy jsem odjíděla.. P..dal Elis pár facek !!!
Myslela si ,e zvoní poačka ..tak otevřela..vlítnul do bytu.. chytil Kubíčka a chtěl s ním odejít jen tak.. bez ničeho..tak mu ho vzala.. on ji nadával a bylo to .. tak volala opět policii !!! Si nedá pokoj debil !!!
Napsala jsem mu sms ,,to si přehnal..ode dneka se boj chodit po tmě sám..a začni si kopat u hrob.." nic neodepsal.. jindy by na ní reagoval..jestli to dal policii..jako mou výhruku k němu ..nevím....tak at´..jen bráním své dítě !!!
Jsem tak bezradná.. to je hrozné..kdy ho nemohu lapit a pořádně zkopat!! Jetě bych to odnesla já od policie!!
Byla jsem zrovna v práci,kdy mi to BM volal..no málem jsem to tam nedodělala ..posílali mě domů.. ok a pořádný pláč..hlavně ta bezradnost.. !!!
Ted´jsem psala sms mamce..jestli jsou v pořádku.. e sháníme u byt pro E. aby to bylo co nejdříve..e se o ní a dědu bojím.. děda je na tom přeci jen se zdravím blbě..má slabé srdce..a nějaké ukřičené návtěvy P. ho ničí!! Nikdy nevíme co ho napadne za blbost jim ublíit !!! Napsala mi,e mě má moc ráda
a e to zvládne..prý ,,vdyt´mě zná ..
na rukou bych ji měla nosit..a já tu sedím bezradná...
Jojo holky..uhodil.. troku ho vyprovokovala..ale bála se o Elis..bylo to troku..uhla..ale odpo byla u dr..aby mu to spočítala!!
Já se dnes Dáí
váila také.. po delí době.. nějak semi tam nechtělo
uvidím jak to půjde dolů..mám stále aludek nějak sevřený.. od rána jsem měla jogurt..a dvě kafíčka ...
Evi..
ani jsem ti neodpověděla na tu Itálii..kde byla Mía..ona u neví..
měli dost volnost.. učitelka má Itala..tak to tam znala.. tak je i pořádně protáhla..
viděli toho dost..
Mirčo..
i tobě děkuji.. já se nezlobím..ale já kdy jsem ve smutku..nebo mě něco trápí..raději jsem sama se sebou ..
Dřevo mě moc bavilo..je to jiný pohyb..takový co znám..a tady v paneláku není
jetě bych tam týden byla..je tam s tím stále co dělat
Jani..
i tobě díky..
a tobě přeji těch starostí u také málo..nebo vůbec
zatím se tu holky mějte .. pevné zdravíčko.. a klid na
Upravil(a) salek (31. 5. 2010 19:41)
Není tady
ahojkyás to mine!!!
tak jsem si Reni hezky četla tvůj příspěvek ,stím ,e ti odepíu.,e pokud ji tam nechá ...on tam přijde -abys jí vzala k sobě!!! a najednou druhý příspěvek a je to tady..
No bezradnost to je,ale jeho bych zalapala do země .Taky jsem to udělala.a holku tenkrát odvezla,jene se k němáu zase vrátila ...a takhle to lo chvilku dokola. no a pak u jsme radi řekla ne a nechtěla o ní vědět...
pokud Elis nebude chtít přijít a trhnout se ,bude stále u něj..néé,eby chtěla ,ale bude to ze strachu!!
no vůbec ti to nezávidí,,,jé jak sem ráda,e to mám za sebou..
Klidně se tu vykecej ,člověk to potřebuje!!! :supr:drím palce..a myslím moc na vás..
Evi.no a jetě zákopy a můete hrát na vojáčky
..kdy e jede Anet do té Itálie,u tenhle týden?? a neboj maminko ..ona se ti vrátí...(i s italem:lol:)
Mirunko ,u zase říkaj ,e by měla stoupnout voda,,,tak snad vás to mine!!!!
a o víkendu by mělo přijít teplení
Kočky sem nějaká hotová
joa přítí týden jsem se objednala na hloubkové čitění pleti a chci zkusit nějaké ty zábaly na zpevnění ,proti té celulitídě.tak jsem na to zvědavá..
Není tady
Ahoj holky,
musím vás pozdravit ne zalezu do pelechu.Moc jsem toho zase nenaspala.
Počasí mi u opravdu s... Je tam zima jako na podzim.
Koukala jsem, e má být o víkendu hezky to je dobře mám volno, sice jsem po noční sobotu, ale to nevadí.Tak doufám,e předpověď zůstane.
Jani jsem ráda, e Janině KO dopadla dobře.
Koukla jsem na maturanta no musí být pyná mamka.
Silvi Tom nejde dál na V? To je koda u těko se dělá po x letech.I kdy u chlapa je to jiný ne u enský ta má přece jenom více starostí o domácnost.
Teda Reni mně je z toho veho zle.Cetla jsem to jedním dechem a koukám, e dneska to mělo pokračování.On je opravdu debil nebo co?
Drím palce a něco najdete a máte ji blízko u sebe.A to takový individum chce vychovávat syna? To asi nemyslí váně.
Jdu spát u mi slzí oči, mám toho za dneek a a.
Dobrou noc.
Upravil(a) Janila (31. 5. 2010 20:39)
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:36)
Není tady
Berry napsal(a):
Silvi, ty bude celá ňáká nová a mladí po takových procedůrách, člověče, mě tohle chytlo loni, tebe letos - není to tím věkem? Bude ti tolik, jako mě loni
Jsem zvědavá, jak bude spokojená!
Kdy vlastně ti přijede Danča se atama?
jestli nová to nevím ,potřebuji s tou hubou něco udělat a hlavně obočí srovnat..stejnak tam usnu:lol: Znám se!!
no stěma atama snad ve středu,jeli na rychlo do Polska. doufám ,e se vrátí
a te´d jdu spinakt,klapky u mi opravdu padaj.dobrou.
Není tady
Dobré ráno holky
Tak jsem si taky zaloila album na rajčeti a zatím jen na zkouku. Jak bude čas, tak tam budou fotečky přibývat....
Mám tu oba psíky a před chvilkou jsme se vrátili z prochajdy.... Děti tu dnes spaly, Mija u nás zůstala a poctivě leí, bere ATB a kouká se na pohádky. U je to ale mnohem lepí Lubík el do koly, ale dnes se neučí, je Dětský den i ve kole....
Silvinko, tak ty bude ikulka po těch procedůrách
Jinak zatím neprí, ale je zamračeno, jen, jen spustit...
Evi, musela jsem se smát, jak se kluci baví to kdyby sousedka věděla
Jani, taky doufám, e bude o víkendu líp, jetě mám přesazovat tu kytičku, co jsem si koupila... jaksi se mi venku vůbec nechce nic dělat... akorát jsem musela postříkat vechny ibiky proti micím, měly úplně černé vrky větviček.. koupila jsem si sprej na mice a u je to dobrý, lístečky jsou pěkné a mice pryč
Renči, moc na vás myslím, abyste Elice a Kubíčkovi sehnali něco u vás a mohli být klidnějí... ty stresy nejsou dobré pro nikoho a a i ten malý klučina to vnímá
tak a jste brzy vichni v klidu a pohodě... i kdy to zase tak brzy asi nebude, e?
Tak jdu holky dělat dneska tvarohové tatičky, Mija mě ukecala, e má na ně velikánskou chu a u prý dlouho nebyly...
Upravil(a) Pampeliska (1. 6. 2010 9:10)
Není tady
Ahoj holky,
počasí je stále zataené a je tam zase zima.
Sice teď nikam nemusím, ale odpoledne musím s Tomem na preventivní prohlídku k Dr.Oboum se nám tam moc chce.
Nojo ve čtvrtek mu bude 17 let. To není moný, e u přítí rok bude plnoletý.Straně ve uteklo k nenávratnu.I mi to tve.
Evi v televizi stejnak nic nedávají, tak mají aspoň kluci kulturní vloku. Ona taková anatomie je poučnějí ne střílečky co dávají v TV.
Neboj to vi, e se ti vrátí. Ale já mám tohle taky, aby se něco , aby tohle ..... A pořád mám stejnak mylenky u něj.
V červnu má jet do Mnichova do muzea a potom jetě nějaký města tady v ČR mají oborové dny a taky mi je z toho na nic. A v září do Francie na víc jak týden nojo vybral si to co zmůu. To by se v ivotě nikam nepodíval.
Mirčo včera jsme byli na zahradě, tak mi obrůstá lístečkama ibiek. A tam pojedeme polu foto.Ty u ho musí mít obrostlý, ale tam je fakt 5 st. po ránu Přece jenom Morava je teplejí.
Jsem jenom zvědavá jestli při tomto počasí bude vůbec kvést.
Vím, e se to nemá teď dělat, ale známá se zbavovala rebarbory a mně jí bylo líto,u je u nás zakopaná.Uvidíme jestli se ujme.
Jdu to tady poklidit večer se mi u nějak nechtělo.Peru loný prádlo ze zahrady a pak něco hodit do pekáče. přeje zapečenýho pangase se zeleninou, tak jdu na to. Sice domů přijde a večer, ale zase aby se najedlo to nae dítě pak vyrazíme.
Cestou vrátím knihy a nakoupím pečivo.
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:36)
Není tady
Ahoj vem Přeji vem dětem vechno nejlepí k svátku
Renatko jak ti je? pořád na tebe myslím já to proívám s tebou
Silvinko ty bude hezká já jdu v uterý k holiči a na kosmetiku
Evi děláte kuchyn ? to máte nové vechno ne???
Jani a jak ty se má? Já se také bojím o své děti a k tomu mám starosti co vnoučátka ? jestli jsou zdravé...atd.
Počasí je hnusný je to takové smutné kdy není sluníčko
Mirčo a co maminka?????? Jdu kouknout na fotky
Upravil(a) dasa1 (1. 6. 2010 14:33)
Není tady
ahojky
jsem tu na skok.
jdu za chvíli na depilaci nouhou na tu cukr.pastu. te´d je akce zdarma.Musím toho vyuit!!oOevírají nějaký nový salon .jinak ty nohy stojí asi 700kč.
no a zítra jdu na KO toho močáku asi nebudete věřit ,ale mám starch .Vím ,e mi poene na operaci a já nechci.vlastně chci,abych mohla běhat:lol:.ale jetě bych to odloila...a nevím jestli to má cenu či né!! sakra tohle řeit,jena palicci no uvidím ejak se dr,vyjádří.
Jani to u jako 17??? týý brdo ,nedávno si psala ,e je mu 13???.ty děti hróó´zně stárnou.
Evíí neboj dočká se. a já pak přijedu na kolaudaci:lol:
Mirunko ,taky rajče?? sem číhla na mimča..
kočky ahojky večer.
koukám Danča tu nebyla?? a zítra by měla přijet.e by zůstala v Polsku??
Není tady
Ahojkýýý
Holky, nevím jak u vás, ale tady se zase probudil Komárek a chč... a chč... vlastně se neprobudil, on je vzhůru skoro celý květen
Silvinko, tak drím palce, aby jsi to nějak u Dr, s močákem vyřeila a bylo to vůbec se ti nedivím, e na oparaci nechce... kdo by chtěl, e?
Evi, no jetě e jste doma při tom předlávání pod střechou, ale i tak se takové práce líp dělají, kdy je pěkně no, musí to jetě vydret a pak u bude u vás vechno OK
Dái, ahojkýýý díky za optání, mamka si taky teď pořád naříká na srdce, bere práky ... no, je to tím počasím
ale kdy jsme tam, tak nás prohání....
Teď máme do čtvrtka volno od hlídání, tak ve čtvrtek k ní jedeme, musím jí dát do pořádku vlasy, ostříhat, obarvit... zkrátka, u se na ni nemůu dívat... v neděli na to nebyl čas... potom zase pátek, sobota a neděle budou u nás dětičky i s Dominičkem .... zkrátka je pořád veselo
Není tady
:.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:37)
Není tady
ahojky.
Tak jsem zkoukla růovku........a víte jak byl za Mázlem ten klučina??? si pořád říkám,teda ten kluk je tomu Rchlýmu tak podobnej.a on je to váně jeho syn Ondra .
Eví terasu?, ti tak závidím zimní zahrada,to je můj sen..opravdu véééliký,, jene vím ,e se nikdy neuskuteční
http://www.rumanek.cz/vyrobky/zimni-zah … -motor.jpg
http://www.nm-bydleni.cz/images/clanky/ … rada-1.jpg
http://fotogaleriezahrady.info/zimni/zi … rada-2.jpg
Mirunko tady dnes vůůbec neprelo,,já u dét nechci..
Dái ,ty bude taky hezká .pak poly fotto po holiči.
kočky jj uvidím co zítra ,ale vůbec se mi tam nechce.
přeji vám krásné sny!!
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:37)
Není tady
Ahojky holky
Před chvilkou nám tu vyhlásili 3. stupeň povodňové aktivity, včera a celou noc a jetě teď pořád leje a leje... Rusava se u rozlévá .... hasiči nám tu houkali a jeli k Albertu, který je u pod vodou...
Mirča bydlí vedle a volala mi, e je u nich voda kolem bytovky a e z laviček je vidět jen opěrky... Lubík el do koly v gumákách a ty mu teď na zpáteční cestě ani nebudou stačit...
Sklepy mají plné vody.... jetě e oni bydlí ve druhém patře, tak aspoň to je u nich plus....
Jinak já začínám mít nevry v kyblu , kdy si představím co bylo v 97 a e by se to mělo opakovat, tak mě asi odvezou
Drte nám palce a doufám, e se zase přihlásím a podám zprávy, co a jak a jak to tady probíhá....
Není tady
Drte nám palce a doufám, e se zase přihlásím a podám zprávy, co a jak a jak to tady probíhá..
Mirunko neboj ..budem dret vechny palce co mám !!!!!! Drte se!!!!!
a podej určo hláení.
Moc na vás vechny myslíme!
My u zítra jedem večer na chajdu ,ale tam se taky připojím a budu ve sledovat a nebo pokud to nepůjde poly aspoň sms!!!
Evi no jsou krásný vi´d?? mě se tak moc líbí ,pokadé na ně moc slintám,třeba někdy ukecám na chajdě,Jinak to nikde nehrozí ,ale u vás to bude hezký,,
Danu ,jesli přijede podej mi SMS a vím jestli mám čekat .poslala bych ti smsku ,ale nevím jestli nejste jetě v POlsku!
Kdy se neozve ,beru to jako ,e nepřijede a udělám si na odpo program.nevadí to, jen pak napi ,kdy by ses stavila.
Kočky tak zatím já mau k dr..
Není tady
Ahoj holky,
opět u nás pod mrakem a zima jako v psinci.Včera jsem musela navečer zatopit i kdy se tady pánové divili co dělám.Prostě tady v zimě sedět nebudu to je akorát o zdraví.
Mirčo právě jsem koukala, e na Moravě stále leje, taky jsem si na tebe vzpomněla.A koukám, e to tam máte oklivý.Take obchod je pod vodou jo? To je tedy hezký. Take dríme palce, aby se voda u dále nerozlévala nebo aspoň neeee na vai stranu.
Určitěj podej zprávu co a jak pokud to půjde.
Jojo zimní zahrada to je taky můj nesplnitelný sen.
Silvi dobře dnes rozhodni na KO. Já jsem starej posera, take já bojím bojím.A taky na těstí nemám ádné komplikace, ale a jednou přijdou asi umřu dříve.
Evi co ta kuna u je pokoj?
Reni a co ty? Asi nervy na pochodu co? Myslím na tebe
Jdu jetě tu sedím v noční koili.Za chvíli přijde z práce, tak aby
No a zase to tady pofackovat ach jo stále dokola.
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:38)
Není tady
Ahojky holky...
Dé se trochu zmírnil, ale voda jetě stoupá
Na rajče jsme dali pár fotek, jetě odpoledne přidáme dalí....
Moc díky za podporu...zatím páčko mějte se
Není tady
Kruci já tady píu a na něco jsem zmáčkla a ono se to vyplo u to znovu psát nebudu
Mirčo myslím na tebe at u neprí . Nic nebude jahody,třeně ,kytky jsou v háji
Silvi jsem zvědavá jak jsi dopadla? Evi potřebovala bys sluníčko e?
Copak Renatka ? Co tam je nového?
Jani má dnes volno? to je pořád dokola
Jani1 dr se Tady leje a leje
Upravil(a) dasa1 (2. 6. 2010 15:17)
Není tady
Tak tam máte jetě pár foteček.... u je to tady lepí v tom, e aspoň přestalo pret
Přesto ale 3. povodňový stupeň trvá
Není tady
ahojky..
Mirunko zkoukal jsem fotky..a co u vás přímo vae ulice,tam to snad není né???
Dnes neprí,dnes přímo chči...hlavně ,e u vás u přestalo..
No holky jak sem dopadla ?? zatím nemusím .Mám jetě jednu monos tla jsem do vrtule ,dostala záchvat smíchu e..
take a se bude smát prosím potichu..http://www.intimed.cz/
..jo a to prej působí nejen na posílení ,..:godlike:vlastně to jsou venučiny kuličky..
Jo a ten pan dr.co k tomu píe .k tomu přímo chodím..je
jdu radi cvičit ,protoe u viídm ty vae záchvaty smíchu!!! jo a nebojte do práce si to rozhodně brát nebudu..(na to u se mi ptala Evka)
Upravil(a) sisi21 (2. 6. 2010 19:02)
Není tady
Silvi, byla jsi opravdu u správného človíčka ?
Upravil(a) Janila (2. 6. 2010 19:35)
Není tady