6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky
Renatko to je hrozný vubec nevím co na to říct to je magor zavřít někam ,blázen chudák dcera jak pomoct když jsi daleko to je hrozný dej vědět jak to dopadlo . Pořád se něco děje , on opravdu mamku uhodil? To je hajzl:dumbom:
Evi zase jsem se zasmála jak píšeš o sousedce jakou má krásnou fasádu už vím jakou si máme udělat:reta:
Kouknu na fotky dík za optání babče už je trochu lépe . Holky pořád také topíme v baráku je zima . bude léto??????
Koupila jsem si malou váhu která všechno počítá zítra začínám byla jsem u výživové poradkyně mám v sobě moooc tuku tak musím na sobě žeprej pracovat . Tak pa pa . Reni myslím na tebe ahoj všem
Není tady
ahojky holkýý jsem tu jen na chvilku ..sháněli jsme po LTM byt pro Elis..a ted´ještě koukám sem na net....
Moc vám děkuji za útěchu a za vaše vlídná slova jsem po dnešku opět na dně Elis je u mamky zpět...
Stalo se to.. čeho jsem se bála.. cítila jsem to včera ,když jsem odjížděla.. P..dal Elis pár facek !!!
Myslela si ,že zvoní pošťačka ..tak otevřela..vlítnul do bytu.. chytil Kubíčka a chtěl s ním odejít jen tak.. bez ničeho..tak mu ho vzala.. on ji nadával a bylo to .. tak volala opět policii !!! Si nedá pokoj debil !!! Napsala jsem mu sms ,,to si přehnal..ode dneška se boj chodit po tmě sám..a začni si kopat už hrob.." nic neodepsal.. jindy by na ní reagoval..jestli to dal policii..jako mou výhružku k němu ..nevím....tak at´..jen bráním své dítě !!!
Jsem tak bezradná.. to je hrozné..když ho nemohu lapit a pořádně zkopat!! Ještě bych to odnesla já od policie!!
Byla jsem zrovna v práci,když mi to BM volal..no málem jsem to tam nedodělala ..posílali mě domů.. šok a pořádný pláč..hlavně ta bezradnost.. !!!
Ted´jsem psala sms mamce..jestli jsou v pořádku.. že sháníme už byt pro E. aby to bylo co nejdříve..že se o ní a dědu bojím.. děda je na tom přeci jen se zdravím blbě..má slabé srdce..a nějaké ukřičené návštěvy P. ho ničí!! Nikdy nevíme co ho napadne za blbost jim ublížit !!! Napsala mi,že mě má moc ráda a že to zvládne..prý ,,vždyt´mě znáš .. na rukou bych ji měla nosit..a já tu sedím bezradná...
Jojo holky..uhodil.. trošku ho vyprovokovala..ale bála se o Elis..bylo to trošku..uhla..ale odpo byla u dr..aby mu to spočítala!!
Já se dnes Dáší vážila také.. po delší době.. nějak semi tam nechtělo uvidím jak to půjde dolů..mám stále žaludek nějak sevřený.. od rána jsem měla jogurt..a dvě kafíčka ...
Evi.. ani jsem ti neodpověděla na tu Itálii..kde byla Míša..ona už neví.. měli dost volnost.. učitelka má Itala..tak to tam znala.. tak je i pořádně protáhla.. viděli toho dost..
Mirčo.. i tobě děkuji.. já se nezlobím..ale já když jsem ve smutku..nebo mě něco trápí..raději jsem sama se sebou ..
Dřevo mě moc bavilo..je to jiný pohyb..takový co znám..a tady v paneláku není ještě bych tam týden byla..je tam s tím stále co dělat
Jani.. i tobě díky.. a tobě přeji těch starostí už také málo..nebo vůbec
zatím se tu holky mějte .. pevné zdravíčko.. a klid na
Upravil(a) salek (31. 5. 2010 19:41)
Není tady
ahojkyás to mine!!!
tak jsem si Reni hezky četla tvůj příspěvek ,stím ,že ti odepíšu.,že pokud ji tam necháš ...on tam přijde -abys jí vzala k sobě!!! a najednou druhý příspěvek a je to tady..
No bezradnost to je,ale jeho bych zašlapala do země .Taky jsem to udělala.a holku tenkrát odvezla,jenže se k němáu zase vrátila ...a takhle to šlo chvilku dokola. no a pak už jsme radši řekla ne a nechtěla o ní vědět...
pokud Elis nebude chtít přijít a trhnout se ,bude stále u něj..néé,žeby chtěla ,ale bude to ze strachu!!
no vůbec ti to nezávidí,,,jé jak sem ráda,že to mám za sebou..
Klidně se tu vykecej ,člověk to potřebuje!!! :supr:držím palce..a myslím moc na vás..
Evi.no a ještě zákopy a můžete hrát na vojáčky
..kdy že jede Anet do té Itálie,už tenhle týden?? a neboj maminko ..ona se ti vrátí...(i s italem:lol:)
Mirunko ,už zase říkaj ,že by měla stoupnout voda,,,tak snad vás to mine!!!!
a o víkendu by mělo přijít teplení
Kočky sem nějaká hotová
joa příští týden jsem se objednala na hloubkové čištění pleti a chci zkusit nějaké ty zábaly na zpevnění ,proti té celulitídě.tak jsem na to zvědavá..
Není tady
Ahoj holky,
musím vás pozdravit než zalezu do pelechu.Moc jsem toho zase nenaspala.
Počasí mi už opravdu s... Je tam zima jako na podzim.
Koukala jsem, že má být o víkendu hezky to je dobře mám volno, sice jsem po noční sobotu, ale to nevadí.Tak doufám,že předpověď zůstane.
Jani jsem ráda, že Janině KO dopadla dobře.
Koukla jsem na maturanta no musíš být pyšná mamka.
Silvi Tom nejde dál na VŠ? To je škoda už těžko se dělá po x letech.I když u chlapa je to jiný než u ženský ta má přece jenom více starostí o domácnost.
Teda Reni mně je z toho všeho zle.Cetla jsem to jedním dechem a koukám, že dneska to mělo pokračování.On je opravdu debil nebo co?
Držím palce ať něco najdete a máte ji blízko u sebe.A to takový individum chce vychovávat syna? To asi nemyslí vážně.
Jdu spát už mi slzí oči, mám toho za dnešek až až.
Dobrou noc.
Upravil(a) Janila (31. 5. 2010 20:39)
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:36)
Není tady
Berry napsal(a):
Silvi, ty budeš celá ňáká nová a mladší po takových procedůrách, člověče, mě tohle chytlo loni, tebe letos - není to tím věkem? Bude ti tolik, jako mě loni Jsem zvědavá, jak budeš spokojená!
Kdy vlastně ti přijede Danča se šatama?
jestli nová to nevím ,potřebuji s tou hubou něco udělat a hlavně obočí srovnat..stejnak tam usnu:lol: Znám se!!
no stěma šatama snad ve středu,jeli na rychlo do Polska. doufám ,že se vrátí
a te´d jdu spinakt,klapky už mi opravdu padaj.dobrou.
Není tady
Dobré ráno holky
Tak jsem si taky založila album na rajčeti a zatím jen na zkoušku. Jak bude čas, tak tam budou fotečky přibývat....
Mám tu oba psíky a před chvilkou jsme se vrátili z prochajdy.... Děti tu dnes spaly, Mija u nás zůstala a poctivě leží, bere ATB a kouká se na pohádky. Už je to ale mnohem lepší Lubík šel do školy, ale dnes se neučí, je Dětský den i ve škole....
Silvinko, tak ty budeš šikulka po těch procedůrách
Jinak zatím neprší, ale je zamračeno, jen, jen spustit...
Evi, musela jsem se smát, jak se kluci baví to kdyby sousedka věděla
Jani, taky doufám, že bude o víkendu líp, ještě mám přesazovat tu kytičku, co jsem si koupila... jaksi se mi venku vůbec nechce nic dělat... akorát jsem musela postříkat všechny ibišky proti mšicím, měly úplně černé vršky větviček.. koupila jsem si sprej na mšice a už je to dobrý, lístečky jsou pěkné a mšice pryč
Renči, moc na vás myslím, abyste Elišce a Kubíčkovi sehnali něco u vás a mohli být klidnější... ty stresy nejsou dobré pro nikoho a a i ten malý klučina to vnímá tak ať jste brzy všichni v klidu a pohodě... i když to zase tak brzy asi nebude, že?
Tak jdu holky dělat dneska tvarohové taštičky, Mija mě ukecala, že má na ně velikánskou chuť a už prý dlouho nebyly...
Upravil(a) Pampeliska (1. 6. 2010 9:10)
Není tady
Ahoj holky,
počasí je stále zatažené a je tam zase zima.
Sice teď nikam nemusím, ale odpoledne musím s Tomem na preventivní prohlídku k Dr.Oboum se nám tam moc chce.
Nojo ve čtvrtek mu bude 17 let. To není možný, že už příští rok bude plnoletý.Strašně vše uteklo k nenávratnu.I mi to štve.
Evi v televizi stejnak nic nedávají, tak mají aspoň kluci kulturní vložku. Ona taková anatomie je poučnější než střílečky co dávají v TV.
Neboj to viš, že se ti vrátí. Ale já mám tohle taky, aby se něco , aby tohle ..... A pořád mám stejnak myšlenky u něj.
V červnu má jet do Mnichova do muzea a potom ještě nějaký města tady v ČR mají oborové dny a taky mi je z toho na nic. A v září do Francie na víc jak týden nojo vybral si to co zmůžu. To by se v životě nikam nepodíval.
Mirčo včera jsme byli na zahradě, tak mi obrůstá lístečkama ibišek. Až tam pojedeme pošlu foto.Ty už ho musíš mít obrostlý, ale tam je fakt 5 st. po ránu Přece jenom Morava je teplejší.
Jsem jenom zvědavá jestli při tomto počasí bude vůbec kvést.
Vím, že se to nemá teď dělat, ale známá se zbavovala rebarbory a mně jí bylo líto,už je u nás zakopaná.Uvidíme jestli se ujme.
Jdu to tady poklidit večer se mi už nějak nechtělo.Peru ložný prádlo ze zahrady a pak něco hodit do pekáče.
přeje zapečenýho pangase se zeleninou, tak jdu na to. Sice domů přijde až večer, ale zase aby se najedlo to naše dítě pak vyrazíme.
Cestou vrátím knihy a nakoupím pečivo.
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:36)
Není tady
Ahoj všem Přeji všem dětem všechno nejlepší k svátku
Renatko jak ti je? pořád na tebe myslím já to prožívám s tebou
Silvinko ty budeš hezká já jdu v uterý k holiči a na kosmetiku
Evi děláte kuchyn ? to máte nové všechno ne???
Jani a jak ty se máš? Já se také bojím o své děti a k tomu mám starosti co vnoučátka ? jestli jsou zdravé...atd.
Počasí je hnusný je to takové smutné když není sluníčko
Mirčo a co maminka?????? Jdu kouknout na fotky
Upravil(a) dasa1 (1. 6. 2010 14:33)
Není tady
ahojky
jsem tu na skok.
jdu za chvíli na depilaci nouhou na tu cukr.pastu. te´d je akce zdarma.Musím toho využit!!oOevírají nějaký nový salon .jinak ty nohy stojí asi 700kč.
no a zítra jdu na KO toho močáku asi nebudete věřit ,ale mám starch .Vím ,že mi požene na operaci a já nechci.vlastně chci,abych mohla běhat:lol:.ale ještě bych to odložila...a nevím jestli to má cenu či né!! sakra tohle řešit,jena palicci no uvidím ejak se dr,vyjádří.
Jani to už jako 17??? týý brdo ,nedávno si psala ,že je mu 13???.ty děti hróó´zně stárnou.
Evíí neboj dočkáš se. a já pak přijedu na kolaudaci:lol:
Mirunko ,taky rajče?? sem číhla na mimča..
kočky ahojky večer.
koukám Danča tu nebyla?? a zítra by měla přijet.že by zůstala v Polsku??
Není tady
Ahojkýýý
Holky, nevím jak u vás, ale tady se zase probudil Komárek a chč... a chč... vlastně se neprobudil, on je vzhůru skoro celý květen
Silvinko, tak držím palce, aby jsi to nějak u Dr, s močákem vyřešila a bylo to vůbec se ti nedivím, že na oparaci nechceš... kdo by chtěl, že?
Evi, no ještě že jste doma při tom předšlávání pod střechou, ale i tak se takové práce líp dělají, když je pěkně no, musíš to ještě vydržet a pak už bude u vás všechno OK
Dáši, ahojkýýý díky za optání, mamka si taky teď pořád naříká na srdce, bere prášky ... no, je to tím počasím ale když jsme tam, tak nás prohání....
Teď máme do čtvrtka volno od hlídání, tak ve čtvrtek k ní jedeme, musím jí dát do pořádku vlasy, ostříhat, obarvit... zkrátka, už se na ni nemůžu dívat... v neděli na to nebyl čas... potom zase pátek, sobota a neděle budou u nás dětičky i s Dominičkem .... zkrátka je pořád veselo
Není tady
:.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:37)
Není tady
ahojky.
Tak jsem zkoukla růžovku........a víte jak byl za Mázlem ten klučina??? si pořád říkám,teda ten kluk je tomu Rchlýmu tak podobnej.a on je to vážně jeho syn Ondra .
Eví terasu?, ti tak závidím zimní zahrada,to je můj sen..opravdu véééliký,, jenže vím ,že se nikdy neuskuteční
http://www.rumanek.cz/vyrobky/zimni-zah … -motor.jpg
http://www.nm-bydleni.cz/images/clanky/ … rada-1.jpg
http://fotogaleriezahrady.info/zimni/zi … rada-2.jpg
Mirunko tady dnes vůůbec nepršelo,,já už déšt nechci..
Dáši ,ty budeš taky hezká .pak pošly fotto po holiči.
kočky jj uvidím co zítra ,ale vůbec se mi tam nechce.
přeji vám krásné sny!!
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:37)
Není tady
Ahojky holky
Před chvilkou nám tu vyhlásili 3. stupeň povodňové aktivity, včera a celou noc a ještě teď pořád leje a leje... Rusava se už rozlévá .... hasiči nám tu houkali a jeli k Albertu, který je už pod vodou...
Mirča bydlí vedle a volala mi, že je u nich voda kolem bytovky a že z laviček je vidět jen opěrky... Lubík šel do školy v gumákách a ty mu teď na zpáteční cestě ani nebudou stačit...
Sklepy mají plné vody.... ještě že oni bydlí ve druhém patře, tak aspoň to je u nich plus....
Jinak já začínám mít nevry v kyblu , když si představím co bylo v 97 a že by se to mělo opakovat, tak mě asi odvezou
Držte nám palce a doufám, že se zase přihlásím a podám zprávy, co a jak a jak to tady probíhá....
Není tady
Držte nám palce a doufám, že se zase přihlásím a podám zprávy, co a jak a jak to tady probíhá..
Mirunko neboj ..budem držet všechny palce co mám !!!!!! Držte se!!!!!
a podej určo hlášení.
Moc na vás všechny myslíme!
My už zítra jedem večer na chajdu ,ale tam se taky připojím a budu vše sledovat a nebo pokud to nepůjde pošly aspoň sms!!!
Evi no jsou krásný vi´d?? mě se tak moc líbí ,pokaždé na ně moc slintám,třeba někdy ukecám na chajdě,Jinak to nikde nehrozí ,ale u vás to bude hezký,,
Danuš ,jesli přijedeš podej mi SMS ať vím jestli mám čekat .poslala bych ti smsku ,ale nevím jestli nejste ještě v POlsku!
Když se neozveš ,beru to jako ,že nepřijedeš a udělám si na odpo program.nevadí to, jen pak napiš ,kdy by ses stavila.
Kočky tak zatím já mažu k dr..
Není tady
Ahoj holky,
opět u nás pod mrakem a zima jako v psinci.Včera jsem musela navečer zatopit i když se tady pánové divili co dělám.Prostě tady v zimě sedět nebudu to je akorát o zdraví.
Mirčo právě jsem koukala, že na Moravě stále leje, taky jsem si na tebe vzpomněla.A koukám, že to tam máte ošklivý.Takže obchod je pod vodou jo? To je tedy hezký. Takže držíme palce, aby se voda už dále nerozlévala nebo aspoň neeee na vaši stranu.
Určitěj podej zprávu co a jak pokud to půjde.
Jojo zimní zahrada to je taky můj nesplnitelný sen.
Silvi dobře dnes rozhodni na KO. Já jsem starej posera, takže já bojím bojím.A taky na štěstí nemám žádné komplikace, ale až jednou přijdou asi umřu dříve.
Evi co ta kuna už je pokoj?
Reni a co ty? Asi nervy na pochodu co? Myslím na tebe
Jdu ještě tu sedím v noční košili.Za chvíli přijde z práce, tak aby No a zase to tady pofackovat ach jo stále dokola.
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:38)
Není tady
Ahojky holky...
Déšť se trochu zmírnil, ale voda ještě stoupá
Na rajče jsme dali pár fotek, ještě odpoledne přidáme další....
Moc díky za podporu...zatím páčko mějte se
Není tady
Kruci já tady píšu a na něco jsem zmáčkla a ono se to vyplo už to znovu psát nebudu
Mirčo myslím na tebe at už neprší . Nic nebude jahody,třešně ,kytky jsou v háji
Silvi jsem zvědavá jak jsi dopadla? Evi potřebovala bys sluníčko že?
Copak Renatka ? Co tam je nového?
Jani máš dnes volno? to je pořád dokola
Jani1 drž se Tady leje a leje
Upravil(a) dasa1 (2. 6. 2010 15:17)
Není tady
Tak tam máte ještě pár foteček.... už je to tady lepší v tom, že aspoň přestalo pršet
Přesto ale 3. povodňový stupeň trvá
Není tady
ahojky..
Mirunko zkoukal jsem fotky..a co u vás přímo vaše ulice,tam to snad není né???
Dnes neprší,dnes přímo chči...hlavně ,že u vás už přestalo..
No holky jak sem dopadla ?? zatím nemusím .Mám ještě jednu možnos tšla jsem do vrtule ,dostala záchvat smíchu že..
takže až se bude smát prosím potichu..http://www.intimed.cz/
..jo a to prej působí nejen na posílení ,..:godlike:vlastně to jsou venuščiny kuličky..
Jo a ten pan dr.co k tomu píše .k tomu přímo chodím..je
jdu radši cvičit ,protože už viídm ty vaše záchvaty smíchu!!! jo a nebojte do práce si to rozhodně brát nebudu..(na to už se mi ptala Evka)
Upravil(a) sisi21 (2. 6. 2010 19:02)
Není tady
Silvi, byla jsi opravdu u správného človíčka ?
Upravil(a) Janila (2. 6. 2010 19:35)
Není tady