6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Evi, tak to budu muset vyzkoušet... jinak my tvarůžky máme rádi, ale po studenu s měkkým chlebíkem a máslem To si zase děláme na noc chutě
Jinak jsem taky odpoledne dělala na zahrádce, okopala jsem svůj malý záhonek s kytičkama, zem byla jako beton a zasela jsem si kudrnatou petrželku, ale jen řádek, jen tak na ozdobu
Není tady
Mirunka napsala:Evi, jak dlouho jste větrali....
Evík napsala: Mirčo, ono to nesmrdí......
a já už prostě nemám co dodat
jj ta moje představivost:lol:
Není tady
a nebo to smrdí a my už to necítíme, ale když je to tak dobrýýýý
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:32)
Není tady
Evi, přesně tak, je to mňamka
A Silvinko, to by jsi ani nebyla ty, aby jsi nás nerozesmála
Tak a já jdu uložit kluky do pelíšků, doufám, že budou brzy spát....
se chce dívat na film o ponorce a já si budu číst....
Tak pěknou dobrou noc a zítra večer nakouknu
Není tady
..kDyž vy jste to kočky tady kráásně psaly
taky jdu do hajan .film už sem viděla ,půjdu si přečíst..ale časopis.páč hned usnu!!
dobrou
Není tady
Ahoj holky ,
u nás leje jako z konve,,, včera celkem pěkně, a dnes hnus... už to člověka nebaví
Děkuji Vám za držení palečků dcerce... asi to moc pomohlo,, vyšetření co dělali v Brně bylo mizerný,, v Ostravě jsou jiní machři. Nález tam sice je, ale nijak ji mom. neohrožuje,, což je důležitý. Bude každý rok chodit k nim na kontrolu, musíme doufat, že to nebude růst. To jen v krátkosti.
S maminkou je to moc špatné je mi jí moc líto, trpí velikýma bolestma...
Holky založila sem si také web na rajče, jako Evka, pošlu vám heslo do SZ, mám tam foto mého maturanta
Pěknou uplakanou neděli
Upravil(a) janina1 (30. 5. 2010 9:32)
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:33)
Není tady
ahojky.
jani1 suprrrrrrrrrr:supr: mocinky pozdravuj.Jsem ráda,že dcerce pomohlo .určo ti spadl kámen ze srdíčka,vlastně vám oběma.
Klukovi to móóc sluší.... náš mladej asi půjde makat .myslel,že tu školu ,ale chce dělat.Příští rok jim snad vyjde byt ,tak chtěj našetřit nějakou pětku.Možná si to někdy dodělá. a jeho holčina .jde študovat k práci dálkově!.
jiank s maminkou je mi to moc líto
Eví ,tady taky chvilkama sprchne .pak je takový dusno,připadám si... kdysi jsem chodívala za naší babi do prádelny nedalo se tam vůbec dýchat..
Jdu na kafíčko a dortík ..a pak cvičit;)
Upravil(a) sisi21 (30. 5. 2010 15:29)
Není tady
Ahojky holkýýý
Tak už jsme doma... no, počasí za moc nestálo, dopoledne se ještě dalo dělat a po obědě chvilku taky. Pak se střídaly přeháňky, až z toho byla bouřka a to byl konec.... polovina dřeva je ale pod střechou v drvárníku....
Kdyby bylo pěkně jako v pátek nebo včera, tak jsme to udělali všechno.... no, je to na s tím deštěm....
Jani1, tak jsem zkoukla synátora. Sekne mu to a tobě jak jste spolu taky
Dcerka má tedy na rok trošku klídeček, jestli se to tak dá nazvat. Ale uvidíš, že to bude dobré a nebude se nic zvětšovat
S maminkou je mi to líto, dovedu si to předstqavit, jak ti asi je .... člověk by tak rád pomohl, ale když to nejde, tak je to
Silvinko, tak mladí ti brzy vyletí z hnízda.... už se chtějí osamostatnit... tak ať jim to hodně dlouho vydržíííí
Není tady
Ahoj holky
Jenom nakouknu začíná pěkná bouřka,tak to musím vypnout. Už jsem zdravá,zítra si vás dočtu. Jani1 gratuluji synovi k maturitě a má to zasebou. Dcera snad to bude dobré musíte tomu věřit a pořád si to řikat.
A maminky je mi moc líto ,vím jak ti je držím moc palečky .
Ahoj všem
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:33)
Není tady
ahojky
Mirunko ,no ještě se nestěhují až tak za rok,Musí něco našetřit a snad jim to vyjde.No rok je dlouhá doba..ale co tady pak budem s sami dělat .fakt nevím..Budu mu muset něco vymyslet aby se mi tady nenudil!!!
jé a vy topíte na dříví ,ty taky sekáš?? Já myslelea,že máte plyn a nebo elktřinu.
Dáši ,je dobře,že už je ti líp. a bábi,už je taky dobrá??
tak já si zacvičila,spocená sem byla všude, kráásně sem se vykoupala a uvědomila si ,že mám převlíct ještě postele,..no a mohla sem do sprchy znova..
Není tady
Berry napsal(a):
:dumbom
Silvi, dobrá kombinace, dortík a cvičení , ježiš, to se ti fakt chce ? Myslím to cvičení...
ne nechce,ale ten dortík sem musela nějak vypotit,...bych byla jak bečka!!!!
jo taky sem poslouchala počasí.no je to na palici.
přemýšlím jestli říct Jiříkovi aby ti udělal do bazenu nějaké topení..bych pak jezdila časteji.(se koupat).páč je vidět ,že léto asi žádný nebude!!!
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:34)
Není tady
.
Není tady
Berry napsal(a):
sisi21 napsal(a):
přemýšlím jestli říct Jiříkovi aby ti udělal do bazenu nějaké topení..bych pak jezdila časteji.(se koupat).páč je vidět ,že léto asi žádný nebude!!!
Tak jsem mu to vyřídila - a prej máš přifrčet, páč voda má 25° i bez topení a když jsi zvládla na Šumavě totéž...
JO, jinak topení bych tam brala, tý jo, to by bylo rochnění ... ale kdo by to asi platil , no a ještě taky pak vylézt do zimy, to taky ne, takže by moh navíc i prokopat tunel (vytápěnej samo) rovnou do pokoje
no to je bezva nápad!!!
a už jdu opravdu spát!! dobrou.ráno ve 4h:usch:
Není tady
Ještě nakukuji, než si půjdu lehnout....
Silvinko, Eva má pravdu, my doma točíme u topení kolečkem dřevo jsme byli dělat u mamky.
Byl tam i bráška a měl sebou štípačku, jako u Bertinky, takže to šlo parádně, až na to počasí jinak bychom to udělali všechno
Teď ještě objednat uhlí nebo brikety.... o to se postará brácha...
Jinak mamka topí při velké zimě dřívím a uhlím, jinak má taky kolečko a když moc nemrzne, tak to jím stačí otočit a je to
Tak a už jdu jsem trošku utahaná ... tak dobrouuuuu
Upravil(a) Pampeliska (30. 5. 2010 21:50)
Není tady
Pampeliska napsal(a):
Ještě nakukuji, než si půjdu lehnout....
Silvinko, Eva má pravdu, my doma točíme u topení kolečkem dřevo jsme byli dělat u mamky.
Byl tam i bráška a měl sebou štípačku, jako u Bertinky, takže to šlo parádně, až na to počasí jinak bychom to udělali všechno
Teď ještě objednat uhlí nebo brikety.... o to se postará brácha...
Jinak mamka topí při velké zimě dřívím a uhlím, jinak má taky kolečko a když moc nemrzne, tak to jím stačí otočit a je to
Tak a už jdu jsem trošku utahaná ... tak dobrouuuuu
aha ..díky holyk za vysvětlrní
Jinak se ti vůbec nedivím ,já bych po dřevu odpadla jak ten špalek.
Není tady
.
Není tady
ahojky holkýý tadýýýýýý
nějak se to ted´na mě v poslední době nahrnulo.. jak tady ty neshody.. tak jiné starosti..tak nemám nějak náladu.. držím to v sobě ..je mi všelijak.. tetka už má spoždění týden..a žaludek se občas ozve..
Ve čtvrtek jsem vám chtěla napsat..ale navečer nám vyhořela v bytě zásuvka..a Romča nevěděl která..jak jsou pod krytem nebylo to poznat..chvilku mu to trvalo ,než to zjistil a opravil.. no a byl večer a tak jsem šla spát bez PC ..
V pátek po práci jsme jeli na jih..k našim.. a za Elis
Eliška asi před 14dny P. řekla ,že už s ním být nechce, at´se odstěhuje atd..nějaké věci si vzal k mámě.. mezitím podala žádost o svěření Kubíčka do své péče..stále tomu asi nevěřil..až do dnešího pátku,kdy mu to přišlo domů poštou.. a bylo zle ... Eliška s Kubí u našich a mi tam akorát navečer dorazili.. takže nás bombardoval hulvátskýma sms..volal ,vyhrožoval..já dostala takovou sms..až mi z ní bylo tak zle..že jsem myslela,že to se mnou sekne.. něco na způsob o rakovině...at´mě sežere atd..ani to tu psát nebudu..a jiné
To s sms a voláním se opakavalo i v sobotu.. stále vyhrožovla Elis.. a že přijede a podá si nás..tak jsem mu zavolala at´přijede,že je nás tam hodně.. že si podáme mi jeho !!(dělali jsme dřevo a byli tam klucí i dědy-chlapi jako hory)
No fakt.. najednou se tam objevil..někdo ho přivezl autem a řítil se k Romčovi ..že s ním chtěl prý mluvit ?? Stoupla jsem si před něj,že jsem to byla já.. no nebudu tu psát co se dělo dál..děti musela Míša odvést domů.. a já volala policii.. na chlapa si nedovolil ..jen provokoval..,,dej mi dej"..a všichni se drželi,aby mu ji nehýbli.... no mamce dal na spánek.. je to dobré.. ale zítra jde ke své dr..
Jak zjistil,že volám..sedl do auta a odjel.. policie s námi sepsala papíry.. poučila co a jak.. a že se máme jet podívat dnes do bytu co tam nechal..Elis mu nechala klíče, aby si vzal věci co se dohodli !! Jela mamka s Elis a Romča.. no v bytě jak když padne bomba-nic a bordel!! P. tam byl.. chtěl Kubíka.. ráno E. volal ,že ho chce do 11hod ,nebo si pro něj dojede s policii ..ubožák!! No a opět vyváděl..tak se volala policie !!! Odjeli ráno před 10hod a vrátili se kolem 14.30 tak takto jsme strávili víkend !!! JO a vyměnila se u E: hned fabka u dveří... takže tam už nepřijde.. doufám..
E. se navečer vrátila s Kubí domů uklidit tu spoušt´..zatím je klid..když bude zle..odjede k mamce.. má i číslo na linku bezpečí týraných žen.. a já ji budu hledat bydlení tady !!
Vím,že to není konec všeho ..že to E. teprve ted´začne!!! Nemohla jsem ani odjet.... po cestě domů mi bylo v autě zle .. mám takový pocit ,že jsem tam nechala půlku mého srdce... a Elis s tím vším samotnou.. při loučení mi řekla,že to zvládne.. ale P. je blázen,kdyby jste ho jen viděli a slyšeli..nebo ty sms.. !! Budu se bát každého zavolání ,sms... je mi všelijak
Tak jsem se tu vykecala..ale mám vás tu stále moc ráda... pro někoho bylo možná zase co číst ..ale to nevadí..
Přes slzy už nevidím na klávesnici .. tak končím..
Všem nemocným držím palečky at´bolest a trápení pomine.... a vám ostatním ..mějte se tu v pokojíčku moc rády a stále dobré pokecáníčko....
Upravil(a) salek (30. 5. 2010 22:34)
Není tady
Ahoj holky,
pěkný ráno. U nás strašně leje , to už není ani možný.
Renčí to je děs, co jsi prožila ... to je fakt horor. Ten chlap je magor a mám strach, že se jeho agrese bude opravdu stupňovat. Eliška by neměla zůstávat sama. Ještě že tam má babičku....
Nedivím se, že jsi z toho hotová...
Není tady
Dobré ráno, holkýýý
Tady zatím neprší, ale je hodně zataženo a doma takové přítmí, jako by ani ráno nebylo
Renči, tak to jste měli víkend... Vůbec by se mi taky nechtělo odjíždět domů ... chudák Elis a Kubíček...
Určitě jim najděte bydlení u vás, aby jsi ji měla blíž a daleko od toho blázna ... vždyť tohle není normální, to jeho chování
Tobě to na zdraví určitě nepřidá, potom se divíš, že je ti špatně, to všechno souvisí se vším a psychika dovede s člověkem pěkně zatočit.
Moc držím palce, aby jste to vyřešili a Elis měla poblíž, vím, že to nebude hned, ale nevzdávej to!!!
Taky jsem koukla na fotečky, no, toho dřeva jste měli o hodně víc než my, a to co tam děláš ty, jsem taky o víkendu dělala, takže jsme na tom byly stejně, až na ten horor s P. ...
A už se nezlob a choď sem za námi zase jako dřív taky jsem tě pořád vyhlížela, kdy se tu objevíš a tak dlouho nic.... tak se prosím polepši, uvidíš, že ti bude líp, když se vypovídáš.... a na to, že to tu čtou druzí, kašli, hlavně, že budeš s námi
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:35)
Není tady