6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
přeji všem a´t se nám v novém pokojíčku líbí !!!!
Jiank na Jivině bylo fajnově..akorát ,že jsme jaksi přivezli pěknej deštík a to když jsem vyjížděli bylo nádherně.
Cestou jsme to vzali přes naší mamku a vnoučátka,...den utekl jako voda
zatím nic neví,ale snad to vypadá nadejně prý výsledky zítra.Dám hned vědět,
jo a koukala jsem na předpověd počásí až do půlky června -deštivoa teloty nepřesáhne 20°c,to máme pěkné vyhlídky co??
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:29)
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:30)
Není tady
Ahoooj,,
Silvinko, tak ty budeš mít nový šatky jo? nějaký letní? Přeju taťkovi, aby nová práce vyšla
Evi to je super kup ten foťáček,, to jí bude stačit,, a jak říkáš, kdyby to ztratila, aby nemrzelo.
Syn úspěšně odmaturoval s krásným prospěchem, je přijat na 2 VŠ, teď se musí jen rozhodnout kam že to tedy půjde. Děkuji Vám holky, že jste si vzpomněly. Byli jsme na slavnostním vyřazení - moc pěkný. Kluci třídního měli moc rádi,, byl to príma chlap. Říkali mu taťka Rudla
Berti dík za přání.
Než to tady nadatluju,, Silva vkládá novej domek
Sem to teda přestěhovala
páá
Dobrou noc
Upravil(a) janina1 (27. 5. 2010 21:00)
Není tady
Jani1,vélká gratulace! a zítra držím palce.pak napiš.
Evi ,to ani neposlouchej,to si asi slyšela blbě!!,to nemůžr být možný!!..to mám ejet do Chorvatska v srpnu.
a bazen na chatě teda nedělám
kočky půjdu do hajn čus-bus!!
Není tady
Taky koukám, že máme nový pokojíček.... až jsem se divila, že už máme tolik nakecáno
Tak ať si sem zase pěkně chodíme popovídat a je nám tady dobře
Jan1, taky gratuluji synovi k maturitě a k přijetí na VŠ, teď se jen správně rozhodnout kam a co ho bude víc bavit
Uvidíš, že i dcerce to zítra dopadne taky dobře, budu na vás myslet a taky držet palce, co budu moct
Evi, Anetce se to blíží ta Itálie, tak hlavně ať si ji užije a nafotí hodně foteček ať má pěkné vzpomínky
Silvinko, já byla zvědavá jak se povedly šaty a ještě musím počkat... no, ono to není jen tak je ušít to byla dnes jako zkouška a teď to Danuš ušije načisto a doveze.... no, budeš kočka, jestli to bude tak, jak jste se domlouvaly
Ještě ti ale bude chybět sluníčko a to je na taky jsem četla, že má být takové počasí ještě tři měsíce a už mluví o tom, že to má na svědomí sopka....
http://www.novinky.cz/domaci/201462-za- … vedci.html
No, tak to tedy bude léto
Zítra jdu s Mijou k dětské doktorce, Mirča tam s ní byla dneska a zítra už musí do práce.
Doktorka jí dnes nechtěla dát ATB, až jak bude vypadat zítra, tak se jdeme znovu ukázat. Večer měla horečku, uvidíme jak dopadneme... a to byla nemocná nedávno, ale bez ATB se z toho asi nedostane....
Už si půjdu lehnout a chvilku číst.... dobrou noc
Není tady
.
Není tady
Krásné ráno
Tak ať se nám všem v novém krásně kecá a přátelství vydrží
Jani1 synovi piosílám takégratulaci
Poslala jsem fotky ze srazu a také naší Barunku dnes je jí už 6 týdnů.
Hezkej den
Není tady
Ahoj holky,
kde jste a vy už v novém bejváku.
Tak ať je to tady samá hezká zpráva no prostě to naše pokračovací tlacháníčko.
Venku to vypadá, že bude sluníčko i když hlásí zase deště a koukala jsem snad i bouřky.
Jsem dneska vylítla z postele, že už je hodně hodin a nebylo ještě 7.30 h. Mám tu resty dodělávací a po poledni jedu pryč.
Ještě si musím umýt hlavu včera jsem zase odpadla jako hruška. Po noční se naprd spí a pak večer brzy zalézám.
Jani gratuluji synovi k úspěšnému vykonání mat. zkoušky.No a teď se správně rozhodnout na jakou VŠ.
Janině držím palce, aby vše dobře dopadlo.
Mirčo, tak co Mija dostala ATB? Ještě, že už je konec roku, už tolik nezamešká.
Evi Anetce závidím ty výlety jen ať fotí musí ho taky hlavně zaběhnout.
Herti na fotky kouknu ty jo 6. neděl jo? Toto letí. Nedávno jsi to tady oznámila.
Kočky jdu dělat nebo zase tady zkejsnu a
Není tady
:
Není tady
ahojky
jani.se nedivím .já bych byla po noční grogy.a jedete na chaloupku?? má byý hezky ,já makám
Evi.no bůh nechápu co to tam motaj,fakt,někdo něco napíše a oni hned po něm. a´t napíši příspěvek a jeto,,nééé,oni musej neustále rejpat.fakt bych s nima chtěla dělat v práci..bych je asi ušlapala
bertinko dík za foto,jéé barunka je nádherná
tak volby mám za sebou ..sem zvědavá kdo vyhraje..
a kdepak máme Renču?? už tady dlouho nebyla.co?? prdííí na nás
a nevíte co je s Kamčou??přežila vůbec ty záplavy??
holky přeji vám krásný víkend. snad bude sluníčko..
Není tady
Ahojkýýý holky
Tak já se sem dostávám až teď večer. Přes den jsem jaksi neměla čas.....
S Mijou jsem byla po deváté hodině u doktorky a opravdu nám nakonec ATB předepsala... ve čtvrtek má jít na kontrolu, tak snad už to bude lepší.... říkala jsem jí, že to byla ta zmrzlina, co si dávala na Šumavě... ale ono to asi nebylo pořádně vyléčené...
Dneska musela celý den ležet, ona přes den nemá teplotu a večer jí vyskočí k 38° , doma je přes den jak šídlo, ale já jsem ji dneska nedovolila vstát. Pila čajík a celkem na ni dost, protože jí paní doktorka říkala, že má pít hodně tekutin. Doufám, že to bude zase dobré....
Přes den jsem tu měla všechny tři děti, tak bylo veselo. Mladí byli oba v práci a děti si vyzvedli až v sedm hodin večer. Pak jsme šli s večerní procházkou odvolit, zítra se k tomu nedostaneme....
Bertinko, dík za fotečky, Barunka je už pěkné miminko. Ona je tedy o dva týdny starší než naše
Na těch malošcích je nejvíc vidět, jak rostou
Evi, u nás bylo dneska taky krásně a celý den.... až jsem se divila ale nevím, jestli něco v noci nepřijde, začíná se pěkně mračit a předpovědi nevypadají nic moc....
Jinak všem pěkný večer a dobrou noc
Není tady
Hezký večer všem
Taky máme odvoleno a jsem zvědavá na výsledky.
Silvi taky mám pracovní víkend, takže bude hezky jak jinak, že? Myslela jsem, že na zahradu pojede s klukem, ale prý pojedou k rodičům. Musí toho využít, že má volno, protože jak jsou výluky, tak jim chybí hodiny a musí příští týden udělat dlouhou šichtu navíc. Takže bude od úterka v práci neustále.
Asi tam sjedem v pondělí po mojí noční až se tedy trochu a taky jaký bude počasí.
Jojo na ty diskuze nemá cenu něco psát.V tu ránu se píše o ničem jiném a když máš pravdu hned tě ukamenují a nejlépe zabanují.
Strašně se mi líbil příspěvek o folii na zrcadlo co mi napadlo? To samé jako K..y co jiného? Já ji sice nemusím, ale v tomhle pravdu měla. Šup a už tu není.
Ani mi to nebaví číst je to stále dokola a taky si myslím, že si někdo rád vymýšlí.To radši pěknou knihu.
Evi copak by tam mohla dělat za neřesti? Ne až bude někde na tom vejletě, tak nějakou tu fotku snad udělá. U té vody je to na jedno brdo to nemá ani cenu.Pár fotek a dost.
Evi a to jako rozkrojíte hermelín a dáte tam syreček? Prosím dej recept. Obojí milujeme tedy já a že by zase něco jiného k snědku k večeři.
Herti, Baruška je malá kočička.
Nojo jdu do Ráno ve 3.30h a cesta daleká do práce. Doufám, že ráno nebude pršet.
Přeji dobrou noc a hezký víkend.
Není tady
Mirunko ,a´t je Mija brzo fit.Filip měl taky předevčírem teplotu.je to hrozný..
Není tady
U nás bylo hezky dopoledne, pak strašnej slejvák i buřina se přehnala a navečer opět krásně slunečno. Před chvíli lilo.
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:31)
Není tady
ahojky
teda to je docházka kééélišky kde stéééééé
já na tu folii koukala ,ale oni to tam promázli ,tak zas vím prd!!někdy jsou ty blokace zbytečný.
..ani nevím asi jsem to nenapsala.. to místo dostal.včera šel podepsat smlouvu
Eví užijte si grilovačku.my ji to budem mít příští týden:).si budem posunovat pátky na čtvrtek a budem jezdit večer.V pátek se od nás nedá vůbec odjet.takže bychom se na chatu dostávali až někdy v noci..a to tam teda nemusím ejezdit ..
Jinak v San marinu jsem byla .krásný městečko,
jel na výměnu oleje
a já si jdu dělat kafíčko a pak musím žehlit ,cvičit .vůůůbec se mi nechce.
Není tady
:
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:31)
Není tady
Ahoj holky,
posílám sluníčkový pozdrav.
Silvi já se ještě flákám v práci. Už chci tak strašně domů, ale to si ještě počkaám 2 hodiny.
Gratuluji a on šel do jiného podniku nebo byl ve stejném povýšen? Já vím zvědavá.
A s tím žehlením můžeš zaskočit k nám.Mám tam zase haldu až mi je z toho zle.Zítra se na to vrhnu po obědě a pak vypálím na noční.
Evi díky za recept už je vytištěný. Já jsem si myslela, že jste to dělali na grilu.No nevím, kde jsem to vzala.To je jedno, ale úplně to vidím před sebou.A asi to trochu smrdí co?
Večer se asi neukážu, protože budu zase Přeji hezký večer.
Není tady
holky díík
Jani v té samé práci.což je moc rád.nevím co by dělal,ale bral to sportovně.Pořád jsme si říkali ,když to nevyjde holt půjde někam jinam.Problém jen byl,že tohle dělá xlet a už vidím jak skoro v 50ti na něj všude čekaj.
Evi ,ses přežrala?? no to se nesmíš tolik cpát..
Tak vyžehleno!!! a já můžu relaxovat jupí..
Není tady
Ahojky holky a pěkný večer
Máme tu jak jsem psala kluky a teď se už koukají na televizi, na ČT1 o přírodě.... pak půjdou zalehnout a zítra jedeme všichni k mamce a bude se dělat dřevo
Pak rozvezeme kluky a bude večer.....
Silvinko, taky moc gratuluji Danovi, že mu to dobře dopadlo máš úplnou pravdu že po 50tce se těžko místo shání... snad možná v Praze ano, ale jinde je to na
Evi, jsem ráda že vínko chutnalo....
Jani, u nás taky svítilo sluníčko, už druhý den doufám, že to hle vydrží i zítra, moc bychom to potřebovali
S tím receptem od Evy mám trošku strach, jestli to doma není moc cítit?
Evi, jak dlouho jste větrali po obědě
Upravil(a) Pampeliska (29. 5. 2010 20:17)
Není tady
.
Upravil(a) Berry (3. 9. 2011 12:32)
Není tady
já snad půjdu pařit.Johny vyhrál (myslím Radka Johna) .Moc jsem mu fandila
a holky byly jste volit??prej nebylo moc volčů a mě to přišlo aspoň tady u nás že volí dost lidí.
jdu číhat na telku ,jde tam nějaká komedie
Není tady