|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky všem, potřebovala bych znát Vaše zkušenosti s vycházkami při rizikovém těhotenství - já měla vycházky před 3 lety neomezené, ale moje dcera, která teď nastoupila na nemocenskou z důvodu zdvojené dělohy (a těhotenství) má vycházky od 8-12h + 13-18h, víc se prý už nesmí psát...
potřebovala bych vědět, jestli kontroly vůbec chodívají, jestli chodí i o víkendech a kolik z Vás kontrolovali v těhotenství? 
dík za všechny odpovědi...
Není tady
Ahoj Pavli, opět zdravím 
Kámoška je na rizikovým už několik týdnů a absolutně vycházky nedodržuje
, byla dokonce pryč i několik dnů. Nikdo zatím nepřišel, ale k mé druhé kámošce, co byla na rizikovým přišli za celé těhu jednou. Naštěstí byla doma.
Není tady
Ahoj, já teda nevim, ale mám vycházky neomezené a mnohé holky na Podzimňatech taky. Nevim o tom, že by se víc nepsaly...
Ale obávam se, že kontroly chodí jako na každýho jinýho nemocnýho 
Upravil(a) Romana.P (27. 5. 2010 18:28)
Není tady

Romi, kontroly fakt chodí a jsou to docela pěkné pokuty
... navíc se to kamsi píše a když se to stane podruhé, že nejsi doma a jsi na neschopence, tak ti vezmou všechny prachy
...takže já bych to radši neriskovala...
Není tady
Ja jsem na PN od ledna letosniho roku, loni od kvetna do srpna..vychazky mam neomezene, kontrola nebyla ani jednou..ze sveho okoli neznam zadnou tehuli na kterou by kontrola prisla, nicmene i ja to v nekterych diskuzich cetla..

Není tady
hhanca napsal(a):
Romi, kontroly fakt chodí a jsou to docela pěkné pokuty
... navíc se to kamsi píše a když se to stane podruhé, že nejsi doma a jsi na neschopence, tak ti vezmou všechny prachy
...takže já bych to radši neriskovala...
Asi jsi chtěla napsat Pavli, viď? 
Není tady
Ahoj holky. TAk ty neomezené vycházky vám teda závidím, to pak kontrola taky nemá důvod chodit. Já mám vycházky od 13.00 - 17.00, dr. mi říkal, že se to hold tak dává
, ale u malýho jsme měla od 13.00 - 18.00, furt nic moc,ale každá hodka dobrá. Ale kontrolu jsme neměla ani jednou u prcka a ted marodím měsíc a zatím taky nic, tak uvidíme
Není tady
díky za odpovědi, hledala jsem nějaké předpisy týkající se kontrol při PN a našla, ale všude píšou, že je na uvážení ošetřujícího lékaře, jaké dá vycházky - tak holt jak který
nemohla jsem ale najít, kdy mohou kontroly přijít - tedy rozmezí hodin (třebas 8:00-20:00?) jen vím, že i o víkendu...
Není tady

Ahojte kočky....k těm vycházkám....já slyšela taky že chodí i o víkendu,tak stejně jako že některý mudr.dává neomezeně,jiný tvrdí,že to nejde....je to individuální a hoooodně záleží na lékaři,jak píšete....my s tím bohužel nic neuděláme....ale taky mě zajímá v jakém časové rozmezí můžou příjít jak píšeš Pavli....
Není tady
Holky, já mám taky omezené vycházky. Docela dlouho jsem na to téma debatovala se svým mudr. Jsem na neschopnce vlastně od začátku těhu, tj 5 týdne. Nejprve mi chtěl dát vycházky 2 hoďky dopol. a 2 odpoledne.Tak jsem se ohradila, ale velmi slušně, že to je opravdu málo a že bych velmi velmi ocenila, kdyby mi napsal neopezené vycházky a vyjmenovala jsem mu x důvodů. No on mi řekl, že on neomezené nepíše. Že to není nikde zakázané, ale že by je chtěly potom všechny a náhodou by prý na něj mohla přijít kontrola, kdyby toho bylo hodně..no nakonec mi napsal 2 hodiny dopoledne a od 13-19 odpoledne. S tím, že na těhotný nechodí, že se s tím ještě nesetkal a kdyby prý náhodou přišli, tak si mám k němu dojít pro potvrzení, že jsem byla na kontrole u něj jako u lékaře. Takže asi tak..
Není tady

Já měla taky vycházky jako dcera - že by stejný doktor? 
Jednou jsem zkoušela naznačit...prý jsem na rizikovém, takže není potřeba abych kdesi lítala, jinak bych mohla chodit do práce.
Byla jsem na PN od 6. týdne a nepřišli ani jednou, ale moc bych na to nespoléhala... 
Není tady

holky, myslím, že je to hodně nauvážení doktora. J8 pokaždé měla 14 dní bez vycházek (úžasné), ale drandila jsem po venku jak se dalo a jakákoliv kontrola mi byla ukradená (teda hlavně po těch potratech, protože sedět doma pro mě bylo deptajicí) a tyky jsem docela hřešila na to, že14 dní hradí zaměstnavatel a ten mi kontrolu nepošle
Potom jsem měla vycházky, jednou od 10:00 do 19:00 a loni 10:00 - 12:00 a od 14:00 - 18:00. Přes zimu to do šesti stačí,a le v létě člověk stejně nevyleze dřív jak zaleze sluníčko (pokud letos vůbec nějaké bude).
Nezbývá než přemlouvat doktory s 53% domácí slivovicí 

Není tady
Od 12 týdne jsem měla neschopenku. Přišli jednou - zrovna v den, kdy jsem končila PN a druhý den jsem nastupovala na rodičák. Přišli v pátek v 12 hodin (v poledne) to jsem naštěstí byla doma - vařila . Měla jsem štěstí, protože jsem vycházky nedodržovala.
Není tady