29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Bohužel se moje situace čím dál více komplikuje a i přesto všechno se nám podařilo zázrakem získat školku,ale bydlíme za Prahou a školku mám přesně v centru u Václavského náměstí a je bohužel jen do půl čtvrté,tak jsem chtěla najít někoho,kdo mi alespoň přes zimu ulehčí cestování s úplným miminkem přes půl Prahy a přilehlého okolí.
Jednalo by se pouze o vyzvednutí synka ze školky a převoz 4 stanice metra C na Pankrác k manželovi do práce,který by jej potom vzal domů. Samozřejmě,že nabízím dle dohody odměnu a představuji si tuto drobnou výpomoc od září/října 2010 a minimálně do jara. Bohužel jsem úplně bez vlastních babiček,takže musím hledat alternativní řešení. Děkuji za všechny odpovědi.
Není tady
Stránky: 1