29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peti máš pravdu, asi by ho to tam moc nebavilo
no pročtu diskuzi na ND
jinak CR Vám sedne jak hrnec na pr..l, a bříško ? to ji neviděla mé , já ho mám fakt jak v 5 měsíci
Lischi já taky dlouho přebírala a nakonec asi ani nepřebrala
Není tady
Jani ty kecko keckovita, nahodou jsem te videla nazivo a mas brisko krasne pevne, nevim, co mate za ideal krasy, ale to tvoje bricsko pidi midi, bych brala vmziku
Peti, tak jak jsis ho zamazkovala, tak to potom velmi dobre, me uz na uzel vepredu u KsK, bohuzel nezbyva, takze mi to pandero krasne vystoupi, ale ted uz vazu batoh na zada a musim rict, ze uz je to lepsi, jak ty cipy krasne bricho zakryjou
Holky, vsak v te sedacce na kolo, muze dite sedet, kdyz uz prece samo sedi, ne? To same je i s jidelni zidlickou a s tim vozikem nevim, tam asi az starsi deti, coz?
Není tady
No na kolo na sedačku kvůli otřesům na páteř nejdříve v roce a půl .. nehledě na to že děti dost často usnou a co jim tam pak dělá ta hlava to je děs...kolikrát jsme přivazovali helmu mladýmu kaničkou
No a nosí v klokance čelem vpřed jenže teď už ho tam nenacpe takže ho stále drží čelem vpřed na jedné ruce takže v podpaží a v druhé ruce venčí psa.No nevím vždycky koho dřív politovat . Hlavně že mě na ergo řekla že si ničím záda páč popruhy nejsou vzadu křížem .. no takže asi tak
Není tady
Jani, jojo, zatahla, bud rada, ze ti to aspon jde
Mame se fajn, byly jsme navstivit Luli a terezku, bylo krasne a Terda je uplne hotova z kominku, porad se na satecky splhala a papala modrou didymosi krabici Taky Al uz stoji a obchazi, takze mame zabrany na schodiste, pac dneska zdolala 5 a pul schodu smerem nahoru
Vidis, ted jsi mi pripomela pistacii, musim zkusit batoh, jak se mi s ni bude nosit, jinak mam pujcene lnene lago od Luli ve 4ce a vaze se s nim dobre a delka je akorat, nevim, mozna bych to dala i s 3kou
Není tady
lischi to sice polohovatelné jsou,jenže je to občas...platný
no bylo mi naší dr řečeno že je to děsnej záhul na páteř..kor pro mrňata co teprve začala sedět takže prý doporučení je že až když pevně stojí na nohou a běhá což většina zvládne stejně až kolem toho 15 měsíce (až na nějaké rychlíky ) ...pak teprve na kolo
ty cyklovozíky s autosedačkou to je v pohodě,ale přiměřený terén
Není tady
Nemam kolo, ani kolosedacku, ale kdybych mela(asi bych chtela) tak bych jezdila jenom asfalt bez der v nem (tady u nas je to mozne )a mozna pred tim 15 mesicem, pac u nas to vidim na chozeni v 9 mesici
ale chapu, ze to asi neni to prave orechove, ale prijde mi to stejne, jako kdyz posadis dite, ktere teprve zacalo sedet do sportaku a jedes lesnackou na boruvky
Není tady
asi tak .. prostě všeho s mírou ..
Není tady
Lischi jsem ti říkala, že ALi bude taky rychlík , Tobík taky tak začal - v 6,5 lezení, v 7 pevný samostatný sed,a hned i stoj a obcházení nábytku a teď v 10,5 chůze
no já budu mít taky půjčenou nějakou 3, tak uvidíme
Jaňule díky, my jsme uvažovali něco na kolo, ale časem, já z toho mám strach, u nás jsou v okolí asfaltky děsně úzké a provoz docela hustý a jinak terén a tam bych s malým ještě nejela, stejně se dostanem na kolo bůhvíkdy
takže mám vyřešeno
Není tady
Jani - aktivní chodítko by mělo být OK, ne? Nebo má nějaký omezení?
Peti - jen mu to tam na jihu všechno přádně ukaž
Není tady
Jo a k těm kolům, my to teda vzdali a něco na kolo (nebo za kolo ) pořídíme nejdřív příští rok. Tady je přijatelná asi jedna cyklostezka, která má bohužel tak 8 km
A navíc je na ní strašlivej nával
Tak budem chodit pěšo (a já na svojí nový koloběžce
)
Není tady
Ahoj
Dnes mi dorazil muj prvni satek Moby wrap. Zatim na neho hledim a je jeste zabaleny. Asi si prvne prohlednu ty navody a jak na to. Jsem zvdava jak mi to pujde jeste k tomu ted s brichem.
Není tady
Defi no nám rehabka říkala, že nic- žádné chodítko ani to aktivní ani chození za ruce, jen přidržování za trup
jenže on má aktivní chodítko z čehokoli , co utáhne a toho je celkem dost, skoro vše co není přišroubované nebo sedačku tu taky nezvládne, ale jinak křesla, židle všechno , kočárek konečně má taky uplatnění, ten taky vozí
tak na zahrádku to aktivní máme půjčené ať se zase nestrhne a za ruce teď taky občas chodit chce, dřív nechtěl, ale minulý týden se mě sám chytil a šel
tož tak
Kiwi já to taky zkoušela s břichem a dobrý - s panenkou, pak s prckem mi jen chvilku trvalo usadit ho správně ať tam není zalomený, ale chce to cvik a vázat a vázat a nenechat se odradit třeba prvním neúspěchem
Není tady
Kiwi - šmarjá, návody od Mobyho nebrat
Pokud se nepltu, tak zvlášť Moby tam má v úvazech budhu
Na úvazy se koukni na ND nebo na Youtube na Vonzino1 kanál nebo na 7mok
Jani - mě zas říkali, že aktivní chodítko určitě To je zas bordel toho
Já úplně vidím, jak mě nemine ta růžová ohavnost, co straší u sestřenky v kuchyni a jen čeká, až do toho budou Maty oc usadit To zas bude vysvětlování
Není tady
Peti pujceny satecek vam slusi a moc Budes porizovat?
Jak se ti nosi oproti Vatanai?
Fi ,motylci jsou fajn ,jen tenounky ,takze treba KSK v nich po chvili je takovy nic moc... tak vazu dvojity kriz ,ten se mi z nich libi ale na to ,ze je tam nejaky len ,neni nic moc ...Ze bych byla taky zmlsana Didkem?
Hodila jsem jednu fotku na ND ,je to ta rubova strana a ta se mi libi vic ,ta druha je na me az moc fialova...
Není tady
Defi mě říkali, že dítě si i k tomu chození musí dojít samo, že jen jistit bezpečnost ať moc nepadá a neublíží si
ale když už chodí, tak myslím, že to aktivní chodítko neublíží - můj názor, nejsem fyzioterapeut ani rehabilitační dr.
Není tady
Agave dorazil , je teňoučký, k moři se nám bude určitě moc hodit
jo perete ty lny na 90 ? nebo jen na 60 ?
Upravil(a) janabas (16. 6. 2010 12:02)
Není tady
Ahoj
Zuzko, fotku už jsem obdivovala v galerii, hlavně teda pokrývky hlavy Takže láska na první pohled to úplně není?
Jani, a co teda to Agave? Mě nedorazil, asi až zítra, sakra...plánuju Ikeu, tak nevím jestli to neprošvihnu. A v pátek zas odjíždím, to jsou teda nervy
Hlavně hoď fotku
Kiwi, souhlas s Def, návody u Mobyho jsou diletantský, takovej dobrej elasťák a návod je takovej shit! Je s podivem, že s tím nic nedělaj
Ad chodítko - Sam chodil od necelých 10 měsíců za vším, co se hejbalo vpřed, takže než bych ho nechala stěhovat nábytek a škrábat parkety, tak dostal hned dvě chodítka - aktivní od Chicca a auto (na fotce).
Jinak tlačí dál, aktuálně miluje golfky a sekačku. Jo, holky, bůhví co nám doma roste, máme tři korály, dvě růžový pleny a na krku občas jantarový korálky (treda ne že by fungovaly)
Jinak jak mi přišel ten korál ve čtyřce, tak je rozhodnuto, nechám si ten. Tím pádem prodávám tu šestku, kterou jsem před měsícem vydražila na ebay za hubičku. Zájemci z vašich řad přenechám za pořizovací cenu.
Není tady
tak mě bylo řečeno že chodítka taková tak jak do nich děcko šoupnete a ono se odráží špičkama tak ty neee navíc tam zase jsou za rozkrok tak asi tak .. ale když si aktivně dítě udělá chodítko z čehokoliv třeba židličky a tu strká před sebou tak to už je ok
no a za ty ruce taky nee páč tam je zase špatně těžiště bo co a není to dobrý na ty ruce samotný ...ovšem která maminka někdy dítku nepomohla že? taky jsem ho párkrát takto povodila a újmu teda nemá
Není tady
Fi je superteňoučkej, lněná strana drsnější, bavlněná heboučká
teď je momentálně v pračce, foto asi až zítra
je krásný, nelituju
Není tady
Holky prosím nemáte někdo zkušenost s látkovkama Flip?
Není tady
Jaňule, jj, přesně, sedací chodítka (pavouk) prej ne (hlavně kvůli riziku úrazu a zátěži na kyčle), aktivní nevadí, hlavně netahat děti za ruce, protože hrozí vykloubení (když se děti "prověšujou"). Sam za ruce ani za přidržovanej za trup chdoit nechtěl, oblejzal nábytek a šoupal s ním, pak ty chodítka a nakonec se pustil a začal chodit sám, takže jsme to ani moc neřešili.
Není tady
Jaňule napsal(a):
Holky prosím nemáte někdo zkušenost s látkovkama Flip?
Def si je nemohla vynachválit, koukni se na vlákno o látkovkách.
Pro nás už nejsou, já sháním plenu se sedativním účinkem a co nejjednodušší manipulací Moje bébé už dělá hrozný kraviny u přebalování, někdy fakt musím použít jemný násilí
Není tady