6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ajajaj, Fidorko, že tys sis kromě těch spálených ramen odnesla i úpal???
Nenene, spíš myslím, že jsi ten dvojkovej batoh tak moc dotáhla, že se ti trošku odkrvila hlavinka Tak to je mi líto!
Tak ať je brzy dobře a batohuj už radši příště opravdu s trošku delším, ať si neublížíš
Jani, kdo ti bude barvit? Že by Lucka? A nepůjdeš do tý krásný zelený a la Rehanino hedvábí? Já na zelenou moc nejsem, ale ta je teda překrásná I když, začíná se mi líbit i Tis a Spring, tak že by se mi měnily preference?
Zuzi, manželovi to se Sofinkou v ptáčkách hrozně sluší Fakt krása, to se nedivím, že musel hned se smetím
Není tady
no už jsem koukala, že nové zary má asi jen Věrka
a barvit bude Lucka a barva tato http://www.art-creative.cz/acid-dyes-14 … 81201.html
Není tady
Ty jo, tak to se těším na výsledek
Hele Jani a jak to děláte? Já myslela, že Lucka žije ve Španělsku? Tak to jsem si asi spletla?
A s vlnou jste teda už v pohodě? Nebo to jsem si vás zase s někým spletla?
Není tady
no tak poštovné samozřejmě hradím já
vlna Tobíkovi vadila- v podobě čepic, svetrů, to se dotýká krku a obličeje - kromě kukly z merina, body z merina, to mu neva
nechám si ho spíš na podzim, zimu, takže kromě obličeje se ničeho nebude dotýkat , a Tobi už do šátku nekouše, takže by to mělo být v klidu
Není tady
Tak ja jsem si objednala tento satek. Barva Olive. Tak jsem na sebe zvedava
http://www.mobywrap.co.nz/index1.html
Upravil(a) kiwi (8. 6. 2010 9:20)
Není tady
Aha Jani, tak přece si šátek trochu pocestuje... Já platila poštovný ze Španěl 14 euro Tak to je docela pálka, když to člověk vynásobí 2x.. Tak snad existuje i jiná možnost.
Kiwi, s Mobym nemůžeš nic zkazit Ten se váže sám, určitě vám to půjde, přijď se pak pochlubit
Není tady
lulana napsal(a):
Ajajaj, Fidorko, že tys sis kromě těch spálených ramen odnesla i úpal???
Nenene, spíš myslím, že jsi ten dvojkovej batoh tak moc dotáhla, že se ti trošku odkrvila hlavinka Tak to je mi líto!
Tak ať je brzy dobře a batohuj už radši příště opravdu s trošku delším, ať si neublížíš
hele tak naposled: fakt sorry, ale ty ses tady pasovala do role úvazovýho experta a poradce na vybírání délky, ačkoli by podle fotek člověk řekl, že kromě 2H nic neumotáš. Namísto abys už sklapla, tak se tady zase realizuješ. Že to máš zapotřebí.
A úpal máš patrně sama, soudě podle toho že tituluješ svýho přítele se kterým žiješ na hromadě, manželem, co? Tak si povol tu gumu co máš na každý fotce ve vlasech, aby se hlava prokrvila hlavně tobě a už si dej pohov
A byla bych ti vděčná, kdyby - když už se neovládáš - jsi to co tě žere, řešila se svým terapeutem, nebo teda když už budeš mít potřebu něco sdělovat na mojí adresu, tak do SZ.
Myslím že to tady nikoho kromě tebe nebaví a je to proti pravidlům BB.
Není tady
Není tady
Jedna za osmnáct, druh bez dvou za dvacet. A nezkoušejte na mě žádný řečičky, jak chcete nevinné nosičské duše uchránit zcestné ifnormace, že se s dvojkou dá/nedá udělat baťoh. Prdlajs. Schválně se zkuste zamyslet, jestli byste to napsaly stejně, kdyby v opozici nestála "ta druhá", ale třeba Zuza, Liška, Janička... Asi byste volily jiný slova, ne?
Takže poslední slovo budu mít já a já říkám, že někdo s dvojkou batoh uváže, někdo neuváže a všem ostatním to může bejt šumák. Stejně si to člověk musí ozkoušet sám, nikdo jinej za něj to dítě nosit nebude. Tak. A basta fidli, dědek bábu mydlí.
A teď chci slyšet, kdo má co novýho na cestě Já se hlásím, že k nám letí jedno přírodní Indio, které bude podrobeno barvícímu pokusu (jdu vyrábět Altrosu a pak jí prodám za ty nekřesťanský prachy ). No a pak k nám snad vycestuje šalvěj, na kterou jsem zvědavá jak pes. Mám pocit, že ho snad ani nikdo v čechách nemá. Nebo jsem ho jen na nikom neviděla Mělo by být se lnem, takže jsem zvědavá dvakrát
Není tady
Takže já mám na cestě L/R Už asi měsíc pomalu se s ní začínám loučit. Snad budu příjemně překvapená, až (jestli) někdy dorazí
Tak a na poště jsem si dnes vyzvedla šátek a kdo by to byl řekl, je to zase KORÁL
Já ten rubín snad už radši dál zkoušet nebudu, protože jinak vykoupím všechny korály v Evropě
Není tady
Luli - Takže druhej korál? A velikost? Že bych ho teda vzala od tebe Ty máš neuvěřitelnou kliku Ale počkej, když já zkusím koupit korál tak to určitě bude rubín, tak pak budem moct vyměnit
Mě zas posedla nějaká nákupní horečka, se mnu to jde fakt z kopce
Není tady
Def, co za salvej? To je indio? Bude asi do zeleno - stribrna, coz?
No tak ja jsem mozna tak akorat na ceste obhlidnot PAR kousku z Lulineho satniku, takze me zitra asi hlava zaboli
Jinak Luli, mela jsi uz vazne koral v ruce, treba mas doma samy rubin
Není tady
Def, to už je třetí
Nejspíš ho budu chtít za něco vyhandlovat
Lischi, těžko říct, nejsem žádnej šátkovej expert Možná máš pravdu a mám doma 3 rubíny Zejtra mi to zkoukneš a vyřkneš ortel
Není tady
Tak vy míáte zejtra dostaveníčko, jo? Tož si to pěkně užijte
Luli - já tu asi nemám nic, co bych byla ochotná pustit a ty bys to chtěla (a naopak )
A na co máš zálusk? Hele a L/R máš jedničku nebo dvojku?
Luli - trochu šalvěje je tu :d http://www.mein-kleiderschrank.de/index … ;catid=347
Není tady
Tak šalvěj, hm, to je majstrštyk
Koukala jsem na ND že sháníš 3yellow? Sháníš jako že novej, nebo nějakej už zanošenej z 2 ruky? Já že na Bráně je maj furt skladem http://www.branakdetem.cz/zara-triyellow.htm
A já teď nic v merku nemám, jenom na cestě krátkej Jim, chystám se barvit přírodní indio v 5ce na tyrkys a čekám furt na něco pěknýho a klučičího od Didy Jo a do toho se dohaduju s jedním němčourem kvůli takovýmu pěknýmu skořicově hnědýmu indiu, u kterýho bylo označení zimt (?), který mi asi nemá v úmyslu poslat, protože nejdřív dělal 2 týdny zagorku s odesláním platebních podkladů a teď zas druhej tejden tvrdí, že mu platba nedošla Další vývoj odhaduju ten, že mi přijdou peníze zpátky a dá ho znovu do aukce
Není tady
Zimt Indio? Chm, chm... neznám. Bůhví, co to bude. Máš odkaz na aukci? Že bych pokoukala Jinak jestli ti to vrátí, tak bych mu dala pěknej feedback. Nebo se mu snad dá nějak zatnout tipec skrz Ebay a jejich pravidla, ne?
Jo a žluťase jsem myslela, že bych potkala z druhý ruky, ale to nejspíš k mání nebude. A i kdyby, tak bude zas levnější o kilopade a to mi za to ani nestojí Jo,a le Brána má jen 3,7, já sháním dlouhána. Pro O.
Poslední dobou se prodávajících na Ebay ptám, jestli mají Fakturu. A světe div se, každej Němec, terej prodává šátek na Ebay, ho dostal darem. Bez faktury, samozdřejmě
Přijde mi škoda, kupovat šátek, kterej je ještě dva roky v záruce a nemít fakturu. Vůbec jsou my ty němčouři poslední dobou nějaký podezřelý.
Upravil(a) Definitiv (8. 6. 2010 20:29)
Není tady
Jo, Zimt Indio, už vím, však já ho tehdá měla ve sledoavných, ale nějak jsem po něm nakonec nešla (pravděpodobně jsem cosik kutila jinde )
Jani - to stříbro na ND bylo poněkud předražený, bych řekla A navíc je to nejspíš šátek na novoška. Ono je takový vyloženě bělostný, s tím já bych se bála vylézt z baráku Jinak jsem stříbro zahlídla i na ebaym, možná se objeví, tak kdybys měla zájem, dej vědět
Hele a Lucce to posíláš do Španěl? Nebo je teď v Práglu?
Není tady
Lischi Bylo to skvělý, do teď mám takovej připitomělej úsměv, jak to byl fajn den. Akorát strašně rychle utekl Hlasivky už trochu přicházejí k sobě
A zapomněly jste si tu ten kyblík pro Al
Takže brzy musíte dorazit znova
Není tady
Luli, jojo, kyblik jsme tam nechaly, ale my se vratime neboj Jo a pred 5 minutami jsem uvazala batoh, pofiderni, ale svuj a Al se to libilo, fotku delal Astrain, tak snad ji nekdy az pohledam kabel hodim
Bylo to skvely, tak snad si zase zajdem na cesara Utekl nehorazne rychle, ale vidis, stacilo me kopnout a uz jsem i navazala a ten prostor co mam ted vpredu, no bajo teda porad mi tam bricho zavazi, ale uz je to o malinko lepsi
Jo a pripitomely usmev mam tez
Není tady
No paráda Tak náš megarychlo kurz k něčemu byl? Tak to je super Šikulky jste, na foto se těším
A napsala jsem ti megadlouhej mail, nech si ho asi až na zejtra protože dneska už ode mě musíš mít hlavu jak pátrací balón To víš, jak se tu objeví nějaká člověčina, (kromě tchýně teda, to jsem jak zařezaná), tak moje výřečnost nezná mezí
A vázala jsi teda s tím lagem?
Není tady
Holky tak co? Pořád nosíte? I v tomhle počasí? Já mám pocit, že šátek asi vytáhnu až na podzim, protože dneska jsme byli s kočárkem jen u doktora na očkování, a i tak jsem byla úplně mokrá. Neumím si představit, že bych u toho měla ještě na zádech malou, to bychom byly mokré obě.
To jsem zvědavá jak půjdeme v pondělí na cvičení, tam chodíme vždychy s šátkem. Na tolik kočárků je tam málo místa
Není tady
Abby - pořád nosíme A budeme
Schválně si na cestu s kočárkem vezmi teploměr a umísti ho do kočárku, uvidíš, jak je tam malé
Není tady