6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peti - to je náááádhera! Přímo reklamní fotka Máš moc krásně navázáno a moc vám to oběma sluší
Teo - no, vcelku jednoduchý je to bokem si pod rukou šáhni na záda, drapni ho za tlapu a protáhni mu jí tam, aby jí měl dlaní položenou na koleni. A má utrum. Jen je to nutno provést, než ti vysouká ruce z šátku. Když už je má venku, tak musíš převázat.
Jednu dobu jsem to taky dělal tak, že jsem Matu zamotala ruce do pruhů, co mi jdou přes ramena. Vyndat je z toho nedokázala.
Já jsem obecně fanda rukou dovnitř, přecijen to udržuje těžiště co nejblíž u tělo, neohrožuje to okolo jdoucí a podobně. A taky je věětšinou dítko klidnější. Takže já jsem Matyldu s rukama ven nikdy nevázala. Teď si vepředu občas ruku vyndá, ale většinou se ráda nechá nacpat dovnitř a něco si tam rukama šudlá...
Není tady
Jo na koleni Dík zkusím, snad tam dosáhnu. Právě se mně zdá, že s těma rukama venku se viklá a vůbec se mně to nelíbí. Jak se mi podaří uvázat, někdo mě vyfotí a vy mi to zkouknete .
Není tady
Děkuji
Defi to navázání .... je to takovej DH střihnutej zpevněným rebozem . Mě totiž pořád nejde udržet Danymu ten šátek pod zadečkem a klasické DH se mi prostě nedaří
A tímhle se dá povytáhnout krásně nahoru na záda
A ručičky taky občas vysoukne, ale zatím o to ani moc nestojí. Je spokojenej staženej s ručkama uvnitř
Není tady