|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Katko, TriGreen je nádhera co 
Def, vejde se ti vlbec ještě někam normální oblečení???
ani se neptám kolik máš šátků 
Není tady
Gall - neptej se
Já to nepočítám, jink by mě mohlo klepnout

Zuzi - co bych měla prodat? Mám něco, po čem tvé srdéčko prahne? Že by Šalvěj? 
Není tady

Na ten Jade brown jse taky koukala. ale mám utrum. Konec. Hotovo. 
Katko Zaru original. A fakt se s ní mazlinkám 
Def to ttiž počítat ani nesmí, bo by zjistila, že za ty šátku, co má doma, už by byl postavenej novej barák 
Není tady
prosím jaký máte návleky pro děcka do šátku?
prodala jsem manducu a vážně uvažuju o TriGreen jen tam mají nejdelší uvedený 4,7m to je na mě málo. Asi když je to limitka mám smůlu co 
sakra sakra 
Není tady
Gall - na ellevillu mají i sedmičku, tj 5,2 m. Věrka z ND ti ho určitě ráda objedná, jen to holt bude trvat trochu dýl.
Návleky mám domácí, další koupený v HM, další tuším z Teska - to jsou všechny takový huňáče. A pak klasický přiléhavý (alá punčocháčový, jako matrošem) mám Dibu (bambusový), Sponks (ty jsou skvěle volný), BabyLegs a ještě nějaký, už si to ani nepamatuju 
Není tady
no to si mi ani neměla psát
pořád na něj chodím koukat a půjdu do něj
jdu psát Věrce 
Není tady
Gall já mám tyhle na zimu http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?volb … d=BNavleky a pak mám ještě jedny takový punčochový matroš, ty nosíme teď. Ale jak nosím na zádech, tak ho nosím většinou tak, jak chodí ven, stejně ho pak sundavám a dávám třeba na písek nebo na deku. Tedy dokud je takhle krásně teplo.
Gall trigreen to je taky moje představa. Pořád to tady sulcuju o jednom šátku. Já už na ND asi nebudu chodit. Mrkla jsem i na webovky ellevillu a to jsem ani nedýchala. Paráda.
Není tady
Peti mně nesluší moc žlutá. Ale kdybych měla holčičku, tak se mi moc líbí i tri colar. Já prostě nedám na Zaru jakkoliv dopustit. Tak nějak ani po jiném šátku netoužím. Je to můj milášek, milášek
. Celkově z těch tří, co jsem měla nejlepší. A až nebudu Dádu nosit, tak se s ní budu nejspíš přikrývat.

Není tady
Jo a včera jsem šla s Dádou v šátku na zádech, táhla jsem před sebou kočárek, páč do toho jsem chtěla dát zem, kterou jsem si jela koupit. Kočár ted moc neriskuju, je to tak na chvíli, šátek je jistota žádného řevu. Jenom když přijdem mezi děti, tak to se vzpírá a chce ven ať je kde chce.
Není tady
Jo a ještě Tripink je moje favoritka, ale to je fakt jen pro holky.
Není tady
hmm já si koupila peekaru vestu a beruška mi v ní nechce bejt jí to nějak vadí kolem krku bo co chjoo a candy je na cestě 
Není tady
Já mám nosící mikču, ale jsem zvědavá, jak jí budu natahovat, až bude na zádech. Tak nějak jsem to ještě nezkoušela. Na břiše jo, ale záda ještě ne. A jak je teplo, tak asi hned tak nevyzkouším.
Kati a tri pink je krásná co? Myslím, že jí Věrka nemá, ale na Ellevil.com jsem jí našla.
Není tady
Jaňule napsal(a):
hmm já si koupila peekaru vestu a beruška mi v ní nechce bejt jí to nějak vadí kolem krku bo co chjoo a candy je na cestě
Jaňu - můžeš jí u krku rozstřihnout a vsadit tam zip, případně patentky
I s takovouhle úpravou jí pak bezproblémů prodáš 
Já se zrovna chystám poupravit tu naší, jen mám tak málo času, že budu ráda, když to bude do jara 
Není tady
tak jsem dnes naživo viděla sunset a ten druhý a barvičky nádherné, ale ten vzorek mě neoslovil ani na živo, ikdyž vypadá líp než na nádhledech
Není tady
Tak ať to máme i tu 
Skanderborg
Jacquard
ecrufarbene Wollfische auf grasgrün.
Erste Versuche mit Grün, deswegen in sehr begrenzter Stückzahl.
60% kbA-Baumwolle, 40% Wolle
Das ist erst der Anfang für Wolle.
Lieferzeit 7 Tage.
Gr. 4 für 95.00 € bestellen
Gr. 5 für 99.00 € bestellen
Gr. 6 für 109.00 € bestellen
Gr. 7 für 119.00 € bestellen
Není tady

Peti, nádhera! To je prdínek roztomilý. A ten šátek
.
Holky, při vázání DH mi malý vystrčí ručičku a po chvilce nošení vyklube i tu druhou. To asi není dobré? Jak mu je tam mám nacpat? Snaží se je dostat ven i na břiše, ale tam mu je cpu zpátky.
Není tady