6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi, tak navaz z normalnim satkem a tam kde budes uzlovat si to treba nejak poznac ( Fixou ) a pak rozvaz a zmer budes videt hned
Zuzi co ze mi nejak uteklo? Nati? Ani neznam.....
Není tady
I ty ftipalku no ale tak nejak by to asi slo ozkusam ..
Nati jsou polske satky.A ja dostanu jeden krasny motylkovy
Není tady
Tak dneska dalsi zmrsenej DH musela sem ho hned zas sundat jaka to byla hruza..Jste me asi prechvalily holky ..no nic budu zkouset dal
Není tady
Lischi ja pak hodim rovnou foto navazaneho jo?
Tanko neni kazdy den posviceni ,aspon u me to tak je to se vypiluje
Holky prosim prosim ktera mate RS sem s radama JAKY SKLAD JE TEN NEJ???????Nuzkovy asi nee,co jsem cetla ,tak premyslim,jestli raseny ,nebo takovou tu harmoniku???Poradte
Není tady
Zuzi - co jsem zkoušela tak nejlepší je řasený. Prostě normálka rovný prošití, který si pak na rameni hezky rozprostřeš
Fido - Rósa už je v kurníku s ostatníma Určo dám nějaký fotky, jen musím provést trochu debordelizace a hodit domácnost do latě. Pár dní bezvláídí se tu na tom značně podepsalo
Není tady
Zuzi, neporadím, já používám kroužky na RS, nemám ho napevno. Jo a ohledně tý dvojky na batoh - myslím že obyč batoh s tím dáš, ale já víc používám dvojku právě na RS s kruhama
Mimochodem báječnej vynález, RS miluju speciálně na nákupy nebo nějaký vyřizovánky, kdy furt Sama nandavám do auta a zas vyndavám, a nechce se mi na parkovišti motat šátek jen na chvíli, nebo exhibovat
Není tady
Zuzi já má RS a taky jen to řasení. A je to super. Hlavně jak píše Fi ..... do města je to fakt pohoda a rychlovka a nevláčím celou autosedačku a nic nemotám
Není tady
Fi uz ho mam doma, to vis, jsem v dedince, kde lisky davaji dobrou noc... prvni dojmy super, ta barva, vzor, v DH mi byl pohodlny.
Není tady
Ahoj,tak si k vám jdu zase pro radu .. uvažuju ještě o RS aktuální téma koukám a padl mi do oka
http://cgi.ebay.de/Didymos-Sling-Indio- … 23079b8197
no alé nevím jak s tou dýlkou .. jak by jste tomu rozuměly? je to ta 0 nebo 1 velikost podle didymos.cz
A ještě z jiného soudku..jak dlouho Vám trvala registrace na ebay...mně ještě nic nepřišlo já blb dělala registraci ještě bez aktivní karty tak to mělo dorazit poštou,jenže je to už cca 14 dní a nic tak nevím co ted s tím...
Není tady
Pauli, tak super, hurááá
Jaňul, tak šátek už je pryč, koukám, nicméně je jedno jestli odpovídá 0 nebo 1, byl to napevno šitej RS. A šel za nádherný prachy, tak doufám, že je tvůj!
A vstááááávat, sluníčko svíííítíííííí, tádydáády dáádydááá
Není tady
Jo aha Jaňul vidím že tvůj asi není, když nemáš dokončenou registraci... tak to už si bohužel nepamatuju přesně...už je to nějakej pátek, co jsem dělala tu svoji, ale bylo to prakticky ihned, přišel mi pak nějakej mail, přes kterej jsem účet aktivovala a bylo... ověření proběhlo přes kartu.
No a mám pocit, že jsem se registrovala přes českej ebay, ale už nevím, nemám teď u sebe ani ty vytisknutý přístupy, abych se podívala.
Není tady
Já se regstrovala asi před pětio lety, takže já fakt neporadím
A tenhle RS mi úplně utekla. Já to obecně teď nějak zanedbávala, budu se do toho muset opřít
A u nás taky svítí - jupíííí
Není tady
Ahoj holky kde mate to slunko ,nebudte takovy krkny a poslete ho i k naaaaaaam To si clovek nemuze nachat ani prohrat ty svoje stary kosti
Diky za rady k RS Ja prave nechci ten nuzkovy sklad urcite ,ale spis nez obyc raseny se mi jeste libi tyhle "varhanky"? Co myslite?Asi nakonec stejne bude raseny ,ale tohle mi prijde takove uhlednejsi.Jenze ono jde hlavne o to pohodli,hm. http://rixarixa.blogspot.com/2008/05/pl … orial.html Sakris ,tak ja neviiiim.
A velikost mate kdo jakou?
Pauli jak mas usity ten RS z Ptacku?
Def ty uz mas Rosu doma?Jen jednu?
Není tady
Zuzi, ten vypadá hezky, tenhle sklad, ale není to nějaký moc složitý? jako na ušití myslím? No i když mě se bude zdát složitý asi všechno
Jo a už jsem ti to říkala, ale tak třeba pro ostatní, batoh teda rozhodně s 2,6m neuděláš, to bys musela být neskutečně malá a hubená.. Na batoh potřebuješ minimálně o půl metru delší
Ty jo, tak tamtoho RS jsem si teda na ebay taky nevšimla
Byl krásnej
Není tady
Luli slozity to neni ,to bude jen trochu hry s pravitkem ale aby to bylo pohodlny taky Nerada bych pak mela reklamace
Není tady
No to jo, to jo Tak to pořádně vykoumej
Není tady
Já jsem zablokovaná na ND pomooooc Jsem rozesílala holkám adresu na nosimezdrave a ono mě to vykoplo
Zuzi - chápu dobře, že budeš šít RS pro Luli? A jakejpak? Já chci taky, pořád ještě žádnej nemám
Což mi připomíná, kolik minimálně na RS?
Upravil(a) Definitiv (4. 6. 2010 11:51)
Není tady
Chapes to dobre bude z idiana ,ale asi se bude barvit Ja chci hnedy ,krouzky uz mam objednane bronzove ,ale jak a cim budu barvit,to zatim netusim
Kolik?Nasla jsem tohle:
Ring slingy DIDYMOS se vyrábějí ve 3 velikostech (protože je volný konec zkosený, je nutno upřesnit, že udávaná délka představuje délku kratšího lemu):
Velikost 0: 160-170 cm
Velikost 1: 170-180 cm
Velikost 2: 200-210 cm
Maminkám s konfekční vel. Max. 42 bude stačit vel. 1, u větších konfekčních velikostí je třeba vel. 2. Pokud zvolíte ring sling bez kapsičky, bude Vám stačit i o číslo menší velikost.
Takze + neco na ten preklad (20cm?) tak kolem tech 2m?
Není tady
Zuzko, batoh s dvojkou kdysi zkoušela a šlo to, i když do pohodlí to mělo daleko, lepší už to bylo s RRRR, anebo se spoj pro reference s Pidaskem z ND, ta nosila ve dvojce Jimovi v batohu, zrovna teď před pár dny s ním měla fotku v galerce, jak jí malá z toho batohu utíkala
Ještě teda šáteček přeměř... a co je to vůbec za šátek?
Aha, už to čtu, indio
Upravil(a) Fidorka (4. 6. 2010 12:53)
Není tady
Není tady
Zuzi, a když trochu zadržíš dech, tak uvážeš stopro i wiggleproof
Není tady
Tak moje poslední slovo k uvázání batohu s dvojkovým šátkem
cituji: pidasek 28.06.2008 23:29:10
"holky díky,myslím,že Jim bude můj oblíbenec...................Je hodně proměnlivý a pokaždé vypadá jinak.Je to taková zvláštní ,opálová barva.K tomu délka 3,2 m je super,uváži s ní i kapsu,kříže i smyčku."
Takže Zuzi, opravdu s 2kou batoh neuvážeš a pochybuju, že ho kdo kdy s dvojkou uvázal (včetně Pidaska)..
Možná s uzlem pod zadečkem, ale o tom tu řeč nebyla
Není tady
Ježíš Luli, máš to zapotřebí? Chápu, že si jdete s Fidorkou po krku, alě meěla jsem za to, že jste OBĚ dospělý a alespoň tady, v rámci nošenečků se OBĚ dokážete udržet v klidu.
Asi mě bude mrzet, že jsem to psala, páč se teď OBĚ do mě pustíte a OBĚ se třeba urazíte (no, alespoň něco budete mít společnýho ), ale už mě to prdí.
Budiž mi omluvou to, že jsem nemocná, smutná, mám rýmu jak trám, vypadám jak angorskej králík a dítě si trénuje hlasivky na opravdu velmi, velmi hlasitý projev. A ještě navíc zítra musím na svatbu, kam se mi vážně nechce Tak.
Není tady
Jéé Zuzko, tak to sorry za mystifikaci, já vycházela z toho, co jsem si předevčírem napsala s Rehanou na téma dvojkovýho Jima, kterýho prodává a ta mě právě odkázala na fotky Pidaska, popravdě mám z naší korespondence pocit, že ho má právě od ní. Odtud tedy pochází moje domněnka, že Jim, se kterým Pidasek uvázala batoh na tý fotce, je právě tenhle. Sorry, ale ani mi nepřišlo nějak důležitý si to ověřovat, kdybych tušila, že to Lulinu zase takhle rozruší, tak se zeptám, resp. to sem vůbec nedávám, i kdyby to bylo potvrzený od obou :jojo:
Def, ty se hlavně uzdrav ;) :pussa: A užij si zítřek - jakej šátek si bereš na svatbu? Tipuju Rózu?
Jinak ještě teda k Jimovi musím říct, že aspoň tenhle ze stálý nabídky je moc fajn a překvapil! Takže jsme si s Rehanou plácly a už se těším až mi dorazí inkriminovaná dvojka ;)
Mmch. lněnej Jade co má Pauli musí bejt asi bomba, co, Pauli? Máš ho ve čtyřce?
Není tady