|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
TriYellow je nádherná 
A tady jeden osmnáctikilový nošeneček :
http://katka983.rajce.idnes.cz/satky/#0180.jpg
Není tady
Tak nošenec je ovšem parádní
Jak si tam pěkně hoví
Mě Honzík přijde hrozně povědomej, nejste odněkud ze ST5 kraje, příp z Prahy?
Fotky TriYellow pak hodím na rajče
(Ale předem oznamuju, že dneska to nedám, aby mi pak někdo nespílal
)
Není tady
Def, já jsem myslela že Zaru Aubergine máš? Neměla si něco podobného na srazu? Já mít holku tak jdu do lavender nebo TRI purple nebo JADE Royal nebo .... nebo...
huš musím pryč nebo se neudržím 
rozhodla jsem se že prodám manducu taky kdyby nějaká babinetka chtěla ozvěte se na ceně se domluvíme. je to tahle hnědá a v perfektním stavu
http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?volb … d=Manduca5
Není tady
holky prosím jak se měří délka šátku .. řeším toho Jade candy ..paní mi ho přeměřovala a od cípu k cípu má 4,5 m tak nevím jestli to odpovídá 5 ??
Není tady
Gall - no mám jí, to víš že jo, vždyť jsem psala, že Aubergine je favoritka a TAKY tu mám Spring a TriYellow

Co se Manducy týče, já bych jednu brala, potřebuju jí na kurz, takže za ní chci dát co nejmíň, což by pro tebe nebyl zrovna optimální obchod 
Ale kdybyste někdo věděl o někom, kdo prodává jetou Manducu, s flekem, či tak, beru jí 
Jani - jak u kterých šátků. Ale Zary se měří jako délka obdélníku + jeden cíp. No, prostě změříš jeden lem a nic dalšího neměříš
Takže pokud započítala oba cípy, tak to bude spíš delší čtyřka
Páč cíp u Zary má skoro 60 cm.
Není tady
no jo taky mi to přijde jako delší 4 jenže to se bojím že je pro mě krátký chmm
Není tady
Jaňu - ona ta Zara má hrozivě dlouhý cípy. Já uvážu KsK s 3,7 m od Zary
Sice na cípech, ale uvážu 
A čtyřku bohužel doma žádnou nemám, abych jí poslala k vyzkoušení.
Není tady
Jee Zuzanka ma novy metrik, gratuluju

Ja shanim pro kamosku elastik nebo nejaky pevny satek pro mimi, kdybyste o necem vedely. Jsem rada, ze jsem nekoho presvedcila o krase noseni 
Není tady
Ha..tak dneska se mi zdalo o satcich
ze jsem prisla na to,ze mam ve skrini dva navic na ktery jsem uplne zapomela
a byly krasnyyyy,ale vymysleny v my hlave,zadnej takovej jsem nevidela nikde
NO nemagorim? 
Není tady

Holky přišla ta Zara. Coup de foudre.
Fakt
A je pěkně zanošená, zdá se.
Hned jak se probudí nošenec, tak ji du navázat. Zkusím i WP , ale na ten se mi zdá tlustá. Tak uvidíme.
Prát se bude až pak 
Není tady
Peti,juu juu,tak pak uka nejakou fotku...mmch,jsem asi analfabet,ale v zivote jsem neslysela vyraz Coup de foudre
sem se musela zeptat strejdy Googla
no a sem zas o neco chytrejsi..
Není tady

Až se vrátí P. tak něco nafotíme a šoupnu to sem. Je fakt pěkná
Co mě ale překvapilo, tak že nemá lemované kraje. Prostě jen zakončené. Nebude to ostré při dotahování?
Není tady
Peti prosím jakou máš dýlku?
Není tady
Peti vůbec nevadí, že nemá zakončené kraje, naopak. Mně se s ní váže naprosto de luxe. Strašně mě vyhovujou ty dlouhý cípy. Vážu na ně uzle. A Zara není podle mého vůbec na nic tlustá.
Tak jak teď máme nějakou antipatii ke kočárku - raději je na zemi a leze, tak v šátku naprosto super. Včera jsme byli venkuk 2 hodiny, na zádech. Zkoušela jsem ho navázat s rukama venku. Dádovi se to líbilo, cpal se křupkama, ale jak byl pak utahanější, tak už je chtěl dovnitř, takže jse převázala a myslím si, že nám oběma ruce vevnitř zatím vyhovují nejvíc. 2 hoďky venku naprosto super, sbírali jsme kaštany, já jsem si potrénovala nohy - bolí mě tedy jako pes. Ale moc jsme si to užili. Normálně v kočíku bychom tyhle hodiny venku nestrávili, ale v šátku ano. Fakt nevím, jak bych to jinak dělala. Nejspíš bychom trvrdli neustále doma.
Není tady
já furt řeším tu candy .. má dýlku 4m s jedním cípem a celkovou 4,5 m .Tak vůbec nevím jestli bych s ním dala všechny úvazy . Leo mám 4,5 s jedním cípem a 40cm navíc a takovej dvojtej hammock už byl někdy tak tak. Ale zase věčně ho asi vázat nebudu --to pak bude venku rychlej batoh a jde se ! Ježiš já jsem nerozhodná
Není tady
Jaňul to je dobrá dýlka. Já mám Zaru 4,2m a vážu uzly jenom na cípech. A naprostá spokojenost. Je tedy fakt, že měřím 160cm a vážím 55kg. Takže jsem trochu drobnější, ale i tak. Nebála bych se toho. Ty cípy jsou fakt dlouhý. Já mít kluka, tak neváhám.
Není tady
Tak jsem ho vzala..no jsem teda zvědavá jak to dopadne 
Není tady
Určitě dobře, sama moc závidím.
Není tady

Tak Zara fakt super. Hned jsem navázala a sem fakt spokojená.
Dokonce se mi podařilo umotat DH . Akorát jsem si ho upravila a vedla šátek pod nožičkama, jako při zpevněném rebozu.
A fakt pohoda
Akorát fotky nemám, bo zdechly oba foťáky 
Není tady
No tak já jsem doopravdy strašná
Přibyly u nás tyrkysoví gekoni, Ibišek a na cestě je Turmalina
.lol:
A nejhorší je, že jsem uzřela fota Zary TriCoral, jade PLum a Jade Brown a vypadá to, že mám problém 
Není tady

Def jsi uplne desna
mela bys neco prodat a ja i vim co
Jo a nechapu ten Tricoral ,je sileny
takova nevkusna divocina ,fakt se ti to libi???Ja se omlouvam ,ale proste neco tak nehezkyho jsem uz dlouho nevidela 
Není tady