29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kam chodite pro dziny a za kolik? potrebuju dziny, ktere se od kolen rozsiruji, vzhledem k memu zadku a stehnum mi ani nic jineho neslusi, ale bohuzel je nemuzu nikde sehnat... mozna jeste co maji cele nohavice siroke, ale v tom si nepridam jak zenska.... kam na takove kalhoty chodite, a za kolik?
Není tady
clavel napsal(a):
kam chodite pro dziny a za kolik? potrebuju dziny, ktere se od kolen rozsiruji, vzhledem k memu zadku a stehnum mi ani nic jineho neslusi, ale bohuzel je nemuzu nikde sehnat... mozna jeste co maji cele nohavice siroke, ale v tom si nepridam jak zenska.... kam na takove kalhoty chodite, a za kolik?
Takový střih džínů mívají v CA.
Není tady
Zřejmě myslíš střih boot cut, ten sháním vždy také, snížený pas a dole se mírně rozšiřují, takže vlastně srovnávají postavu . Se sháněním džínů mám vždy strašné potíže, aby mi seděly tak jak mají. Jedny levisky tohodle typu jsem dostala od kamarádky, která je ,v uvozovkách, posílala dál. Jsou to moje nejoblíbenější džíny a už nikdy jsem nesehnala takové a to jsem se i odhodlala k nákupu originálek, prostě nemají.
V cáčku mají sice boot cuty, ale mají strašně vysoký pas...nemyslim, že v dnešní době to někdo rád nosí. V Orsey nakupuju celkem ráda, mají hezké topy a halenky, střihově džíny taky dobrý, ale vadí mi, že do nich začali dost přidávat umělých vláken, takže mě pak jakoby koušou...škoda, jinak jsou super.
Není tady
clavel napsal(a):
Tam kde trefím na ty co se mi líbí, jednou to je Orsay, jednou CCA , občas na tržišti u Vietnamců a ty sedí nejlíp .
Není tady
Fakt sedí nejlíp? To jsem ještě nezkoušela, džíny nakupuji v CA. Ale u Vietnamců jsem koupila bezvadnou džínovou sukni.
Není tady
lea64 napsal(a):
Fakt sedí nejlíp? To jsem ještě nezkoušela, džíny nakupuji v CA. Ale u Vietnamců jsem koupila bezvadnou džínovou sukni.
sedí jako ulité a mají velký výběr
.
Není tady
tak to jste mi moc nepomohly v CA jsem si dziny v zivote nekoupila, nelibi se mi, a vetsinou maj vysoky pas... a ze bych tam nekdy videla takovy, co se od kolen rozsirujou, to si fakt nepamatuju... a cinani maj dobry, ted prave jedny dodelavam, ale bohuzel, taktez se mi nedari narazit na ten strih co potrebuju...
Není tady
clavel napsal(a):
tak to jste mi moc nepomohly
v CA jsem si dziny v zivote nekoupila, nelibi se mi, a vetsinou maj vysoky pas... a ze bych tam nekdy videla takovy, co se od kolen rozsirujou, to si fakt nepamatuju... a cinani maj dobry, ted prave jedny dodelavam, ale bohuzel, taktez se mi nedari narazit na ten strih co potrebuju...
to je divné, zrovna včera jsem takových viděla miminálně 5 a já jsem chtěla rovné nebo úzké
.
Není tady
hmmmm.... ale z Prahy asi nejsi vid, abys mi rekla kde
Není tady
lea64 napsal(a):
Taky jsem si jednou u Vietnamců koupila super džíny, sklidila jsem obdiv i u BM který pouze značkovky
Není tady
aprill napsal(a):
clavel napsal(a):
tak to jste mi moc nepomohly
v CA jsem si dziny v zivote nekoupila, nelibi se mi, a vetsinou maj vysoky pas... a ze bych tam nekdy videla takovy, co se od kolen rozsirujou, to si fakt nepamatuju... a cinani maj dobry, ted prave jedny dodelavam, ale bohuzel, taktez se mi nedari narazit na ten strih co potrebuju...
to je divné, zrovna včera jsem takových viděla miminálně 5 a já jsem chtěla rovné nebo úzké
.
Rovnné uzké - CA , koupila jsem si je minulý týden , ale v centru města.V Futuru je prd.
Není tady
tak dik za rady
Není tady
A co kdyby ses podívala na Aukro?
Není tady
to jsem se divala, a i parkrat zakoupila, jenze pak mi kalhoty nesedej...
Není tady
Ahoj, my s manzelem si kupujeme Tommy Hilfiger. Ja jsem byla vzdy hubena s velikosti tedy nebyl problem, ale kdyz si kupuji dziny, tak si je vetsinou musim nechat o neco zkratit (mango, diesel), ale tyto my vzdycky sedi na delku. Ale manzel ma problemovou postavu - je vetsi a tyto dziny mu sedi. Kdyz jsou slevy, tak se daji sehnat za 1200Kc mimo akce cca 2000Kc, ale vydrzi, netrepi se, nesoupou se. Nektere kousky mam i pres pet let.
Není tady
clavel, já k džínám přijdu vždycky jak slepý k houslím. Jdu shánět něco jiného a narazím na super džíny, které mi překvapivě sedí Moje nejlepší džíny byly z Orsay. Padly jako ulité. Pak už jsem je tam ale nikdy neviděla. Ten džínový maraton ti nezávidím. Já nesnáším zkoušení jakýchkoliv kalhot.
Není tady
Moje nejlepší ( ale také nejdražší džíny ) byly od Zu Elements,Just Cavalli a Diesel. Byly to dárky. Já si nejčastěji kupuji v N.Y. od Fishbone. Seděj mi perfektně a cena je dobrá.
Není tady
clavel napsal(a):
Zkus se mrknout na mimiaukce . Sezenes levne super dziny .
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (18. 11. 2011 8:13)
Není tady