Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 5. 2010 16:05

clavel
♥♥♥♥♥--

kde nakupujete džíny

kam chodite pro dziny a za kolik? potrebuju dziny, ktere se od kolen rozsiruji, vzhledem k memu zadku a stehnum mi ani nic jineho neslusi, ale bohuzel je nemuzu nikde sehnat... mozna jeste co maji cele nohavice siroke, ale v tom si nepridam jak zenska.... kam na takove kalhoty chodite, a za kolik?

Není tady

#2 26. 5. 2010 17:24

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Re: kde nakupujete džíny

clavel napsal(a):

kam chodite pro dziny a za kolik? potrebuju dziny, ktere se od kolen rozsiruji, vzhledem k memu zadku a stehnum mi ani nic jineho neslusi, ale bohuzel je nemuzu nikde sehnat... mozna jeste co maji cele nohavice siroke, ale v tom si nepridam jak zenska.... kam na takove kalhoty chodite, a za kolik?

Takový střih džínů mívají v CA.

Není tady

#3 26. 5. 2010 17:45

Isabel
♥♥♥♥♥♥-
Web

No tak s tim mam taky problem, vsude jsou jen mrkvace!!! dumbom hmm Ale ja si ted koupila pekny riflicky v Orsay a za peknou cenu - 679 Kc. Jsou takovy svetly a jakoby trochu rozervany, no pro me dobrej kauf tummenuppbig_smile

http://lagf.lilypie.com/oWpsp2.png
http://lb2f.lilypie.com/sS4Ip2.png
http://lmtf.lilypie.com/xmqep1.png

Není tady

#4 26. 5. 2010 18:49

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Zřejmě myslíš střih boot cut, ten sháním vždy také, snížený pas a dole se mírně rozšiřují, takže vlastně srovnávají postavu smile . Se sháněním džínů mám vždy strašné potíže, aby mi seděly tak jak mají. Jedny levisky tohodle typu jsem dostala od kamarádky, která je ,v uvozovkách, posílala dál. Jsou to moje nejoblíbenější džíny a už nikdy jsem nesehnala takové a to jsem se i odhodlala k nákupu originálek, prostě nemají.
    V cáčku mají sice boot cuty, ale mají strašně vysoký pas...nemyslim, že v dnešní době to někdo rád nosí. V Orsey nakupuju celkem ráda, mají hezké topy a halenky, střihově džíny taky dobrý, ale vadí mi, že do nich začali dost přidávat umělých vláken, takže mě pak jakoby koušou...škoda, jinak jsou super.

Není tady

#5 26. 5. 2010 20:35

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

clavel napsal(a):

Tam kde trefím na ty co se mi líbí, jednou to je Orsay, jednou CCA , občas na tržišti u Vietnamců a ty sedí nejlíp tummenupp .

Není tady

#6 26. 5. 2010 20:41

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Fakt sedí nejlíp? To jsem ještě nezkoušela, džíny nakupuji v CA. Ale u Vietnamců jsem koupila bezvadnou džínovou sukni.

Není tady

#7 26. 5. 2010 20:47

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Fakt sedí nejlíp? To jsem ještě nezkoušela, džíny nakupuji v CA. Ale u Vietnamců jsem koupila bezvadnou džínovou sukni.

tummenupp sedí jako ulité a  mají velký výběr wink  .

Není tady

#8 27. 5. 2010 8:36

clavel
♥♥♥♥♥--

tak to jste mi moc nepomohly smile v CA jsem si dziny v zivote nekoupila, nelibi se mi, a vetsinou maj vysoky pas... a ze bych tam nekdy videla takovy, co se od kolen rozsirujou, to si fakt nepamatuju... a cinani maj dobry, ted prave jedny dodelavam, ale bohuzel, taktez se mi nedari narazit na ten strih co potrebuju...

Není tady

#9 27. 5. 2010 8:40

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

clavel napsal(a):

tak to jste mi moc nepomohly smile v CA jsem si dziny v zivote nekoupila, nelibi se mi, a vetsinou maj vysoky pas... a ze bych tam nekdy videla takovy, co se od kolen rozsirujou, to si fakt nepamatuju... a cinani maj dobry, ted prave jedny dodelavam, ale bohuzel, taktez se mi nedari narazit na ten strih co potrebuju...

va  to je divné, zrovna včera jsem takových viděla miminálně 5 a já jsem chtěla rovné nebo úzké tongue .

Není tady

#10 27. 5. 2010 11:47

clavel
♥♥♥♥♥--

hmmmm.... ale z Prahy asi nejsi vid, abys mi rekla kde smile

Není tady

#11 27. 5. 2010 12:06

Romča
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Taky jsem si jednou u Vietnamců koupila super džíny, sklidila jsem obdiv i u BM který pouze značkovky lol

Není tady

#12 27. 5. 2010 12:09

Romča
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

clavel napsal(a):

va  to je divné, zrovna včera jsem takových viděla miminálně 5 a já jsem chtěla rovné nebo úzké tongue .

Rovnné uzké - CA lol, koupila jsem si je minulý týden , ale v centru města.V Futuru je prd.

Není tady

#13 27. 5. 2010 15:47

clavel
♥♥♥♥♥--

tak dik za rady big_smile

Není tady

#14 27. 5. 2010 18:00

lea64
♥♥♥♥♥♥-

A co kdyby ses podívala na Aukro?

Není tady

#15 28. 5. 2010 8:05

clavel
♥♥♥♥♥--

to jsem se divala, a i parkrat zakoupila, jenze pak mi kalhoty nesedej... sad

Není tady

#16 29. 5. 2010 21:20

Simonas
♥♥♥♥♥--

Ahoj, my s manzelem si kupujeme Tommy Hilfiger. Ja jsem byla vzdy hubena s velikosti tedy nebyl problem, ale kdyz si kupuji dziny, tak si je vetsinou musim nechat o neco zkratit (mango, diesel), ale tyto my vzdycky sedi na delku. Ale manzel ma problemovou postavu - je vetsi a tyto dziny mu sedi. Kdyz jsou slevy, tak se daji sehnat za 1200Kc mimo akce cca 2000Kc, ale vydrzi, netrepi se, nesoupou se. Nektere kousky mam i pres pet let.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#17 30. 5. 2010 11:30

sandra
♥♥♥♥♥♥-

clavel, já k džínám přijdu vždycky jak slepý k houslím. Jdu shánět něco jiného a narazím na super džíny, které mi překvapivě sedí va Moje nejlepší džíny byly z Orsay. Padly jako ulité. Pak už jsem je tam ale nikdy neviděla. Ten džínový maraton ti nezávidím. Já nesnáším zkoušení jakýchkoliv kalhot. skurt

Není tady

#18 31. 5. 2010 13:19

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Moje nejlepší ( ale také nejdražší džíny ) byly od Zu Elements,Just Cavalli a Diesel. Byly to dárky. Já si nejčastěji kupuji v N.Y. od Fishbone. Seděj mi perfektně a cena je dobrá.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#19 31. 5. 2010 16:11

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

clavel napsal(a):

Zkus se mrknout na mimiaukce . Sezenes levne super dziny .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#20 17. 11. 2011 18:47

vasad
Zablokovaný

nepovolená reklama

Upravil(a) Ronja (18. 11. 2011 8:13)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí