|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tý jó Duši matematika slovní úlohy tak to bych projela,seš dobrá
Není tady
Paci - on to byl takový pohovor 
Z matikou problém nemám, ale my jsme si tam radili navzájem - jako kolektivní práce - takže stejný výsledky
A to nám ten co nás měl na starosti říkal, at si neradíme, že si tímmůžeme ublížit.
a pak jsme tam zůstali sami a vždycky si jen přišel pro jednoho z nás.
Není tady

Tady ještě CT GoldenSun a mizím

Není tady
pěkné ránko holky,
dneska je to tady úžasná přehlídka krásy!
Spirulko - to je překvápko, moc moc díky za krásné dílko a prosím na mail, mám radost. Jsi na mě hodná, fakt je to krása, je to krásný kit 
Kindle - no pecka z té nové Violet... barvičky fakt mo povedené.. a děkuji za tu krásu pro mě... děsně se mi to líbí, taky prosím poslat. holky vy jste mi udělaly takovou radost.... 
Silwi - ty když tam ten týden nahraješ, tak ho u sebe vidíš, ale na první stránce v posledních přidaných se objeví až po schválení jejich redakcí.. podle mě kontrolují, aby všechny fotky byly z toho určitého dne... a to je určitě výjimka, když to neschválí... já tam několikrát měla fotky třeba i po minutě focené, což by podle pravidel být nemělo... ale byl to úplně jiný motiv a hodilo se mi to tam, tak jsem to dala... a prošlo to v pohodě. teď tam nahrála svůj týden ta moje plzeňská Ivka a ta měla jednu fotku těsně po půlnoci, ale dala jí ještě do toho předchozího dne a taky v pohodě... a ty se vůbec neboj, máš to naprosto skvělé... mně se detaily právě líbí moc... v prvním týdnu jich tam mám mnohem víc, teď jsem se snažila to pojmout víc reportážně... ale je to jedno, prostě každý má svůj jedinečný pohled a to je dobře...
Paci - i tvá dílka z Violet jsou boží... umíš to tak krásně poskládat vždycky 
Lentilko - violetí dílka také parádní... fakt barevně to má v kitech vychytaný, moc se mi líbí...
Duši - držim palce ať Ti to vyjde
Není tady
Holky - krásný dílka 
a já jdu taky tapetovat
kredit u mě na blogu

Není tady
Duši držím palce a všechny, měla bys dělat pohovor ze scrapu to bys vyhrála ,tak krásně tvoříš.
Paci GoldenSun je nádherná teda myslím LO ,to první je úplně božííííííííííííííííííííí
Není tady
Ahoj holky 
vůbec teď nějak nic nestíhám
nemám ani dočteno, balím poslední věci a za chvilku vyrážíme směr Tulíkovic
jednokitovku mám staženou, ale neudělanou, tentokrát nezvládám

Kristince všechno nej nej nej ke 2.narozeninkám

opožděně všechno nej nej Kačence a Filípkovi ke svátečku

hodím sem jen novou Violett a mizím

Není tady
A než napíšu příspěvek další pecky Gabi
a hezky si to u Tulíků užijte.
Já jsem právě dorazila z venka ze psem a hned průtrž mračen leje jako z konve a to sem jdou moje holky.Hanka bude hezky zmoklá 
Není tady

Ahoj holky,
tak vás všechny zdravím. Vždycky večer si sednu k počítači a říkám, že sem něco napíšu, pochválím atd, ale jsem tak vyšťavená, že to všechno ani nepřečtu a jdu spát. Poslední dobou mám krizi, scrapuju a nějak zvlášť mě to nebaví. Kluky naženu do postle v 9, pak sednu k počítači, udělám ločko, to mi trvá minimálně 2 hodiny, lehnu a jsem mrtvá. Ráno se mi ani nechce z postele, ale musím!
Sillwi gratuluju k CT, obě dělají nádherný kity a tvůj WOL moc moc pěkný
Holky od Violett krááááásný ločka, už jsem je obdivovala na foru.
Leni 35 přeju hodně štěstí, ať je to ten svišť! 
Dagi taky gratuluju k novému CT, koukala jsem a kity jsou zajímavý. A opožděně přeju Fiípkovi všechno nej a nej a ať tě moc nezlobí 
Andrejko tobě se taky omlouvám, že jsem negratulovala princezně.
Paci tvoje ločka se mi moc líbí.
Duši to byl dost perný den. Držím pěsti, ať to vyjde 
Štěpánko, tvoje ločko pro radost, prostě nádhera a gratuluju k GSO!!
Není tady

Jo a tady je moje Violett
Není tady
Verulinko - taky mám někdy období, kdy mi přijde, že mi to nejde a nějak nebaví. A to většinou, když se to navrší.
Hm, tak mě volali - a nevybrali mě. Ale říkám, byl to první pohovor, tak mi je stejně asi souzená na účtařina. 
Není tady
Dusi, to me mrzi... Zdalo se mi, ze bys to brala a i se ti to libilo (nemyslim jen ohodnoceni, ale vubec)...
Gabko, Veru - taky perfektni violetacky!!!

Upravil(a) sillwan (27. 5. 2010 11:14)
Není tady
JO jako mrzí měto, ale zase jsem z toho měla strach. Pracovní doba byla na směny, takže hodně hlídání babiček a manžela. Měla jsem z toho docela nervy. Ale asi to tak má být. Zatím mi běží stále podpora, do září mám ještě čas
Není tady

Není tady
Ahoj všem, nějak nestíhám, takže se omlouvám, že nebudu reagovat na vše. Teď jsem po dvakrát usnula s Marťou, takže jsem večer nic nestihla. A navíc se mi zase kupí práce, takže nejprve musím udělat pracovní povinnosti a pak až bude možná čas na scrap.
Nejdříve děkuji za ty přání, ale ještě se neradujme :-)
V pátek mi má jedna mamina z pískoviště přinese test co jí zbyl. Ona je teď v 7. týdnu a uvažuje o přerušení. Má 17 měsíčního kluka a nemají svoje bydlení. Trošku jsme jí to ještě s jednou rozmlouvaly, ale jsem zvědavá jak se nakonec rozhodne. Co mě zarazilo, že prý její máma jí řekla, že i to jedno je hodně 
Moc se mi líbí vaše ločka z nové Violet
to se vám všem moc povedlo, je to přehlídka krásy
a hrozně moc děkuji Lentilce za krásnýho ráčka. Prosím pošli......
Paci, také pěkná Golden Sun.
To zase GTčka chystají nový kit, že bude návštěva, ne? 
Gratuluji kdo máte nové CT
ať jste spokojené.
Duši, je mi líto, že Ti nevyšla práce. Nezoufej, bude jiná.....
Není tady
Duši, to je škoda ta práce, ale určitě vyjde brzy něco jiného lepšího... 
Není tady
Duši, neboj příští práce už vyjde
.
Příští rok jdu s Máťou k zápisu a bojím se, že nás nevezmou, letos nepřijali až 400 dětí do školky, což je u nás moc velké číslo.
Není tady

Není tady

Dnes se tu zase tak krásně tapetkuje 

Duši, máš dost času a práci určitě seženeš 
Nová Lilibule-ráček pro Pacinku 

Upravil(a) lentilkayes (27. 5. 2010 13:01)
Není tady

Není tady

odložím si také Lilibuli
zde je ráček pro dnešní oslavenkyni Kristýnku s přáním všeho nejlepšího 

Není tady

Jeee Kristýnce přeji vše neeeeej, nej...... 

Není tady
Dušinko zlatá, dík za ráčka, prosím, pošli mi ho na kvetab kyslá ryba post bodka cz, jak říkají bratři slováci.
A to , že to nevyšlo, možná je proto, abys mohla pozděj přijmout něco lepšího, co by Ti líp sedělo.
Natapetovali jste to tu velkými krásami a je fajn, že se mi připomělo , abych Kice Tulinky popřála, aby se pořád mohla vesele usmívat.
:hjarta:ještě , že jsem ráčka udělala v předstihu.
Já teď nějak nestíhám sledovat, kdy se tady slaví. Slibuju, že se polepším
Upravil(a) Floranka (27. 5. 2010 13:35)
Není tady
ahoj holky 
zase jen v rychlosti, dočtu snad večer.. no neříkala jsem to, že zase šéfky vylezou s novýma kitama všechny najednou? už je to tu a já nevím, co dřív 

dnes šly ven 2 novinky, jedna od anny a druhá od kat, to je to mé nejnovější ct.. takže odkládám a jdu otevřít ps. snad filípek ještě trochu pospí.. 
a chtěla jsem ještě něco, ale momentálně si nemůžu vzpomenout, takže prd 

duši, to mě moc mrzí, že ti to nevyšlo.. ale co, bude jiná příležitost a třeba ještě lepší 
a dílka nádherná, jste neskutečně šikovné.. už jsem slintala na mmb