6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jiruško koukám na tvůj Week a chvilku mi trvalo než jsem přišla na to odkud je ta cedule "POZOR" už jsme doma
Floranko krásně sis postěžovala nak klíštětem Nikča včera měla hned jak jsme dojeli na chatu také ještě nenacucané tak doufám že to bude v poho
Jinak zírám kolik CT zase budete mít .Já bych to nezvládala má třeba i týden kdy mě to nebaví.
Ale když vidím ty krásné LO co všichni děláte tak se nedivím.
Není tady
Jejda Floranko to se tak hloupě vždycky všechno sejde co?
Prý když vyndáš klíště do 24 hodin, nemělo by se nic stát, prý.... nevím jen jsem to tak slyšela. A slivka jako desinfekce stačí, měla jsi i desinfikovat vnitřně po dnešku Držím palečky, aby to bylo v poho
Není tady
Paci a Duši, hostujeme společně u Agnesingap, jupííí
Dobrou....
Není tady
spirula napsal(a):
Paci a Duši, hostujeme společně u Agnesingap, jupííí
Dobrou....
tak to je dneska třetí, sem nějak plodná. Ale už fakt končím.
Ted jsem dodělala šuplíčkový, a musím říct, po dlouhý době, co jsem neměla náladu mi to šlo hezky od ruky. Takže mám tak nějak hotovo, žádný restíky, ted budu postupně dodělávat druhé ločko do šuplíku.
Dobrou noc všem
Jo - my jsme dneska chytli na pastičky 16 myší a pokračujeme ještě. Vůbec nevím, je teplo, co tady dělaj. Máme je vždycky jen v zimě, než je vychytáme. Ale to jsou takový malinký mršky tyhle, že jdou na pastičku hned.
Ale musím dát sem do pokojíku pastičku, slyším jí někde za topením.
Není tady
Spirul - ted jsem si všimla - ty máš taky pod ikonkou babinetklub jako já. Tak nevím, podle čeho to ten JIrka dělá
a ted už fakt dobrou
Není tady
Duši, taky nevím, že to furt mám...to bylo tenkrát dřív jak za výhru v jednokitovce bylo členství v babinet klubu... ale netušila jsem že na takhle dlouho
A o myších mi nemluv, už ted mám husí kůži jen to čtu... to bych nepřežila mít to doma
Něco taky ještě dodělávám a jdu do hajan...
Není tady
Jsem ještě doházela projektový blog, tak vám tu hodím pár fotek a mizím hají, dobrou noc šikulky
Není tady
pěkné ráno holky,
takže soutěžní kit jsem stáhla, elementy OK, ale papíry se mi vždy stáhnou, vidím je tam, ale když si na nějaký papír kliknu, tak to píše, že je to neznámý formát nebo že soubor není nalezen... tak nevím... vy to máte v pohodě??
Spuntiku - pěkně jsi zase tvořila
Gabko - LOčko pro radost od ad77 je překrásné... to se ti fakt moc povedlo
Paci - dílko z Natali perfektní... krásně jsi to udělala
Floranko - takové nepříjemnosti... z klíštěte nic nebude, to se neboj.. pro jistotu sleduj, jeslti tam nebude flek... a uvidíš, že dneska už bude líp.. někdy se to tak sejde.. úplně Ti rozumím
Lentilko - avatar brejlovec je super
Hani - tak ses tam taky našla na week of life
Spirulko - kde jsi to našla o té Agnesingap? Tam jsem taky psala... no je jasný, že nic... blog má ale nějakej neaktuální.... chtěla jsem se mrknout na výběr
Debi - fotky parádní... jako vždy
já jedu teď na dva dny k ségře, tak se těšim, děti si to společně užijou...
Není tady
všem krásný den...
Není tady
ahojky, zdravím do nádherného dne, tady je vedro už od rána.
Tak jsem si zkoušela otevřít ten papír soutěžního a taky mi to nejde, ale jde to když si otevřete gimp a přetahujete si to tam ze složky. Ale teď jsem zkoušela, že když si otevřete gimp a pak dáváte otevřít ve vrstvách tak to jde normálně, ale když si otevřete gimp papírem tak to nejde - tedy alespoň mě ne.
Floranko, ty jsi zvracela do příkopu? To si tě nedovedu představit.
Jiruško já Ti tak závidím ten tvůj pestrý život. Já jsem pořád doma, to je děs. Nemám k dispozici auto a autobusem se přiznám jsem líná. No ono je to i tím, že mám rodiče i ségro s rodinou tady ve vesnici
Holky nenaskočí tam ten název Babinet klub po dovršení všech hvězdiček? To je ale kravina co? Protože někdo tam má Letňátka.
Debí krásné fotky
Anni, proč by Tě nikdo nechtěl prosím Tě, jsi holka šikovná. Ty nemáš žádné CT? Máš ne?
Sillwi, tak jak to u Vás vypadá? Je Tomáškovi lépe? A všedm co jste nemocný posílám kousek síly, dneska jsem se tak hezky vyspala, že bych mohla rozdávat
Duši a myšky Ti nezávidím, já bych se zbláznila, hrozně se bojim. Vim, že mi nic neudělají, ale ten pocit, že po mě třeba v noci leze, je děsnej
Není tady
Štěpánko - to je zajímavý a pěkný LO!
já si akorát stáhla nový kit od Desytky, jsem tam teď nově v CT... ale teda to snad nedám ani jedno LO.. to je kit, kde se fakt nechytám... to je docela trapas na to, že jsem tam nově...
Není tady
Dobré ráno
Jiruško našla jsem se
Duši myši nezávidím já jí jednou měla také doma a to bydlím v šestém patře.
Debi fotky 1*
Štěpánko parádní LO tu fotku jsem obdivovala už u tebe na blogu moc se mi líbí
A jdu zkusit soutěžní když máte problém tak jsem zvědavá.Já to stahovala včera v noci,když jsem tu četla že některé mají problém a v pohodě.
Není tady
Krásný den všem
Kindle - já taky bydlím na vesnici, auto nemám (teda, když seženu brzy práci, tak budu mít, tatka mi ho nechá) ale když neseženu, půjde auto do sběru, a to by byla obrovská škoda.
Štěpánko - krásný Jen bych tam asi už nedávala tu zapitou fotku, přijde mi tam navíc. Ale víš co, každý má jiný vkuz.
Jirusko - tak ty se nikdy nenudíš Jinak uvidíš, až začneš dělat Desytku - šlo mi to nádherně samo. Neboj se toho. A gratuluju k CT
Spirulka - to četla na DST na callu - je tam vždycky welcome - u mě v CT
Jo jo - babinet klub mám taky kdysi od Jirky jako výhru, ale taky jsem myslela, že to trvá jen měsíc
Debi - krásný fotky
Není tady
Jo a k myším. Já se jich bojím. Já jak jí vidím, jsem ochotná fakt vlízt hned na židle a ječet Ale prostě je máme vždycky dvakrát do roka, vybijem a je klid. Pastičky nestíhaj. A ted co se nám stalo v sobotu. Jdu vyndat ze špajzky šlehač (dělala jsem br kaši) - no a mám ho v krabici. Tak vyndám krabici, dám na sektorku - a Markétka - hele myš. No jsem se lekla, krve by se ve mě nedořezal - já jsem tu krabice vyndala a myš byla v ní a pochodovala nám po sektorce.
Jinak se myši bojej, nelítaj tady po bytě. Takže nehrozí,že by vlezla do postele, nebo že by mě proběhla pod nohama - to by mě asi odvezli.
Není tady
Tak jsem soutěžní zkusila a neotevřu nic jak je to možný?Už jednou jsem měla takový kit a nechápala jsem.
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
Shared je poslední dobou na pěst. Včera jsem stahovala nový kit od CT designerky, a odpočívalo mi to 600 sekund. Nakonec se to zaseklo na 236 sekundách, ale pak se mi nad číslem objevila tabulka, že už můžu stahovat .
Není tady
Ahoj kočky:)
Tak hlásím,že soutěžní mám ok,jde mi to.
Teda tady je dnseka ráno živo,tak to má být.!!
Není tady
Ahoj všem, parádní počasí, asi půjdeme na procházku.
Je mi líto všech co marodíte tak přeji ať už jste brzo zdraví a hlavně ať už nemusíte mít žádné ATB.
Tak jsem vás nakonec včera nedočetla a teď jsem to spíš jen prolítla.
Máťa furt po mě šplhá a nenechá mě dělat skoro nic. Nechápu jak to všichni děláte a zvládáte.
Dagi, já jsem včera napsala Desytce ať se nezlobí, že to musím odmítnout, že mi je blbě.
Ona odepsala moc hezký mail, že gratuluje a že mě naprosto chápe A uvidím zruším asi ještě něco a nechám si max. 2 CT. Docela mi vadí Lilibule, že chrlí jeden kit za druhým. Anebo se jen na čas omluvím a až mi bude líp, tak se do toho zase pustím.
Leni, taky chválím novou ikonku! Vypadáš tam, že máš těžkou pohodu
Jo a myši mi taky vadí. Nebojím se, ale kdyby mi v noci lezla po peřině nebo tak, tak mě asi trefí. Na podzim jsou na chalupě taky běžně slyšet vevnitř...........to skoro oka nezahmouřím
Jinak moc krásně tvoříte chválím hromadně.
A jdu se donutit něco uklízet.
Není tady
Ahojenky holky, to bude dnes nádherně jupííííí
Já stáhla soutěžní včera v noci a úplně v poho i otevřít
Není tady
čarodějka napsal(a):
Tak jsem soutěžní zkusila a neotevřu nic jak je to možný?Už jednou jsem měla takový kit a nechápala jsem.
Tak to jsme na tom stejně. Já jsem to měla stažené všechno 2x a neotevřela nic:dumbom:
Není tady
Holky ahoj,
mrzi me, ze jsou p[roblemy se stazenim kitu. Ja vcera stahla snad 10 freebicek, abych vedela, jak to vypada i uvnitr a vsechny mi sly stahnout v pohode i otevrit. Tak ted nevim, Andrejko, mam vybrat neco jineho?
Není tady
Dnešní šuplíky
Není tady
Já taky nemám problém se stažením...
Není tady
Leni K., dekuji za optani, Tomasek je uz dobry... V noci z nedele na pondeli jeste v noci horel, tak jeste dostal nurofen a pak uz cely den teplotu nemel, tak jsem mu uz nic nemusela davat... Ani se zatim nic jineho nevyklubalo, jsem zvedava co krevni testy a jeste tam za hodku odneseme moc, ale testovala jsem doma opakovane papirkama a vypada tp v poradku (tedy ma trochu bilirubin v moci, ale hladovi, nechce nic jist)... Tak nad tim furt premyslim, protoze uz se to stalo trikrat - jdou s tatkou normalne na plovarnu a kdyz se vrati ma 39 horecku...pritom se nekoupe, jen si hraje v brouzdalisti... No, budu tomu muset prijit na kloub Ale je pravad, ze trochu zarudly krk mel, tak nevim... nastesti je to pryc, ale takhle chudak stonal jen jednou, meli jsme vsichni nejakou chripajznu, kdyz jsem byla tehotna s Daneckem.
Není tady
soutěžní kit stažen - v pohodě otevřen - je krásný....
jestli můžu radit, někdy pomůže stahovat prostě po jednom...
zvlášť elementy, zvlášť papíry.... po jednom..
Upravil(a) Štěpánka.Š (8. 6. 2010 10:07)
Není tady