|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojki, preji hezke pondeli...
Dekuji za gratulace k vyhre
Uprimne receno, vubec mi to neslo a ani jsem nemela v planu se zucastnit, ale potrebovala jsem se odpoledne, kdyz vsichni usnuli, trochu odreagovat. Tomi porad horeckuje, ale zanetlive parametry jsou porad nizke, takze je to nejaka virosa... Dnes jsme absolvovali odber krve, Tomi samo brecel, nechtel si nechat vzit krev, musela jsem ho prilehnout, ani se nevycural, takze zitra tam odnesu moc a podle vysledku krve nas ceka rontgen plic a nosnich dutin a ORL. Snad se podari i vysetreni na celiakii, ale krev byla srazena, tak nevim, jestli se odber nebude muset opakovat. To me teda picne
Staci, ze je ted Tomasek mrzuty az strach, pisti, jeci, breci, co vidi Dany u Tomaska hned opakuje, takze vse dvojmo
No, hlavne, ze se to snad pomalounku lepsi a doufam, ze z toho vysetreni krve se nevykloube zadna hruza... Mam stazeny zadek... 
Ali, o brachovi fantasticka zprava!!! To je pryc obrovsky kamen ze srdce, ze? A jak zvladl tu sternotomii...? Doufam, ze se mu to dobre sroste.
Jirusko, jaky byl konzert? Doufam, ze jste si ho paradne uzili
K novym CT gratuluji a preji at se dari, ja take nasla nove nabidky v poste na DST, ale odmitla jsem (nektere v pohode, jine s tezkym srdcem, ale odolala jsem, zdravy rozum zvitezil, aspon jednou
)
Odlozim si suplickove a jdu nachystat pradlo do pracky, Dany spi, tak nemuzu nic moc delat...
Je z dnesni novinky od Mystique design, vice na mem blogu:
Není tady
Ahoooj holky moje, nedočítám, nestíhám, jen vás jdu pozdravit. Víkend byl u nás nádherný, svítilo sluníčko, bylo úžasně a s manžou jsme u mamky na baráku dělali chodník a srovnávali zahradu, no bolí mě celý člověk a manža jelikož dělal bez trika je jako rajče... Prcci si užívali víkend s kamarády ze školky, Niki nám pomáhala, no konečně bez deště... nááádhera... 
Není tady
holky, jdu pozdravit a hodit odkaz na můj třetí week of life, který jsem tady po dnech ani nedávala, abych to tu nezahlcovala... tak tady je http://www.weekoflife.com/cz/week/967/t … odiny.aspx
jdu dočítat, koncert byl opět bomba! Měly jsme první řadu, fakt zážitek, máme i fotku s nimi, prostě večer na maximum!
Není tady
lenti, já ti rozumím. jeden učeň s nádhernými vlasy se dal dohola, přes můj zákaz. Vypadal jak blb. (Dokonce si to sám uvědomil Snědý, opálený, bilá hlava). Navíc, já jsem měla strach, že maminka bude obviňovat i mě, že jsem mu to dovolila. Musel jí to zavolat a říct, že jsem nesouhlasila.Pořešila to zajímavě, také v červnu. Oznámila mu, že ve škole, ani ona doma nejsou zvědaví na jeho holou palici, tak ať nosí čepici. I dva kantoři na tom trvali a měl čepici i ve vyučování. Pak už se ve škole žádný holohlavec neobjevil. Po návratu z víkendu přišel a řekl, že ho mrzí, že mě neposlechl a společně jsme čekali až vlasy dorostou a já mu domluvila, že ve vedrech mohl čepici sundat i ve škole ,ale musel ty kantory poprosit. Holky kdybyste viděly ty nádherné vlnité černé vlasy, jak ležely v koupelně na zemi, a jeho hlavu plnou škrábanců, jak ji kamarád holil, tak byste brečely.
Není tady

No jsou to puboši, prvně jednají a až pak myslí, on to má teda strojkem, ale na to uplně nejmín, je to pako 
Není tady
tak jsem to přelouskala....
prvně musím pochválit všechny vaše soutěžní... to je zázrak, co jste z toho blbýho kitu vymáčkly!!
Topi - pěkná LOčka
Kindle - pěkně měníš avatary jak ponožky... věříte mi, že mi to furt nejde!! Parametry co do velikosti splňuji, ale furt mi to hlásí, že to je moc velký... tak už nevim! Jinak fotka malého DJ mě pobavila!
Aliku - mám velikou radost, že to u bráchy dopadlo dobře! víc takových pozitivních zpráv!
Dagi - rak pro Dušičku je super, nevím, co Ti na tom nešlo! Mně se právě tvůj styl líbí moc.
Věrko - když tu nebudeš, tak to neznamená, že se nemůžeš soutěže zúčastnit.. stačí někomu poslat a dá to za Tebe... já to takhle udělala, když jsem šla na koncert, tak mi to tam dala Pacinka... jinak LO z Marty je super! a mám to jako ty, taky mi to trvá dlouho, tak se moc nerozšoupávám....
Lentilko - rak pro Dušičku je krásnej... jemnej, decentní, to mám ráda... a moc krásný stínování, jsi šikulka! A gratuluji k novému CT
Evajs - no přemýšlím, že se k té Ptitce přihlásím, její kity se mi líbí, ale teda chrlí je nějak často, co?
Sillwi - velikánská gratulace k výhře, je zasloužená! Tvoje dílko se mi děsně líbilo, jsi šikovná! A taky určitě potěšilo Tě to, když teď tak furt bojujete s nemocema... a šuplíčkové LO je parádní! Ty to tak umíš poskládat...
Pacinko - krásné LO z BA... jejich kity se mi moc líbí
jinak jsem taky u Desytky, napsala mi mail, že mě bere do permanentního týmu, ale do fora ještě údaje nemám... holky, co napsala vám??
Upravil(a) Jiruska (7. 6. 2010 11:09)
Není tady

Ještě tu mám dnes Kittyscrap - ráček pro Silwan, aby mrnouskovi už bylo lépe 

a moje ločko
Není tady
Nesu letáček pro Baby Klokánky:
Zvonečky vyráběl manža 
Není tady

Jirusko, já pořád nevím jaký tam mám dát, abych tam nevypadala jako deb.., ale vy už mě stejně znáte tak už to měnit nebudu. Já to tam dávala taky na potřetí, musela jsem to pořád zmenšovat. Jinak Tvoje a Sillwan WOL je super, vždycky se ráda podívám co je u Vás nového 
No konečně jsem na fóru u Reny tak jsem si stáhla nějaké kity, tak si jdu taky udělat něco pro radost, tady jsou samé krásy a já jsem líná jako pras....
Není tady
a jedno ze šuplíku ode mě, nová Marta, docela super kit 

Není tady
ahoj holčeny 
lenti, to je fantastický ráček, líbí se mi moc 
veruli, taky paráda - a jak sis hezky pohrátla s tím stínem, to já neumím.. vlastně ani extrakce 
paci, tak ba by ti taky sedly
. krása i bez jahod 
a gratuluju k novým ct, jsem ráda, že u desytky se spolu zase některé potkáme
. já jsem asi magor, ale mám to podobně jako vy.. prostě se těžko odolává.. ale teď se zapřísahám, že už fakt nikam nepíšu a modlím se, aby mi náhodou ještě někdo neodepsal 
spirulko, no to je fantazie! jsi šikulka 
Já mám jediný štěstí, že ne všechny designérky jsou tak plodné, jinak bych se z toho už asi zbláznila, ale i tak je toho víc než dost...
Holky, musíme si to užívat, za pár let už třeba na scrap nebude čas...
Není tady
Lentilko, moc dekuji za racka, je uuuuuuuuuuuzasny... Prosim poslat na mailik, dekujiii.
Není tady

Věru moooooooc hezkééé 

Paci i bez jahod nádhernééééé 

Silvi paráááááádní, moc se mi líbí 

Spirulko kráááááása, super poskládaný, valím očka 

Není tady

sillwan napsal(a):
Lentilko, moc dekuji za racka, je uuuuuuuuuuuzasny... Prosim poslat na mailik, dekujiii.
Silvi už jsem posílala a vrátil se mi, že nejde doručit 
Není tady
Sillwan, nevím jestli ti došla SZ, prosím tě koupíš kupon?? Lily má vyjít nový kit
. Děkuji.
Není tady

Není tady
Ještě nesu jedno ločko pro EljDorado a jdeme ven, dokud nádherně svítí sluníčko... akorát naše Sašulka má nějaký oteklý obličejík a to jsem ji pořád mazala, ale stejně asi alergie na sluníčko zvítězila 

http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=all
Upravil(a) Deborah (7. 6. 2010 15:06)
Není tady

Ahoj babunky 
U nás fičí jak na Sibiři,ale je nádherně,tož zas lítáme venku
když Káča spí,tak s Lukim odpočíváme,máme te´d v divadle oba volněji,jen občas večer hrajeme,takže celý dny volno, fakt nádhera, jen ležíme na lehátkách ve stínu či na sluníčku a čteme si,prostě lehárko

Gratuluju k novým CT, trošku závidím,ale fakt nestíhám nic a když je tak krásně,bylo by mi to i líto nevyužít a sedět u počítače...i když s noťáskem to je zas o něčem jiným,to by se mi i líbilo 
A musím říct,ž etřeba Desytka a Meka na mě udělaly dojem už kdysi,fakt super kity!!! 
Debí, ať je sAŠENCE BRZY LÍP,ALERGIE NA SLUNÍČKO JE HROZNÁ,ZNÁM TO Z DOVOLENÝCH,ALE MNĚ SE DĚLÁ VYRÁŽKA V DEKOLTU A NA PAŽÍCH
jé,pardon za cpsl

Není tady
Topi,jasne:-)Evi,to je pohodicka,co pises:-)Dala bych si rict:-)Ja ted jedu kreslit,dnes nas ceka portret uhlem,jsem zvedava,jaky model dorazi:-)Doma blazinec,holky,co mate tohle marodeni na dennim poradku,SPUNTI,ALI,ANDREJ,smekam pred vama,je to na budku;-(
Není tady
Ahoj holky, tak jsem tu na skok, je mi stále tak nějak divně a nic mě nebaví. Spala bych, ale Marťa mě moc nenechá navíc jsem se pohádala s mamkou............no děs.
Nejdřív chválím vaše soutěžní
a gratuluji vítězce Sillwi i zde
Já jsem se na to vybodla. V sobotu jsem šla s Marťou na půl dne poprvé do dětského koutku, moc jsme si to užili a včera jsme byli i s manželem na výletě. Půjčili jsme si dětskou krosnu a jeli do Prachovských skal. Nachodili jsme víc jak 10 km, ta´m je to pořád z kopce do kopce a manža měl s tou krosnou teda dost! No a já si říkala, jestli tuhle tůru těhotenství ustojí, tak už asi všechno :-) ............ale bylo to fajn i M. chvíli ťapal sám (s neustálýma zastávkama na kamínky a klacíky :-)
Psala mi Desytka, že mě bere na 3 měsíce jako hosta, takže už se du vážně picnout. Budu se muset někde omluvit nebo to zrušit, protože se na mě valí zase ještě jiná práce a já nemám na nic náladu.
Zkusim vás ještě dneska dočíst........když se to zadaří.......
A Viky dnes vyšel nový kit, tak jsem se sebezapřením něco spáchala.........
Rovnou 2 ráčky jsou pro Topi.

Není tady
A Jiruško co se týká WOL, tak jsem nafotila jeden den a druhý den jen ráno a pak jsem si vzpomněla až večer
Tak to asi nebude nic pro mě..............pro tak sklerotickou bábu 
Není tady
pěkný podvečer, my se vrátili z lesa, byli jsme si natěžit nějaké to dřevo na zimu... 
Leni35 - no to je škoda toho WOLu... ale třeba to ještě zkusíš... jinak Ti teda chválím LOčka... jsi se rozjela zas.. hned tři 
Debi - tak to máš parádní 
Silwi - soutěžní kit je parádní, mám staženo a těším se na tvoření... ty umíš vybrat skvěle 
Kindle - LO pro radost je super... barevné a svěží!
Spirulko - tak to tvoje z Marty mě dostalo!! krásný barvy, jsi šikulka... ona teda má fakt krásný kity, to se musí nechat!
Lentilko - taky paráda! Rak pro Sillwan je vážně luxusní
já házím jedno pro ad77... projíždím ty její starší kity a taky se mi líbí... 

Není tady
Jůůůů Jiruško, to lízátkové ločko je božííííííííí!!!! 

Není tady