|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj všem
omlouvám se, ale nešel nám net.
Dagisku, tobě že to nešlo, do slova a do písmena nádhera. děkuju za ráčka kočko

A ostatní dílka nádhera 

Není tady
Ali, to je supeeer zpráva, moc jsem bráchovi držela place
Jinak se omlouvám z jednokitovky, nějak mi to nevyšlo časově, ani jsem to nestahla...
Krásně Ločkujete, já musím dělat do šuplete, jak jinak,zas je toho nějak moc 
Není tady

dobré slunečné ráno 
Hned jedna gratulace Silwi
a druhá Ali za super zprávu 
a přemýšlím co rychlého dneska uvařit. 
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den
.
Ali, gratuluji bráchovi k výsledkům
.
Sillwan, gratuluji k výhře
.
Není tady

ahojky holky, hezké ránko
Sillwan gratuluji k výhře 
Leo to je skvělá zpráva, mám radost, že to není zhoubné. 
Není tady

Hezké ránko babušky, zas je zataženo 
Silvi velikáááá gratulace, moc se mi tvoje líbilo

Ali to je moc dobře, že to tak dopadlo
mám radost s tebou 
Dagi, Topi včerejší dílka nádhernýýýýýý 

Není tady
Lentil, u nás noci hodně pršelo.
Není tady

Ahoj holky,
přeji krásný den. V noci pršelo a já trubka zapomněla prádlo na balkoně.
, ale teď zase vylezl oskar, tak to stačí do večera uschnout. 
Sillwan ještě jednou gratuluju, ločko bylo opravdu perfektní. Příští soutěže se nezúčastním, nebudu tu.
Ali, mám radost s tebou, že u bráchy je to nezhoubné. Parádní zpráva!!!
Kindle, tak s tím nočníkem musíš mít výdrž, moji kluci ho taky ze začátku nebrali jako záchod, spíš hračku. Ondra byl stejný, sice se do nočníku vyčůral, ale čekal na plínu na noc , aby se mohl vykakat. Úplně bez plínek byl před 3. narozeninama. Matěj na nočník pořád nechtěl a pak ze dne na den se to obrátilo, teď jsou mu 2,5 a je bez plínek i na noc. Jinak letíme do Španělska. Našli jsme levný letenky z letišťátka tady kousek od nás z Německa. 4 zpáteční letenky nás vyšly na 210,- eur. Máme už zaplacený hotel a zamluvené auto. Španělsko máme rádi, moje mladší ségra tam 5 let žila.
Jinak dneska frčím se psem k rodičům, bydlí od nás 130 km. Kluky beru s sebou.
Není tady
ahoj šmudlinky 
ještě jednou gratulace sillwi 
jinak děkuju za pochvalu ráčka, jsem ráda, že se ti duši líbí 
a tady je nááádherně, takže posnídáme a pádíme ven, musíme jít koupit nějaké ty sandálky..
a závidím vám nočníkové úspěchy
. filda se pořád nechytá.. včera jsem ho nechala venku s holou prdkou, když bylo takové vedro a on nic neřekne a začne z ničeho nic čůrat
. takže všude loužičky, no fakt veselo
. navíc čůrá hrozně často, ještě to neumí udržet.. chjoo, to je asi ještě na dlouhé lokte, ale naučit se to časem naučí, tak alespoň to mě hřeje 

No tak tady v noci nepršelo a vypadá to, že bude přes den, oskar se od nás odstěhoval
Tady jeden šuplík, ráček pro Dušičku
kredit na blogu
Není tady

Ahojky babuchy 
U nás taky krásně, takže mažem na bazén a zařizovat věci okolo stavby kanalizační přípojky,máme to s Lukim celý na hrbu, to je děs

Moc gratuluju Silwance a těším se na další zadání 
Jo a taky jsem zapomněla včera na Leušky bráchu, taky jsem ráda,že je v pořádku 
Jinak, PtiteSouris vyhlásila Call, tak tady na blogu jukněte,byla by z vás nadšená http://evajscrap.blogspot.com/
Krásnej den 
Není tady
Silwan, gratuluji, bylo to krásné a zajímavé, tak si výhru zasloužíš a přeju šťastnou ruku při výběru.
Ali , to je nejlepší zpráva na začátek týdne.
Jsou tu krásné ráčky hned po ránu. Tak pěkný den a ať se všem daří.
Není tady
krásné ráno všem 
Ü nás v noci pršelo ale ted už vylejzá oskar. když jsme šli ráno do školky, bylo teploučko.
Ali - moc moc gratuluju, že je to s bráchou ok 
A sillwy - gratulace k vítězství 
Tak mám dvě nový CT, ve slabé chvilce jsem se hlásila - Desytku - tam budu s Dagískem a toto: (je to Němka - http://mekadesigns.blogspot.com/
jen tedy nevím, jak budu stíhat. Jsem prdlá, ve středu jdu s poštou, ve čtvrtek do DC na první schůzku kvůli rekvalifikaci a od pondělka už nástup na rekvl. Jak skončím rekvalifikaci (20.7) 14 dnů s poštou. 
Lentilko - děkuju moc za ráčka, krásný (tedy krom mě, se tam šklebím 
Není tady

Duši ty kecko to je nádherná fotka a oběma to tam moc sluší 
A mám taky nový CT- Cali 

Jo a Duši gratulace k CT čkům 

Upravil(a) lentilkayes (7. 6. 2010 9:02)
Není tady

Jo včera jsem to nepsala, protože jsem byla totálně naštvaná, ten můj puboš večer přišel, samo že až táta odjel do práce, a ostříhanej dohola jen uprostřed takovej pruh no jako pankáč nebo co, ted vypadá hned od pohledu jako grázlík
a to jede za tři týdny do lázní, myslela jsem, že ho přetrhnu 
Není tady

Holky gratuluju k novým CT. Já se raději nikam nehlásím. Ty 3 co mám my stačí, by to pak pro mě nebyla zábava ale povinnost. A hlavně já se s každým crcám takovou dobu 
Tady dávám novou Martu a frčím!! Mějte krásný den,pa
Není tady
Lentil - s pubošema je to na 

David si nechal od holčiny propíchnout nedávno ucho a ted tam má místo naušnice takovou barevnou spirálu, no vypadá to strašně. Jenomže co nadělám. Tak ho aspon straším, jak bude ve škole kule, že mi tu naušnici dá. Vůbec se mi to nelíbí. Asi jsem moc měkká, ale stejně si dělá v tomhle co chce. řekl mi, vždyt je to moje ucho. Nakonec se uklidnuju tím, hlavně že nefetuje, nemá žádnou pochybnou partu, vím, kde tráví volný čas.
A vlasy dorostou 
Není tady
Verulinko - nádhera 

Jo hlásit se a oddolávat novým CT - to je jak nemoc 

Není tady
Duši, ty seš nenapravitelný případ s těma CT
no nicméně u Desytky budu taky, ale jen jako guest na léto, naštěstí
a hostovaní u Cali mám myslím na červenec
A to zrovna ted absolutně nestíhám 
Není tady
A navíc mám trošku obavy u Davida, aby neschytal ted na konci roku pětku z elektrotechniky. Jejich učitel dává bud za 5 nebo za 1. Takže David má čtyři pětky a dvě jedničky. Tak snad to není na propadnutí. Podle průměru ne, kluk říká, že se to nejde učit, že je to o pochopení. Tak se jen modlím 
Není tady
Duši, to na 5 podle mě není...
Lentil, teda ten tvůj kluk ti taky dává zabrat, co?
Není tady

Jo jo řekl, že jsou to jeho vlasy a že v tom bude chodit on 

No a ty CT jsou fakt asi nemoc
já vždy že to jen zkusím ....
ale zas mě se zas dělá líp ve stresu, že nic nestíhám
nejen ve scrapu, když je klídek, tak se mi nic nechce. 
Není tady
Lentilko - přesně - já taky dělám jen ve stresu. A i doma. Normálně poklidím navařím spolu s Markétkou, která mě pomáhá a otravuje, nebo k ní odbíhám. Jak není doma a já mám od ní klídek, neudělám nic. 
Není tady
ale na tom je něco pravdy o tom stresu
mám to asi taky tak...
Není tady

Ahojky děvčata,tak sem jdu dát jen Lo z výhry na HP od Bohemian Art,hlavně že je to jahodový kit a já tam nemám ani jednu jahodu 

,už mi ty jahody nějak neberou 

a s tím CT si nedělejte hlavu,já jsem taky šílenec,ale když to zredukuji na jedno lo tak stíhám,a pittesouris jsem tedy neodolala,její kity mám ráda od začátku co jsem vůbec zjistila,že existuje scrap

Není tady