6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky zdravím do nového domečku...
... nakukuju... dočítám...nestíhám.... ale od zítřka jsem zase doma.... po třech dnech v práci... Ema má neštovice ... tak snad si Vás užiju víc
Dodatečně gratuluji Kačence od Andrejky k narozeninám ... a Fildovi od Dagi k dnešnímu svátku jestli má ještě někdo něco... tak taky všechno neeeej
Dílka... parádní... co mi hodně utkvělo v hlavně ... je Anave blending;) .... nádherný rak fakt boží
Není tady
Deborah napsal(a):
Ahoooooj, jdu vás jen pozdravit, malá tu stojí u mě a chce ukrojit meloun zase nakouknu, snad vás někdy i dočtu, vůbec nevím co se tu děje nového...
Debi... na tebe jsem si dneska vzpomněla v práci ... když mi kolega pouštěl tohle http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0Q … re=related
snad nebudeš mít tak odstrašující volající
Není tady
EvaR napsal(a):
Deborah napsal(a):
Ahoooooj, jdu vás jen pozdravit, malá tu stojí u mě a chce ukrojit meloun zase nakouknu, snad vás někdy i dočtu, vůbec nevím co se tu děje nového...
Debi... na tebe jsem si dneska vzpomněla v práci ... když mi kolega pouštěl tohle http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0Q … re=related
snad nebudeš mít tak odstrašující volající
jééé nestraš jednoho celkem protivného jsem měla včera, brrr nakonec mě poslal přímo do pr....
Není tady
Holky šance http://www.mimibazar.cz/scrapbook.php?id=2916616
Není tady
Jirusko, dekuji za komentik na blogu No, ale jaka pak hvezda...???! Jdu, vytahnu fotak a cvak, bez ladu a skladu, neni to podle meho gusta, ja potrebuji vse stelovat, zkouset, ale kdyyyyyy??? Ale tim spis jsem rada, ze se to libi, delam co muzu
Evi, tak nestovice... hm... ale aspon s nama budes casteji...
Není tady
jedno pro radost
Není tady
Paci, uuuuuuuuuu.z.a.s.n.eeeeeeeeeeee.... locko! Famozni!!!
Není tady
Paci, nádherné ločko jsi jednička. Já už z toho kitu taky musím něco vytvořit, ale tak pěkné to mít teda nebudu
.......a růžová nevadí?
Upravil(a) Lenka_35 (26. 5. 2010 18:52)
Není tady
pacina1 napsal(a):
Holky šance http://www.mimibazar.cz/scrapbook.php?id=2916616
Jůůůů, tak vám držím palce, je fakt suprová !!!!!
Není tady
Jirusko a jeste jsem se chtela zeptat, jestli muzu nahravat dny na WOL uz ted, nebo az kdyz dofotim cely tyden... abych u toho pak nesedela dva dny, ale prubezne to tam vkladala, je to mozne?
Není tady
Paci..... LO pro radost mě úplně odrovnalo........ Je prostě nááádherné....!!!! ÚÚÚÚžasné....!!
Není tady
děvčata zdravím, chválím, Lence 35 držím palce a doufám, že šťastný den měla i Dušička.Snad jsem nepřehlídla její zprávu. Já jsem byla za vnukem, zkontrolovat čtenářský deník (Mikulášovy prázdniny). Na zpáteční cestě jsem se potkala se dvěma kamoškama z tanců a zasekly jsme se na náměstí , kde byl míting ODS a hrál tam mladý Novák. Lidí tam bylo jak šafránu, ale to nám nevadilo, paradně jsem si zazpívaly a zablbly. Jedna z holek i fotila. Největší gól je, že žádná z nás ODS nemusí, ale já se s jejich lídrem znám z učňáku, možná si myslí, že jsme jejich příznivci. Já bych osobně chtěla přímou volbu vlády odborníků, strany bych rozprášila a peníze na volební kampaně by ch dala na něco užitečného. Achjo, ta politika je na prd.
Evi, s tím pejskem to je nepříjemné. Chápu, jak tě to trápí.
Topi, já vím, že je ti to moc líto s tím tatínkem. Ale nechej to jako uzavřenou kapitolu.
Každá žena je krásná, zvlášť ta , co je maminkou. . A jak jsem už tu psala, musíš si říkat, jedno kilo hezčí než druhé. Hlavně se měj ráda ty sama. Hledej na sobě to pěkné.mě se teda moc líbíš. A ona krása není jen to, co je vidět, ale hlavně to, co je uvnitř.
Dagi, Filípkovi k svátku všechno nejlepší . Já se přiznám, že jsem to zasklila, protože jsem přišla na net až teď.
Není tady
zdravím holčiny,
tak nejdříve já ostuda musím popřát ke včerejším narozeninám Andrejky Kačence a dnešnímu svátku Filípkovi od Dagi, takže všechno nejlepší, hodně štěstíčka a zdravíčka a tak...
Paci, ty mě vždycky dostaneš, ty tvoje LO a ráčky jsou prostě super
Leni přála bych Ti moc, aby to bylo spíše těch 99%
Štěpánko gratuluji k GSO, to mě se nikdy nestane, máš dílka opravdu skvělá
Evi s tím psem je to na palici co? No asi ho opravdu budeš muset něechávat doma, aby jsi ještě neměla problémy.
já asi půjdu taky něco tvořit, mám nějaký skluz
No a Duší, co ty dneska?
Upravil(a) kindle (26. 5. 2010 20:01)
Není tady
Holky, to CT zkuste, já tam psát nebudu, i když kity má hezké. Chce galerie ve, kterých ani nejsem zaregistrovaná a registrovat se mi tam nechce. Ale zde je plno dobrých scraperek, tak si určitě některou z vás vybere .
Flroanko, já jsem jen odepisovala Lence35 na co se mě ptala, ona to s mým tatkou nevěděla. A jinak jsem to už uzavřela dávno, když Matýska nechce vidět, tak je to jeho chyba. Přichází o hodně.
Koukám, že neštovice teď hodně řádí, plno dětí je v okolí má. Naštěstí Matýsek je očkovaný, tak u nás nehrozí.
Není tady
Děvčata moc děkuji
Silwi a gratuluji k hostování u Mystique
Není tady
Paci -nádhera , skvěléééé
Silwi
Dagi pro Filípka k svátku veeeliká pusa a gratulace
Není tady
ahoj šmoulinky! moc vám děkuju za přání pro filípka, vyřídím . dneska odpoledne vůbec nespal, ale naštěstí byl docela v poho a i návštěva tchánovců proběhla nad očekávání dobře .
moc moc chválím nová ločka .. nevím, jestli se ještě dnes na něco zmůžu.. ale konečně ta má nová ct šéfová vyhlásila CT oficiálně, takže vám hážu odkaz, její kity se mi fakt moc líbí http://scraporchard.com/market/manufact … turerid=69
leni, tak že by? moc bych ti to těhotenství přála
Leni Kindle.... moc díky..... Já si to taky myslela...... a myslím, že tobě se to stane taky...a brzy....
Jen nevím, jak a kde na to reagovat....
Paci.... tys mě tak navnadila tím Lo pro radost....... že mě to nakoplo....
Vlastně jen tak... pro radost... už jsem si dlouho nic nesplácala....... Tak tady to je...
Upravil(a) Štěpánka.Š (26. 5. 2010 21:21)
Není tady
Nakukuji s ločkem pro Laru:
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=all
Není tady
pacina1 napsal(a):
Děvčata moc děkuji
Silwi a gratuluji k hostování u Mystique
Jůůůůůůůů...... připojuji se ke gratulaci......
Není tady
Tak holky gratuluji k novým CT
Štěpánko to jsem teda zvědavá a to LO pro radost je bomba
to samé Debí
a jdu do peří, jsem nějaká hotová, papapa
Není tady
Jůůů holky to je krásný
Štěpánko no právě já si musím dělat alespoń malé radosti a z toho tvého vyzařuje velká radost
Debí pěkný ,ale musela jsem chvíli zaostřit,jestli děti nemaj v puse cigárko:D a oni lízátko:)
Není tady
Taky jdu do peří, ještě proběhnu sprchou, ráno zase vstávačka.. uffff ještě že nemusím do školky s prckama, jsou nějací marodi, tak zůstávají s tátou doma. papa DOBROU NOC KOČENDY
Není tady
cigárko dostali od Hopsalína lízátko, tak ho hned museli zpracovat jinou s ním nemám než lízátkovou
Není tady
Já jsem zkusila udělat jedno svátkové Ločko pro Daginčina Fildu .
A přeji mu, ať má kolem sebe pořád moře lásky:hjarta:
Upravil(a) Floranka (26. 5. 2010 21:37)
Není tady