29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeji krásné ráno a rovnou vás vítám v novém domečku, tak ať se nám tady zase krásně tvoří
Není tady
Přeji vše nej do nového domečku .
Není tady
ahoj holky, zdravím do nového
díky za podporu s tím dědkem... není to žádná tragédie, jen jsem z toho prostě byla taková smutná a vzteklá zároveň... většinou se setkávám právě s pěkným přístupem na moje dětí... že na ně lidi hezky reagují, řeknou třeba, že se povedli, že jsou okatí... apod. ale tohle mě prostě nějak dostalo... nechápu, co se mu muselo stát, že je takovej... no nic... rozhodně díky
jinak blending je to když do LOčka zprůhledníte fotku...
Není tady
Paci tvůj kluk podle mě není divnej ale citlivější.Můj Jirka mi dává pusu když přijde a když odchází vždy a je mu 34let.A jednou blbě zaparkoval a šli jsme každý jiným směrem a přišel ke mě policajt a říká mi "řekněte manželovi ať přeparkuje stojí před výjezdem" mě to pobavilo.Tak asi se chováme divně.
Není tady
Ahojky babušky milé, přeji krásný den,
moc vám děkuji za včerejší podporu
Topi, at ti dobře dopadne zubař a nebolí, znám to, taky se vždy hrozně bojím
Duši držím palečky moc moc
Jo a v novém domečku at je nám krásně
Není tady
Hani on je takovej individualista fakt od mala.Já jsem moc ráda,že se naestydí,vždycky se ho ptám jestli se mu kluci třeba nesmějou,on prý že neví,ale že je mu to jedno,že to je snad normální když se vítáme,že si dáme pusu.Tak prostě mlčím,říkám si,že kdyby mu to vadilo tak to nedělá.My jsme takový dost citliví na vztahy všichni,takže se vlastně ani nedivím.
Není tady
Ahoj holky,
zdravím v novém domečku. Matěj usnul, tak mám trochu času. Do diskuze o chování puberťáků se nějak zapojit nemůžu, čeká mě to až za dost dlouho (doufám).
Paci to s tvým klukem, je moc pěkný. Určitě máte super vztah, tak co by se za pusu styděl. Je pravda, že moje ségra má kluka, je mu 13 a ten už se k ní na veřejnosti nelísá, aby se mu ostatní nesmáli.
S tím chválení souhlasím. Já se tady rozplývám nad každou blbostí se kterou za mnou přijdou kluci, aby se pochlubili.
Lentil přeju pevné nervy
Duši držím pěstičky!!!
Jirusko z dědka si nic nedělej! Asi ho vytočili u doktora!
Topi odvahu, zubař přeci nebolí!
Není tady
Ahojki, preji vse nej do noveho domecku...
Odlozim si druhy den WOL a jdu nachystat obed. Vratila jsem se s Tomaskem z Yamahy a tatka s Daneckem nikde, zadny odkaz, nic... Snad se nic nestalo, Dany nemuze ven, tak netusim kde jsou a uz me z toho rozbolelo bricho
1. dnešný deň sme začali návštevou ortopéda - a keďže sme zavretí doma, cestu tam sme si poriadne vychutnali, 2. v čakárni sme našli takúto krásnu perspektívu , 3. domov sa nám veľmi nechcelo, napriek mrholeniu bolo vonku príjemne, 4. našťastie nás doma čakala nová stavebnica, ktorá je fantastická, 5. obed, tentokrát paradajková polievka, 6. teta Boška umýva riad, 7. učíme sa abecedu, nutná dekorácia našej chladničky, 8. ideme sa kúúúúúúúúúúúpať, 9. konečne ticho a božský "kľud"
Dusi, tobe drzim palce, moc a moc!!!
Není tady
Duši, já na Tebe myslím od rána, doufám, že příjdeš s těma nejlepšíma zprávama
Silwi neboj, se holt kluci zatoulali, dospělej by ale měl mít rozum
Není tady
Silvi, tak doufám, že už se v pořádku vrátili... a prosím, máš odkaz na tu stavebnici? Díky
Paci, kuk na forum GoldenSun...
Není tady
Sillwan, co to máte za stavebnici??
Koukám, že máš taky myčku?? Já už bych bez ní nemohla být .
Není tady
Silwi - tvůj další den pro WOL je perfektní.. hodně se mi líbí 2. z čekárny a pak večerní vanová fotka je perfektní... no krásná mozaika opět... a co kluci, už se Ti vrátili?
Duši - tak se ozvi až přijdeš, jak jsi dopadla
já udělala mojí lásce - Ivce plzeňské k dnešním narozkám...
Není tady
Spirulko bóóóžííí
Není tady
pacina1 napsal(a):
Spirulko
bóóóžííí
Vážně?
Není tady
holky, tady má CT call jedna smutná začínající designérka, že k ní nikdo nechce http://www.digishoptalk.com/boards/call … om-242303/
Není tady
Ahoj holčulenky
tak jsem dočtla a ani už nevím na co vše jsem chtěla reagovat
Předně opožděně moooc gratuluju Andrejčině Katušce a prosím moc,andrejku,o nějakou fotečku v pův. rozlišení na skype nebo mail,děkujuuu
Potom musímpochválit vaše ločka,nádhery,od Dagi,přes spirulku,Topi,štěpánku,Jirušku,Lenčina karibskýho piráta Deppa a krásný Silwinky LO i WOL(mě se líbí písmenka),určitě jsem na někoho zapomněla,ale fakt supeeer
Jo,myslím,že i když google překladač přeloží blending jako míchání, ve scrapu bych tipla,že se jedná o přesněji o Zapití fotky do pozadí
Jinak u nás nic moc,naše andula včera opět-už podruhý vyjela po tý naší holčičce sousedky,takže uznáte,že mám fakt průser,sice to měla jen lehce červený,ale dvě minuty řvala jak tur Já dostala domakapky,protože Lukáš u toho nebyl,navíc mi říkal,a´t ji radši ven neberu,když tam jsou
Malá se sice po ní ohnala,ale stejně je to moje chyba,to vím
Dokonce námráno poslali mail,že jestli si ji nebudemhlídat,podaj na nás trestní oznámení, takže paráda...já brečela,Lukáš naštvanej,dneska musel s Káčou a psem na veterinu pro potvrzenío tom,že je zdravá a očkovaná,který chtějí...fakt trapný...no nic,to jen tak,že nemám moc dobrej den
Vám všem ale přeju krásnej a ne moc upršenej
Není tady
Holky závidím vám tu myčku, já pořád umývám růčo a že toho je, ale když je manža doma umývá on
Silwi
Jiruško opět něžná krása, strašně se mi to líbí
Není tady
ahoj holky
jen načumuju a zdravím v novém domečku.. filípek mi dnes na chvíli usnul v kočárku, takže z odpoledního spaní asi nic nebude, před chvílí jsem ho vytáhla . navíc dnes dorazí tchýně, tak snad budu večír ve stavu vás dočíst
.
zatím pa pa, šikulky
Holky, stavebnice je zde: http://www.jinehracky.cz/
My konkretne mame tuhle sadu:
http://www.jinehracky.cz/sotos-cz/eshop … Gift-Set-L
Kluci jsou zpet a manzel nemel na vybranou...Delnici kosici travu nam rozbili okno na aute u ridice, takze zvonili policajti, musel to jit sepsat a pak odvezt auto do servisu - Dany sedel v pruvanu, tak snad z toho nic nebude. To same se nam stalo uz pred 4 lety, ja tehotna na riziku sama doma, zvoni policie, jestli je muz doma... Byla jsem na zacatku tehu, v kuse mi bylo blivno a nevedela jsem, co mam delat - manzel mel skoleni a nebral mi telefon. Stala jsem u auta bez okna a bulila jak krava
Jirusko, parada! Moc krasne LO!
Upravil(a) sillwan (26. 5. 2010 14:05)
Není tady
Woow,dva a pů za stavebnici ?To nebudem mít ani na všechny dárkyke druhým narozkám
Ale vypadá skvěle
Kačku te´d nebaví ani lego,megabloky,nic..max. mimino na nočníku,umývá mu ruce a dává ho spát,jinak jenom ven a ven,házet kameny do rybníka
Není tady
ahojky holky,
tak jsme zpátky z Prahy, už mám svůj opravený telefon, prý byl v čudu flexi kabel od dotykáče ke klávesnici.
Matýsek spinká, tak mám klídek. Odpo přijde kamarádka s manželem a dcerkou, klterá je o 3 měsíce starší než Mates, tak si budou hrát.
Jinak krásná dílka máte, chválím hromadně, protože jsou všechna fakt moc pěkná.
Hlásíte se někdo k té chuděrce? Napadlo mě, že bych jí napsala, ale mám už 5 stálých CT a hostovačky, a nevím jak bych to zvládala.
Silwi, to je mi líto, že vám rozbili auto, no tak to alespoň zacálujou ne?
Lentil já umývám taky růčo, ani jsem ji nikdy nechtěla. Ségra jí má a stejně jí to připečený hrnce moc neumeje a musí je mýt v ruce. Ani bych jí neměla kam dát
Hlásím, že jsem včera spáchala soutěžní
Není tady
Pěkné odpoledne....
Kačence přeji vše nej k narozeninkám.....
ráček bude....
Jeden opožděný ráček pro Jiruš....
Jani... nádherný ráček pro kamarádku....
Upravil(a) Štěpánka.Š (26. 5. 2010 14:19)
Není tady
Leni, k jake chuderce?
A snad jo, jenze krome opravy okna musime nechat nastrikat cele dvere, protoze to sklo oloupalo lak... A tudiz budeme bez auta snad 10 dnu a ja zvazovala, ze pojedeme k nasim uz ted, cely pristi tyden nam budou menit v baraku lino, tudiz hluk, smrad a jeste nebudeme moci kdykoliv ven
Není tady
Děvčata.... nestahovala jste některá tento kit..? Prostě mi to nejde..... ale tady s tím mám často problém..
http://www.digiscrapmania.fr/shop/en/Ma … e-Mai.html
Upravil(a) Štěpánka.Š (26. 5. 2010 14:25)
Není tady
uuuž se zadařilo...!!
Není tady