Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 29. 5. 2010 16:57

majkafa
Host

Re: Neschopnost navázat vztah a zamilovat se

Vilemína napsal(a):

majkafa napsal(a):

Vilemíno, jaký je tvůj vztah s tvým otcem?

Zvláštní. Většinou se nesneseme, protože máme hodně podobnou povahu. Já jsem pro něho jako zrcadlo, na mně vidí své chyby a proto se nesneseme. A já zase na něm vidím své chyby.  Jinak žijeme v jednom domě (bydlím s rodiči a bratrem), normálně se s ním bavím, máme podobné názory na svět, ale občas se nemůžeme vystát.

Vilemíno, bez prodlení mazej k psychologovi. Prášky z psychiatrie budou akorát udržovat jakýs-takýs status quo, ale ty, tak mladá holka, řeš. A tímhle - vztahem se svým otcem - začni. Ale moudrý psycholog to bude vědět.

Normálně bych ti snad dala pár facek, ač nemám ráda fyzické násilí, kdybys byla má dcera a nedala si říct, pryč od takového vraha. Přemýšlela jsi někdy, jak by bylo tvým rodičům, kdybys jim ho přivedla domů? Zkus si představit, jak by bylo tobě, kdybys měla dceru a ona si vraha přivedla domů. sad

#77 29. 5. 2010 16:59

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Původně jsem to tu nechtěla dávat, ale jak začala Teru99 pochybovat o mém problému, tak mi nezbyde na mou obranu nic jiného, než sem překopírovat tři články z archívu MF Dnes, které popisují o mužově činu.

První článek:

17.05.1999 - (íí) - Českomoravská vrchovina - str. 01
Šestnáctiletá dívka byla zavražděna v jezdecké škole

H a v l í č k ů v B r o d - Zatím neznámý pachatel v sobotu v ranních hodinách u obce Vysoká na Havlíčkobrodsku zavraždil šestnáctiletou dívku z Karvinska, která zde byla na kursu v jezdecké škole. "Mrtvé tělo v traktoru v objektu místní farmy nalezl jeden z místních obyvetel. Soudní lékař konstatoval, že dívka zemřela násilnou smrtí," uvedla policejní mluvčí Jana Mazourová. V souvislosti s vraždou vyhlásila policie celostátní pátrání po XY ze Znojemska. Z dosavadního vyšetřování vyplynulo, že právě XY je z vraždy dívky důvodně podezřelý. Známý je i jeho úzký vztah k místům, kde se koně chovají. Devatenáctiletý XY bydlí trvale  na Znojemsku. Je 185 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má tmavě hnědé, krátce střižené vlasy. Naposledy měl na sobě tmavé kalhoty, červenou kostkova nou košili a maskáčovou bundu. V současné době se může pohybovat po celém území České republiky. Pravděpodobně je ozbrojen loveckým nožem. "V sobotu v době od šesté do třiadvacáté hodiny mohl stopovat na dálnici D1 poblíž stosedmnáctého kilometru u obce Měšín," uvedla dále Mazourová. Zde byl totiž v sobotu nalezen osobní automobil Trabant, který byl ve Vysoké o několik hodin dříve odci zen.

Znám osobně  rodinu té zavražděné dívky  gratergratergrater .

Fakt? Jak je ten svět malý, co?
Víš o tomto muži více? Jestli ano, mohla bys mi, prosím, napsat do SZ o něm informace. Díky.

Není tady

#78 29. 5. 2010 17:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Vilemína napsal(a):

aprill napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Původně jsem to tu nechtěla dávat, ale jak začala Teru99 pochybovat o mém problému, tak mi nezbyde na mou obranu nic jiného, než sem překopírovat tři články z archívu MF Dnes, které popisují o mužově činu.

První článek:

17.05.1999 - (íí) - Českomoravská vrchovina - str. 01
Šestnáctiletá dívka byla zavražděna v jezdecké škole

H a v l í č k ů v B r o d - Zatím neznámý pachatel v sobotu v ranních hodinách u obce Vysoká na Havlíčkobrodsku zavraždil šestnáctiletou dívku z Karvinska, která zde byla na kursu v jezdecké škole. "Mrtvé tělo v traktoru v objektu místní farmy nalezl jeden z místních obyvetel. Soudní lékař konstatoval, že dívka zemřela násilnou smrtí," uvedla policejní mluvčí Jana Mazourová. V souvislosti s vraždou vyhlásila policie celostátní pátrání po XY ze Znojemska. Z dosavadního vyšetřování vyplynulo, že právě XY je z vraždy dívky důvodně podezřelý. Známý je i jeho úzký vztah k místům, kde se koně chovají. Devatenáctiletý XY bydlí trvale  na Znojemsku. Je 185 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má tmavě hnědé, krátce střižené vlasy. Naposledy měl na sobě tmavé kalhoty, červenou kostkova nou košili a maskáčovou bundu. V současné době se může pohybovat po celém území České republiky. Pravděpodobně je ozbrojen loveckým nožem. "V sobotu v době od šesté do třiadvacáté hodiny mohl stopovat na dálnici D1 poblíž stosedmnáctého kilometru u obce Měšín," uvedla dále Mazourová. Zde byl totiž v sobotu nalezen osobní automobil Trabant, který byl ve Vysoké o několik hodin dříve odci zen.

Víš o tomto muži více? Jestli ano, mohla bys mi, prosím, napsat do SZ o něm informace. Díky.

Vilemíno, já neznám toho kdo to udělal, já znám maminku té dívky .

Není tady

#79 29. 5. 2010 17:06

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Vilemína napsal(a):

aprill napsal(a):

Vilemíno, já neznám toho kdo to udělal, já znám maminku té dívky .

A co rodina té dívky, jak se s tím vyrovnala, jestli to vůbec jde?

Není tady

#80 29. 5. 2010 17:10

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemína napsal(a):

A co rodina té dívky, jak se s tím vyrovnala, jestli to vůbec jde?

Nevyrovnala , nějak to nejde  vyrovnat se s takovou událostí  gratergratergrater .

Není tady

#81 29. 5. 2010 17:14

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Máš SZ.

Není tady

#82 29. 5. 2010 17:15

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Vilemíno, řešíš jeho, nebo sebe? Proč ho omlouváš? Takových nenápadných vrahů, o kterých by nikdo neřekl, a z normálních rodin, je spousta. I tady v B. jsou tři takoví "nevinní" mladíci z dobrých rodin, vrahové Kamily Čentákové. Je normální, že rodiče vrahů to mají velmi, velmi těžké.

Chceš zachraňovat vraha nebo se léčit ze svých psychických nemocí, které popisuješ i na jiném vlákně? Myslím, že dělat obojí se u tebe vylučuje. Myslím, že ani psychicky daleko silnější žena na vztah s takovým člověkem nemá.

Původně jsem na tomto vlákně chtěla řešit sebe, ale poznámka o tom, že jsem zamilovaná do muže, který uškrtil dívku, vyvolala lavinu příspěvku týkajících se toho muže.
Ač to tak možná nevyznívá, já se léčím, zhruba každý měsíc chodím na kontrolu za psychiatrem. Ovšem měla bych chodit k psychologovi, to je pravda.

Není tady

#83 29. 5. 2010 17:22

majkafa
Host

Vilemíno, já vím, že se léčíš, četla jsem tvé druhé vlákno, už tenkrát v roce 2008. Pamatuju si tě.

#84 29. 5. 2010 17:27

majkafa
Host

Vilemíno, není mi tak neznámé, o čem píšeš - psychické problémy. Léčila jsem se s těžkou depresí u psychiatričky, strávila jsem v nemocnici 7 týdnů, dva a půl roku jsem chodila k psycholožce na skupinovou terapii. Tato terapie mi velmi, velmi pomohla. Myslím, že bys měla opravdu co nejdříve zkusit nejenom prášky, ale hlavně práci na svém nitru s pomocí psychologa. Neotálej. Nač ztrácet čas. Jsi tak mladá, máš před sebou krásný život, když se do toho dáš hned teď.

#85 29. 5. 2010 17:33

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Vilemíno, já vím, že se léčíš, četla jsem tvé druhé vlákno, už tenkrát v roce 2008. Pamatuju si tě.

Se docela divím, že si mě pamatuješ. Musela jsem tě svým problémem zaujmout, jinak to není možné. Já jsem zrovna takový ten typ, který na Babinet sice celkem často chodí, ale přispívá minimálně.

Není tady

#86 29. 5. 2010 17:36

majkafa
Host

Mám dobrou paměť. Ale po antidepresivech už to není, co to bývalo. Tvůj avatar je nezapomenutelný. Takový smutný, podzimní. Pro tak mladou holku. To o mnohém vypovídá.

#87 29. 5. 2010 17:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemína napsal(a):

Původně jsem na tomto vlákně chtěla řešit sebe, ale poznámka o tom, že jsem zamilovaná do muže, který uškrtil dívku, vyvolala lavinu příspěvku týkajících se toho muže.

To je sice fakt, ale na druhou stranu, Zklamaná Ti to napsala dobře - Ty MÁŠ schopnost se zamilovat, a že jsi se zamilovala právě do tohoto muže, je otázka druhá. Každopádně Tvoje současná situace je, pokud to beru ve vztahu k diskusím tady na Babinetu, minimálně na dvě vlákna.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#88 29. 5. 2010 17:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Me s toho docela mrazi cist co spachal ten mladik.Vilemino obdivuju te,ze mas povahu na to chtit mit vztah s takovym clovekem.Ja bych se bala si s nim sednout i na tu lavicku nekde,kde nikdo neni.Holka vzpamatuj se!!!!!!

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#89 29. 5. 2010 17:50

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Mám dobrou paměť. Ale po antidepresivech už to není, co to bývalo. Tvůj avatar je nezapomenutelný. Takový smutný, podzimní. Pro tak mladou holku. To o mnohém vypovídá.

Na avataru je obrázek od Claude Moneta, impresionismus, miluju Moneta.

Není tady

#90 29. 5. 2010 17:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Vilemína napsal(a):

To je sice fakt, ale na druhou stranu, Zklamaná Ti to napsala dobře - Ty MÁŠ schopnost se zamilovat, a že jsi se zamilovala právě do tohoto muže, je otázka druhá. Každopádně Tvoje současná situace je, pokud to beru ve vztahu k diskusím tady na Babinetu, minimálně na dvě vlákna.

stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#91 29. 5. 2010 18:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Jak už jsem předtím napsala, Vilemína má schopnost navázat vztah a zamilovat se. Já však být jí, položím spíš otázku, co je se mnou špatně, že mám tendenci zamilovat se a vzhlížet k muži s takový sklony. Podle toho, co Vilemína píše a doložila i články s výpovědí onoho muže - on není jen sexuálně uchylný, on je i sadistický (viz, ta zastřelená srna...tam přeci opilý ve stráži na vojně nebyl, že?) pak ten jeho útěk, takže vědom si svého činu byl, panický strach z toho, že by ona dívčina mohla mluvit a označit ho za násilníka.

Několikrát jsme tu byla označena, že vidím jen černobíle, dodám, že pokud by Vilemína byla má dcera, spektrum barev by se rozšířilo o rudou - viděla bych rudě. A že i v jejím věku bych ji tak zmalovala zadek, že by se ji právě tato (podivná - nechci psát přímo zvrhlá) zamilovanost vykouřila z hlavy. Jistě, je více žen, co jsou fascinovány právě takovými typy, kteří mají za sebou kriminální zkušenost, kteří byli (jsou) vrahy. Že některé vzdychají třeba po Kájínkovi (a jelikož nesleduji jeho životní pouť, ani nevím , zda je, či není vrah) a ani se tím netají.....

Asi bych se ptala, co je s Vilemínou špatně, že ji fascinuje právě tento typ, co ji na něm fascinuje. Pak bych se zeptala, proč má tendenci jeho čin omlouvat (byl opilý...ale asi ne natolik, že zvládl řízení traktoru a dokázal tu dívku dostihnout, když mu utíkala a pak ještě přemýšlet nad tím, co by se stalo, kdyby promluvila) a věřit mu natolik, že by to znova neudělal - resp. mít tak velké sebevědomí o sobě, že právě mě by to neudělal. Představa, že bych mu jednou nebyla po vůli a mělo by to mít katastrofální konec, nehledě na to, že Vilemína není vůbec sex. zkušená a pokud by se na ni vytasil s nějakou to podivnou hrátkou a ona by odmítla....?

Vilemíno - máš pud sebezáchovy?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#92 29. 5. 2010 19:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamčo, Vil na mě nepůsobí jako někdo, kdo má vysoké sebevědomí, spíš taková naivní, smutná holčička.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#93 29. 5. 2010 19:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Jak už jsem předtím napsala, Vilemína má schopnost navázat vztah a zamilovat se. Já však být jí, položím spíš otázku, co je se mnou špatně, že mám tendenci zamilovat se a vzhlížet k muži s takový sklony.

Jak už jsem tu dnes napsal, Vilemíny příběh by v pohodě vydal na dvě, možná spíš na tři vlákna...
I zločinci mají právo na lásku, stejně jako mají své nepochybné právo na spravedlivý trest (myslím soudní, ne Boží, abyste mě nepodezíraly z jakéhosi "duchovna") za své činy... vzpomeňme nedávno, na "české Bonnie a Clyde"... ta paní neváhala osvobodit svého muže z rukou vězeňské eskorty, a bylo jí v té chvíli asi šumafuk, že její muž je zločinec... tím nikoho nehájím, jen tak si tu nahlas filozofuju... smile
Jedna věc je ovšem podle mě neoddiskutovatelná: Kdybych byl ženská, asi bych klidně dokázal podat ruku člověku, který někoho zabil. Ovšem pokud jde o člověka, který má "sexuálně sadistické sklony", nebo jak to bylo přesně řečeno, tam bych se asi i bál bydlet s ním v jednom domě...

Není tady

#94 29. 5. 2010 19:14

majkafa
Host

Mikeši, škrtiči mají obvykle sadistické sklony a u tohoto příběhu to naznačovalo i sexuální problémy - mladá dívčina, mladý kluk. Ty články z novin mi jenom potvrdily to, co jsem si myslela.
Ať chceme nebo ne, je rozdíl mezi vrahem a vrahem. Člověk, který zabije třeba když chrání své dítě, je určitě jiný druh vraha, než tento Vilemínin známý.

Upravil(a) majkafa (29. 5. 2010 19:16)

#95 29. 5. 2010 19:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

PPavlaa napsal(a):

Zklamčo, Vil na mě nepůsobí jako někdo, kdo má vysoké sebevědomí, spíš taková naivní, smutná holčička.

V celkovém kontrextu ano, to jistě, ale v tom jediném - mě by to neudělal - v tom si setsakra věří....

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#96 29. 5. 2010 19:18

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

Tohle někdy těžce klame. Vysoké sebevědomí, bohužel negativní, které Vilemína má, se obvykle maskuje naivitou a smutkem. Je rozdíl mezi sebevědomím a sebevědomím. Je sebevědomí pozitivní - když se má člověk rád, a sebevědomí negativní. A to může být obrovské. Bohužel.

#97 29. 5. 2010 19:21

majkafa
Host

Vysvětlila mi to kdysi psycholožka. Když jsem říkala, že nemám sebevědomí. Ona říkala, jak si to lidi pletou. Sebevědomí není jen to pozitivní. Já ho taky měla obrovské - ale negativní, až tak velké, že jsem se rozhodla zničit sama sebe a já jsem rozhodla o sobě, že nemám právo tady žít. Sebevědomí jak Himaláje. Ale ne to zdravé. Obávám se, že tento typ sebevědomí má i Vilemína.

#98 29. 5. 2010 19:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Vysvětlila mi to kdysi psycholožka. Když jsem říkala, že nemám sebevědomí. Ona říkala, jak si to lidi pletou. Sebevědomí není jen to pozitivní. Já ho taky měla obrovské - ale negativní, až tak velké, že jsem se rozhodla zničit sama sebe a já jsem rozhodla o sobě, že nemám právo tady žít. Sebevědomí jak Himaláje. Ale ne to zdravé. Obávám se, že tento typ sebevědomí má i Vilemína.

já stejně vůbec nechápu, jak to myslíš roll

Není tady

#99 29. 5. 2010 19:24

majkafa
Host

Neumím to vysvětlit srozumitelněji, než jsem už popsala.

#100 29. 5. 2010 19:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ať chceme nebo ne, je rozdíl mezi vrahem a vrahem. Člověk, který zabije třeba když chrání své dítě, je určitě jiný druh vraha, než tento Vilemínin známý.

Jistěže. Asi se nikdo nebude divit ženě, která po několikaletém soužití s ožralou a tyranem mu jednou, ve chvíli zoufalství když ji zase po návratu z hospody hrubě napadne, vrazí kudlu do břicha.
Pokud má někdo sexy-sado sklony, určitě z něho nebude můj kamarád - ale co teda s takovýmto člověkem? Zabít ho? va
Já fakt nevím - nejsem psycholog ani psychiatr, ale mám dojem, že pokud takovýto člověk bude mít po svém propuštění z basy a následného ústavního léčení pocit, že už je "jednou provždy odepsanej", tak tím spíš se dá u něj podobný zkrat očekávat znovu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí