Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 5. 2010 12:57

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Neschopnost navázat vztah a zamilovat se

mariposa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Mariposo, nikdo tady myslím, nepopírá, že ten vrah je možná hluboce nešťastný člověk.

Ale tohle je vlákno Vilemíny a my jí radíme, dle svého nejlepšího vědomí, co by měla udělat, aby změnila SVOU neschopnost navázat vztah a zamilovat. Léčit si ji s nešťastným a neukázněným člověkem, který už jedné dívce život vzal, dle mého názoru není způsob, kterým by toho dosáhla.

Ano Majko, píšeš tady Tvůj názor, jak bys reagovala TY. Píšeš: podle mě. Ty ale nejsi Vilemína. Podle mě nečteš pozorně co Vilemína píše, nenasloucháš jejím řádkům. Píšeš tady vlastně o sobě. Podle mě jí tyhle rady nepomůžou.

Ty jednoduše soudíš člověka, muže s kterým se Vielmína seznámila a něco k němu pocítila. Čemu tenhle soud pomůže? Podle mě ničemu a nikomu. Co se stalo v minulosti stalo se. Teď je třeba dívat se co se děje teď. 
Mnohem účinější než druhému radit, je mu naslouchat smile

Omlouvám se za offtopic smile

a jak to tedy vidíš ty? nebo, co bys poradila (protože V. si sem pro rady šla) TY?

Není tady

#52 29. 5. 2010 12:58

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

majkafo, za prvé, ty stejně jako my ostatní nevíš, jak to celé bylo. za druhé, na tvůj názor jsem se neptala. sorry.

No, máš pravdu nevíme jak to bylo,ale výška trestu (10 let) o tom hodně vypovídá kapitulation .

Není tady

#53 29. 5. 2010 12:59

majkafa
Host

Ppavlo, a já jsem přesto odpověděla. Omlouvat se nemusíš. smile

Upravil(a) majkafa (29. 5. 2010 13:01)

#54 29. 5. 2010 13:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemino,
v zadnem pripade Ti nemuzu a ai si nepreju Ti radit smile To totiz nelze. Svuj nazor Ti ale rada napisu pozdeji. smile  (ted mam malo casu ,jen jsem nakoukla)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#55 29. 5. 2010 13:50

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafo, za prvé, ty stejně jako my ostatní nevíš, jak to celé bylo. za druhé, na tvůj názor jsem se neptala. sorry.

No, máš pravdu nevíme jak to bylo,ale výška trestu (10 let) o tom hodně vypovídá kapitulation .

aprill, pokud dobře čtu, tak mladíkovi je 29 roků, deset roků si odseděl, poté se ústavně léčí na psychiatrii. Z toho mi vyplývá, že onoho politováníhodného činu se dopustil někdy okolo svých osmnácti (možná i těsně předtím, než dosáhl zletilosti). Druhá věc je, že vyfásl nejvyšší možnou sazbu, t.j. deset let, která se dává tehdy, když pachatel je buď mladistvý, nebo ve věku blízkém věku mladistvého. Kdyby tomu bylo tak, že v době spáchání vraždy měl pachatel - například díky duševní nemoci - snížené ovládací a rozpoznávací schopnosti, nedostal by plnou, tedy desetiletou sazbu, ale dostal by míň, s tím, že podle závažnosti jeho choroby by si o to dýl pobyl na uzavřeném oddělení psychiatrie.
Z tohohle všeho mi bohužel vychází, že se jedná buď o sexuálního devianta, nebo o člověka, který vraždil pod vlivem návykové látky. Kdyby tomu tak nebylo a jednalo by se např. o schizofrenika nebo o maniodepresivního psychotika, jeho nemoc by byla při výši trestu zohledněna jako polehčující okolnost s tím, že jeho rozlišovací, rozpoznávací a ovládací schopnosti byly v době spáchání tr. činu buď sníženy nebo zcela chyběly a on by buď nedostal takovou pálku, nebo by vůbec nebyl potrestán s tím, že by svůj trest neodpykával ve věznici, ale byl by neprodyšně zavřen na psychiatrii nebo rovnou v detenčním ústavu.
Ať už to bylo, jak chtělo, tenhle chlap je bezpečnej asi tak, jako sud dynamitu a nedá mi nevzpomenout si na spartakiádního vraha Straku, který řádil v době mého mládí a kterému bylo v době dopadení pouhých 16 let. Taky si odseděl deset let, protože víc mu dát vzhledem k mladistvému věku nemohli, taky pobýval dlouhá léta po blázincích a taky si žádal o ukončení ústavní léčby, takže je velká pravděpodobnost, že se na té svobodě jednoho krásného dne přeci jen octne hmm
Pro mariposu:

Ty jednoduše soudíš člověka, muže s kterým se Vielmína seznámila a něco k němu pocítila. Čemu tenhle soud pomůže? Podle mě ničemu a nikomu. Co se stalo v minulosti stalo se. Teď je třeba dívat se co se děje teď.
Mnohem účinější než druhému radit, je mu naslouchat

Hezké řeči. Ovšem pozůstalí po té oběti, kterým dotyčný definitivně zničil jejich životy a připravil je o to nejdražší si to asi nemyslí, že ano ... grater

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#56 29. 5. 2010 14:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemino,divim se,ze se ho nebojis,me se clovek priznat k tak hruznemu cinu tak bych byla odmilovana natotata.vamad

Upravil(a) eremuruss (29. 5. 2010 14:47)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#57 29. 5. 2010 15:03

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Vilemíno, kolik je tomu muži let?

A abych zůstávala u témata, myslím si, že bys s tímhle mužem měla okamžitě ukončit veškeré styky. A pak si najít dobrého psychologa, který ti sedne. Jak jsem si vzpomněla, když jsi vytáhla své první vlákno z roku 2008, psychické problémy máš zřejmě od dětství. Vyřeš si je za vedení dobrého psychologa a pak možná přijde schopnost zamilovat se sama, když budeš v pořádku, když se budeš mít ráda.
Btw tvůj výčet antidepresiv, která užíváš, mi moc nesvědčí o lehké depresi. Nějaké zkušenosti mám.

Tomu muži je 30 let.

Není tady

#58 29. 5. 2010 16:17

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Když by se se mnou miloval, vytanulo by mi na mysli, že dá své ruce na můj krk a ......
Navíc, ještě taková korba.
Jak už tu někdo psal. Třeba někoho zastřelit, z dálky, ... ale škrtit vlasníma rukama, mladou holčinu, vidět očima tu hrůzu a pokračovat a ...
Je mi z toho špatně.
Je mi špatně, že někteří lidé dávají šanci po takové hrůze. Že se sami ženou do záhuby. Vilemíno grater

Božemůj. Jsi ve věku mé dcery. Představa, že by má dcera přišla o život tak strašlivým a hrůzným způsobem, takovou zrůdou. Je mi z toho velmi zle. grater

Nebojím se, že by mě uškrtil. Samozřejmě domů si ho nezvu, na to ho znám hodně málo. Zatím jsem ho viděla třiktrát, dvakrát jsme byli v čajovně a jednou v parku, kde se schází docela dost lidí.
Když škrtil tu dívku, tak byl opilý, což samozřejmě neomlouvá jeho čin. Svůj čin popisuje jako zbytečný a jak už jsem psala, velmi ho lituje. Teď je abstinent, což je mi mimochodem taky hodně sympatické. Nekouří, nepije, nebere drogy (ani marihuanu, která je v této společnosti na můj vkus až moc tolerována).
Myslím, že kdybys o něm nevěděla, že spáchal tak otřesný čin, a poznala ho na jedné schůzce, tak bys o něm nikdy neřeka, že je to zrůda.

Není tady

#59 29. 5. 2010 16:19

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Když by se se mnou miloval, vytanulo by mi na mysli, že dá své ruce na můj krk a ......
Navíc, ještě taková korba.
Jak už tu někdo psal. Třeba někoho zastřelit, z dálky, ... ale škrtit vlasníma rukama, mladou holčinu, vidět očima tu hrůzu a pokračovat a ...
Je mi z toho špatně.
Je mi špatně, že někteří lidé dávají šanci po takové hrůze. Že se sami ženou do záhuby. Vilemíno grater

Božemůj. Jsi ve věku mé dcery. Představa, že by má dcera přišla o život tak strašlivým a hrůzným způsobem, takovou zrůdou. Je mi z toho velmi zle. grater

Majkafo, Tvé vlastní zrcadlo. Takto se díváš TY.

Odpuštění a nabídnutí nové šance je něco co očišťuje staré rány a chyby, je to něco co má obrovskou sílu transformace. Všichni chybujeme, a proto je třeba odpouštět.
Vilemína se podle mě dívá jiným očima než Ty, ona nevidí to co Ty. Podle mě vidí duši toho muže, nedívá se do minulosti. Já osobně smekám před každým kdo dokáže odpustit co se stalo v minulosti a vnímat přítomnost v které není třeba opakovat chyby z minula.

Podle mě ten muž není žádná zrůda, jen trpící člověk, Majkafo. A těch je plný svět. Je třeba pochopit a odpustit. A milovat hjarta

Mariposo, vnímám to hodně podobně jako ty.

Není tady

#60 29. 5. 2010 16:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemíno, jak dlouho už je na svobodě?

Není tady

#61 29. 5. 2010 16:29

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

Naprosto souhlasím s Majkafou, napsala to přesně, jak to vidím, cítím, vnímám i já.  Nezbývá, než se pod to podepsat.

Mariposo, ano každý dělá chyby, ale je chyba a chyba. On zabil nevinného člověka, vlastníma rukama. Pochopit? Odpustit? Proboha....mě z celého tohoto vlákna mrazí hmm On že není zrůda, ale trpící člověk??? Neee, trpící byla ta, kterou zabil, trpící byli rodiče té dívky....

Pro tu dívku to muselo být hrozné, stejně tak jako pro její rodiče, nedovedu si to ani představit. Co ale opomíjíš, tak hrozné to taky bylo pro rodiče toho muže (vraha). Chvíli jim trvalo, než se vyrovnali s činem svého syna. Svalovali vinu jeden na druhého, prý se skoro rozvedli. Jinak podle vyprávění (samozřejmě, že skutečnost může být trochu jiná) tento muž (vrah) pochází z obyčejné rodiny, která žije normálním životem. Rodiče chodí do práce, nejsou to žádní nemakačenka žijící ze sociálních dávek. Naopak se o cosi v životě snaží, což je jim povedlo, postavili si dům (ne teď, ale před dvaceti lety), jeho otec spoluvlastní firmu (řemeslník).

Není tady

#62 29. 5. 2010 16:31

Teru99
♥♥♥----
Místo: Praha

Ty jo, nemůžu si pomoct, ale něco mi tady v té debatě hodně nesedí..
A nevím proč, ale mám pocit, že si z nás Vilemína dělá srandu ;o)

Není tady

#63 29. 5. 2010 16:33

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Možná, že ten člověk byl ve chvíli, kdy svůj čin spáchal duševně nemocný, možná že byl pod vlivem nějaké návykové látky.

Byl opilý, drogy prý nikdy nebral.

Není tady

#64 29. 5. 2010 16:34

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Teru99 napsal(a):

Ty jo, nemůžu si pomoct, ale něco mi tady v té debatě hodně nesedí..
A nevím proč, ale mám pocit, že si z nás Vilemína dělá srandu ;o)

Co ti na tom nesedí?
Jinak já nemám ve zvyku lhát.

Není tady

#65 29. 5. 2010 16:38

majkafa
Host

Vilemíno, řešíš jeho, nebo sebe? Proč ho omlouváš? Takových nenápadných vrahů, o kterých by nikdo neřekl, a z normálních rodin, je spousta. I tady v B. jsou tři takoví "nevinní" mladíci z dobrých rodin, vrahové Kamily Čentákové. Je normální, že rodiče vrahů to mají velmi, velmi těžké.

Chceš zachraňovat vraha nebo se léčit ze svých psychických nemocí, které popisuješ i na jiném vlákně? Myslím, že dělat obojí se u tebe vylučuje. Myslím, že ani psychicky daleko silnější žena na vztah s takovým člověkem nemá.

Upravil(a) majkafa (29. 5. 2010 16:39)

#66 29. 5. 2010 16:42

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Původně jsem to tu nechtěla dávat, ale jak začala Teru99 pochybovat o mém problému, tak mi nezbyde na mou obranu nic jiného, než sem překopírovat tři články z archívu MF Dnes, které popisují o mužově činu.

První článek:

17.05.1999 - (íí) - Českomoravská vrchovina - str. 01
Šestnáctiletá dívka byla zavražděna v jezdecké škole

H a v l í č k ů v B r o d - Zatím neznámý pachatel v sobotu v ranních hodinách u obce Vysoká na Havlíčkobrodsku zavraždil šestnáctiletou dívku z Karvinska, která zde byla na kursu v jezdecké škole. "Mrtvé tělo v traktoru v objektu místní farmy nalezl jeden z místních obyvetel. Soudní lékař konstatoval, že dívka zemřela násilnou smrtí," uvedla policejní mluvčí Jana Mazourová. V souvislosti s vraždou vyhlásila policie celostátní pátrání po XY ze Znojemska. Z dosavadního vyšetřování vyplynulo, že právě XY je z vraždy dívky důvodně podezřelý. Známý je i jeho úzký vztah k místům, kde se koně chovají. Devatenáctiletý XY bydlí trvale  na Znojemsku. Je 185 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má tmavě hnědé, krátce střižené vlasy. Naposledy měl na sobě tmavé kalhoty, červenou kostkova nou košili a maskáčovou bundu. V současné době se může pohybovat po celém území České republiky. Pravděpodobně je ozbrojen loveckým nožem. "V sobotu v době od šesté do třiadvacáté hodiny mohl stopovat na dálnici D1 poblíž stosedmnáctého kilometru u obce Měšín," uvedla dále Mazourová. Zde byl totiž v sobotu nalezen osobní automobil Trabant, který byl ve Vysoké o několik hodin dříve odci zen.

Není tady

#67 29. 5. 2010 16:44

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

16.11.1999 - (mrk) - Z východních Čech - str. 06
Mladík se z vraždy nejprve přiznal knězi, poté na policii

Hradec Králové - Na tom, že už po dvou dnech se podařilo rozuzlit vraždu šestnáctileté studentky u Vysoké na Havlíčkobrodsku z letošního května, má kromě kriminalistů zásluhu i farář. Ze zločinu je před královéhradeckým Krajským soudem obžalován XY. Bezprostředně po činu se mu podařilo uprchnout na Slovensko. Tam se svěřil knězi, že si od své oběti násilím vynutil sexuální uspokojení, poté dívku zardousil a její tělo nechal v taktoru na dvoře zemědělské usedlosti. "Farář mi vysvětlil, že nemá cenu utíkat. Doporučil mi návrat a já ho poslechl a udal se," uvedl XY. XY pomáhal na farmě chovající koně, kde o víkendu pobývalo i několik studentek zdravotnické školy. V kritickou noc popíjel v restauraci a rozhodl se, že na traktoru odveze domů do vsi opilého kamaráda. Dívka se nabídla, že dvojici doprovodí. Když s XY v traktoru hodinu po půlnoci osaměla, začal jí obžalovaný dělat sexuální návrhy. Když se dala na útěk, upadla a obžalovaný ji dostihl. "Bránila se, ať ji nechám na pokoji. Přinutil jsem ji, aby se svlékla donaha," řekl XY. Přiznal, že upustil od zamýšlené soulože, když mu dívka řekla, že je panna. "Přinutil jsem ji, aby mi pomohla se uspokojit. Chtěl jsem s ní pak zůstat, ale ona myslela na útěk. Stiskl jsem jí krk a nepovolil. Proč jsem ji uškrtil, nevím," řekl senátu. Státní zástupce kromě vydírání a vraždy viní XY z toho, že použil cizí traktor a když utíkal, ukradl farmářčina trabanta. Za volant si sedl neprávem, protože loni přišel kvůli nespolehlivosti o řidičský průkaz. "Na vojně jsem ve stráži zastřelil srnu a utekl. Léčil jsem se na psychiatrii," řekl obžalovaný. Souhlasí s ústavní léčbou kvůli sexuální agresivitě s rysy sadismu, kterou pro něj navrhli znalci z oboru psychiatrie. Proces pokračuje za týden.

Není tady

#68 29. 5. 2010 16:44

majkafa
Host

Vilemíno, jaký je tvůj vztah s tvým otcem?

#69 29. 5. 2010 16:45

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

23.11.1999 - (mrk) - Z domova - str. 06
Vrah šestnáctileté dívky přijal trest

kriminalita

H r a d e c K r á l o v é - XY byl za vraždu šestnáctileté studentky, jejíž nahé tělo bylo nalezeno v obci Vysoká na Havlíčkobrodsku letos v květnu, odsouzen na čtrnáct let. Obžalovaný mladík trest přijal, souhlasil s ním i žalobce. XY pomáhal na farmě při chovu koní. V noci dělal své oběti sexuální návrhy, které dívka odmítla. Od soulože vrah upustil, vynutil si však jiné uspokojení a pak dívku zardousil. Uprchl na Slovensko, kde se svěřil knězi. Na jeho doporučení se vrátil a udal se policii.

Není tady

#70 29. 5. 2010 16:47

majkafa
Host

Aha, podle těch článků to vypadá dokonce na sexuální úchylku. Nucení k sexu,... O to víc bych utíkala a utíkala, zvláště ve tvém psychickém stavu.

Kdyby se má dcera chtěla stýkat s takovým mužem, v tomhle případě bych se tomu snažila zabránit všemi možnými prostředky. Z prostého důvodu. Měla bych o ni strach.

#71 29. 5. 2010 16:48

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Vilemíno, jak dlouho už je na svobodě?

Na "svobodě" (byla mu nařízena ústavní léčba v léčebně) je rok a asi dva nebo tři měsíce.

Není tady

#72 29. 5. 2010 16:50

majkafa
Host

Vilemína napsal(a):

Hradec Králové - Na tom, že už po dvou dnech se podařilo rozuzlit vraždu šestnáctileté studentky u Vysoké na Havlíčkobrodsku z letošního května, má kromě kriminalistů zásluhu i farář. Ze zločinu je před královéhradeckým Krajským soudem obžalován XY. Bezprostředně po činu se mu podařilo uprchnout na Slovensko. Tam se svěřil knězi, že si od své oběti násilím vynutil sexuální uspokojení, poté dívku zardousil a její tělo nechal v taktoru na dvoře zemědělské usedlosti. "Farář mi vysvětlil, že nemá cenu utíkat. Doporučil mi návrat a já ho poslechl a udal se," uvedl XY. XY pomáhal na farmě chovající koně, kde o víkendu pobývalo i několik studentek zdravotnické školy. V kritickou noc popíjel v restauraci a rozhodl se, že na traktoru odveze domů do vsi opilého kamaráda. Dívka se nabídla, že dvojici doprovodí. Když s XY v traktoru hodinu po půlnoci osaměla, začal jí obžalovaný dělat sexuální návrhy. Když se dala na útěk, upadla a obžalovaný ji dostihl. "Bránila se, ať ji nechám na pokoji. Přinutil jsem ji, aby se svlékla donaha," řekl XY. Přiznal, že upustil od zamýšlené soulože, když mu dívka řekla, že je panna. "Přinutil jsem ji, aby mi pomohla se uspokojit. Chtěl jsem s ní pak zůstat, ale ona myslela na útěk. Stiskl jsem jí krk a nepovolil. Proč jsem ji uškrtil, nevím," řekl senátu. Státní zástupce kromě vydírání a vraždy viní XY z toho, že použil cizí traktor a když utíkal, ukradl farmářčina trabanta. Za volant si sedl neprávem, protože loni přišel kvůli nespolehlivosti o řidičský průkaz. "Na vojně jsem ve stráži zastřelil srnu a utekl. Léčil jsem se na psychiatrii," řekl obžalovaný. Souhlasí s ústavní léčbou kvůli SEXUÁLNÍ AGRESIVITĚ S RYSY SADISMU, kterou pro něj navrhli znalci z oboru psychiatrie. Proces pokračuje za týden.

Tohle ti skutečně nestačí?

#73 29. 5. 2010 16:52

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Vilemíno, jaký je tvůj vztah s tvým otcem?

Zvláštní. Většinou se nesneseme, protože máme hodně podobnou povahu. Já jsem pro něho jako zrcadlo, na mně vidí své chyby a proto se nesneseme. A já zase na něm vidím své chyby.  Jinak žijeme v jednom domě (bydlím s rodiči a bratrem), normálně se s ním bavím, máme podobné názory na svět, ale občas se nemůžeme vystát.

Není tady

#74 29. 5. 2010 16:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemína napsal(a):

Původně jsem to tu nechtěla dávat, ale jak začala Teru99 pochybovat o mém problému, tak mi nezbyde na mou obranu nic jiného, než sem překopírovat tři články z archívu MF Dnes, které popisují o mužově činu.

První článek:

17.05.1999 - (íí) - Českomoravská vrchovina - str. 01
Šestnáctiletá dívka byla zavražděna v jezdecké škole

H a v l í č k ů v B r o d - Zatím neznámý pachatel v sobotu v ranních hodinách u obce Vysoká na Havlíčkobrodsku zavraždil šestnáctiletou dívku z Karvinska, která zde byla na kursu v jezdecké škole. "Mrtvé tělo v traktoru v objektu místní farmy nalezl jeden z místních obyvetel. Soudní lékař konstatoval, že dívka zemřela násilnou smrtí," uvedla policejní mluvčí Jana Mazourová. V souvislosti s vraždou vyhlásila policie celostátní pátrání po XY ze Znojemska. Z dosavadního vyšetřování vyplynulo, že právě XY je z vraždy dívky důvodně podezřelý. Známý je i jeho úzký vztah k místům, kde se koně chovají. Devatenáctiletý XY bydlí trvale  na Znojemsku. Je 185 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má tmavě hnědé, krátce střižené vlasy. Naposledy měl na sobě tmavé kalhoty, červenou kostkova nou košili a maskáčovou bundu. V současné době se může pohybovat po celém území České republiky. Pravděpodobně je ozbrojen loveckým nožem. "V sobotu v době od šesté do třiadvacáté hodiny mohl stopovat na dálnici D1 poblíž stosedmnáctého kilometru u obce Měšín," uvedla dále Mazourová. Zde byl totiž v sobotu nalezen osobní automobil Trabant, který byl ve Vysoké o několik hodin dříve odci zen.

Znám osobně  rodinu té zavražděné dívky  gratergratergrater .

Není tady

#75 29. 5. 2010 16:57

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Hradec Králové - Na tom, že už po dvou dnech se podařilo rozuzlit vraždu šestnáctileté studentky u Vysoké na Havlíčkobrodsku z letošního května, má kromě kriminalistů zásluhu i farář. Ze zločinu je před královéhradeckým Krajským soudem obžalován XY. Bezprostředně po činu se mu podařilo uprchnout na Slovensko. Tam se svěřil knězi, že si od své oběti násilím vynutil sexuální uspokojení, poté dívku zardousil a její tělo nechal v taktoru na dvoře zemědělské usedlosti. "Farář mi vysvětlil, že nemá cenu utíkat. Doporučil mi návrat a já ho poslechl a udal se," uvedl XY. XY pomáhal na farmě chovající koně, kde o víkendu pobývalo i několik studentek zdravotnické školy. V kritickou noc popíjel v restauraci a rozhodl se, že na traktoru odveze domů do vsi opilého kamaráda. Dívka se nabídla, že dvojici doprovodí. Když s XY v traktoru hodinu po půlnoci osaměla, začal jí obžalovaný dělat sexuální návrhy. Když se dala na útěk, upadla a obžalovaný ji dostihl. "Bránila se, ať ji nechám na pokoji. Přinutil jsem ji, aby se svlékla donaha," řekl XY. Přiznal, že upustil od zamýšlené soulože, když mu dívka řekla, že je panna. "Přinutil jsem ji, aby mi pomohla se uspokojit. Chtěl jsem s ní pak zůstat, ale ona myslela na útěk. Stiskl jsem jí krk a nepovolil. Proč jsem ji uškrtil, nevím," řekl senátu. Státní zástupce kromě vydírání a vraždy viní XY z toho, že použil cizí traktor a když utíkal, ukradl farmářčina trabanta. Za volant si sedl neprávem, protože loni přišel kvůli nespolehlivosti o řidičský průkaz. "Na vojně jsem ve stráži zastřelil srnu a utekl. Léčil jsem se na psychiatrii," řekl obžalovaný. Souhlasí s ústavní léčbou kvůli SEXUÁLNÍ AGRESIVITĚ S RYSY SADISMU, kterou pro něj navrhli znalci z oboru psychiatrie. Proces pokračuje za týden.

Tohle ti skutečně nestačí?

Těžko se to vysvětluje. Je to hodně zvláštní. Samotnou mě překvapilo, že jsem se do takovéhoto muže zamilovala. Navíc on je první muž, do kterého jsem se zamilovala.

Jinak on neví, že jsem četla tyto články, řekl mi o svém činu jen útržky. Napadlo mě zadat si jeho jméno (naštěstí se nejmenuje Jan Novák) do vyhledávače, nic jsem nenašla, tak jsem zkusila archiv MF Dnes a vylezlo mi tohle.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí