29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
zajímá mne, jestli tady náhodou někdo nemáte zkušenosti s el. pianiny? Záměrně píšu pianiny, protože syntetizátory ani žádné jiné podobné záležitosti mne nelákají.
Abych vysvětlila, proč se ptám - dlouhé roky jsem hrála na klavír, pak jsem se odstěhovala do jiného města a bez klavíru. Čím déle nemám možnost hrát, tím více mi to chybí a ráda bych si klavír opět pořídila. Bohužel bydlím v "paneláku", pracovní doba až do večera a neumím si představit, že bych v osm začala cvičit stupnice... sousedi by jistě byli blahem mimo sebe.
Sháním proto nástroj, který bude maximálně věrně simulovat zvuk klasického klavíru a zároveň kdy při hře budete mít pocit, že hrajete na skutečný klavír (odpor kláves..)
Ne, že by nebylo fajn si občas zablbnout ze "zvuky sfér" nebo lesního rohu , nicméně tyhle vymoženosti el. hraček mne nelákají. Pokud mi můžete doporučit el. piáno, které má zvuk jako piáno a pocitově se na ně hraje stejně jako na klasické piáno, budu v sedmém nebi ;o)
tak tedy, máte někdo zkušenost? Případně podobný problém jako já?
Není tady
Ahoj, já kupovala digitální piano nedávno a jsem moc spokojená, jednak je výrazně levnější a taky bydlím v bytě, tak je to i pro mé okolí lepši
Není tady
Po osmi letech užitečná rada... a zaplaťpámbu, že nemám sousedku s pianinem...
Není tady