6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhláení dalího tématu naich hrátek, nyní s číslem 66. Vítězkou minulého kola se stává Verulinka76, která se vrací ke klasické jednokitovce a zadává vytvořit ločko z kitu Secret Place * Design by Lilian C
Kitu stahujte zde http://malacima.blogspot.com/2010/01/secret-place.html
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 30. května 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodrujte čas vloení ! Díky.
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
WA Madelief Designs
Není tady
Upravil(a) dagi (30. 5. 2010 20:18)
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
spirula
Moná malá fotka, ale celkově je to velmi příjemné, decentní...
Deborah
Jo, to se mi líbí, nemám připomínek!
annave
Povedená fotka, hezké zpracování. Snad moná příli "obyčejná" barevnost...
pacina1
Velmi povedené, líbí se mi to. Není tomu prakticky co vyčítat, snad fotka mohla být "viditelnějí"...
dagi
Skvělá fotka, zajímavé zpracování. moc se mi to líbí.
AndreaP.
Jo! To je ono! Čistá práce, hlavně zajímavě sladěné tmavé pozadí se světle modrou! To beru!
evajs
Výtečně barevně sladěné, čistě zpracované. Moná moc konvenční, ale ono to bude v tomto případě spí plus...
dusička
Jo, taky se nedá moc kritizovat, líbí se mi to, ale ta růová je asi moc ostrá...?
Jiruska
Povedené, krásně barevné, i kompozice zdařilá... Tak to má vypadat!
čarodějka
krásná, čistá práce, ve jak má být. Snad kromě... no ty fotky mi nějak barevně nesedí... měly by podle mě mít teplejí odstín... já vím, detailista...
Lenka_35
Hezké, milé, příjemné... Nic bych na tom neměnil!
Verulinka76
Minimalismus v téměř ryzí podobě! V tomto případě bych ale asi přeci jen více zdobil!
kindle
V tomto případě jsou černobílé fotky takové nepřirozené, asi bych jim dal modrý nádech, nebo je klidně nechal barevné...
Není tady
Vítězí Jiruska
Není tady
Jirka napsal(a):
Vítězí Jiruska
Jsem si tipla správně!!!! GRATULUJŮŮŮŮŮŮŮ!!!!! Jsem docela zvědavá, co si na nás vymyslí
Jirkovi díky za komentík!!!
Není tady
Jiruko,moc gratuluju
Není tady
Jiruko, nádherná práce, moc gratuluju a těím se na zadání
Jirko, díky moc za komenty a dobrou noc
Není tady
Jirukoo, taky moc gratuluji a přeji astnou ruku při výběru
Není tady
Jirusko, gratuluju A Jirkovi díky za komentáře
Není tady
Jirusko, moc moc gratuluju