|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
-----------------------------------
Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 17:18)
Reňas, kdyby šlo o nějaké patálie, neřeknu, ale tady má psychika už i fyzické následky. Ty když budeš mít v práci takové problémy, že se tam budeš bát chodit, nebo začneš zvracet - budeš dál trpět a nebo odeješ? O to mi jde . I odchod po pečlivém zvážení může prospět. Zažila jsem už několik přestupů z důvodu toho, že si učitel a dítko nesedli. Jsme jen lidi. I tohle se může stát. I mě se to stalo. Ale já měla tu odvahu, že jsem si přiznala, takhle to dál nejde...
Není tady
Reňas - i kdyby ti napsala posudek psycholožka, je -li uč. blb, tak na to nedá.
A jak jiný děti? Taky s ním nejsou spokojený? Taky jsme měli problémy s učitelkou na prvním stupni. Kolikrát jsem už zvažovala přestup na jinou školu, ale kluk nechtěl. Ted je v sedmičce a nástupem na měštanku je lepší.
A ted když za uč. půjdeš, co mu chceš říct?
Já bych to osobně už nechala plavat, za měsíc prázdniny, a kdyby něco bylo, tak bych za ním došla, nic bych mu nepsala.
Asi jsem to špatně pochopila, uč. ti řekl, že si máš sundat růžový brýle?
Není tady
------------------------------------------
Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 17:15)
Asi bych se holce snažila vysvětlit, at se snaží brát uč. jakej je, že už jinej nebude
že ji chápeš. Ale že v životě se setká holt i s takovými nepříjemnými lidmi. Třeba to o prázdninách bude jiný.
MMCH - holka by ti nikdy neřekla, že se bojí tebe. 
Není tady
Reňas - ale o tom polití máš verzi jen o dcery ne?
Není tady

Upravil(a) REŇAS (14. 6. 2013 13:02)
dusička napsal(a):
Ne duši,mluvili jsme i s učitelem.
----------------------------
Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 17:15)
REŇAS napsal(a):
dusička napsal(a):
Ne duši,mluvili jsme i s učitelem.
Holka se cítí nespravedlivě, a já se jí nedivím. Já vím, uč. říkaj, že rodiče maj držet spolu se školou, ale v tomto případě, bych se jí snažila podržet a říct, že to byla nespravedlnost, a že se vůbec nezlobíš, že má třídní důtku, že si s učitelem zkusíš promluvit. Já nevím.
Přestoupit můžete vždycky.
Není tady
Renas - omlouvám se, ted píšeš už uplně jinak. KDyž jsi byla plná emocí, tak tvoje psaní vyznělo uplně jinak. Ted už si od pátka vychladla a už uvažuješ rozumně
Jen tak dál 
Není tady
--------------------
Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 17:14)
-------------------------------
Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 17:19)
REŇAS napsal(a):
dusička napsal(a):
Renas - omlouvám se, ted píšeš už uplně jinak. KDyž jsi byla plná emocí, tak tvoje psaní vyznělo uplně jinak. Ted už si od pátka vychladla a už uvažuješ rozumně
Jen tak dál
Jo,prvně vždy semnou cloumají emoce,až pak přichází rozum..
![]()
To s každým
.
Není tady
Tento rozhovor neved sama žádej přítomnost zástupce eventuelně zápis podle průběhu. Tady je potřeba uděla možná větší humbuk. Protože učitel tvo je slova nebere vážně. Vem si s sebou kopii žákajdy s něsmyslnou poznámkou o pořádku a ptej se jeho nebo zástupce, so si jako představují, že s tím doma uděláš. Prosím, zahod emoce a zkus to věcně.
Není tady

Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 16:35)

Ahojte,
Upravil(a) Gabriele (26. 4. 2011 19:40)
Není tady