|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj, tak sem načíhla na net a všude píšou že ten úpregnyl vyprchá kolem 8-10.dne od podání...tak držím palce, ať to jsou těhu čárky a pořádně zesílí !!!!
Není tady

Krti díky...no ikdyby to na včerejším testu byla těhu čárka tak proč hcg nebylo v krvi..to mě hlava nebere,přitom tets byl na 25 jednotek..no fakt to nechápu 
Není tady

Luci,ještě se to ukáže musíš věřit
držím palce
ať sílí čárečky 
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
Krti díky...no ikdyby to na včerejším testu byla těhu čárka tak proč hcg nebylo v krvi..to mě hlava nebere,přitom tets byl na 25 jednotek..no fakt to nechápu
na to Ti můžu napsat jen to, že mi tchýně, která mi brala krev na testování hcg, říkala, že každá laboratoř má jinak ty jednotky - někde je to v celých tak jako na testech 25 atd - teď fakt envim, jaký je to označení a někde to je třeba 0,38 že to je třeba těch 38 jednotek a jak sem psala, tak i 100 se bere jako negativní... nechci Ti dávat zbytečné naděje, protože to pak může bolet mnohem víc, ale já bejt na Tvým místě tak testuju jak o závod každej den
a nezapomeň, že se u každý z nás ty hodnoty vyrůstaly jinak rychle..neříkám, že seš zaručeně těhula, ale taky netvrdím, že bys neměla přestat věřit

Není tady

Krti díky
trochu si mě potešíla..ted to nechám,MS mám dostat někdy v úterý tak test zkusím v pondělí..vím,že u prvního jsem měla na tetsu čárku až 4 dny po zpoždění 
fakt díky kočko 
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
Krti díky
trochu si mě potešíla..ted to nechám,MS mám dostat někdy v úterý tak test zkusím v pondělí..vím,že u prvního jsem měla na tetsu čárku až 4 dny po zpoždění
fakt díky kočko
neděkuj mi, není vyhráno...já sem měla na testku čárky taky až dááááleko po vynechání - vždy sem otěhotněla později než v půlce...obdivuju tvoje odhodlání počkat na pondělí...já utratila za testy majlant a vždy sem je studovala...kdybys testovala třeba dnes tak uvidíš třeba hned, jestli to zesilili malililinjkato nebo ne 
Není tady

No neobdivuj mě já mám taky mega sbírku testů
ale ted fakt počkám,jeslti to tam má být tak bude..ikdyž si osobně myslím že né....no ovulace byla před 13 dny....to vím jistě 
každopádně v pondělí podám info 
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
No neobdivuj mě já mám taky mega sbírku testů
ale ted fakt počkám,jeslti to tam má být tak bude..ikdyž si osobně myslím že né....no ovulace byla před 13 dny....to vím jistě
každopádně v pondělí podám info
a kdo to má do pondělí vydržet
tk budu držet palce 
Není tady

Ahoj..no ani jsem nemusela vydržet do pondělka...dnes v noci mě přepadla MS ...26 DC..to se mi nikdy nestalo 
Díky moc všem za palčáky 
Není tady

tak to mě mrzí, ale zase věřím, že když to přišlo dřív tak o to dřív se už další ms neobjeví
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
Ahoj..no ani jsem nemusela vydržet do pondělka...dnes v noci mě přepadla MS ...26 DC..to se mi nikdy nestalo
Díky moc všem za palčáky
Luci,to mě mrzí

Není tady