|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky 
minulý pátek mi byl dobnut pregnyl..tak se chci zeptat kolikátý den po má cenu udělat test....měla jsem pregnyl 10000...aby nebyl falešně pozitivní? díky moc 
PS: 7 den po to asi nemá cenu,že

Upravil(a) Lucka 1 (21. 5. 2010 12:06)
Není tady

Luci, já myslím, že tak za 14 dní. Dřív to asi nemá cenu
Ale držím palce, ať je to pozitivní 
naskočilo, 4.8.09 revize
, KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR 
Není tady
ja som dostala pregnyl 13 DC, test mi vyšiel slaaaaaabulinko pozitívny 13 DPO.
Není tady

Lucko jak píše Orcha,no já osobně testila až 15 den po Pregnylu(měla jsem taky 10000) a byly tam nefalšované pravé těhulkovské
tak držím palec 
Není tady
No já testila 7 den po pregnylu a čisto. Ale měla jsem jen 5000jedn. a podruhé jsem měla 7500jedn a taky čisto. Tak myslí to nechat na ten 12-14den po něm. Vydrž prťka vydrž 

Ono já jsem víceméně zkoušela kdy bude čisto. Kdyby se tam náhodou pak objevily, abych věděla že to není pregnouš 

Upravil(a) sissi (23. 5. 2010 21:32)
Není tady

holky díky moc..zkusím ve středu což bude 13 den po pregnylu..kéž by tam byla
...tak na mě myslete,nejdradči bych testovala hned
a v ten pátek 7 den po jsem to samo taky zkoušela
..no jo netrpělivka no 
Není tady

Lucko a co ten 7 den byla tam
?
jo a Ty si po IUI nebo jen po UTZ a domácím snážu?
a kolik bylo folíčků? 
Není tady

Katulko,no jasně že byly
ne ne po ultraz. a domácím snážu...který trvá už přes rok
doktor mi akorát řekl,že sliznice je krásně narostlá a že vajíčko čeká na puknutí,takže mu pregnylem pomůžeme a ovu byla si hned následující den,protože mě bolelo břicho jak blázen 
no prostě musím vydržet s testováním aspon do středy 
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
Katulko,no jasně že byly
doktor mi akorát řekl,že sliznice je krásně narostlá a že vajíčko čeká na puknutí,takže mu pregnylem pomůžeme a ovu byla si hned následující den,protože mě bolelo břicho jak blázen
ahooj, neznáme se, ale "znám" tě z pročítaných diskuzí a držím palce 
Není tady

krtkaa napsal(a):
Lucka 1 napsal(a):
Katulko,no jasně že byly
no prostě musím vydržet s testováním aspon do středyahooj, neznáme se, ale "znám" tě z pročítaných diskuzí a držím palce
díky moc

Není tady

tak holky jsem prostě krá..
ale ten test se na mě tak usmíval,že jsem ho tedka prubla..takže už je tam jen stínek..tak jeslti to dobře chápu jeslti je tohle všechno po pregnouši tak ve středu už by mělo být čisto?

Není tady
Luci ve středu bud bude silnější a je to tam
nebo bude čisto...pregnouš pryč a pak zkusit třeba za dva dny. 
Upravil(a) sissi (24. 5. 2010 10:59)
Není tady

ale chtělo by to testovat asi se stejným testem,že? mám nějak Dr.max nebo jak se to jmenuje na 25 jednotek,takže nic moc citlivýho 
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
Katulko,no jasně že byly
Lucko,tak super....a jak naše Snaži říká,bolestivá OVU je ta pravá
držím palečky kočko

Není tady

Luci,já mám nejraději mamáč 
Není tady

Holky díky za palce..dneska ráno opět slabá druhá čárka tak sem si zajela na krev a výsledek negativní 
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
Holky díky za palce..dneska ráno opět slabá druhá čárka tak sem si zajela na krev a výsledek negativní
ahoj, to mě mrzí..a to hcg bylo nulový nebo třeba 6 ? to ti asi neřekli co..
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
krrti 0,38
jen nechápu ten test
věřím do poslední chvíle víš, tak mě to zajímalo...jde taky o jednotky atd..já měla obě těhu s hodnotami 102 a 141 a bylo mi řečeno, že i tato hodnota se někdy bere jako negativní....takže záleží v jakých jednotkách to bylo..tím ti nechci dávat falešné naděje, ale třeba zkusit další testík později...pro klid a zvědavost duše
Upravil(a) krtkaa (27. 5. 2010 12:22)
Není tady

no já si do laborky jen volala a chlap mi řekl hodnota 0,38 tzn. negativní ..už nějak nemám sílu 
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
no já si do laborky jen volala a chlap mi řekl hodnota 0,38 tzn. negativní ..už nějak nemám sílu
posílám objetí ač se neznáme a držím palce ať je to příště pozitivní zpráva !
Není tady

Lucko a který den je to po Pregnylu?
Není tady

Luci já měla 15den po Pregnlu čárky pravé nepregnylové,jak už jsem psala
tak držím palečky 
Není tady