6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Prosím Vás, krvácela jste některá po vyetření před porodem (já dneska 14 dnů)?
Jako to vyetření straně bolelo to jo, ale čekala jsem max. pinění, ale tohle je krve jak z pra....
Jestli mě některá napíete, e jste to měla taky tak, tak dobrý, ale jestli ne, tak to abych si tam teda zavolala
Není tady
Tak jsem holky dala na vás a normálně mě tam nikdo nebral telefon. Dneska jsem od nich dostala zprávu, take jsem hned vyzkouela ten, co tam byl uvedený. Přitom jsem zjistila, e jsem tam asi nechala desky s papíry, kde mám taky nějaký telefon, tak jsem to chtěla porovnat. No tak nic, doufám, e to tam nevyhodí.
la jsem si lehnout s tím, e se pak podívat na net nebo na informace a zavolám tam, ale zatím nekrvácím, mimčo vesele kope, tak to prostě nechám. Ráno jdu ke svému gyn. na monitor, tak mu to řeknu.
Není tady
hanin, me se to teda nikdy nestalo (mam 3 ) ale asi bych na jednu stranu byla v klidu, 14 dni pred terminem maximalne porodis ) na druhou stranu bych si ale zavolala do porodky a optala bych se, jestli nemuzu chytit takto nejakou infekci, to by muselo mimi po narozeni na antibiotika asi
Není tady
Tak já krvácela od 37.týdne po kadém vyetření. Poprvé tak moc, e mě to vyděsilo a vrátila jsem se zpět k Dr., po dalích kontrolách u méně. Bylo mi vysvětleno, e sliznice je u velmi překrvená a stává se to. Pokadé krvácení do 24 hodin ustoupilo.
Není tady
Dneska jsem byla u mého gyn. a ten říkal, e je to normální. Já se lekla, protoe po jeho vyetření mě tenkrát upozorňoval pouze na pinění nebo lehké krvácení, ale tohle bylo teda fakt hodně. dneska u skoro nic, jen lehoučké pinění. Byla jsem ráno na monitoru, take mimčo tam je a vesele si kope.
ATB budu muset u porodu dostat já, mám streptokoka nebo co
Není tady
Stránky: 1