29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobre rano lidi a lidicky
No tak jako vzdycky pozde, ale prece gratuluju Sofince k 1. rocku
Doufam, mila Sofi, ze uz maminku v dalsim rocku nebudes skubat vlasy, nebot by se ji tva sestra az prijde na svet, mohla leknout a to prece nechces Takze at jsi stastna a hlavne zdrava
My jsme zivi a nezdravi, ale horsi to neni, kupodivu lepsi taky ne, ale myslim, ze mame jeste cas. Inhalujeme teda jen vecer, kdyz uz spi, ale lepsi nez nic. Vcera byla jako promenlive pocasi, chvili dobre a chvile zle. Ted jeste spi
Gall, delala jsem kure, ale ja jsem strasna, ja se krome sladkeho proste receptu drzet nemuzu. Vzdycky si rikam, taaaak, ted to udelam presne jak rikali a pak stojim v kuchyni a rikam si, no a tohle by tam taky bylo mnam a toto tam v kazdem pripade dat musim........mela jsem nakonec super stehna a kolem dokola opecene brambory se zeleninou, 20 minut pred koncem jsem k tem bramborum dala 3 barevne papriky a cuketu nakrajene na nudle a s cesnekem a z tymianem a ctvrtky rajcat, ty blaho a kdyz bylo hotovo, tak chlap v trampu a Astrain taky, tak jsem jedla sam a bylo to enonuno
hanu, no jo, no, tak to holt byva, kojila jsi dlouho, takze myslim, ze je to v poradku a kdyz ji sunar chutna, tak je to prima
Alis popsala jsi to z hrackama presne Ja se po takovych hrackach neshanim a ani shanet nebudu, par takovych tu mame, ale ty jsme si bud vypujcili, nebo nam je nekdo po nekom donesl a jsou fajn, ale ty kramy s timhle jak je to tam rozdelene podle znacek, jsou priserny a nic nez plastik a v rohu nekde je par hracek ze dreva.....
My koupime asi dreveny kocar s klucici panenkou Pavlem a asi na sezeni ze dreva zidli, lavici a stolecek, ale to mozna az na vanoce a misto toho kulickovou drahu(taky ze dreva
) pro nejmensi. Ale je mozne, ze si to rozmyslime a koupime jen jednu vec.
Tak a uz si tam holka vyklada, to je krasny se dobre vyspala asi
Hezky slunecny den, tady je proste bozsky a uz nam roste prvni trava na zahradce, jupiiii
Upravil(a) lischinka (21. 9. 2010 7:50)
Není tady
Nazdarek
Dekujeme za gratulace
Jani doufam,ze teplota byla jen jendnodenni a uz je Vojtikovi lip
Lischi to me fakt mrzi ,ze je Aliyah nedobre ,posilam pusu na celicko ,at sebrzy ulevi
Diky za prani dnes jdu ke kadernikovi ,at mi tu hruzu sestrihne , to se bude Sofinka divit ,ze nebude za co chytat
Luluc ,uz je tedy lip?
U nas dnes v noci horecka ,je to tak vzdycky.Dva dny ryma a pak jeden den horeckovy.Dala jsem hned cipek ,protoze bez nej se teplota vysplha dost vysoko uplne pokazdy A uz se zda ,ze ma i prdolka hlad
Tady je taky nadherne a pritom pekne chladno ,proste krasny podzimni den ,to miluju Tak vsem krasny den
Není tady
Gall, to jsem teda prehlidla asi, ze mal vojta teplotu tak doufam, ze z toho nic nebylo, ale to bys napsala, ze jo, takze dobry a spani, no jo, co dodat, bude lip
Zuzi, tak rymu mate ale casto, ze jo? To by mohla byt Sofi klido moje dcera, pac ja mam rymu furt A Astrain miva teplotu taky jen jeden den, max. nekdy 2 dny, ale vetsinou jen ten jeden den a pak na druhy den v poho. Takze se s tim holt vyporadaji sami
Tak at ryma zmizi co nejdriv, u nas ji tece a tece tece, takze se ucime smrkat, reknu smrk smrk, zacenicham nosem, ona se zacne smat a v ten moment je to malicko lepsi, nez kdyz ji ten nos utru bez varovani, i kdyz, jak vidi kapesnik, bere roha
Jsme dnes samy doma az asi do pul seste, tak nemusim varit, teda az nekdy pozdeji, ale ne na minutu presne ve dvanact
Není tady
Lischi, Vojta je celkem v pohodě, teplota na hranici a naštěstí nestoupá.
jinak taky se snažím učit smrkat, zatím je to pro něj zábava, ale ty řevy při odsávání už mě nebaví. ty jeho zděšený pohledy, chuděra malej
Zuzi ani nevíš jak kadeřnici závidím já byla naposledy v dubnu a už je to hodně znát. tak se budu muset objednat, vypadám jak strašidlo
řekni mi jak vypadá krásný podzimní den, taky je vedro jako prase že jsme museli utect ze zahrady, na sluníčku je 43 stupnů
Není tady
Ahoj holky, nestiham docitat, omlouvam se, ze jsem se tak dlouho neozvala, ale stehovali jsme se a bylo to dost rychle rozyhodnuti, takze jsem na net nemohla a ani nemela cas a ted nam nesel... ale jen kratce co je u nas: Sima ma 4 zuby nahore, paty jen protlacit se ven a dole 2, chodi, beha za micem, to miluje, beha sama, jenze je to ta opilecka chuze a musim byt stale za ni, pac se rozbehne a je ji uplne sumak kam a proti cemu....je to pekny zahul a jelikoz ji to strasne bavi tak jen behame a lezt moc nechce... chuze je lepsi:_) jinak papa uplne sve co ji dam, na noc dostane kasi a pak 2x sunar, kojeni uz jsem vzdala. A je to parada, uz zadne rvani a kojeni po 2 hodkach jsem spokojena ja i ona, nema hlad a budi se 2x za noc na sunar. to je raj. Je s ni sranda, opici se po me co delam ja, dela ksichty a zvatla, je to krasny. Ale i narocny. Mejte se moc krasne a brzy se budu snazit prijit, ale je cas jen kdyz mala usne vecer, pres den spi malo a to musim neco podelat doma a tak... mejte se moc krasne a papa
Není tady
Pilulenko tak to je krása ne? Konečně si trošku zdřímneš. U nás byla včera premiera sunaru - dávala jsem nutrilon, a le včera jsme zkusili ten sunar a myslím, že mu chutná daleko víc. Tak jsem ráda.
Mně se strašně líbí, jak tu píšete, co všechno děti učíte, vždycky se koukám na ty úspěchy. Já tedy nevím, ale u nás je to pořád s nulovým výsledkem, denně do něho hustím máma, táta, jak dělá kravička, ovečka a vzhledem k tomu, že umí jenom be, tak na všechno říká be. A já říkám, řekni máma a Dáda na mě tak krásně kouká stylem vím to, vím to a nahlas a krásně řekne ba, a pak říkám řekni táta a stjeně. No paráda. Jakmile otevře oči, první co řekne je ba. No a pak řeknu třeba jak dělá kravička a on jak neví, tak udělá všechno co umí, takže paci, nene, superman, bác a když má vyčerpáno, tak řekne ba a je vymalováno.
Gall je nádherně, u nás včera 20 stupňů, Danda se válel v písku.
Lischi s kapesníkem je to u nás stejný. Vztek ukrutnej jen ho vidí. Přijde mi, že v určitých chvílích jsou ty děti jak přes kopírák.
Ty rýmy a teploty jsou snad teď v módě. Neteř měla tři dny rýmu, pokaždý večer teplotu a dneska je naprosto happy.
Není tady
Ališ nedělej si hlavu u nás je to podobné. My to teda tak moc nepilujeme, Vojta aby se na chvíli zastavil a zajímal se o to co mu říkám to už musí být. Všechno dělá na etapy, paci paci už zase měsíc nic, největší úspěch je když mu řeknu kde je kytička tak kouká na skříňku kde je nalepená, ale že by třeba ukázal, to ani náhodou. teď ukazujeme kde je očičko atd. ale kdybych to říkala do dubu bude to podobné. tak to nehrotím, až to bude chtít dělat udělá, vždyť je to jedno.
největší zábava je jezdit s autíčkem po podlaze, lézt do tatry, honit se s mámou po obyváku po čtyřech a demolovat tátovi reprobedny, popř. jiné elektronické vymoženosti. Jo a vztekat se když mu něco nedovolím
co třeba zasněnka, ta už tady dlouho nebyla????
Není tady
Gall, tak to je u nás přes kopírák. U nás ukazujeme světýlko, to se podívá do stropu a když má náladu, tak ho i ukáže. Takže teď jsme zase v etapě, kdy sice pohybově super, lae všechno okolo nás říká haf, bú a my ba. To je taky dobrý.
Není tady
Ahoj holky,
jdu pozdravit, našťouchala jsme do sebe bleskově oběd a za chvíli musíme vyrazit na plavání, vůbec se mi nechce teda Tobiho budit, ale naštěstí usnul dnes o dost dřív (už někdy po 12, hned po o), takže by mohl být vyspalý.
Gall - už je Vojta bez teplot? Doufám, že jo
Koukám, že probíráte, co už dítka říkají. Ališ, Gall - u nás to samé, resp. mám pocit, že můžu do Tobiho horem dolem hustit třeba hafhaf a on najednou sám přijde s něčím ale úplně jiným. Možná jen jednou nebo dvakrát jsem mu řekla, že kočka dělá mňau. No a on si tohle pacholek zapamatoval! Haf neřekne ani za nic, ale mňau mu jde smao od sebe. Podobně to bylo s bůůů.
Máma už sice říká, ale většinou jen v mý nepřítomnosti. Když jsem s ním já, tak se furt ptá, kde je táta nebo Besson (Be). Ráno když jdu po probuzení za ním, tak první je Be, pak Táta a až nakonec tak na půl huby konstatuje Máma Prostě 1. je teď vždy a všude Besson, 2. táta, pak Bůů a mňau, a houpy houpy koťata (si to trochu zkrátil), pak všechny možný jiný zvuky, hromádka hnoje a někde na chvostu je konečně ta máma
Abych to shrnula : on si stejnak sám vybere, co bude říkat a prdí mi na to, co chci já
Mám dotaz - co děláte, když si prcek začne vybírat, co chce k jídlu? Dneska při obědě odmítl br.kaši s přírod. kuř.masem (přitom jindy to jí v pohodě), ale á potřebovala do něj něco dostat, aby mi pak na plavání nevřeštěl hlady. Tak holt jsem vytáhla ovocný tvaroh a ten mu samozřejmě chutnal. Příčí se mi tohle nahrazování, ale co mám dělat? Nechat ho hladovět? Není to ještě brzy na takovéhle metody? Nevím, jak to řešíte vy?
Není tady
Verann, tak to fakt nevím s tím jídlem. Zatím jsem se s tím nesetkala. Momentálně řeším stavy, kdy odmítá jíst v židličce, ale chce jíst "za pochodu". Takže leze po bytě a já mu dávám jídlo. Protožtese jinak nenají. Nedělá to pravidelně, ale čas od času jo. Takž eneporadím.
A s tím mluvením díky moc. Nejspíš zná Dáda Vašeho Bessona, protože říká pořád jenom Be, a to hodně intenzivně. Všechno je prostě be.
Není tady
Ahoj
Lischi tak tentokrat to bohuzel nebylo na jeden den .Horecka byla cely vcerejsek a celou noc.Nastridacku jsem davala cipek ,sirup a pak uz i zabaly ,protoze porad salala jak kaminka.Teplota konecne spadla az ve 3 rano ,ale radeji jsme zabehly k dr.Stery budou v patek a krev byla na miste v poradku,jen teda bez revu se to neobeslo
Snad bude uz dobre ...
Se smrkanim je u nas taky sranda.Sofinka si sama bere kapesnik a smrka do nej Jsem rada ,ze se tak snazi ,aspon bychom mohly odsavacku schovat do skrine
Jani Sofinka u odsavani rve ,jen kdyz ji polozim na zada.Ted to delame tak ,ze si k ni sednu na zem ,zapnu vysavac a otevru naruc ,at sama jde.Ona prileze ,posadim na klin a je to v cuku letu.Hrozne se tomu branila ,kdyz jsem ji polozila a snazila se drzet hlavicku Je to hrozny ,ale holt to pomaha ..tak to musime vydrzet my i deticky
Kadernik dobry.. vlasy jsou kratsi ,takze Sofince hezky prokluzuji mezi prstiky a uz je netrha :goldike: jeste neco udelat s tim ksichtem
Moc rada bych zasla na vycisteni pleti a proste si chvili pro sebe doprala.Vcera jsem si uvedomila ,ze jsem vazne snad nebyla sama ani nepamatuju ,ze bych si proste strasne rada zasla do knihovny a jen tam tak hodinku zevlovala a prosla se po meste
No po hodine strihani jsem mela chut Jirkovi ty nuzky vytrhnout a rict ,ze to na vetru doschne a utikat za malou
chapete ,ne?
Jani my mame navleky na nozicky tyhle : http://www.branakdetem.cz/bamboobugz.htm uz hrozne dlouho a ten bambus v nich je znat.Jsou to zdaleka nejprijemnejsi navleky ,co jsem kdy koupila.Potom jsou bambusove tyto : http://www.branakdetem.cz/diba-bambusov … avleky.htm ale ty mam ja na ruce ,jsou hodne dlouhe a na Sofinciny nozicky moc uzounke.Zdaleka nejvolnejsi a moc prijemne navleky jsou tyto http://www.slune.eu/navleky-na-nozky/de … 06003ac027 jsou docela tenke ,spis takove puncochacky ,ale hrozne moc fajn a cena je taky bajo No a ted jsem videla v Tescu taky nejake navleky spis teplejsi ,ale ja mam tyto od minule zimy a tak zatim asi staci http://www.zdravotniponozkyalice.cz/?de … e-alice,70 ani nejak nekousou a jsou taky docela hezky volne.
Piluli ahoj Tak at se vam v novem domove dobre bydli
a fajn ,ze se spinkani upravilo
Alis ja myslim ,ze Dadula nema na takovy veci jako povidani a ukazovani na veci cas musi behat a koukat na vsecho kolem ,zadny zdrzovani
U nas je to trosku jinak .Sofinka uz kolem stolu malicko preslapuje a obchazi ho ,ale jinak spis kecne na zem ke knizce a porad vyklada Radost ma ,kdyz muze rozinat lampicku a rika ze sviii (sviti) Nejoblibenejsi slovo je ted rozhodne BALON BLA a plinka PLA
Nekolikrat za den je vsechny vytahne ze skrine ,mava s nima nad hlavou a se smichem vola PLA PLA
.Taky si rada cisti zuby (
) za to jsem hodne rada
kdyz reknuzesi jdeme vycistit zuby ,tak dela hned ten pohyb rucickou u pusinky.Taky rada cese panenky a vozi kocarek ,ale ten je dost vratky ,takze to dela jen na kolinkach
Gall Zasnenka tu uz fakt dlouho nebyla .. asi neni cas ,mozna ani chut ...
Prohledla jsem album Luci Barunka je uzasne vyrehtana beruska
hrozne se mi libi jaky ma veliky uhrancivy oci a ten usmev je proste nadherny
Mama ma taky hezky oci
Jinak vcera jsem si libovala ,ze je mi zle jen trochu a hlavne v noci ,tak uz jsem poprvy krmila rybicky.Vybavuju si ,ze u Sofinky to taky zacalo ted nekdy ,ale poraddoufam,ze na nevolnosti proste nebude cas
Vsem krasny den
Není tady
Na všechno říká Be a pokaždý, když na něco cíleně ukáže ručičkou, tak říká Be. Jakmile se probudí, ukáže rukou a vztyčeným prstíkem na dveře a řekne be. Tak asi hledá Bessona.
Není tady
Zuzi to jsou ale krásný nevolnosti viď? Když si vzpomenu, jak bylo zle mně. Brrr.
To víš, že nemá čas. Neustále leze, a to takovou rychlostí, že ho kolikrát naháním po celým bytě. Včera mi zdrhnul hned z osušky. Knížku má nejraději, když jí otevírá a zavírá, A včera se mi tak po na puzzle a strašně se mu líbilo se v tom válet. HOlky já myslela, že mě klepne. On se totiž po. tak jsem mu sundala plenku, utřela jsem ho, nechala chvilku bez plenky, šla do kuchyně a říkám si,ten je ale nějak zticha a on se válel v tom co znova udělal. Tak do vany, přinesla jesm ho zpátky v domění, že to puzzle vezmu a hodím do vany, ale jakmile jsem ho dala na zem, tak šupky rychlostí blesku zpátky do hromádky, takže jsem vzala jeho i puzzle a byli ve vaně oba.
Není tady
Ahojda tak všem marodům ať je brzy dobře
Zuzi: tý jo Sofi je šikulka to Vojta lítá a okusuje (cokoliv dneska probral svojí skříň a našel krabičku s ponožkama, ty vyhodil a krabičku rozžvejkal ) teda "BE" je u nás ble protože si vždycky něco strčí do pusy a já říkám ble a on hezky opakuje "be" mě vždycky omejvaj, ale můžu se na něj zlobit, slova po mě napodobovat moc nechce jeden čas říkal pořád táta je v práci (v jeho řeči to bylo "táta pépé" ale teď už ho to nebere, mi přijde, že vždycky když se něco naučí tak to přestane říkat a zaměří se na něco nového jen ňami "jeho mami" říká furt.
Ale zase se naučil slejzat z postele p.r.d.kou a po schodech chce chodit dolů za ruku jako velkej, včera při obědě se naučil dělat rukama prosím prosím (akorát to vypadá jako by si ty ruce čistil ) tož tak
Prostě každé dítko dělá pokroky jinak jo a u nás se prstíkem ukazuje na světlo
Zuzi: doufám, že ti při krmení rybiček Sofi asistuje ne vážně ať je líp mě Vojta šmíruje na WC a strašně ho ten záchod zajímá tak pořád odklápí prkýnko a nejraděj by se v něm vymáchal
Verann: já tedy nevím, jak ste na tom s jídlem, jestli tohle je Tobiho první nebo už to někdy bylo. Já už odmítání jídla, mléka,.... řešila a na radu - nabídnout 3x pokud nechce nedávat nic náhradního a další jídlo až v dalším čase (tzn. nejí oběd tak pak je až sváča) u nás období nejedení trvalo cca 3 týdny (nejedl nic moc ani mlíko nechtěl, přestal jíst ovoce, kousky vyplivoval), ale teď už je zase všechno o.k. jo a ještě by se dětem nemělo dávat nic mezi jídly (kus sušenky, jablíčko,...)pít taky moc ne, žaludek začne pracovat a i ta troška ho zaplácne a pak často děti nechtějí jíst hlavní jídlo, svačiny.
Ještě mě napadá Tobi už jí sám nebo ho krmíš, mě Vojta stávkoval taky tím, že už ho to moje krmení nebavilo, tak dostal svojí lžičku a v rámci možností mu to jídlo na ní vždycky nandám a on to zkouší a to ho baví (no polívku jsem mu na tu jeho lžičku ještě nedávala ještě nemám odvahu, protože občas to jídlo prostě letí vzduchem )
Není tady
Ališ: tak story s hromádkou jen mi to připomíná, že mi mamča vyprávěla, jak můj brácha si sundal plínku (dřív byly jen látkové, ale myslím, že dneska i u jednorázovek ten sucháč žádná překážka není) a celý obsah pěkně prozkoumal a ozdobil s ním postýlku a zeď
Není tady
Alis to je sikula
Ja uz radeji vsechno uklizim ihned ,aby nedoslo ke skodam
Hrozi ahoj
Tak to je sikovna dovednost to slezani To se snazime ted taky ucit ,ale zatim to moc nejde ...A prosi Vojtik o neco konkretniho? Treba zakusek?
No jo , Sofinka za mnou samozrejme na zachod chodi.Uz si ani nepamatuju ,kdy jsem si v klidu posedela Tak ji vyhazuju ven rolicky papiru ,abychji aspon chvili udrzela kousek dal
Verann ja bych nedavala nic jineho ,i kdyz se ti to zrovna nehodi ,ze nebude najezeny.Taky jsme mely obdobi kdy Sofinka nejedla nic vareneho a tak bylvzdy boj ,snedla par lzicek a konec.Dalsi jidlo jsem ji teda dala o neco driv,protoze hlady bych ji netrapila.A nastesti se to upravilo .
Není tady
Zuzi: rolicky známe jen je nesmím házet zase moc daleko, protože z nich dělá papírovou kaši
prosím prosím dělá Vojta když mu řeknem nijak konkrétně, ale dneska vylil babičce na koberec konvičku s vodou a pak dělal prosím prosím a pá pá, jak andílek
Veran: jak píše Zuzi, samo jsem netrápila Vojtu hlady, svača byla klidně i o hoďku dřív ale nebylo to takové to když nebudeš obídek (zeleninový) dostaneš kaši, to ne.
Jo a v sobotu o svatbě jsem přehodila oběd za svačinu (prostě máme pravidla, ale když to nejde tak se přizpůsobí), Vojta usnul když jsme jeli za našima, vzbudil se přesně, když se jelo do kostela na obřad, tak jsem vyndala jogurt a jak jsme jeli v konvoji tak jsem ho krmila no zatáčky byly uf uf
jsem si vzpomněla na ten vtip jak natrénovat krmení dětí -vydlabejte dýni jako obličej, pověste, rozhoupejte a snažte se trefit
Není tady
Hrozi to je teda chytrolinek
Holky tak nevim jestli nema Sofinka spis tu sestou nemoc Uz ma zase horecku a spinka od pul 7... tak se uvidi ,jestli neco vyskace.Jen doufam,ze ta dnesni noc bude mnohem klidnejsi ,nez vcerejsi ...
Není tady
Ahojky, Zuzi dík
Ališ tak Dáda je dobrej já jak je dýl jak 3 vteřiny ticho tak taky bystřím a čekám nějakou lumpárnu, a to jsme tak chtěly aby už lezly co
, a s mluvením přestala jak se začala pohybovat, do té doby měla čas sedět a vykládat teď je pořád v pohybu
a říká akorát Ham když vidí oběd
Není tady
Zuzi, my tu šestou už měly taky, 3 dny jsem jí nemohla srazit teplotu, nejhorší samozřejmě v noci, ale jinak jí naštěstí nic nebylo přes den v pohodě, jedla normálně a nakonec se vysypalo pár pupínků jen na zádíčkách a za 2 dny byly pryč tak snad to bude v pohodě i u vás, akorát je to teď pro tebe asi dost náročný co?Vím jak jsem ze začátku těhu byla pořád unavená.
Není tady
Ahojky všem
My už jsme zdraví, byla to záležitost u Davídka asi těch 4 dní, ale bylo fakt hodně zle, ty horečky a velká bolest v krku. Ale už dobrý, už je to zase naše střeštiprdlo
Lishi, to mě mrzí, že Ali to taky tolik odskákala. Chjo, na zápal trpí, že? Jak je, už líp? Myslíme na marůdka
Zuzi, Sofince taky přejeme, ať už je fit a bez nemoci
Ostatním marůdkům taky
Verann, když Davídek nechce jídlo, tak mu jiné nenabízím. On je jedlík, takže když by měl hlad, spucnul by to. Ale nikdy neříkej nikdy, situace jsou různé. Prostě udělej jak to v tu chvíli cítíš
K mluvení : prostě nemluví
No abych mu nekřivdila, tak říká "bába","baf", "haf", "baló"(balón), "bác", "hami, ňami", "auví". Jinak vše ostatní nahrazuje výrazem "echt" a ukazováním co a jak prsty a tak
Oproti Vojtíškovi od Gall je to prostě slabota, ten povídá dáááleko víc
Anetka touto dobou už spojovala výrazy jako táta páci(táta v práci), mamí na, dudu dej a tak. prostě každé dítě originál
Nádherné počasí si užíváme stále na písku a na procházkách, dáváme kafíčko na teráskách a tak, báječné. Babí léto miluju
Zuzi, takže nevolnosti? No snad to byla vyjímka a už žádné nebudou a i když by byly, ono se to dá přežít a ten výsledek..., držím palce
jdu se válet k telce a asi brzy spát, jsem nějaká unavená
Není tady
jo a to hlavní bych zapomněla :
Sofinko, přejeme Ti dodatečně všechno nej k prvním narozeninám Hlavně hodně zdraví
Všem oslavencům, které propásnu, protože sem nepíšu denně, se omlouvám a tímto přeju všechno nej
My budeme slavit v sobotu, letí to, těším se na Dádulkovo reakci na dortík, svíčku a dárečky Ale možná svíčku ani nestihne, Anetka se těší víc než on a tak mu jí asi sfoukne
Holt budeme zapalovat pro velký úspěch několikrát
Není tady
ahojky
tak rarach konečně usnul a já půjdu brzo za ním, jsem dneska nějaká utahaná
Luci jsem ráda že už je vám fajn a užijte si oslavu
my budem slavit příští sobotu, bohužel moje rodina je postrkaná po celé rebublice, tak to bude na etapy. Ta hlavní bude s tchýní a spol. no jsem na to zvědavá. Objednala dort s krtečkem jak si prý Vojta pochutná, no už vidím ty řeči, když Vojta nedostane ani kousek udělám mu pro něj nějaký na patlání a uvidí se. už mám z toho nerva teď
Už porodila ta moje sousedka, mají dva chlapečky, sice narozené o měsíc a půl dřív, ale celkem OK. Jeden má 2kg a druhá 1,6kg. to musí být drobečci mají Tobiáše a Tadeáše
ten větší má trochu problémy s dýcháním, ale podle dr. nic vážného, ale to víš že je z toho na větvi. nakonec rodila v Mostě, v noci jí praskla voda tak měla strach jet až do Ústí.
Verann, tady proběhl nějaký informační šum, Vojta teploty neměl , má jenom rýmu a trochu kašel, ale už je to lepší. Dostali jsme od dr. doporučení na nějaký nový přírodní přípravek, jmenuje se to KALOBA a je to docela dobrý, už skoro nekašle. Nevím jestli je to tím, ale prostě je mu líp.
s tím jídlem je to asi všude stejné, Vojta poslední dobou špatně jí, ale zrušila jsem rohlíky a křupky v mezidobí a je to lepší. A já teda pořád dost kojím, třeba i 5x denně tak mu to asi stačí. Ale pokud vyloženě nikam nejdeme kde bych ho nemohla nakrmit, třeba jako ty na plavání, tak mu nic jiného nedávám. Dneska jsem si pro sebe vařila těstoviny a on tak smutně koukal tak jsem mu jednu nudli dala, ježiš kdybyste viděli ten radostný výraz, co udělá jedna blbá těstovina. Sice vařená v osolené vodě, ale pro jednu se snad nestřílí.
mám z něj radost ze dne na den začal jíst kousky v pohodě, ještě nedávno se dávil a nepozřel nic pokud to nebylo namixovaný. Tak jsem pořád mixovala a teď už dobrý.
na záchodě už jsem nebyla sama taky ani nepamatuju, ale u toho samotného "výkonu" mě nechá napokoji, to si hraje s kýblem nebo má hlavu strčenou v pračce, ale hned jak vstanu musím dát dolů prkýnko protože to je pak jediný zájem
ruličky od toaleťáku mu už nedávám, okamžitě to strká do pusy a tam je nějaké lepidlo a nechci aby to jedl
Zuzi, tak myslíš že je to šestá? No uvidíš, jestli ty horečky z ničeho nic po třech dnech klesnou a osype se tak je to jasný. Ale do pondělka budete snad v pohodě a budem se moct vidět my jedeme už v pátek takže pak budu na telefonu a zavolám ju. Za ty návleky děkuju, taky chci nějaké objednat, jen mě zarazil ten rozdíl v cenách, nějak si teď nemůžu moc vyskakovat ale objednat nějaký na prd se mi taky nechce
rozhodla jsem se že si koupím Zaru Trigreen, už jsem psala Věrce na ND jestli mi může sehnat 5,2m ale ještě se neozvala. Dan trochu kušní, jako na co že potřebuju další šátek, ale kurňa taky si můžu udělat radost ne
a ten se mi vážně moc líbí
S těmi dovednostmi, je to jak píše Luluc, každé dítě je originál a radost nám dělají i tak ne. Mě říkala instruktorka na plavání, že pro děcka je zlomový okamžik když začínají se stavět a chodit, že v té době dost věcí zapomenou protože to státní a chození je pro ně tak důležité že vytěsní vše co pro ně v tu dobu není důležité a soustředí se jen na to. A u nás to platí.
Vojta se teď naučil říkat "ty jo" když se něčemu diví nebo se mu něco líbí a tak to srandovně protahuje no je to prča k popukání. Jinak klasika máma táta a pak spousta zvuků které můžou znamenat cokoli pusu nezavře celý den ale nic konstruktivního to není
hrozi, Vojta je šikula fakt věřím že prosím prosím v jeho podání musí být k nakousnutí
Není tady
Bre rano
Teda Alis, sem se tu rezu jeste ted, ver mi, ze tohle zna asi kazda z nas..... Al jak ma ted ty antb. tak kadi i 7x denne a to je labuzu teda, beru ji a do vany, pac tohle utirat bych asi nezvladla, to bych potrebovala snad prosteradlo
Luluc super, ze je vam uz lip a ze to do oslavy pekne stihnete Astrain byl takovy, ze kdyz mel nekdo narozeniny, tak chtel foukat svicky a rozbalovat za ne darky a kdyz jsem mu to zakazala, tak se vztekal
, jsem opravdu rada, ze uz to ma za sebou
Pac ty deti byly vetsinou stejne stare jako on a uz vidim, jak si Astrain necha od nekoho sfouknout svicku, natoz rozbalit darky, no na
Verann, ze by Al nechtela obed vubec, se nam zatim nastesti asi jeste nestalo, jako ze nechce a da si par lzicek, to jo, ale nic jineho jsem ji davat nezkousela a presne jak pisou holky, nedala jsem ovoce o pul 4, ale treba uz o pul 3. Dam ji caj, nebo nakojim, ale jiny jidlo, kasi, nebo neco sladkeho, ne.
Zuzi, jak je Sofince a tobe?
Hrozi vtip s dyni
to musim sirit dal
A Vojtik mooooooc sikovny
Gal, tak to je sikovny, ze uz takhle vyklada ty jo u nas by asi pochytila ty vogo
Jinak ja ji nase testoviny uz davam, brambory, kvetak, to ze je tam trocha soli, myslim zas tak nevadi, kdyz je to sem tam. Vsak pomaloucku, polehoucku by uz od roku mohli malinko solene veci, ne? Takze nase rozara by se po testovinach a bramborach mohla utrhnout a zelenina jakakoliv
A satek chvalim, jen si myslim, ze by ti stacik 4.2, ale chtelo by to ozkouset, se domlöuv s Verkou
My s narozeninama, to budeme mit taky na etapy, ale chtela jsem, aby mama s manzelem a segrou dojeli normos na oslavu, tak pry to nejde, takze tu budeme s tchyni a jeji tchyni a tesim se na oslavu moc, ale na ty dve teda moc ne
Asi si pozvu kamosku s dcerkou, ta mi nahradi mamu a bude mi hned lepe na dusi
Ja mam asi zvlastni tchyni
ale uz jste se domlouvaly s tchyni co by mohla koupit na rok? Anebo je to spontanni? Me je to jedno, hlavne kdyz uz neprijde s panou marii, jako darek
Upravil(a) lischinka (23. 9. 2010 8:29)
Není tady