29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Katty, dítě spící na šuplíku mě docela rozesmálo chuděra malá ty jí teda trápíš
u nás už dva dny se spí jen jednou denně cca hodinu a půl, budí se s řevem nevyspalý, a mě může trefit šlak proč ještě nespí. Nevíte jak vysvětlit dítěti že se má vzbudit až když je vyspalý
Není tady
No Ali, kojila jsem vždy ráno tak v šest, pak kolem osmé snědla ještě rohlík a večer v šest kaše a v půl osmý před spaním další kojení. Takže jsem tyhle kojení nahradila Sunarem, vypije tak 170-180ml, rohlík zůstává. Jen se přidává noční kojení kolem třetí, které už jsme měli měsíc vynechané. Snad to přestane a je to jen tím, že se jí klubou ty zuby. Nerada bych jí učila na čaj v noci. Tak asi tak.
Není tady
ahojky vím že tady asi házím hrách na zeď ale kdyby přece - rozhodla jsem se prodat manducu a koupit si za ní nějaký pěkný šátek
tak kdyby jste někdo chtěl dejte vědět. Je koupená loni v prosinci, nošená tak 2-3 měsíce v bezvadném stavu, barva hnědá. Koupila jsem jí za 2500, prodávám ofiko za 2000, kdyby jí chtěla některá z vás tak se ještě domluvíme.
Není tady
Brý ránko, tak u nás poslední noci "dobrý". Vstávám tak 1 - 2x na dudlíka a chrundí do rána. No a taky se u nás už stojí. První postoj byl, když mi pomáhal vyndat nádobí z myčky, no a jak chtěl dosáhnout na lžíci, tak si prostě stoupnout musel. No a od té doby .... Kytka na zemi už prakticky nebude mít žádnou hlínu, proč lézt někde, kde jeprostor, když je lepší zapsovat hlavu mezi stěnu a skříň.
Včera jsem si dala oddychovku. Kino, kafíčko. Paráda.
Není tady
Ahoj Ali, tak ať už vám to spaní vydrží a nezakřikneš to jako já včera, večer jsem si libovala jak pěkně teď spí a noc teda nic moc, tak už radši mlčím
, na čem jsi byla v kině?
Není tady
Prosím Tě, podlehla jsem tlaku a šla na Kajínka. No natočeno hezky, film hezkej, když si to nesrovnáváš se skutečností a koukáš se na to jako na kriminálku nebo na thriler, ale jestli chtěli lidi nalákat na to, že jim ukážou, jak to doopravdy bylo, tak nevím, nevím. To by byla dost fantas magorie.
Není tady
Ahojte, diky za povzbuzeni kvuli ryme, ale jaksi to moc nepomohlo
Luluc tak jsme taky nemocni, Al dokonce zapal plic opet trpi na to nebo co
ale ma to v zacatku, takze jsme nastesti doma, inhalator nesnese, tak se pokousime inhalovat, kdyz spi, ale to se vetsinou probudi(skoda, pac to hodne pomaha) a antibiotika si nastesti bere ze lzick<, poprve si vzala s chuti, dnes uz jsem musela vymyslet kraviny, aby otevrela, ale spolkla to v klidu. No kdyz si vzpomenu na minulou proceduru s antb. tak jsem stastna jako blecha, ze se to obejde bez place
a tentokrat jsem si vyzadala s chuti jahod a ne bananu
doted banan nemusi, tak se pridaji asi i ty jahody, no co, ovoce je dost.....
Mejte se, Hanu nazdar, Marketka roste do krasy, po mamince holt.
Gall, vy tridite odpad? Ale jen hrube ne? Nebo vymyvate i krabice od mleka a kelimky od jogurtu jako tady my?
Jinak tu mam haksny kureci, tak jdu na ten recept paninko, ale mrzi me, ze tu nemam nove brambory tak nevim, jestli je uvarim, anebo nahazu k tomu, uvidim, kolik bude mista v pekaci
Def, jinak jsem zkousela recept a je to bajo, davam do prostred banany a nahoru mango, oboji cerstve a je to super(pokazde ale budu zkouset neco jineho), delam to v kulate forme, ve ktere jde ta obruc rozdelat, takze po vychlazeni si to kolem dokola toho dortu potru ti zbylym kremem a nalepim ovoce a je to parada. Luluc s tim kremem je to asi hodne podobne
Mejte se a zustante zdravi a ti co jsou nemocni, brzke uzdraveni
Není tady
Lischi, tak to posílám Alíčkovi s Davídkem spoustu pusinek, ať se brzy uzdraví.
Není tady
Ahojky
Lischi, co to čtu Snad jste to chytly v začátku a brzo bude zase dobře. My se přidáváme do chumlu marodů, už máme zase rýmu jak trám, celé tři dny jsme neodsávaly nudle než to začlo na novo. A k tomu začíná kašlat a teplotu má na hranici
jsem nadšená
hele krabice od mlíka teda nemeju, ale kelímky od jogurtů jo
ten recept vyzkoušej, ty stehna samotný jsou lepší, dělala jsem to s celým kuřetem a nebylo to ono. A hlavně nezapomeň na ten česnek, to je základ úspěchu ty brambory tam klíďo naházej, rozdíl je jenom v tom, že nové jsem dala i se slupkou, staré bych oškrabala
o spaní já neříkám ani slovo - no vlastně se to dá vyjádřit jedním slovem - katastrofa. nechápu jak může mít tak lehké spaní a co hodinu se budit neustále se točit a kňourat atd. já snad budu muset kojit až do pěti let, jinak nevím
Není tady
Ahojky.
Lischi to je mi líto, že je Alíček zase nemocná. Tak hodně brzké uzdravení a ať je co nejmíň pláče.
Díky za pochvalu Markétky, ale jestli roste do krásy,m tak po mamince určitě ne.
Gall, co to tu tvoříte za recepty? Kuřecí stehna, česnek, brambůrky, to zní hezky sem s ním, jestli jsem ho někde propásla, tak pro mě prosím znova.
Jinak jsme definitivně skončili s kojením a už ani nedostříkávám, tak to mu dávám pár dnů a budu bez mlíka. Sunaru vypije vždy kolem dvoustovky a to bych jí ze sebe určitě nedala.
Tak brzké uzdravení všem marůdkům a opatrujte se.
Není tady
Hanu, je to jednoduché do pekáče kuřecí čtvrtky (je to lepší než celé kuře) osolíš opepříš potřeš rozpuštěným máslem (2 lžíceú/) a pár plátků dáš jen okolo, nakrájíš na to na nudličky anglickou, strčíš celou hlavu neloupanou česneku, jen ho přepůlíš vejpůl podleješ trochu vodou a dáš péct na 200 stupňů. Po půl hodině přidáš na čtvrtky nakrájený brambory a snítky čerstvého tymiánu (já dala sušený) a pečeš na 180 cca hodinu.
Není tady
Gall pěkný receptík, taky asi vyzkouším. Kuře máme moc rádi.
Hanu já si myslím, že je to super to kojo . Kojila si dlouho, dala Markétce to nejlepší a je naopak bezva, že bumbá sunar
. Nám to trvalo asi měsíc, než si nějaké jiné mlíčko vůbec vzal. Teď jsme na Nutrouši, ale ráda bych ten Sunar vyzkoušela. Zkusili jsme i Hami, ale letěl z domu vč. krabice. Vůbec se nerozpouštěl. Pije ho sice jen ráno - večer se nabouchá kaší
, ale zase na druhou stranu se ráno na něj tak třese, že tu dvoustovku vyžahne na exáče.
A už mám stojící fotku na rajčeti. Je to u tý myčky. Moc to vidět není, ale trochu přece.
Gall tak ať se zlepší to spaní . U nás - klepu na všechno kolem, dobrý. V noci vstanu 1 - 2x na dudána a spí až do rána. Vstávačka okolo té osmé hodiny.
Sem chtěla něco napsat, ale už nevím.
Není tady
Jo, už vím, co jsem chtěla napsat. Byla jsem o víkendu v Pompu. A můžu Vám říct, hraček tři pr..., ale tam určitě Dádovi hračku k narozkám kupovat nebudu. Byla jsem docela znechucená. Všecho na stejný brdo, plastový, hrací, ze všech stran to ječí: uši, nos, hlava, ruka. melodie na jedno brdo. No, vypadla jsem otaď jak půl šestá od Radnic a jdu vymýšlet něco jiného.
Není tady
Ahoj Ali, krásně Dáda stojí, máš pomocníka Barbucha se taky zdatně postavuje, ale pak si neumí sednout tak přešlapuje na místě a hudrá
, jo a včera jsem jí zkusila navázat do šátku na záda a dobrý dokonce jsme spolu uvařily, to normálně nechávám až když jde spát.Moc jsem se s tím teda nepárala dokonalý to určitě nebylo, ale já byla nervozní aby jí to nepřestalo bavit,tak jsem to rychle zmotala
a drželo to tak to je hlavní. líbilo se jí to víc než Manduca na záda páč je asi výš a vidí přese mě.
Upravil(a) Luci27 (20. 9. 2010 12:57)
Není tady
Luci mám velikou radost, že šátek splnil svůj účel. Já už s kočárkem ven moc nevycházím. Prakticky jenom s šátkem. To seš šikulka. Co si navázala?
Jo a díky moc za kuponky, dorazily OK, zítra vyrazíme nakupovat.
Není tady
Zuzi, Sofince všechno nejlepší k narozeninám. A od Vojty velkou pusu
Není tady
Ahoj holky
pozdeji napisu ,ted jen diky Jani a pusu muze Vojtik predat sam
Hele Sofinka ma rymu jako hrom ,ale pristi tyden uz by mela byt pryc ,nebo skoro pryc ,neva?
Není tady
Ahojte, jen pročítám,abych byla v obraze
Ali, já byla docela nadšená u nás v pompu-mají celý regál dřevěných hraček
Jinak jsem líná odpovídat,máme za sebou 3 noci prořezávajících zoubků a jsem nachlazená,tak se rozepíšu více příště.
Všem fajn dny!!
Upravil(a) ivuše (20. 9. 2010 16:56)
Není tady
jéje, taky se honem přidávám ke gratulantům Sofinko, přejeme Ti s Aduš,ať jsi moc veselá, stále spokojená a zdravá a užíváš si krásné chvíle s celou Tvou rodinkou
Není tady
Sofince vše nej nej k narozeninám.
Ivuš tady byly tři patra a já vlezla jenom do jednoho. Nejspíš do toho špatného. Tak příště.
Není tady
Zuzi, to neva, pokud tobě neva že Vojta taky prská teda my i kašlem, ale to snad taky bude už OK.
Není tady