|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Katty já kojím už jen ráno a odpoledne a zatím taky nic, ne že by mi to chybělo, ale antikoncepce se podle mě dá začít brát ikdyž ms ještě nemáš, kamarádka dostala ms po 8 měsících ale stopro brala HA už dřív, zeptej se gyndr., my si zatím tak nějak dáváme pozor, ale budu to muset nějak vyřešit, druhé
zatím opravdu nechci natož jako překvápko
, ale do HA se mi už nechce.
Není tady

Katty diky moc za nabidku ,ale ja mela rifle velikosti L a ke konci uz byly male
Vzdycky to naberu na stehnech a do uzkych rifli bych se nenasoukala ani nahodou ,ale diky 
Tak segre moc drzim pesti i nadale
Luci ja taky podavam dudlik ,ale ona se probere a uplne vzhuru zacne delat hovadiny... no snad mas pravdu a prejde to brzy.Ja z toho silim a I. si chrape
Nebo ze by to byla rozcvicka na nocni vstavani k druhatku?Stejne mam trochu obavy jestli se nebudou budit navzajem a jak my se vlastne vsichni vlezem do postele?!
Tak tu sestou nemoc ale nemusi Sofinka nutne chytit ,ne?Muze i pozdeji,hm?
Alis porad jsi mi neprozradila ktery satek jsi pustila do sveta
Vatanai? Uz byl na nej Dadula tezky? 
Není tady
Tak jsem poctivě dočetla.
Já jsem dostala MS hned po šestinedělí. Pak jsem si nechala zavést Mirenu a mám pokoj.
Hanu a proč jste dokrmovali? Já jsem potom dAvídka kojila jenom ráno a večer, ráno mlíčko, pak normal snídaně a večer po večeři. Myslíš, že má jako hlad? Já dávám Nutrilon, ale trvalo to měsíc, než nějaké mlíko vzal vůbec na vědomí. Davídek si dá někdy mlíčko večer a ráno, ale většinou jenom ráno, ale vypije 200ml.
Zuzanko ty si teď můžeš dopřávat i spoustu vdolečků. Já mám z TEbe takovou radost.
Luci tak bezva, já věděla, že ho dávám do dobrých rukou krále Miroslava.
S tím spaním. Je to orpavdu strašné. Moje doktorka tvrdí, že se nejspíš v tom pokoji sám bojí, ale co tak najednou? On si chce prostě a jednoduše hrát, má vyspáno. Já už fakt nevím, trvá to týden. Tak snad se to zlepší. No a když si dovolím k němu nepřijít, tak si sedne, ječí jak o závod - žádná slza, prostě sedí, ječí. Takže vstávám, jdem si hrát. Ale já se normal přikreju jeho peřinou a koukám, jak si hraje, tak nějak mě nepotřebuje.
A dneska jsme byli u doktorky. Davídek váží 9760g, prospívá naprosto o.k. se vším byla doktorka spokojená, ukázal jí, jak leze, přitáhnul se u ní za židli, takže fakt dobrý. Mluvili jsme i o našem jídelníčku, tak taky byla spokojená. Ona je pořád strašně nadšená z toho, jak to všechno vařím doma, je tdy pravda, že většinu zeleniny i masa máme domácí, ale i tak. Je tedy pravda, že na dovče jsme Dádovi koupili příkrmy a smrděly jak psí konzervy. Fuj.
Není tady
Zuzi: tak u nás byla dnešní noc taky
začalo to ve 2 a v 5 už se vstávalo a šli jsme si hrát, já to přičítám tomu, že Vojta má ještě trochu rýmu, no mě by to snad ani nevadilo nebýt taky marod, jsem k.o. 
Jo jinak jsi to uhádla, svíčka byla ta nejlepší ňamka na dortu, nejenom, že se nebál ohýnku a v mžiku měl hořící svíčku v ruce a šermoval sní, ale když jsem mu jí sfoukla tak jí stihnul během vteřiny ukousnout a pochutnával si na vosku 
Jinak Vojta je z balónků úplně paf, největší srandu měl když je moh prokousnout, ani se nelek a teď mu tu ještě jeden narozeninovej zbyl a s tím hraje kopanou.
Jak je jinak? Co těhotenské nevolnosti?Si to tu vybavuju, že ty první tři měsíce byly záhul a to jsem se prosím starala jen sama o sebe, tak snad se Sofi s tím spaním polepší - mě to přijde, že někdy Vojta nespí skoro vůbec a pak má den kdy dá 3 hodiny v kuse a to se naspí zas do zásoby.
Lischi: ten recept já ten dort dělala baj voko, takže s přesným popisem bohužel neporadím (jen si pamatuju, že jsem do těsta dávala jen žloutky a nedávala jsem kypřící prášek
)
šestou nemoc Vojta taky měl, byli jsme u dr. a jak tu psaly holky řekl, že musíme vydržet co se z toho vyklube, jen nám řek, že při šesté nemoci jsou děti podezřele hodné a spavé
což u nás sedělo.
Luluc: doufám, že si Davídek vybere všechny nemoci a trápení teď a budete mít pokoj 
Jinak všem děkuju za pochvalu narozenin 
Není tady
Zuzi ano Vatanai. Nosila jsem ho strašně maloučko, na záda není moc dobrý, to se fakt zařezávaly pruhy, jak je tenčí a na břicho to samé, už se mi Davídek zdál do něho opravdu těžký. A když Luci sháněla, tak jsem ho poslala dál. Ale jak ráda na něho vzpomínám, co jsme se nanosili. Takže teď mám doma jen Oceán. Ale pořád pokukuju, pokukuju. Ale tak nějak nejsou prašule. To co se mi líbí je drahota. Poslední dobou strašně pokukuju po čoko elipsech. Kdyby nám doplatili mateřskou, tak bych věděla, za co utratit.
A Zuzanko já když čtu, jak válčí maminky s dvěma dítky, tak vůbec nemám strach. Od té doby, co šátkuju bych se toho nebála. Já nechápu, že mamky prodávají šátky z důvodu, že se dětem v nich nelíbí. Takže bych nosila, nosila, nosila a nosila. To je jediný, čeho strašněl ituju, že jsem nenosila od začátku.
Není tady
jé, my neměly šestou nemoc ani já ani D. ani ségra. Tak snad ani Dáda. Nemám to ráda, pokaždé, když vstávám k Davídkovi v noci, tak na něho sahám, jestli nemá teplotu, a to už od narození. Pořád sleduju, sleduju.
Není tady
Ali, u nás to buzení v noci začlo s lezením, myslím, že dřív se vzbudila a třeba zas sama usla, a teď je hned na čtyřech a víc se probere, ale jak jsem psala teď je to zas už asi týden dobrý, tak uvidíme doufám, že už jí to vydrží a konečně se vyspíme 
Není tady
Luci u nás právě taky, asi tak týden leze a od té doby spaní naprostá katastrofa.
Není tady
Holky ahooooj, já až ted vypátrala tu informaci o Zuzance
Zuziiii, posilam gratulace 

Není tady
ahojky
já měla včera napsaný takový dlouhý příspěvěk a nějak jsem si ho smazala a to mě tak vytočilo že jsem šla spát
ale kdybych věděla co mě vložnici čeká nikam bych nešla. Vojta se mi dneska v noci mstil za všechny hříchy a že jsem kurňa musela zlobit
nevím jestli zuby nebo co ale byli jsme snad 6x vzhůru pořád mě tam přelejzal a půl šestý budíček. A usnul až teď v 1 byli jsme plavat a pak přišla návštěva, ale byl celkem v pohodě a pak stačilo 2x hrknout s kočárem a spal. TAkže doufám že bude spát aspoň hodinu a půl a já jdu pracovat.
Domluvila jsem se se šéfovou že jí pomůžu když bude potřeba jenže podáš prst a chramstne ruku navalila mi takové chuťovky, které věřím že se jí půl roku válí na stole a neví co s nima a teď já musím honem honem. To jsem si zase na sebe ušila bič, chjo
katty já brala HA Azalii, ta se dává kojícím a na začátek MS se neváže, prostě jedno pondělí jsem začala. Měla jsem to až teď asi 2x.
a už se asi zase blíží protože od rána jsem napružená jako blázen

paa
Není tady
Gall - vítej do klubu
Já si včera šla dřív lehnout, krátce před jedenáctou, že si jako maličko pospím. Spala jsem asi pět minut, pak se dítě vzbudilo. Do půl druhý jsem ho zvládla sržet v posteli a pak už jsme ho prostě musela dát do šátku, protože hrozilo, že bych ho jinak vyhodila z okna
Takže pak jsem tu ještě asi hodinu a půl pochodovala, dokud nezabrala. Vstávačka v sedm, takže já mám za sebou krásný čtyři hodinky spánku a msylím, že dnešek nepřežiju 
Takže tě otevřeně a upřímě a z celýho srdce lituju 
Není tady
Hele mě by fakt zajímalo KDY se to zlomí a změní. Někdy už mám pocit že už jsem opravdu na konci svých sil.
Teď spal hodinu a půl a má tak mizernou náladu že jestli dneska spolu přežijem než přijde táta domů tak to bude zázrak.
Drápe se mi na klín, já ještě potřebovala něco udělat, jediné co se mu líbí je myš jak zespoda svítí, jenže jsem jí musela odpojit od noťase páč mi tu začali přeskakovat okna
jenže teď už zase nesvítí
tak s ní mlátí o nohy stolu no kdyby to viděl táta tak se zvencne 
Def taky tě moc a moc lituju 
Není tady

A holky ja vas lituju obe
protoze kvuli nedostatku spanku se ze me stava opravdova san
Tak nam vsem preju ,at se tohle brzy BRZY!!! spravi a detatka spinkaji celou noc az do krasneho dopoledne
Me se aspon podarilo prospat krasne dve hodinky ted odpoledne
kez by to tak slo kazdy den ...
Jani jsi dobra ,ze sis vzala praci
Tak at ti to jde od ruky
Kiki ,Ivus dekuju
Tady je dnes tak krasne
nadherne podzimne a pritom slunicko hezky hreje.Takovych dni fakt vic
Hrozi zatim je mi jakz takz dobre ,az na tu unavu
Lizatka mam nakoupeny a tak jako malicko doufam,ze mi treba ani spatne nebude?Kdyz je kazde tehotenstvi jine,ze
Alis tak ze by se ted prcek zacal bat?Tak snad se to upravi ,nebo nebudete postylku stehovat jeste na cas k vasi?
Tak a jak jste na tom s Davidkem Luluc??? Doufam,ze mnohem lip 
Není tady
gall - no, snad se to spraví brzo. Přiznám se, že mě je noční buzení veclku ukradený, pokud se budí jen an jídlo. To klidně s pánem bohem, páč jen vyhrnu tričko, ale jakmile začnou noční reje, rajtování po hlavě a přelejzání
To mě bere hrůza 
Tak přeju nejklidnější noc na světě
Všem
Bez vyjímky 
Není tady
Ahojky, zdravím všechny, děkuju, že jste na nás mysleli 
My máme za sebou děs dny. Včera jsme byli ráno u dr, Davídek měl stále 39,3 a hrozně brečel, i celou noc. Takže výsledek, herpes angína, prý velký nález oparů a aftů v krku. Pořád plakal, hořel a cpal si ruce do pusy, takže to odpovídalo. Celý den jen brečel, nešel utišit nijak. Jen šátek vždy na chviličku zabral. Nechtěl ani prso, celý den odmítal, i večer před spaním odmítl, v noci taky. Až k ránu si cucnul. z toho jsem byla vyřízená. Nepil, nejedl a prso, které to mohlo zachraňovat, tak taky nechtěl. Bolest asi hrozná, jinak by alespoň pil. Dneska celý den ještě uplakaný, nejedl ani sousto, už pil fenyklový čajík a od cca dvanácté se nechá i nakojit. Spí špatně, v noci vůbec. Tak deseti minutovky a pak únavou a bolestí neví co by. leze, padá... Snad už to bude jen a jen lepší, už je bez horečky, má jen zvýšenou.
Všechny kdo nespí taky lituju, upřímně
Sama mám deficit, no snad se někdy vyspíme 
Jdu se válet na gauč, paa 
Není tady
ahoj Luci,
to je hrůza. Doufám že už bude jen lépe
chůdě malý. dej mu za nás velkou pusu 
Def, mám to stejně, pokud se jen napije a spí dál tak to neřeším, ale to ponocování mě ničí 
Není tady
Ty bláho, Luluc. Moc přeju, aby bylo Davídkovi líp.
Chuděrka malá si prochází pořád něčím, viď.
Jinak Ali mám pocit, že jí prostě mlíko ode mne nestačí, takže proto dokrm. Teda spíš přecházíme na Sunar. A Nechci to zakřiknout zlepšilo se uspávání, je to pro ní tak vysilující, že u toho většinou usne, nebo skoro usne. Takže dva usoávácí večery na Sunaru zatím dobrý. Pak se teda probudila ve čtyři, tak jsem nakojila a ráno v šest zase Sunar. Tak jsem zvědavá na dnešek, zkusíme bez kojení a kdyžtak dám Sunar už ve čtyři místo v šest. Vůbec jí to nevadí a krásně pije, dneska večer vipila 180ml, což beru za úspěch.
Jinak dovolený byly Šumava - Horská kvilda, Plzeňská ZOO a okolí Plzně, Jižní Morava-Pálava. Spojeno s kolama, takže vozík za kolo a musím říct, že dobrý. Markét se to líbilo, buď spala nebo troubila na trubku z DM. 
Fotky ze všech výletů jsou na rajčeti.
No a moc se sem nedostanu, protože už dopoledne nechce moc spát a všude leze, všechno mi bere, tluče do klávesnice, no je to s ní sranda. A když náhodou usne, tak mám čas akorát tak vyprat nebo i umýt hlavu a tak. 
Není tady
Kristovo noho Luluc
me je vas tak strasne uz lito, ze uz ani nevim, co mam psat
Uplne mam slzy v ocich, chudacek maly. Ze nezabira prso znam(zapal plic) ale ze uz ani satek, uff. Klobouk dolu mamo, ze to tak skvele zvladas a vlastne vy vsechny, pac ja nastesti prelejzani hlavy a nocni rejovani zazila asi jen 1-2x ? nevim, ale dovedu si predstavit, ze bych mela v mziku blesku nervy v kybli
Takze vas chapu
a doufam, ze uz se konecne, brzy vyspite 
my mame taky rymu a k tomu ode dneska kasel, tak jsem zvedava, jak se to vyvine.....
Gall, svitici mys je u nas taky favorit, jsem vzdycky< na nerv, pac by chtela to a ono, ale to je jako jasne, kdyz sedim u compu, co jineho by asi tak chtela, nez kramovat na stole.
Dnes tu byla tchyne.....
.... je to
Radci se krotim a mazu, co jsem chtela napsat 
Není tady
Lischi, tak ať vás rýma brzo opustí.
Jo ještě zpráva, rostou nám horní zuby. Jeden už je vidět hezky a druhý maličko a mám i pocit, že se dvojky proklubou. Tak to jich budeme mít hned šest. 
Není tady
Luluc to je tedy na
co? Tak ať to toho drobečka brzy přestane.
My dneska asi po týdne noc dobrá, 2x jsem vstala na dudlíka, ale jinak spinkal dobře. Ráno v šest vstávačka, mlíčko a dospal semnou v posteli do osmi. Přes poledne 2 - 3 hodiny? Kdeže loňské sněhy jsou. Od doby lezení v tahu. Spí tak půl druhé hodinky, ale dobře.
Pondělky a čtvrtky mám cvíčo, tak dneska hlídala tchýně, Dáda usnul prý už v půl osmý. Tak jsem zvědavá na dnešní noc.
Zuzi když bude třeba, dám si k němu matraci a budu spát s ním. On se nám prostě do ložnice s postýlkou nevejde. Ale nemyslím si, že má strach, nechce ani chovat, prostě chce být na zemi a hrát si, hrát si. Pak se utahá a spinkačka dobrá.
A od října začneme chodit na cvičení pro děti. Chodí tam hodně i starší děti okolo dvou let, ale říkala cvičitelka, že klidně můžeme přijít, že tam mají pytel hraček, že si tam klidně může lézt, stavět kostky. Jsem ráda, má moc rád děti, ale v poslední době je to na prd, v kočárku nevydrží, když přijdeme na hřiště, chce být na zemi - což nemůže, fakt je zima. Takže já jsem docela i ráda, když není moc hezky, trávíme časy buď u nás nebo u dvou kamarádek, které mají stejně staré děti, doma. Děti si hrajou a je to v pohodě.
Hanu Vy zubatci.
Dáda, když mlíčko ode mě nechtěl, tak ho nepotřeboval vůbec, prostě se najedl a mlíko mu nechybělo. Teď si ho dá převážně jen ráno, vyžahne tu svojí dvoustovku, ale když bych mu ho nedala, tak se nají chleba k snídani a hotovka. Takže jestli jsem to dobře pochopila, tak má Markétka kojení pořád jako jedno plnohodnotné jídlo.
Není tady
Luluc, moc Tě obdivuju, jak to zvládáš a držím pěsti, ať už vás na co nejdéle přestanou nemoci trápit, mrchy jedny
Moc držím pěstičky

Všem co nejklidnější a nejodpočinkovější noci 
Není tady

Ahojte holky 
Tak u nás spaní poslední dobou hrůza
usíná pěkně sama v postýlce, spí tak do půlnoci a pak je vzhůru snad každou hodinu a dožaduje se koja, není to hlad jen asi neumí jinak usnout, takže ji mám u sebe v posteli.
Přes den spinká dopoledne 2 hodiny a odpoledne jak kdy tak jednu hoˇhku, už jsem ji zkoušela nechat jen jedno spaní ale nešlo to, nemohla vydržet, usnula i v sedě a jednou lozila v kuchyni a zdřímla si nakloněná nad šuplíkem, tak už ji raději netrápim, holt budem spát až v důchodě. Naštěstí mě to nevadí jsem zvyklá z práce, v noci pracovat , kolikrát jsem nemusela ani chodit po noční spá.
Luluc tak přeji ať už jste všichni zdravííí
, nějak se vás ty nemoci drží 
Gall no já právě tady tu antiko a jim podobnou nemůžu kvůli prodělanému zánětu slinivky, musím najít něco jiného nevím co, už se mi moc do hormonu nechce, jsemuž stará 
Jo jinak my zuby nemáme
, třeba jednou narostou 
Není tady