|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojda tak jsem stihla dát na rajče fotečky z narozenin
Vojtíšek měl dorty 2 jeden jsem dělala a jeden jsme si nechali upéct:) Jinak já dělala mrkvový piškot, promazávaný krémem - smetana, jogurt, mandarinky+ pudink bez vaření a navrch - jogurt+tvaroh+ pudink bez vaření, Vojta ho stejně jen oďoubal a nejvíc mu chutnal ten piškot 
A Zuzi já dneska nevařím, mám tu od neděle ptáčky, možná udělám brambor, sekanou a špenát
něco na mě leze a musím být na sobotu fit, jdem bráchovi na svatbu 
Není tady

Hrozi tak jsem ti skoukla fotky
Oba dorziky vypadaly lakave
ale Vojtovi asi nejvic chutnala svicka ne
A balonky se asi taky moc libily ,ze
No to u nas nehrozi , ja nevim proc ,ale Sofinka se strasne boji nafukovacich balonku
Jak nejaky uvidi spusti rev
Mam pocit,ze je to od te doby co jsme se byli podivat na pousteni balonu na Bouzove a bylo tam dost narvano a kazdy mel v ruce balonek.Asi toho na ni bylo moc ...
Tak at se ti bacily vyhnou ,byla by to skoda
Hodne stesti brachovi 
Upravil(a) Zuzanka007 (14. 9. 2010 8:56)
Není tady
Dobre rano, Hrozi, teda dlouho zadny fotky a naraz tohle
a musim rict jak je Vojtisek krasny, nevim ale komu se podoba vic
no kazdopadne spokojeny dite, zda se
Dort(ten tvuj) neco takoveho jsem prave hledala. Ty bys mi nemohla rict presny recept? Jako psala jsi to, ale.....na sladky musim mit presny recept, na vareni je to fuk, to vykouzlim i nemozne
Jinak jste si to krasne uzili a na balonky a bublifuk uz se taky tesim, nastesti z toho Al nema strach, pac Astrain tady smejdi neustale s balonkama a sem tam i nejaky praskne, ale nic ji to nedela.
Zuzi, co zkusit bublifuk? Al vzdycky hledi a je uplne bez sebe, nekdy bublinky chyta, ale spis se jen tak diva.
A jo, tak ja jsem si vas s tim gaucem asi s nekym spletla
sorry
tak se pochlubte, kdo to byl? nakonec z toho vyjde, ze ja ne?
ale nevim o tom teda.....A jak jsem se ptala, co noveho, je tu nekdo tehotny, Zuzka nereagovala
teeeeeda A byla jsi u dr. ? Asi jo, kdyz uz mas presny metr?
Jinak dnes delam leco, mam tu paprik a rajcat ze zahradky(ne me) takze rychly obed 
Není tady
Tobískovi vše nej k prvnímu roku
Hodně zdraví a úsměvů 
A mamka ať už nebourá 
Děkuju všem za pochvalu našich zlatíček 
Hrozi, Vojtíšek je fešák, ty kukadla čokoládový
A oslava vypadá skvěle 
Lishi, DH mi nejvíc vyhovuje. Jak to tu už někdo psal, nejlíp se v něm dle mě rozloží váha a nejlíp dítě fixuje. Ale opět, každému asi vyhovuje něco jiného. Ale nám DH určo nejvíc
Davídek už má cca +/-12kg, spíš plus
, takže se pěkně pronese a v DH to ujde.
Opět je marůdek. V neděli horečkovala Anetka. Dneska od rána hicuje Davís. Teď spinká, Nurofen mi vyprskal, tak uvidíme až se vzbudí. Ale Anetka měla 39,5, fakt hodně, byla celý den úplně mimo, tak jestli to dneska čeká prďolu, tak potěš. Snad to ponese líp než ségra ...
Co se dortíků týká, tak mám vyzkoušeno, že dobrý je krém v poměru tvaroh 500g, 2 kysaný šlehačky, vanilkový cukr dle chuti. S piškotem pečeným a nebo klasika piškoty koupené, prokládat ovocem dle chuti a navrch může být ovoce+želatina. Nebo je dobrý krém vyšlehaná smetana na šlehání+ztužovač, potom vmíchat do dvou kysaných smetan. nesladit, aby to neteklo. Šlehačka je sladká a to stačí. Opět piškot, ovoce a navrch želatina a je to fakt obr mňamka, asi největší co děláme. Ale asi taky nic moc pro děti ty smetany... Nebo v tom roce už to neva?
Jinak Davídek je kaskadér, leze po výškách, vylezl po tom palandovým žebříku až nahoru na horní postel!!!! Leze na stůl a prochází se po něm, samozřejmě by z něj spadnul... Leze na postele, sedačku, no prostě riskuje a baví ho to a já prožívám několik infarktů denně strachy. zatím jsem všechno vychytala a nenamlel si, ale děsím se, kdy se otočím, on někam vyšplhá a já doběhnu pozdě 
všem krásný den, dělám vdolečky a bramboračku 
Není tady
Tak já se taky připojuju s gratulací všem podzimňátkům.
Hrozi, ty seš tedy umělkyně. Dort krásný.
U nás bublifuk naprosto super, davídek ho miluje. Neustále si pro něj leze a podává mi ho, abych foukala, takže už mě z něho bolí hlava.
Luluc tak posíláme Anetce
Já nevím, jestli jsem to tu říkala, ale nakonec jsme přišli na to, že atop způsobily broskve, meruňky, nektarinky. Vyndali jsme z jídelníčku a máme pokoj. Takže dort bude nejspíš bez těchto dobrůtek.
Zuzi pořád jsem na Tebe myslela, chytla mě normál nostalgie. My jsme se ségrou o rok a půl a máme naprosto úžasný vztah. Takže bych Ti moc přála holčičku.
Luluc o rozložení DH jsem psala já. Nosím v něm nejčastěji.
My máme doma zimu jak v Rusku. normal 19 stupňů, tak snad už zatopí.
Jo a Luci jak se nosí? Předpokládám, že se mi už šátek nevrátí co?
Není tady

Ahojte holky 
Tak nahlížím po delší době a vidím, že je tu spousta krásných novinek 
Zuzi obrovská gratulace
normálně ti závidím, teď mám kolem sebe tolik těhulí, že bych si hned dala říct 
My jsme s bráchou taky rok a půl a máme super vztah
Všem co už slavili roček tak moc a moc gratuluji 
Já teď neztíhám sedět u pc vůbec, Anička už sama chodí a zkouší co zvládne, nejlepší zábava pro ni je otevřít v kuchyni skříňky a šuplíky a vyházet věci z nich do vany, no sranda největší 
U nás bublifuk taky skvělá věc, naštěstí do něj foukají děcka, mě to taky dělá zle
Upravil(a) kattyynka (14. 9. 2010 12:04)
Není tady
Ahojky
Ty jo vdolečky ty bych si dala
to se ti chce s tím patlat?
já peču kuře se slaninou a česnekem, naházela jsem k tomu i nové brambory jenom oprané a nakrájené na čtvrtky, našla jsem nedávno na to recept a Dan se toho může užrat tak už to dělám podruhé. Je to rychlý a mňamka 
jo Lischi na gauči se spí u nás
ale jenom protože máme rozbitou matraci
jinak u nás se využívá Vojtovo puzzle na zemi
je takové víceúčelové

my byli dneska na ukázkové hodině angličtiny podle Helen Doron a já jsem z toho NADŠENÁ. Moc se mi to líbilo a Vojtovi taky. je to takovou nenásilnou hrací formou, učí to mladá holčina a je moc milá. Vojta na ní koukal jak na obrázek. Je nás tam asi šest, jedno úplně malé mimino a většina kolem roku a půl. Cena teda příšerná, celkem asi 9300,- je to na celý školní rok, když se to rozpočítá je to asi 180,- na hodinu + pomůcky, to zase není úplně hrozná částka. Dan naštěstí souhlasí - no prosadila bych si to i kdyby nesouhlasil, ale je fajn že jsem nemusela 
dostanou svojí aktovku, CD, knížky atd.
jdu se podívat na hrozinkovýho Vojtíka a na dortík
Není tady
hrozi máte krásnýho kluka 
a dortíky vypadají mňamkově oba 
katty ahojky, už jsem si říkala žes dlouho nebyla. Tak Anička už taky chodí, to je šikulka. A kramaření šuplíků taky známe, i když nejlepší je myčka a odpadkový koš 
Není tady
Luluc, kde beres tu silu a optimismus? Deti porad nemocny
ale asi to jinak ani nejde, ze? Klobouk dolu
My mame ode dneska mensi rymu, prave proto v noci dneska blbe spala, takze jsem si ji, nebo ona sebe nasackovala na nasi malou postel, no noc snu to teda nebyla, ale uslo to. Ted spi poo 
Jinak se mi zda, ze DH bude urco i muj favorit, ale jak jsem psala, jednovrstvy uvaz v lete a rychly je batoh a to bylo pro me dulezity. Takze se pomalu zameruju na DH. Luli, tak snad mi ho ukazes zlato 
Katty nazdarek, takze Anicka uz taky chodi, holky to jsou ty podzimnatka tak sikovne
a ti co nechodi jsou samo taky sikovni, jen jsem si myslela, ze to neni uplne normos, kdyz se zacne v 9 mesicich, no tak asi jo
A nastesti mi Al nerabuje v kuchyni ani jinych suplicich, jsem to ted zakrikla urcite, ale spis ji zajima jit na zachod a rozhazet vsechny slipky s krabicky, ve spajzu kde je vysavac a hrozne ji stve a to pak i breci, kdyz nekdo zavre dvere, jako, ze jde pryc, anebo, ze tam nesmi. hruza. A tak se snazime zavrit treba astrainuv pokoj jeste nez to uvidi, aby si nemyslela, ze jen vylozene kvuli ni. Papa musime taky udelat, jen zavrit dvere a jit proste nejde 
Gall, parada s anglictinou, neco podobneho jsem delala taky, ale az od 2,5 roku a funguje to bajecne, takze si dokazu predstavit, ze to musi byt prijemne si takto hrat s anglictinou i s miminky. Hod ifo, co treba jste delali, me to zajima
No a k cene, holt jo, drahy, ale 1x tydne 180 kc, neni uz zas takova palka. vse co se toci kolem krouzku pro deti a tak je drahy i to cviceni a plavani, takze si cenove asi nevyberes.
No jo no, Kdyz vy netridite odpad v CZ a Vojta vi, ze v budoucnu bude muset, takze uz cvici ted
a s myckou ti urcite pomaha, vid? My ji mame vestavenou vys, takze tam nastesti nedosahne, ale ma to svoje pro a proti, az povyroste bude uradovat zase ona nam, zatimco Vojta jen ohrne ret 
Alis my jsme s brachou o 2 roky a nerozumime si nejlip, tedy ted uz jo, ale bylo to peklo
Holky s holkama ale dokazou byt taky pekny megery 
gall a jak delas to kure? Normos v celku?
Není tady
Lischi, to bys mě urazila, my odpad třídíme
ale podle Vojty asi blbě 
kuře v celku osolís opepříš, poliješ trochou rozpuštěného másla a dáš pár plátků vedle, nakrájíš slaninu na nudličky a dáš jednu hlavu přepůlené neloupané česnekové hlavy, podleješ trochou vody a pečes při 200 cca pul hoďky, potom přidáš brambory na čtvrtky osolíš a přidáš čerstvý tymián (já sušený) a pečeš hoďku na 180. sem tam podleješ. má to být na jedno kuře půl kg brambor a 150g slaniny, já dávám brambor co se vejde a slaniny taky víc. a brambory nezbudou, jsou totiž výborný i samotný. no uznávám nic moc zdravého to není (Vojta to samo nejí) ale je to mňamka 
a dá se to třeba i s kuřecíma stehnama nemusí to být celé kuře, u nás prsa nikdo moc nepapá 
Ali je všetečka to je správné a ozvat se musí abyste jí náhodou o něco nepřipravili, Vojta je stejný a je to dobře, jednou se bude umět ozvat když bude něco chtít.
my jedem do města musím Vojtovi vyrabovat konto
no jo holt vzdělání něco stojí
jestli se divíte že už má svoje konto tak se nedivte, není nad to mít v rodině bankovního ředitele, to pak máte každý produkt který vymyslí. 
Není tady
Ahojky, Dáda opět spí. Než usnul měl 39,3
Fakt je úplně bez energie a odevzdaný. Snad to přejde jako u Anetky do druhého dne. Když nee, půjdeme ráno k dr. Sousedovic Eliška, Anetky kamarádka měla to samé jako Any přesně v neděli a obě horečkovaly jen jeden den a dobrý. Oni šli k dr a je to prý herpes angína. Dáda jí měl poměrně nedávno. Ale je to virový, dva dny a šmitec. Tak snad bude brzy ok.
Gall, angličtina zní dobře. Kdy začínáte? Vdolečků tu je stále plný tác, nebýt Dáda marod, mohli jste dojet 
Kuře zní dobře, taky mě zajímá recept 
Dneska jsem chtěla dojít do toho obchůdku kouknout na zimní věci Wolf a vlezla do toho Davídkova nemoc... Snad příští týden. Ale neodolala jsem a oběma dětem jsem objednala hezký věci od Topolina. Dádovi kombinézu, Anetce komplet bunda a kalhoty. Hezký, mají nějakou novou kolekci a je povedená, tedy aspoň mě se líbí 
Lishi, tak ať je rýma brzy fuč
a kila zpět? To je dobře. Lepší kila k dobru, než nemoc a nebo nervy na pochodu
hlavně že už jsi fit 
Tady lije. Aspoň to neláká ven, když nemůžeme 
Jdu se vrhnout na Anetky pokoj, má tam opět všechny hračky na jedný hromadě, no hotový kongo
A to brzy budou Vánoce a přibudou další "krámy" k tomu 
hezký den všem 
Není tady
Lu
to mě mrzí, že je Dádovi zle
Snad to opravdu bude jen jeden den a bude to pryč. Vy si to chudáci vyžíráte. Ale zase bude mít imunitní system na jedničku a v dospělosti bude odolný ažaž. Já jako malá nebyla nemocná vůbec až mamka "nadávala" že všichni jsou doma na paragraf a ona furt nic
zato v dospělosti chabruju neustále s něčím 
tak foukáme ať je brzy lépe a můžem se brzy vidět.
Není tady
Luluc tohle je ta bunda od wolfu kterou tam v tom krámku měla
http://www.obleceni-wolf-pradlo-andrie. … mp;id=1040
nevím jak je to možný ale tvrdila mi že stojí 390,-
byla to 86 - s tím že mi tvrdila že věci od nich jsou vždy o číslo větší než u jiných.
na mmb jí mají za 360,- to jsem z toho jelen 
Upravil(a) gall (14. 9. 2010 20:35)
Není tady

Ahoj ,
Luluc posilam Dadulkovi pohlazeni a at horecka rychle ustoupi
Achjo prcek malicky
A Anetka je uz teda v poradku?Hnusna ,hnusna angina
Vdolecky bych si tez dala
Listicko mozna jsi to byla fakt ty s tim gaucem
Bublifuk ma u nas taky uspechy
Samozrejme chce mala foukat sama a pak dela bubliny i pusinkou
.
Jo na kontrole jsem byla prave vcera a pred tydnem ,ale to jeste nebylo srdicko ,tak jsem trnula ...Ted uz bouchalo
asnad i prcek odpovida a vsechno bude dobry.No na NT se asi objednam zitra ,at uz mam datum.
Tak hodne stesti s DH
Hele porad se domlouvame s Luli na minisrazik a nejsme schopne se dohovorit
Jani fajn recept
zapisu si 
Konto bych taky rada Sofince zaridila ... s tou Liskou a sporenim to ted tak vymnoukli
,ze vubec nevim kam co ukladat
Ty clovece na co ze to vyuzivate to Vojtovo puzzle
? to je ale nepohodlny ne?
Anglictina zni skvele ,tak at se vam dari ,budes mi o tom muset popovidat
Katty ahojky
prosimte jak je segre ,je vse v poradku? doufam ze jo,drzim pesti
Gratuluju Anicce k chuzi
a ukaz se casteji 
No a ja jdu hledat tehu rifle
Sice je to na me moc brzy ,ale proste ze dne na den nemuzu nic na sobe snest jak to tlaci 
Není tady
Ahojky Jani, bundu už jsem taky na mmb zkoumala. Mají v nich cenové rozdíly, ale asi i v těch bundách budou rozdíly v materiálech a vychytávkách jako třeba těch lemů na stahování rukávu proti vniknutí sněhu a tak. Zajímalo mě jak vypadá ve skutečnosti. Podívat se zajdu určitě, ale vzhledem k tomu, že jednu zimní bundu už jsem koupila, objednala jsem kombinézu, tak už to stejně bude asi stačit. Zase ať toho nemáme moc, neunosil by to. Ale jestli tuhle zimní tam má paní za 390,-, tak je to dobrá cena. Na mmb jsem je viděla přes 400,- . Ale jsou moc pěkné, líbí se mi 
Jak jste tu psaly o těch kuklách, ty vypadají super. Po tom se chci taky podívat. Vloni je měli v C&A, třeba budou i v letošní kolekci.
U nás stále 39,3, lék zabere, trošku to srazí a za 3 hodiny zase hoří. Ráno asi půjdeme k dr.
Není tady
Zuzanko, já s Dádou taky asi v 9tt měla fakt regulérní břicho jak s Anetkou v 5 měsíci.
Tak ať to těhu riflíky hezky zajistí a nikde nic netlačí 
Jinak Anetka už je fakt zcela ok. K nemocnému Dádovi jsem měla doma ještě Anetku a její dvě kamarádky. No přiznávám dobrovolně, že v půl sedmý už jsem jich měla "plný brejle"
takže mrknu chvíli na tv a jdu chrnět 
Davídek usnul už v šest, ale už byl asi 5x vzhůru. V půl jedenáctý mu dám další lék, snad zabere a vyspinká se trošku, bobík můj 
paa
Není tady
Luci jestli to neleze dolů ta teplota tak v lékárně mi radili dávat dva léky každej s jinou účinnou látkou, se stejnou můžeš dávat po šesti hodinách, s jinou po třech. U nás to zabralo při šesté nemoci. Myslím že jsem kombinovala paralen s nurofenem. brouček maĺej, ať je mu brzo líp 
Není tady
Ty bláho, nemám šanci dočítat. 
Tak trochu zprávy o nás. Bylo spoustu dovolených, takže výlety, pak manžel rozbil pc a na závěr jsme si teď prodělaly šestou nemoc. Klasika horečky přes víkend, takže nervy, aby to nebylo zase od močáku, ale naštěstí se za tři dny osypala od hlavy k patě a bylo to jasný. Jinak už asi budu muset přestak kojit úplně, protože mám pocit, že mám málo mlíka. Kojím jen ráno a večer a dneska jsme dokrmovali umělým. Mám tu vzorekk od Hipp, vypila 70ml a usnula. Tak nevím jaký mlíko začít dávat. Kdo co dáváte?
Není tady

Ahoj ,
Luluc doufam,ze je Davidkovi lip
Tak jak?
Hani ahoj ,dlouho jsi tu nebyla ,takze jste meli pc mimo provoz? A dovolena byla kde,pochlub se 
Ja Hipp nedavala ,mela jsem ho z porodnice a tenkrat z nej mela Sofinka zacpu i segra to na svych detech po Hippu pozorovala.Ted davam uz Sunar ,zda se mi nejlepsi chuti
a cenove vychazi hezky.Uz se u nas taky pije mlicko maximalne dvakrat denne ,nekdy jen na noc
Takze uz ma Marketka za sebou i sestou nemoc
toho se desim ,ze to nepoznam ...
U nas dnes v noci zase nespani
byva to ted nejak casto ,proste se v noci uplne probudi a hraje si ,skace mi po hlave a podobne
klidne i dve hodiny,jsem kaput
Snad to brzy prejde a bude zase spinkat celou noc 
Není tady
Zuzi uvidíš že poznáš. U nás byli tři dny vysoké horečky a pak z ničeho nic utrum a asi na tři dny se osypal a bylo po nemoci. Mezitím jsem samo jela na pohotovost protože to byl o víkend a tam mi řekli že musím počkat co se z toho vyklube 
Není tady
Ahojky, tak šestou už jsme měly taky, a na horečku jsem dávala kombinaci panadol a nurofen po 3 hod a stejně už tak po 2 hoďkách byla rozpálená chudinka, naštěstí to trvalo jen ty 3 dny a dobrý.
Zuzanko, já to noční tramtejlení měla s Baruš taky vydrželo jí to tak měsíc, a teď už asi týden dobrý (doufám že to nezkřiknu)jen párkrát podám dudlíka, tak vydrž určitě se to zase zlepší.
Ali šátek na doma super
.
Není tady
Zuzi náš profi spáč má teď stejné spaní, v jednu vstávačka a jdem si hrát klído i 2 hod. No na palici a ráno vstává v 7.
Není tady

Ahojky
dítko spí a zbytek je ve škole, tak mám trošku klidu.
Zuzi ségra zatím ok, je v 11 týdnu, jen ji teď čeká kompletní genetika kvůli prodělané chemoterapii, tak doufejme, že všechno dobře dopadne, už má břicho jak já měla v 5 měsíci a všechny moje věci jsou ji malé.
Kdybys chtěla tak ti pošlu moje těhu rifle, které jsem nosila hned na začátku jsou docela úzké jako nohavice a přes zadek jen mají přes břicho ten pružný lem, já je nosila ráda i po porodu, jsou to 38, jestli budeš chtít tak nafotím a pošlu ti foto.
Holky všechny co kojíte už jste měli mensky? Já ještě neee, tak furt čekám a nic, chtěla jsem antiko a ta se má začít brát 1 den MS, stejně tak nitroděložní tělísko se zavádí 1 -3 MS, už bych něco chtěla ale takhle 
Není tady