27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky,
teda to jsou noviny
Zuzanko, vím jak je ti těko, to nejsou hezký situace. Ale zítra u to bude za vámi a manelovi bude den ode dne líp. Budu na tebe myslet, a to s Neli krásně zvládnete
Marti, ten tvůj je poklad, jenom vykopat. Přemýlím, proč baby jako ty mají takovou smůlu. Jestli ty nejsi moc soběstačná a hodná. Myslím, e by potřeboval buď křehotinku, která by ho děsně potřebovala, protoe by byla jetě neschopnějí a tím by v něm probudila mue činu, anebo naopak potřebuje pořádnou gestapačku, která by mu porovnala ebra a nastolila dril.
Přílinou svobodu a nezávislou enskou tvého typu myslím vedle sebe mít nemůe, protoe vidí, e se to stejně bez něj vdycky obejde a zvládne a nemá důvod se snait, co baí jeho lenosti a pasivitě, ale zabíjí zbytky jeho ega a munosti. Toliko můj názor bez obalu a kudrlinek.
Je mi to moc líto, e tě tak zrazuje v době, kdy jsi zranitelná a znevýhodněná, upíchnutá doma s dítětem a úplně bezmocná. Tohle bych mu prostě nedokázala odpustit!
Posílám ti hodně síly a pevně doufám, e J. dostane brzy rozum!
Beru, jj, Mare taky takhle odůvodnil svůj odchod, ale u toho mě to váně nepřekvapuje, máme společný známý a vím, e on to má hozený dost jinak u odjakiva. Indicie e nejen rodinou je iv u něj byly vdycky, ale to se nedá říct o naem známém, který si na vzorňáka hrál s takovým nasazením, e by mohl zfleku dostat Oscara za herecký výkon
Jani, jei já chci taky naučit Sama stlát! Zatím umí jen bravurně odestlat, a to několikrát za sebou
Není tady
Zuzi - taky drím manelovi na zítra pěsti - a neboj, jak bude po operaci, tak u bude jen líp (jak u psaly holky ) Ale je mi jasné, e smutno vám bude.
My čekáme tátu ze sluebky kadou chvílí a taky u se moc těíme!
Marti - ach jo, je mi smutno z toho, co popisuje . Taky J. nechápu, ale zaila jsem v rodině dost podobný případ a není to nic veselého. A přesně - sama jsem dotyčného nepoznávala - co dělal za blbosti apod. A kdy si na to vzpomenu, je mi patně jetě teď.
Fi to popsala dosti trefně. Přesto přeju hodně síly, a to zmákne - a u s J - pokud se to jetě dá zachránit - nebo prostě jen s Vojtíkem a Nikčou. Drím pěsti, bohuel poradit neumím .
Fi - jojo, taky si to myslím, e LM nebyl rodinný typ nikdy. Ale jen mi to právě přilo podobné s tím oznámením toho vaeho známého.
Mojí kámoce pár týdnů po zasnoubení dotyčný řekl, e si ji vlastně nechce jetě vzít, e je mladej a necítí se na to rozeli se a zase znovu dali dohromady... no, nakonec se vzali asi za rok a půl (ale být to já, tak má utrum - takovýho vola bych nechtěla) a myslím si, e ona (i přes dvě děti, co u mají - s ním nijak extra astná není) Naopak mu to docela vyhovuje, doma ve obstarané a on si dělá co chce...
Není tady
Ahojky holky díky moc jste zlaté!
Zrovna se tu třepu jako osika,protoe manel jde na řadu.:(Volala jsem mu,byl uplně mimo,protoe mu dali nějaký oblbovák a zrovna kdy jsme mluvili,tak přila sestra pro něj,e jde na sál!Tak mi tu tečou i slzy.
Jde s konečníkem.Nejsou to hemeroidy,je to něco jiného,ale přesnou diagnozu neznám.Měl to mana u 3 roky zpět.
Marti ten tvůj chlap by potřeboval pořádně po hubě,aby si uvědomil,co má doma a co vánm dělá za peklo!
Chuderko!Přijeď k nám uklidnit si nervy!
Jinak s tou rekonvalescencí...já bych nebyla proti dalímu mimi u.Nelinka je celkem samostatná.Ale zná to,jak chlapa něco bolí........
Není tady
Zuzi: úplně tě chápu, dokáu si to představit, e je ti kruno ... tak posíláme s Verunkou velkou uklidňovací a nebooooooj, bude to ok!! dríme moc vechny palce, a je to brzy za vámi a jste opět vichni spolu
Není tady
ahojky
Zuzanko, moc drím palce manelovi, aby bylo ve ok, a mohl být co nejdřív s tebou doma
no Marti, ve u tady bylo asi řečeno, nechápu jak můe být J. tak nezodpovědný a nechávat vechno na tobě a jak můe v dnení velké nezaměstnanosti jen tak odmítnout jakoukoliv práci, ty jsi podle mě straně silná enská a já obdivuju tvoji trpělivost...posílám hodně síly
Fi, zprávy s Eliákem a příbuznou jsou prostě úasné ... se známýma to musí být dost smutné, tak snad jen drím palce kamarádce, aby ve co nejlíp zvládla
my za chvilku vyráíme na oční s Tomíkem, dneska by mělo padnout konečné rozhodnutí o počtu dioptrií a dostaneme předpis na brýle, tak jsem zvědavá, ale snad se to bude zlepovat při poctivém dodrování instrukcí paní dr.
Upravil(a) Luciana81 (18. 8. 2010 8:52)
Není tady
Ahojky,
Zuzanko drím pěsti a to manelovi dobře dopadne a a je brzy fit! Myslím na vás!
Marti je mi líto, e nemůe být v klidu a furt musí něco řeit. Přeju ti spoustu síly Ty u fakt musí mít svatozář
Fí jsem ráda, e jsi napsala takový pozitivní zprávy z toho mám radost! Na druhou stranu toho chlapa fakt nechápu, jen tak odejít od rodiny? Ach jo, to je mi teda líto...
Abby tobě drím pěstičky aby to vylo s tím bytem, místo budete určitě potřebovat zvlá kdy budete brzo čtyři
Jinak my jsme byli včera na očkování, na tom priorixu. Terka byla statečná, ani nepípla Uvidíme jestli bude nějaká reakce, snad ne!
No tak jdu dát malou spát, u sotva kouká
Není tady
Ahoj holčiny, to jsou věci teda, Fí ti chlapi jsou fakt z Marsu či co, některý jejich mylenkový pochody člověk (teda teď myslím enská ) nechápe
a to samé asi i u Martinky, které je mi teda opravdu líto
Zuzi dríme palečky a to manelovi dopadne dobře a máte ho brzy doma
Luci snad to nebude tak hrozný s těma dioptriema a Tomíkovi se dají oči brzy do pořádku, je to otrava nosit brýle, obzvlá pro děti
My jsme byli včera na Karltejně, sice nám počasí moc nepřálo, ale bylo to fajn. P. dal jetě poslední anci motorce a odvezl jí do Hondy na otestování, take jsme to spojili. Akorát nás teda museli z prohlídky hradu vypustit dřív, protoe Erika u to nebavilo a pokřikoval, dělal blbiny a ruil ostatní. No prostě ostuda, odcházeli jsme jako koláci, kteří zlobili tak je pí učitelka vyhodila na chodbu
- ale bylo to asi 5 minut před koncem prohlídky, take vydrel docela dlouho.
jinak jsme byli o víkendu na závodech - v sobotu P. závodil, ale bylo fakt ílený počasí, take v neděli u se na to vykalal stejně jako 3/4 startovního pole, no ale Erikovi se to straně líbilo a fandil jako blázen Tady je pár fotek jak to vypadalo a určitě si umíte představit jak mi přiel domů
- natěstí oblečení vzal nejdřív vapkou a pak teprve mi ho přinesl do pračky. http://www.vrysavy.com/index.php?/category/63
Tak já mizím, musím jetě skočit do krámu ne se Erik vzbudí a pak jdeme s dědou na houby, jupíííí
Upravil(a) Kotrmelína (18. 8. 2010 12:51)
Není tady
Ajojky,tak hlásím,e se mana probral z narkozy.Tak jsem si oddechla!
Kotr teda to bych nechtěla mít v pračce tuhle hrůzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No ale asi kadý koníček má něco e?
Půjdu si asi pročistit hlavu s Nelinkou do lesa a navečer jdu na zumbu.Bude hlídat bába!
Nelinka si teď oblíbila jednu panenku a s tou dělá vechno.Spí,papá,kdy jde na nočník,tak jde i panenka.Jo a kdy se Nelinky zeptám,jak se její miminko jmenuje,tak prý Nela!
Není tady
Tak jsem tu taky, no samozřejmě e doháním absenci , abyste tu na mě nezapoměli, na prázdninách jsme byli naposledy, přítí rok u budeme ve svém hurááá jak já se těím. Nakonec dorazila i nová pekárna, tak u testuju, musím jetě uklidit kuchyni a vypadá to, e se počasí umoudřilo, take odpoledne máme program a konečně vyrazíme ven, M. jde na noční, take večer se nebude konat uspávání motorovou pilou. Zuzi, paráda, e u to má za sebou
, bude se to hojit dobře uvidí, drím palce.
Není tady
Přeju dobrý večer po zumbě jsem teda dnes hotová dostali jsme do těla .
Marti Fi to napsala dobře přeju a to dopadne jak to dopadne, ale a je u jen lépe
Kotr teda ty hadry bych takové taky nechtěla do pračky, alespoň e měl rozum a vzal je hadicí
Zuzi to je krásné s tou panenkou je to ikula . A supr zprávy, e to má mana u za sebou
Není tady
Ahojky,
nějak jsem teď vůbec nedočítala, nebyl čas. Mám tu mamku s bráchou, take máme pořád nějaký program. Dneska bylo konečně trochu hezky, tak jsme celé odpoledne strávili na hřiti.
Ráno jsem byla na kontrole a konečně jsem slyela srdíčko krásný pocit
Hodně jsem se uklidnila. Jetě čtyři týdny a budu mít půlku za sebou, to to letí
Chtěla bych si to více uívat, druhý trimestr bych klidně brala dvakrát delí
U mě tu honí e chtějí hrát karty, tak se mějte.
Pěkný večer
Není tady
Ahoj holky,
Fi - napsala jsi to naprosto přesně, tak nějak to bude. Protoe pokud jsem byla delí dobu s chlapem, a to byl jakýkoliv, tak po čase jsem zjistila, e stejně vechno zvládnu sama a o děti se postarám taky sama, asi bude chyba v tom, e jsem byla tak vychovaná, prostě jsem samostatnej debil, kterej má dlouho trpělivost a pak mu jednoho dne dojde trpělivost a práskne do bot, případně se rozchází. Jak jsi to vystihla, je to buď a nebo, páč současný vztah mi nic dalího u nemůe nabídnout, to by musel ten dotyčnej chtít, a já mám v sobě takovej blok, e prostě přes to vlak u nejede. Tak a dost k mýmu ...... vztahu, teď jsem docela ráda, e jsme se nevzali, bylo by to sloitějí, neříkám, e se chci rozejít, ale ....... mám toho prostě veho dost a dost. J. fakt nutně potřebuje do práce a já potřebuju prostor, volno. Dala jsem mu nů na krk, kdy si do října nenajde práci, odcházím do práce já a starej se, buď si za můj rodičák doma, ale já nehnu ani prstem, a to já dokáu vydret, tak to koukal jak sůva z nudlí. No, uvidíme. Jinak jste straně hodné, e na mě myslíte. A svatozář fakt nemám, jen jsem tak debilně poctivej, slunej člověk,a nerada se hádám.
Kotr - tak jako tvůj mana dnes nějak vypadal Vojta, vyválel se mi i s motorkou v loui s bahnem, smrděl jako tchoř a do toho se taky posrajdil, take moc bezva.
Lucí - s těma dioptriema to určitě nebude tak hrozný, a i kdyby, dnes jsou krásný brejličky.
Zuzí - kdyby jsi bydlela blí, hned bych dorazila a pořádně by jsme se někde zmastily a podrbaly, no, koda. I kdy slivovici nepiju. A dríme palce, a to vechno dobře dopadne s manou.
No, a u si zase nic nepamatuju, nějak doma dementním.
Není tady
Ahojky holky!
MArti fakt koda,já teda slivovici taky nepiju,ale jinak by jsme si orazili spolu!
Ale včera..........večer tu spala moje mamka,doel vagr a tchýně a fakt dobrá akce.Jsme se nasmáli a povykládali.Vypili jsme Metropol a jetě ořechovku a dnes mi je ouvej.Hlavička bolí!
Mana volal,u má po vizitě.Tak zítra ho snad pustí!
Není tady
Zuzi to jsou fofry, tak hlavně, e to vypadá dobře
Hele Marti, ale od nás zase tak daleko nejsi nee? A zmastit se umím taky
Myslela jsem, e půjdu Pátínovi koupit boty, ale začalo poprchávat, take z toho nic nebude a počkáme, a se M. vyspí a holt to objedeme autem, Míovi jsem taky dokupovala nový boty - asi čtvery, vechno mu bylo totálně malé - u jsem musela koupit 37, no kam mu ta noha poroste to nevím teda.
Abby, tak u srdíčko bylo pěkně slyet? Jen si to uij, vidí jak to utíká, za chvilku se nám tu bude chlubit fotkama prcka z porodnice
Není tady
ahojky
tak jsme ted dorazili z logopedie a skočila jsem na mení nákup....a dalí logopedie 8. září, teeda konec prázdnin za chvilku, no to bych se měla zařídit dle Sylvika a vyrazit na nákup bot, na klukách to jen hoří
tak a předně chci pogratulovat Abby k poslechu srdíčka a taky at je dál takhle ve v pořádku a bez problémů ....a taky Zuzanečce jak to manel hezky zvládl a at ho má zítra doma.....a takové neplánované akcičky jsou nejlepí...a metropolek mnaaam
včera u očního ok...nakonec tedy na pravé oko 2,5 dioptrie, levé má bez plus okluzor na 2-3 hodinky denně, tak snad to za půl roku na ko bude bud lepí nebo aspon stejné....ted musíme vyrazit do optiky a vybrat nějaké hezké brýle
Kotr, tak si hezky uíváte, no ale chtělo by tto nějaký supr práek na praní co....
jo jetě si včera Filip stěoval na ucho, no tak samo, e počínající zánět stř. ucha a antibiotika, ale jen na 5 dní, ko v pondělí, tak snad to bude ok, chytli jsme to upllně v začátku
Marti, drím palce at to J. dojde a taky tě trochu podpoří a pomůe
Není tady
Přeju hezký večer, tak u nás se dnes u vyjímečně spinká od 19:00 co je zázrak, ale jsme ráda páč jsme potřebovala setřít ráno přijede máma se ségrou a obarvila jsme si hlavu u to chce oivit .
Zuzi super, e snad manu u pustí a bezva se včerejím povyraením jo a následky si hold musí nést
Marti teda to jsi mu to řekla pěkně od plic dobře mu tak jen jsme zvědavá jak se k tomu postaví dr se kočko mylsím na tebe
Tak koukám, e vy jste si dnes pobili u mudr no já tomu vůbec nerozumím co se týče dioptrií, ale snad se to dá úplně napravit, né??? A ten zánět stř. ucha je mazec, ale fajn, e jste to odchytli v začátku
Holky anketní otázka: kolikrát za den vám kakají prcci mě teď Eli začala dost a má to takové řidké omlouvám se za popis
Není tady
Tak jsem tu taky - konečně. Pátín u spí, Ondra jetě zpívá u televize, no hlavně, e je v klidu. Odpol jsme koupila Pátínovi dvoje botky, jetě mi čekají jedny pro Ondru a snad je na chviličku klid.
Jani, obarvila hároe? Tak snad tam nemá moc kysličníku, tady maj takový super fialový paruky , ba ne, taky jsem před týdnem dělala to samý. Jinak "bobkovat" chodí Ondrá tak dvakrát denně - jednou je to na oslavení, spí víckrát.
Jináč konečně poklizeno, narváno do myčky a musela jsem vechno setřít, protoe k večeři byli palačinky s tvarohem, lehajdou a politý čokčou, tak to taky tak vypadalo , ale naprali se fest.
No musím jetě s čoklínem a pak taky hurá do hajan.
Není tady
Babenky, prisla jsem se rozloucit, uvidime se za 14 dnu! Mejte se krasne a pohladte prcky!
Není tady
Sillwi, tak astnou cestu! a pěkně si to tam uijte
Silviiku a kolik tak palačinek dělá pro tu tvojí rotu? Nám kdy máma dělala palačinky tak začínala někdy v pět, aby jsme k večerníčku měli co jíst
Abby, moc gratuluju ke Ko Co byt? Hledáte, hledáte?
Marti, moc ti drím palce. I ten odchod do práce by byl dobrým záloním řeením - dostane se mezi lidi, zpátky do práce která tě bavila, Vojtín u není malej a netrpěl by tím tolik jako kdyby mu bylo půl roku - já si myslím, e tahle krajní varianta je dobrá...
Není tady
tak u nás u taky klid, dva mení u spí, tatka taky a Filip se dívá na tv
Silwan tastnou cestu a uijte si dovči
Jani, máme to ted taky nařídko, ale tak 2-3x denně....ale Verunka to má k zubům, jdou jí 3 stoličky najednou
dneska mi malá spala 3,5 hod...vstávala v 15:30, tak jsme vyrazili na procházku, aby se troku unavila a nestraila tu do půlnoci, no a usnula před chvilkou
a koukám, e potřebujeme nový domeček
Není tady
Ahojky kočky čekám na manela na telefon,zda ho pustí z nemocnice.
Včera jsem vytahovala auto z garáe a samozřejmě něco hrčelo v motoru.Take jsem musela jet do opravny,abych pro něj vůbec dnes dojela do Zlína do nemocnice.Za 3 roky ani jedna závada a kdy je mana pryč,tak se musí po...!
Silvinko mějte se!!!!!!!!!!!!
Nelinka Vám přeje hezký den a posílá pusenku!
Není tady
Pěkné ráno
Zuzko tak bude mít u drahoue doma, to je dobře
Luci co má za vadu? Některý se dají dobře "opravit" v ranném věku. No a teď u dělají dětský brýle fakt pěkný, kdy si vzpomenu co za hrůzu jsem musela nosit já jako malá...
Nevim jestli jsem to tu psala, ale prodáváme byt u skoro dva roky, včera měl zájemce podepsat smlouvu a konečně jsme se toho měli "zbavit". NO a on si to rozmyslel, myslela jsem e mě klepne fakt je to náročn ý táhnout dvě domácnosti a celkem nás to vysává. U ten prodej trvá moc dlouho, s cenou jsme celkem na minimu, víc dolu u to nejde. Manel to pronajmout nechce, prostě se to musí prodat. Kdy u je nějaký zájemce tak nedostane hypotéku no a teď si torozmyslel, ach jo. No nic musela jsem si postěovat...
Není tady