18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak holky u nás se spí fakt je malá nějaká unavená z té teploty.
Teda mi chcete říct, e by nám lezli poslední stoličky to se mi zdá docela bzro, ale je to ve monézatím na ní nic jiného nepozoruju.
Zuzi teda to znám ten hnusnej kael kterej nejde zastavit chuděrko
Marti a copak dostane Vojtík dobrého na spaní . Se ti nedivím, e se chce vyspat tohle mi u taky nepřijde normální.
Jinak anktní otázka máte jetě dudlíky mi teda přes den jako doma nedáváme teď u se nsaím ani venku do kočáru, ale to je někdy pech a na spaní musí být teda vdy běda jak vypadne No stále si říkám, e má jetě čas jen nesnáím naráky toho tipu fuj vyndej toho oklivýho dudáka........ jeii ty má jetě dudáka atd
Není tady
Dbré ranko,
díky za gratulace, ale byl to fakt jen pidi krůček, a jen proto, e v jedné ruce drela pikot, tak se musela pustit i tou druhou rukou, aby mohla popojít
Ale mám dalí novinku, nala jsem 7mý zoubek. pičák vlevo dole. Ale dvojky tam jetě nemá, take z ní bude malý upírek
Jani, neporadím, my dudlík vůbec nemáme. ALe řekla bych, e je moná jetě chvilku čas... Jak mě by se občas hodil!!! Hlavně u těch večerních scén.
My jsme taky chtěli jítven, je tam docela teplo, ale ne jsem se oblíkla a přebalila malou, tak začalo pret
Není tady
Pěkný pátek přeji
Terezce gratulace k prvním krůčkům Abby neboj ono to půjde samo, je ikulka
Jani my tedy dudla nemáme, ale myslím e nějaký ten měsíc ho mít jetě můe.
Na hokej jsem taky čučela
No a těpula má rýmičku, take od rána pobrekává a kňourá (no chlap).
Zítra chci jet do Děčína na historické trhy, e by nějaký hrníček
Není tady
ahojky
pomaloučku, polehoučku tady chvílema vykukuje oskárek, no doufám, e u to s tím počasím bude čím dál lepí
Abby gratuluji k prvním krůčkům, ted u to půjde rychle a taky gratulace k zoubku
Jani, Verunka dudlíka má, ale jen na spaní, nebo kdy je nemocná tak si ho přes den vezme, ale jinak ne...vlastně ho ani přes den nechce ....a neboj, myslím, e na tohle je spousta času ...a moc přeju at se Elinka brzo uzdraví a není to nic váného
Zuzi, ty si to teda vybírá, brzo se uzdrav a doufám, e Nelinka u je lepí
marodům brzké uzdravení a lepí počasí
Není tady
Jani Nelinka byla asi měsíc přes den bez dudlíku,ani si na něj nevzpomněla.Jen na to spaní pořád.
Ale teď poslední týden ho vyaduje i přes den,myslím si,e je to tím,jak jí rostou ty zuby.
No taky do mě vichni pořád vrtají a jí ho nedávám.Ale nemám to srdce jí ho nedát a taky jsem s ní skoro pořád sama,take bych se z toho zbláznila,kdyby pořád jen kňourala!
Vdy kadý se od něj odnaučil.
Není tady
Ahojki,
tak ma Dany anginu a bere antibiotika. Coz znamena, ze nemuzeme ven a tak se tu asi moc neukazu
Abby, gratulujeme k prvnim kruckum!
Pavce gratulace ke kontrole a at je Stepin brzo fit!
Paaaaaaa...
Není tady
Ahojky, u nás noc na takový to hnědý, víte co, vstávala jsem asi estkrát nebo vlastně ani nevím, u to nepočítám. Zuby vidím tři prořízlý a opět začínáme kalat, mě fakt asi klepne. Včera jsme konečně po dvou týdnech byli venku, tak jsme si to uili, akorát Ondrá se chtěl vozit v kočárku, a ke konci se rozběhl ke skluzavkám, to u kdy jsme li domů.
Dopoledne jsme jeli nakoupit, take máme zase na pár dní zásoby, ale tich praulí
Dudlíka nemá, zahodil ho sám, a kdy jsem mu ho na noc chtěla dát, tak dostal amok ze vzteku.
Silw, to mi říkej, teď jsme nemohli ven a myslela jsem, e mi hrábne. Jinak SIlw prosím, neví, co na tyhle mrňata zabere spolehlivě na afty?
Není tady
Sylvi, zkus Bkomplex. Muj muz na afty trpi a tohle mu zabira rychle... A pokud ho to boli, tak afty muzes potirat Calgelem... Jinak je to dost variabilni a kazdemu pomaha neco jineho
Není tady
Sylviku drte se, snad se znovu nerozjede nějaká nemoc nejsme Silwan, ale na afty jsme vdy dávali fialovou genciánku, ted se prý vyrábí nějaká nová bílá..lepí, ale v málokteré lékárně ji mají....aspon já ji teda v Ostravě asi ve 3 lékárnác nesehnala
Silwan, to je blbé s tou angínou, at je Dany brzo ok, je mi jasné, e doma to musí být u na bzum , no prostě na zbláznění....
s tím dudlíkem, já myslím, e ne jim ho násilně ted vzít a oni by si dali třeba do pusy palec, tak mení zlo je ten dudlík a jak budou troičku starí a nebudou je trápit zuby, tak jim ho nenásilně vzít....ná tomík si ulá palec od malička a fakt se to odnaučuje mnohem hůř, a nejen e má oulaný palec ale vysunuje si i tím čelist dopředu, jak nám řekla paní zubařka....a jak říká Zuzanka, neznám dítko, které by se od dudlíku neodnaučilo ...ale tohle je jen můj názor
Není tady
Luci, bílá mastička na způsob genciánky? Po tom se zkusím zeptat.
Silw, díky moc, no je to síla, věčně něco. Tak taky máte atb? Ondra u je od pátku bez, ale chu k jídlu je v háji, vyloeně s ním bojuju
Není tady
Tak zatim nastesti Dani ji jako obvzkle, angina-neangina, a uz mam na ceste probioticke kapky, tak snad ty atb neudelaji moc velkou paseku...
Není tady
Čau holky,
Silw - angínka a teď Tomáek, to je taky pech. Posíláme brzké uzdravení.
Zuzí - mě zabral na kael (hnusnej)Tussin -je to sice hnus, ale zabralo, ale vylohnila jsem dvě lahvičky.
Syli - take jako u nás v noci, si připadám jak hlídač, bych mohla dělat obchůzky s pravidelnou přesností. Tak se přiznám, e Vojta dnes nic nedostal, ale jestli se začne budit po 5 minutách jako poslední dobou, tak něco dostane!!! Má tady připravenej zelenej dobrej přáek (teda ne celej), protazin dostane,nespavec jeden. Ptala jsem se posledně dr. a ta mi to schválila (kdy mě viděla, jak jsem krásná).
JJ, aby jste si nemyslely, e jste v tom samy. Tak J. má teď tři dny volna a hádejte??? Má rýmičku, bolí ho v krku , bolí ho nohy, koleno,kyčle a prostě celej chlap. A navíc dávaj zítra hokej, tak co by se se mnou otravoval něco podniknout, e. Normálně si myslím, e si to vymejlí (teda rýmu má, to zase jo), ale je zvlátní, e to na něj vdycky přijde, kdy má velký volno, normálně se tomu musím smát, jak tady chodil a skuhral a já naprosto nic. Jen takový to: je ti hodně zle , viď?? Chce čajíček, a hajni si, a práek ti taky podám...... tak na mě koukal jak na nový vrata, asi mu to pak dolo, e u mě to nebere. Ale aby el na vyetření k dr. to ne, to se bojí. Tak jen doufám, e Vojta bude po mě, i kdy je to vlastně chlap.....
Jdu dělat rotěnky, páč to ráno nestihnu a byla bych bez obídka, a hlavně nikdo ady není, kdo by to dovařil. Nikča la pařit a ráno bude vyspávat vopici.
Dudlík nemáme, take neporadím, ale přiznám se, e kdy vidím tak 2 letý dítko s dudlíkem, dělá se mi blbě, tak nějak si myslím, e do dvou let jo, pak u prostě neeee. Vojtovi jsem ho i teď nabízela, jsem si bláhově myslela, e třeba nebude ječet v noci, ale nechce ho, take nedávám a u ani ádenej nemám.
Tak a to asi bude ve. Mějte se, já jdu na ty rotěnky.
Není tady
Přeju hezký večer já jsem slaměnka
Silwi tak u vás se taky marodí to počasí je fakt hnus pak nemají být prcci marodi
U nás teplota ráno cca v 5:45 a pak ve 14:45 38,8 jinak za celý den nic tak jsme zvědavá co z toho do rána vyleze teď jsme jí měřila ani o tom neví chudinka a zatím dobrý.
No spaní přes den ráno 3/4 hodiny a pak odpoledne dala 1,5 a zas spí od 18:00 tak uvidím ráno.
Marti teda ten tvůj chlap je fakt vyčůranej to musí bejt nemoc no prostě chudinka nzeptej se ho zítra a bude koukat na hokej a skákat v křesle jestli ho jetě bolí klouby a uvidí zásek
Jinak já stačila vygruntovat a jetě jsme byla na zahrádce něco podělat a mám toho dost
Není tady
Marti, jojo drím s tebou solidárně tafetu, no je to příerný? Ad - co je to za práek? Já u jsem teda poslední dobou na odpis, fakt je toho na mě nějak moc, Ondrá usne v 21.15 a po desátý u je vzhůru, fakt bych zabíjela pro spánek. A jetě do tho opět tchýně - u i M. se vyjádřil, e se máma chová jak puberačka, a to jetě uráím puberáky, fuuj.
A dudlíky jsem dala kamarádce, u nás jen leely.
Není tady
Sylvi- protazin nebo se to píe prothazin, na mě měl blahodárný účinky, kdy mi trhali mandle, spala jsem jak mimino, i kdy jsem se jednou předávkovala ( ale to je jiná, bolest ukrutná, tak jsem si vzala 2 brufeny, 2 protaziny a 2 valetoly- a spala jsem celej den a noc, sice mi bylo divný, e mám v hlavě diskoku, ale přeila jsem).
Teď jsem zjistila, e se mi dělaj po rukách nějaký malý beďáčky, to mi asi něco chybí. Jsem si to roznípala a vypadá to jak pásovej opar, no paráda.
Tak nějak Ondra je ná kámo , taky dá max. 3/4 hodiny, a copak Tomáek od Renči, třeba tam se to u zlomilo.
Copak tchýně, co zas vymyslela???
Není tady
Ahoj kočeny, já vás poslední dobou vůbec nestíhám , vdycky jen dočtu a u nenapíu.
Koukám e se tu "vesele" marodí, tak a je vem brzy líp
U nás se stále klube ta druhá stolička - leze to straně pomalu, tak pořád maeme a spí se u nás krásně s max. jedním probuzením. Holky s nespavcema moc lituju, já bych to asi nezvládla, drte se a práek schvaluju, taky bych ho asi dala být v situaci jako Martina, navíc kdy to schválila Dr.
U nás bylo dneska docela hezky, tak jsme zase po delí době vyrazili na kolo, hezky jsme se projeli.
Luci a to si Tomík ten paleček cucá jetě teď? Tak to se mám s Erikem na co těit , u nás frčí jedině paleček achjo.
No tak jdu hodit na prodej tu Manduku, dneska jsem do ní Erika nacpala aby jsme si to jetě vyzkoueli a měl z toho děsnou prču , ale mít doma takovou drahou srandu zbytečně, to ne.
Mějte se, pa
Není tady
Ajojky!
Marti a Silvinko jejda to snad není moné!Vůbec si to neumím představit,proto raději mlčím o Nelinčnině spánku,neb by hsme mě mohli ukamenovat!
U nás u manel taky chytil teploty a bolest v krku.Ale musel jít do práce.
No v noci to u nás vypadalo jako polní lazaret,protoe já se z toho ne a ne vyhrabat.Tak jsme tady hekali a funěli........
Jak jsem Vám holky psala o té kámoce,e čeká dvojčátka....tak u jsou na světě,mají Liborka a Vojtíka,ale nevím,jak jsou na tom.Přece jen jsou o 6 týdnů dřív.Ale snad jsou v pořádku!
Půjdu k naim a se o Nelinku starají a já mám vegáč.Potřebuju se z těch bacilů dostat.
Tak pa kočky!
Není tady
Bré ránko,
Zuzí - závidím hlídání, taky bych nějaký potřebovala.
Holky, tak jsme trhly rekord ve řvaní. Vojta v noci řval jak kravina od 11 do 3, prostě hrozně fajn, to dostal i práek, nepomáhala naprosto nic, tak jsem ho nechala vyřvat, tedy spí uřvat. Usnul ve 3 a v 5 u byl vyspalej. Tak jsem tady netila a hrozně mě pobavil článek o nespaní dítěte, prej by mělo spát 11-12 hodin v noci, tak to my dáme tak 3 hodiny. JInak nic nového. U oprvadu nevím, jak na něj. Kdyby jste některá měla nějakej nápad, tak sem s ním .
Homeo nezabíraj. Kdy to shrnu, tak těch 12 hodin naspíme za celej tejden. No, nic, dnes bude druhý kolo řvaní, u to prostě jinak nejde, ale jak se ukázalo, ten měkkej je J. já jsem si zalezla do pokoje , otevřela flaku a bylo mi krásně.
Dnes by měla přijet kámoka s těma dvojčátkama, tak jsem zvědavá , jestli dorazí. U nás je pod mrakem, a to včera u bylo vedro a dusno.
Mějte se, jdeme snídat a pak razíme ven. ;
Není tady
Ahoj holky,
Marti, to je mi fakt lito, ze takhle s tim spanim bojujete... Nevim, podle me za tim neco bude, a divim se, ze vase pediatricka misto toho, aby zapremyslela, tak vam schvali protazin
Nam zda se, atb zabraly a dnes rano uz jen 38, tak uvidime, co bude dal...
Pa, pa holky!
Není tady
Silw - taky si myslím, e za nespaním Vjoty něco bude, ale jaksi naprosto nevím co. Bříko ho nebolí, zuby taky ne, jedině, e se sám bojí. Nenapadá tě něco???
Není tady
Marti taky se klopím k názoru Silvinky.Moná by nebylo od věci,aby dr.poslala Vojtíka na nějaké kompletní vyetření.
Tak jdeme fandit hokejistům.Nelinka je nějaká ukńourkaná.
Není tady
Marti, ja nevim... Bylo by potreba to vase spani podrobne rozebrat... Jak spi v noci, jak pres den, jak spi, kdyz ho ukladasa a si s nim ty, jak kdyz ho uklada nekdo jiny, pokud to vubec nekdo jiny krome tebe dela, za jak dlouho se po usnuti vzbudi a jak, co ho uklidni... je to lepsi se svetylkem v pokoji nebo ne, utisi se se, kdyz vypije mleko nebo caj...? Proste spousta otazek, ktere by s vama mela probrat vase detska doktorka... napadl me treba zaludecni reflux, nevim, jestli jste byly nejak podrobneji vysetrovani... Proste tohle neni normalni, vzdyt kdyz pominu Tebe, tak Vojtisek musi byt desne chronicku nevyspalej...
Není tady
ahojky
holky tady bylo dneska o.d.p.o.r.n.ě ... takový bouřky a slejváky, celý odpoledne ... jo a hokej potěí, ale nesleduju to ale já jsem se doma nenudila, celý den pekla a vařila, zítra nám dojede 10ti hlavá návtěva
Silw: Danymu od Verunky, a se brzy uzdraví
Marti: napadlo mě to samý jako holky, e i Vojta musí být straně nevyspalej ... jak on můe vůbec vydret, kde bere tu energii? nechápu ...
Jani: u nás dudlík neexistuje, i přes moje počáteční snahy ... ale myslím, e a nadejde pravá chvíle, odnaučíte Elinku bez problémů - a na kecy kali ... co já jsem se nazáviděla dětem, co ho vzaly a uily Verunka o moc víc kňourávala (a kňourá) ... ale co no ... k pusince jí ho nepřilepím, tak co nadělám
Pavko: tak u je líp?
Kotrmelí: u nás se Manduca válí v atně doposud, ale taky s tím budu muset něco porobit, u ji neuijem
Luci: konečně (!) jsem se koukla na koupelnu, moc se mi líbí jsou to hezky nakombinovaný barvy obkladů, vděčný, neokoukaj se a praktický určitě taky, take
Zuzi: co ty marůdku, u jsi lepí?
Není tady