18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marti kuk
Teda zase budete dnes ponocovat nebo to vypadá nadějně???? No mě by teda vezli nohama napřed takto v noci blbnout a pak přes den fungovat
Ti vai se taky vyvedli, co??? No o naich radi nemluvím
Není tady
Jinak u nás je tona bednu páč máme stále toho tchána v nemocnici předevčírem ho zas operovali odstraňovali mu ten vývod a včera tam byla tchýně a vypadal dobře a dneska tam byla její sestra a volala, e je tchán opět na jipce prej snad nějaká mrtvička prej mu v těle koluje sraenina take je z toho chudák hotová mi ostatní furt máme takovou rezervu, e se můe stát cokoliv .
Není tady
Jani - já to vidím tak, e zase budu ponocovat, u jsem za ním byla 6x, fakt nevím, co to je, je tak utahanej, e usínal ve vaně, u jsem mu i natáhla noční koupání, v poledne chodí spát dýl (ho drím co to jde) a stejně nic nezabírá. Vyvětranej je jako nikdo, najezenej, a u to bylo tak dobrý ( tedy pro mě , jsem vstávaloa jen 4x za noc).Prostě si dá svoji hodinu večer a pak je vysmátej. Teď se zase cpe, to u má druhou plnou flaku kae. Normálně jsem dnes měla v ruce práky na spaní a u jsem si přečetla návod,ale pořád nemám tu odvahu mu to dát, ale ono to asi tak dopadne, jetě vydrím dnes a jestli to nebude lepí, tak ....... S tím tchánem je to blbý, ale pořád jste na to tak nějak připravený (no, ono se na to připravit nejde nikdy), u nás to byla rána z čista jasna, prostě jako blesk . Jinak to, e funguju - tak za to můou energetický nápoje a čokolády, bez toho ani ránu. A moji důchodci se fakt vyvedli, pak dorazila Niki a říkala, e mi tam pěkně myli prd.... a tak jsem se natvala a nejdu tam, maj to stejně daleko, ne??? To je hrozný, ale hrozně mě mrzí, e na Vojtu prděj. Ach jo, to je zase téma.
Holky, co je u vás novýho???
Není tady
Tady zkuhrám a lidi jsou bez baráků a veho.
Holky, Vikinka je z Troubek Snad je to moc nesemlelo.
Není tady
Ahojte, do nového domečku jen to NEJ!!
Recept na buchtu si raději nepíu, protoe mám v sobě celou čokoládu
Ale u podle receptu chutná výýýýborně
Není tady
Dobre rano!
Tak ja budu hned na druhe strance hned brzo rano poslem spatnych zprav... Uz vecer jsem zjistila, ze ma Dany teplotu, a akdyz uz tak poradnou, 39.5 Zatim nic jineho, zuby se nam tlaci uz mesic, tak k nim to urco nebude Ted rano nadopovanej antipyretiky ma 38.5
Pro pekarky hodim i ja bajecny recept na muffiny, ale klidne jej muzete upect treba v dortove forme... uz s tim receptem znu uspechy jinde
Mramorove muffiny:
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Těsto: 2 vejce, 1 vanilkový cukr, 110 g cukru krupice, 75 ml oleje, 75 ml mléka, 210 g hladké mouky,1/2 práku do pečiva, 2 PL kakaa.***Náplň: 1 pomazánkové máslo bez příchutě (150 g), 1 vejce, 1 vanilkový cukr, 2 PL cukru krupice.
POSTUP PŘÍPRAVY
Náplň si připravíme smícháním vech surovin.
Celá vejce s cukry vyleháme do pěny, snííme rychlost lehání a přidáváme olej, mléko a mouku smíchanou s prákem a kakaem. Těsto rozdělíme do koíčků, na to rozdělíme náplň a vidličkou promícháme. Pekla jsem na 180°C 22 minut. Vyjde to přesně na 12 muffin.
No, jdu vstric narocnemu dni Jinak jsme v sobotu slavili Tomaskovy narozky, tak jsem hodila na rajce par fotecek, kdo se dube nudit, muze se podivat
Tak paaaaaaaaaaaaaaaa... Muzicek odjel do prace aniz se zeptal, jaka byla noc a jestli nejdeme k dr, ale neva, snad to pripadne zvladnu k dr i s obema
Není tady
Bré ránko,
u nás prí, mi to přijde jako podzim, a u bude jenom zase zima a sníh (ten včera taky někde napadl), já chci teplo, nejsem náročná, stačí mi tak 20st. a sluníčko.
Holky, tak já s pečením končím - buchta letěla do koe, naprosto jsem selhala, a to jsem na ní měla takovou chu, no neva, zkusíme druhej pokus, a to prostě musí vyjít. A kdy ne, tak u nikdy nic péct nebudu.
U nás paní dole předělává komplet byt, take od včerejka tahám kočár a Vojtu do 3. patra růčo, je to záitek, letím s Vojtou nahoru, dám ho do ohrádky, on ječí jako kravina a letím dolů pro kočár + nákup, je to dobrá posilovna, ale to má být měsíc, tak mě picne.
Silw - snad to nebude nic vánýho , a to blbý počasí tomuhle jenom nahrává, já Vojtu dopuju Pikovitem, tak snad nic nechytneme. A s manou, to je normální , chlapi jsou ráno rádi, e se vymotaj z bytu, za chvíli to bude i u nás.
A muffiny zněj lákavě, ale jaksi s mým sklonem k naprostému amatérismu v pečení, se do toho nebudu poutět.
Jdu na něj, zase něčím mlátí , to je pořád, kdy něčím nemlátí, tak aspoň do toho ječí a vzteká se.
Není tady
Čus, jetě jednou.
Jsem objevila háčkovaný hračky, takovýho háčkovanýho méďu, to by se mi líbilo, ale kdy já jsem naprostý kopýtko v ručních pracech, jsem měla bejt chlap, víc mě to baví s vrtačou, roubovákem, lakování, natírání a tak.
Není tady
Pěkné ráno
Tak u nás noc celkem dobrá, no a na hysterák ve tři ráno, začal kalat a do toho řval. Manel ne jsem se vrátila z wc těpulu nasáčkoval k nám do posltele, pochopitelně se hned připlácnul na mě, take spaní nic moc
Já dneska asi upeču strůdl, nějak ty jablka tady nikdo nejí. Kefírovku zkusím jindy, musela bych do obchodu.
Vikinka je z Troubek???? Ach jo
Moji rodiče (i tchánovci) jsou natěstí úplně v pohodě (mamka občas prudí, to jo).
Jo a přítí pátej jdem na konzert budou hlídat, prý klidně do rána . JO abyste si nemysleli, e je to nějaká těká kultura, jdem na tři sestry.
Není tady
Dobré ranko
Já se z toho počasí fakt zblázním. Ale dneska u fakt vyrazíme ven. Včera nás Z. jen hodil do Kaufu autem, ale dneska u toho potřebuju obejít víc. tak za chvíli vyrazíme. Snad aspoň nezačne pret
Terezka včera natěstí večer po dlouhé době usnula celkem rychle, do dvaceti minut. Jene zřejmě proto, e jsem ji předtím stříhala nehty. No, byl řev na celý barák, kroutila se...take jsem to stříhala asi půl hodiny. Ale byla z toho tak hotová, e v postýlce ani neblbla Ale nechápu to. Celý rok, jí stříhání nehtů vůbec nezajímalo, maximálně občas cukla rukou, e jí zdruju od hraní, a přesně od narozenin je u toho řev
Silwi, mufinky vypadají moc hezky. Zrovna kokám, jestli mám na to vechno....jo, mám, take je moná hned dneska vyzkouím A drím palce, a Daníkovi nic váného není!!!
Jinak moji rodiče jsou naprosto super, jen bohuel daleko
A tchýni u jsem tady několikrát rozebírala....no, třeba zrovna včera mi malá zlobila u jogurtu, a ona mi řekla, e u těch jogurtů a tvarohů musí být přecpaná, e u jí to mám přestat dávat. e přece u není miminko A chvíli na to, ji chtěla dát chipsy
Mlete mi říct, jak jinak u jí to mám vysvětlit???
Není tady
Ahojky !
Pavli Tři Sestry?To je manelova nej kapela.Řve to u nás pořád!Nelinka na to paří jako ílená!Akorát manel objednává trička.
Jinak jsem o 2 kg lehčí.Včerejek byl fakt ílený.Dokonce i mana jak mě viděl,pochopil,e je zle a fakt se staral o Nelinku.Měla jsem zatím jen čaj,tak uvidím,ale vůbec nemám na jídlo pomylení.
Jsem celá taková zlámaná,hotová,unavená.No děs!
Nelince rostou 2 zuby najednou.
Tohle počasí mě u totálně deptá!
Tak Pá a jste vechny zdravé a v pořádku!
Není tady
Abby, tchyni proste jednou pro vzdy rict, at si tyhle jobovky necha pro sebe Me vyslo z toho testa presne tech 12 mufiinu, ale dej radeji do kosicku min, tak 1cm pod okraj...
Nad prihodou se stoleckem od Kotr jsem se taky pobavila...
Není tady
Ahoj děvčata,
Silw a u mudr dopadne dobře a není to nic váného . A ty mufíny si napíu vypadají dobře mňam .
Zuzi tak konečně to dolo, e ti je opradvu zle alespoň, e tak .
Teda Marti ty má posilovnu jak vyitou jen kdyby ten Vojta tak nevaváděl,e?????
Tak s tchánem to vypadá dobře prej jen museli něco doladit a to e mu nebylo dobře bylo z toho jak to střevo začalo zase normálně fungovat take teď u by to mělo být jen lepí, ale jeden nikdy neví co se můe vychrout take tam s bráchou a tchýní odpoledne jedou.
Není tady
ahojky
holky, to jsou nic moc zprávy tu vem marůdkům i marodům brzké uzdravení a jednu od Verunky, a je to co nejdřív
jj ten sníh jsem včera ve zprávách viděla taky, humus studenýý!
jo holky, tíhlá leda tak a do přítího léta , ale snaím se fakt poctivě, jetě přestat luxovat to sladké to se nějak nemůu udret ... proče kdo sem píete ty recepty na sladké, dejte tam nějaké varování
já jsem se teď pobavilaaa, to vám musím napsat ... jsem la do schránky pro potu a byl tam jen předvolební letáček ... u jak jsem to brala, tak jsem si vimla, e je socanský ... tak se natáhnu, e to hned vrznu vedle do popelnice a vysunul se z toho pohled ... na něj jsem se koukla líp, protoe na něm je "výjev" z Princezny se zlatou hvězdou ... je to montá, vpředu stojí Kazisvět (obličej Paroubka) a v pozadí dva panoi (obličej Ratha a Sobotky) ... a v dolním roku je ver
"Hnal je vechen lid.
To vám byla nálada ...
Nakonec jim naloili
pěkných pár ran na záda!"
Není tady
Ahojky, Marti tak se k tobě připojím, u nás noci na dvě věci, vůbec nejí, v puse jsem objevila asi tři lezoucí stoličky, take je zle a v noci vstávám kadou chvíli. Sotva přelo ucho, začly zuby.
Ad tchýně, nechci být sprostá, take nic. Ondra je nezná, viděli ho třikrát - říkám, nechci být sprostá.
Dneska snad u nebude pret, u s nima akutně potřebuju ven.
Není tady
Cassi letos u neví co by na ty předvolební letáky vymysleli:vissla:!
Jinak u je mi kapku líp ne včera,ale e by se mi chtělo juchat to ne!Mana s NElinkou li na chvilku ven,ne začne hokej.
Nelince jsem nala zoubek a dalích x raí,nějak tu pusinku má spuchlou celou!
MArti s tím těhotenstvím-chahahaha.To bych musela být 2.Panenka MAria s naím sexuální,ivotem!
Není tady
Zuzi, to je fajn, e u je Ti líp ... já kdy jsem měla naposledy angínu, tak jsem umírala ... jo a btw - ty hračky Bambinot vypadají super ... viděla jsi naivo nějaké ty hračky od nich? svrbí mě ruka něco objednat ... jen by mě zajímalo, jestli jsou in natura taky tak rací jako tady na tom linku
Není tady
Jinak celej den stál za prdlačku, Vojta pernamentně protivnej, ukňouranej, prostě na vodstřel. Jsem ho uspávala skoro hodinu, pak jsem to vzdala a nechala ho vyřvat. Zuby mu nelezou, tak snad to nebude nic jinýho, prostě u byl asi přetaenej a nemohl zabrat.
Udělala jsem druhý pokus s kefírovou buchtou a povedla se, Nikča la asi před dvěma hodinama pro polevu a pořád nejde, tak to asi seeru bez.
Ty brďo, tak koukám na Ordinaci a to je teda mazec, jak zjiuju, vichni se vema a pořád dokola. Prej se dnes vymastí ambera a umře.
Není tady
Hojky,
Jojo, Marti taky koukám. amberu srazí Frynta....Ale dobře mu tak, frajírek jeden!!
Musím Terezku dneska pochválit, od rána byla naprosto zlatá!! To kdyby bylo kadý den. Jen před chvílí si to trochu zkazila. U usínání zase vyváděla a ječela, e ji nutím leet. U rto trvá týden, předtím u tak krásně usínala
A musíme se pochlubit. Terezka se u pár dní poutí a vdycky jen tak sama stojí, bez opory. A dneska udělala svůj první samostatný krůček Sice jen pidi, ale i to se počítá
Není tady
Tak koukám, e dnes první
Tak u nás noc nic moc malá furt kručela a ráno se vzbudila s teplotou 38,4 tak jsem dala panadol no jsme zvědavá co z toho bude, ale zatím jí nic jiného není a to jsme chtěli jít s zítra na véču no uvidím jak bude malé, ale radi bych zůstala doma no máme pčed sebou celý den a horí, e zavřený doma tak to snad nějak přeijeme
Cass tak koukám, e hubne tak přehu hodně pevné vůle .
Zuzi fajn, e je ti o trochu lépe .
Sylvi a Marti kdy u vás přestanou v noci " terorizovat" snad je to musí u přestat bavit, ne????
Abby gratuluju k prvnímu krůčku a teď u to bude zkouet častějc
No Růovka byla popínavá a má to za sebou jsem ani nic jiného nečekala ne, e to s ním takto dopadne
Není tady
Hola hoj,
sluníčko vylo!!!!!!! To je paráda. Docela i teploučko, snad to vydrí aspoň dva dny.
Jani - moje nej přání je vyspat se alespoň 2 hodiny , u prostě nevím co mám zkouet. Vojta opět jede nonstop. Take jsem se včera do postele dostala v 1, a on by samo vyspanej. Prostě pořád nechápe,e kdy je tma, tak se spí. Ani by mi nevadilo, kdyby chodil spát v 9 večer, ale on u prostě je kolem 7 tak protivnej, e jdee chrnět, dá si ty svoje dvě přeruovaný hodiny a je vysmátej. Kdyby usnul odpo, tak je to OK, ale to neeee, ono by mu něco uteklo. J. opět spal u sebe, take u jsem rozhodnutá dnes dostane něco dobrýho na spaní, potřebuju prostě spát. A TO, e jdu v poledne s ním mi nějak nestačí. Doufám, e tu teplotu má Eli k zubům, to by bylo blbý, zrovna se udělá hezky a byly by jste doma.
Tak a já se jdu zkulturnit, chci vyrazit do práce, okouknout těhule.
Není tady
Ajojky!
Mati kde??Poli kousek Oskara sem!!!Tady celou noc lilo jako z konve!
U nás noc hrůza,ale kvůli mně!Kalala jsem a nemohla přestat,Take jsem budila Nelinku i manela.
No jo včera byli samé napínáky,jak hokej,tak Ordinačka!
Jani snad to budou zoubky.
Abby gratulace Terezce!
Není tady