18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nae jarní poklady slaví první narozeninky! :
JanaT
26 let, snaení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF narozena holčička
Elika
narozena: 14.2.2009 v 08:45 (39+6)
míry: 3420 g a 50cm
web:
Imzadi
24 let, snaení o první dítě od března 2006, po 2. IVF se zadařila jarní dvojčátka
Zuzanka
narozena: 20.2.2009
míry: 2780g a 46cm
a
Gábinka
narozena: 20.2.2009
míry: 2540g a 44cm
web:
Rendas
29 let, snaení o 2.dítě od 12/2007, doma u je 3,5letá Michalka
Tomáek
narozen: 1.3.2009 v 07:35
míry: 3100g a 50cm
web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Berka
29 let, snaení od 9/2004, po mnoha komplikacích (2xMA, 1xSP, 1x mimoděloní těhotenství v rohu děloním) vyly // 4.7.08 a narodil se
Tomáek
narozen: 3.3.2009 ve 13:58 (39+6)
míry: 3630g a 50cm
web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Kotrmelína
31 let, snaení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
Erik
narozen: 5.3.2009 v 00:35 (39+2)
míry: 3100g a 48cm
web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Sylviik
30 let, doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
Ondráek
narozen: 6.3.2009 ve 13:42 (41+2)
míry: 3680g a 53cm
web: http://listicky.rajce.idnes.cz/
Luciana81
28 let, snaení o 3. dítě jeden rok, k brákům Filipovi (2000) a Tomáovi (2005) přibyla
Verunka
narozena: 08.03.2009 v 09:30 (39+6)
míry: 3470g a 50cm
web: http://luciana81.rajce.idnes.cz/
Eweli
xx let, doma u holčička nar. 05/2007
Honzík
narozen: 12.03.2009 v 09:44 (37+6)
míry: 3200g a 49cm
web: http://eweli.rajce.net
Zuzanecka
23 let, snaení od 11/07, nyní se po váných komplikacích v závěru těhotenství narodila holčička
Nelinka
narozena: 13.03.2009 v 10:33 (37+2)
míry: 3160g a 49 cm
web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Martina33
33 let, doma u 15tiletá dcera
Vojta
narozen: 18.03.2009 v ??:?? (40+3)
míry: 3540g a 50cm
web:
Abby21
22 let, snaení od 12/07
Terezka
narozena: 19.3.2009 v 9:08 (36+6)
míry: 3060g a 49cm
web: http://abby21.rajce.idnes.cz/
Sillwan
33 let, doma 2,5letý Tomík
Daniel
narozen: 22.03.2009 v 01:00 (39+0)
míry: 4300g a 51cm
web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Fidorka
33 let, 1 mimi z 1. IVF, císař
Samuel
narozen: 29.03.2009 v 06:51 (40+1)
míry: 3950g a 51cm
web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Zaječice
27 let, snaení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
Damián
narozen: 01.04.2009 v 05:07
míry: 3000g a 50cm
web:
Pavka
30 let, snaení o první dítě od 03/2006
těpán
narozen: 09.04.2009 v ??:??
míry: 3370g a 52cm
web: http://pavkak.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snaení od 01/2008
Verunka
narozena: 17.04.2009 v 14:11
míry: 3600g a 51 cm
web:
Sussannka
27 let, snaení o první dítě 10 měsíců
Matthias
narozen: 20.04.2009 v 16:00
míry: 3000g a 50cm
web:
Tereza82
27 let, doma u 19měsíční Vojtíek
Kačenka
narozena: 17.04.2009 v 14:15
míry: 3800g a 52 cm
web: http://terusatko.rajce.idnes.cz/
Yvetta
21 let
Terezka
narozena: 08.05.2009 v 06:30
míry: 3410g a 49 cm
web: http://yvettka.rajce.idnes.cz/
Není tady
Tak i já přeju do dalího domečku jen to nejlepí, hlavně hooodně zdraví a co nejmíň boulí a reakcí na očkování!!!
Fidorko - děkujem za novej domek a přijď zas někdy na pokec, co je u vás nového
Není tady
Jé novej domeček! Taky přeju jen samé pozitivní zprávy a astný maminky a děti
Beru ptala ses na kefírovou buchtu, je skvělá a jednoduchá, v mrku hotová a vdycky se po ní jen zapráí, pokud chce tak ti hodím do SZ recept
Není tady
Já chcu taky buchtu!!!! (sic jednu u mám), ale kefírovou já můu, bych zaúkolovala Nikču, jí to baví a mě pak hrozně baví to se.rat. Yvet, sem s tím recepisem.
U nás se u snad konečně spí, nakonec jsem mu dala Nurofen, ten spolehlivě zabíral vdy, tak nevím jestli zub, bříko, nebo co to je, ale prostě ječel. U aby mi řekl, co ho bolí.
Vojta se naučil říkat nazdar, tedy v jeho podání je to nandarrrrr, a oblíbený éééérrrrróóóó, a hučí tak dlouho, dokud mu neodpovím, e tam éro nahoře, letí tam, to je ikula. Jetě, e nebydlíme přímo vedle letitě, to bych za chvíli byla taky éró.
Yvetko - zítra praule nestihnu, ale do konce týdne se tam určitě dostanu, nemám účet přes net, páč jsem líná tam vysedět frontu, ne mi to zříděj, a hlavně mě tam nikdy nic nezbyde.
Není tady
Holky víte co, já vám ten recept písnu rovnou sem!
Take je potřeba: 180g hl. mouky, 180g cukru moučka, půlka práku do pečiva, 1vajíčko, 250ml kefíru, jedna polévková líce kakaa a kokos podle chuti. Vechno se to spatlá dohromady a nalije na vymazaný a vysypaný plech no a pečeme při 180 stupních asi 20min. Pak můem polít čokoládovou polevou a jetě navrch posypat kokosem no ale protoe z týhle dávky je ta buchta taková nízká tak já ji dělám rovnou z dvojité dávky
Marti v pohodě, nedělej si násilí, prostě a bude mít příleitost tak to poli, to nespěchá
Není tady
Dobrý večer taky přeju ve nej do nového domečku!
Marti to je mi líto e Vojtu něco trápí, bych to typla na ty zuby, mau teď Erikovi ten Mundisal gel a spí skoro celou noc, tak to zkus, straně rychle zabírá , ale je fakt e vím kde mu teď zrovna zoubek roste a jestli tě Vojta nenechá ani mrknout tak bys mu musela mazat celou tlamičku a to by se mu asi nelíbilo Hele a co teda ta mastička na ten ekzém? Rozlutila to Dr. nebo jsi zatím nezkouela?
jinak jsem zahlídla e jste probírali babičky a dědečky, tak musím souhlasit, e jsem docela ráda e tchánovci ho nevidí tak často - teda hlavně tchýně, protoe ta ho učí věci, e z toho jdu vdycky do vrtule Např. Erik se bací o stolek a ona: ty ty ty stolečku, takhle mu nabacáme, e Eričkovi ublíil a plácá do stolu takovej nesmysl! U jsem jí říkala e má Erikovi říct musí si tady dávat pozor a opatrně a nenadávat stolku, no picla bych se z ní.... Nebo ho drí a nechce pustit, take se Erik začne vztekat jako blázen a přitom se normálně nevzteká, jen vyjímečně. A ona z toho má jetě srandu jak kope noičkama No P. je z toho úplně vytočenej vdycky.
Tak jsem si postěovala zase a asi půjdu do sprchy.
Pa pa a marodům a je líp (hlavně Zuzanka si to koukám pěkně vyírá )
Není tady
Tak já si tam píu do starého domečku a vy u vechny tady jsme si nevimla, e nám Fi udělala novej .
Přeju nám sem moc zdravá, pohodová dítka co nejméně bolístek a hodně radosti
Holky tak ta zprávy mě nějak dostali je to fakt děs vůbec si to neumím taky představit co bych dělala .
Cass tak to bude opravdu jak proutek na léto jak vyitý, e???
U nás je to taky teď taky nějaké ukňourané nebo spí uvstekané
Zuzi tak u tebe nakonec jetě angína tak a to Nelča od tebe nechytne si to budete předávat přeju a je brzo líp
Kotr teda to tě úplně chápu s tou tchýní je to fakt někdy hrůza co dokáou vymyslet za pitominy a motat jim hlavu
Tak jdu hajat zítra to mám nějak rozlítané
Není tady
Kotr, e by byla na návtěvě tchýně???? K nám nikdo nejde, páč nemaj čas, dnes jsem to rozebírala s J. a tak nějak jsem si postěovala ve vem a jak jsem zjistila, jeho to taky ere, e nemám na nic jinýho čas ne na Vojtína, e si prostě nestíháme dojít ani na večeři, do kina, prostě nic jinýho, protoe prostě není hlídání a Nikču nemůu pořád vyuívat, jsem ráda, kdy si ho vezme o víkendu ven, případně si s ním hraje. Tak jsme se rozhodli, e jetě tři roky na Kladně a pak mizíme od obou rodičů do pryč, koupíme si někde barák a děj se vůle Boí. Takhle to maj oboje blízko a prdí na nás, tedy hlavně na Vojtíka, a to je mi moc líto, páč vím, e o Nikču zájem měli, no postěovala jsem si a je mi líp.
KOtr - ten recept mám pořád v mejlu a nejsem schopná si to vytisknout,ale zatím zabírá ta mastička z koního, ona se mae vdycky ob den v týdne, max. tři dny a je to fakt zázrak, zatím. Mundisal gel tedy budu muset koupit, my máme něco ve fialový krabičce, ale Vojta to vdycky hned se.ere, a pak nic nemá na zubech.Zub mu leze dole, ale u je prořízlej, ale člověk nikdy neví, co mu tam kde leze.
Mějte se, jdu hodit vanu a dojedu to dvojku co tu mám na stole.
Není tady
Baaaaaaffffffff!!!! Hádejte, co děláme s Vojtíkem, vichni jsme v obýváku a čučíme na horor. Ach jo, já chci spací dítě,a mudlovi evidentně nic neníííííííííííí.... prostě opět nespí.
Není tady
Ahojky srdíčka!
Do nového pokoje,přeju hlavně hodně zdravíčka!
Protoe ho potřebujeme teĎ vichni!
Holky jsem se natvala na manela,on mě prostě nebere jako maroda.Musím dělat uolně vechno jako normálne.On u 1,5 hodiny leí na sedačce a přepíná programy sem tam.Asi 6 krát jsem mu řekla a mi zajde posbírat na půdu prádlo a kdy to zůstalo bez reakce,tak jsem si tam zala sama.No tak jsem si postěovala!
Včera jak byl odpoledne hokej,tak jsem Nelinku naučila říkat gol a taky se naučila říkat Kde je?
Holky koukněte se na www.bambinot.cz.Tchýně mi donesla ze kolky katalog hraček a jsou fakt hezké!
Není tady
Ahojky,
do nového domečku ve nej, hlavně to zdravíčko!!
My tady s Terezkou koukáme na pohádku, Medvědí bratři (mimochodem nádherná pohádka, oba dva díly )
Terezka u toho batí kivi a na mě čeká hromada nádobí.
Venku je pořád hnusně a zima, take asi dneska zůstaneme doma...
Zuzi, tohle já znám, vichni chlapi si asi myslíe enská kdy je nemocná, tak se určitě necítí tak patně jako on. To jenom oni vdycky umírají
Tak já jdu na to nadobí.....
Není tady
dobré ránko
do nového domečku přeji vem jarnátkům a jarním maminkám hlavně zdravíčko a ádné jobovky
tak tady u to vypadalo v klidu, ale zase prí, jetě, e bydlíme na kopci, je to hrůza
Terezce gratuluji k chození
Zuzanko brzo se uzdravte s Nelinkou ...přesně vím o čem mluví, kdy jsme nemocné my, tak se nic neděje a musíme vechno zvládat, ale kdy dostane chlap rýmečku....no koda mluvit
jééé holky kefírovka je fakt dobrá, já mám recept na asi zhruba dvojnásobnou dávku...dělá se ze 400 ml kefíru a dávám na klasický hluboký plech a je krásně vysoká, moje mamča ji jetě vdy rozřízne a promae marmeládou a nahoru čok. polevu....já marmeládu dávám třeba jen na čtvrtku, manel to nerad....ale je fakt supr
Zuzi nai Verunku naučili kluci křičet goool a jetě přitom zvedat ruce
no malá je pořád nachlazená, rýma se jí nechce pustit a začíná kalat, tak snad se to nerozjede
Sylvika s Ondrákem vítáme z nemocnice a přeju at se tam co nejdýl nepodívá a snad u si to zlé vybral a bude klid
Rendi, at se Mika s Tomíkem brzo uzdraví
no tak já půjdu uklidit a na dneek jsem slíbila manelovi knedlíky plněné uzeným a zelí, tak se do toho pustím....ale já u chci teploooo a sluníčko, vůbec mi neschne prádlo a děti vymýlejí jen blbiny, u at můeme ven
Není tady
Ahoj
Tak nejprv hodně těstí n novém chlívku.
Včera jsme měli lítavou,tak jsem tu ani nebyla. Byli jsme v herně a pak u tchánovců.
Dnení kontrola v pořádku, vyfásla jsem těhuprůkazku, vycucli mi krev, pomírovali jsme pídě a mohla jsem razit pryč.
těpula teď dospává to ranní buzení. U Dr jsem měla být v 7:45. Taky bych la spát
Tedy ty vye dětičky jsou nějak moc ukecaný, těpula moc toho neříká a co říkal u zase ne...
Není tady
Ahojky,
Yvi - děkuju moc za recept, určo brzo prubnu! A udělám jen tuhle dávku, jen dám na mení plech, protoe manel to zas tak moc nejí, tak a to tady pak nějím týden sama U se těím!
Pavli - gratuluju k úspěné kontrole u gyndr! To je tak krásný!!!
Marodům drí pěsti, a u je líp!!
Tomi taky trochu začal kalat, tak nevim nevim... vypadá to, jak u Luccčiné Verunky..
Luci - taky jsem na vás myslela, ale vím, e jste na kopci... ale jinak to kolem dole musí být brutus...
Marti - to je teda Vojtík fakt nespavec!! taky by mě zajímalo, kde tu energii pořád bere!
HOlky, tak jsem se dala zase na poslouchání poloklasické hudby (nebo jak to říct), ale ti kluci z Il Divo jsou prostě kouzelní!! Nejen krásně zpívají, jetě jsou i krásní na pohled Tak jsem si hned objednala 3 CD a 1 DVD!
a jejich duet se Celine Dion - nemá chybu
posílám odkaz na ochutnávku
http://www.youtube.com/watch?v=ChLW07FqbLY
Není tady
Beru, písnička se Celine Dion je fakt nádherná..ddíky za tip
jo holky a dodatečně moc díky za slova chvály koupelny, se tu úplně červenám...jsem moc ráda, e u ji máme hotovou a náleitě si toho po těch letech uívám
Není tady
Hlásím se z upreného Jičína .
Stehy venku malá to tam tu chvilku se mnou vydrela a cestou dom začalo lejt a chčí achčí a chčí a to mám jít na plavání take přiel v 10:00 teprve z noční take ho budu muset vzbudit, aby nás tam hodil a zpět půjdu péo potřebuju do krámu .
Beruko teda ti kluci jsou k krásní a ty hlasy no prostě nádhera díky za tip .
Pavlo gratuluju ke ko a přeju jen pohodové těhu
Holky ohledně toho jak se chlapi chovají, kdy jsme marodi mi tak to já si stěovat nemůu mě vdy pomůe a jetě mu kolikrát nadávám a ve nedělá za mě.
Zuzi díky za tip ohledně obchůdku
Není tady
PAvli gratulace!
Gratuluju ktěhu průkazce!
Tak jsem se u 3krát pozvracela,no jetě nějakou střevní chřipku chytit,to by mi scházelo.Připadám si jako totální hypochondr!
Luci přesně,Nelinka u toho taky zvedá ruce!
Není tady
Vsem jarnatkum i jejich sourozencum a rodicum v novem domku vse nej, nej, nej Zadne spatne spravy nebereme
Není tady
Čus bus,
Zuzi - holka, ty jsi fakt "hypochondr", koukej si lehnout a nic nedělej, kdy je doma mana, a se taky jednou stará, prostě zalehnout a nic nedělat, a hlavně pořád hekej, jak je ti patně, to 100% zabírá, chlapi to dělaj pořád, tak proč by jsi nemohla ty. Ale bacha, do zítra musí být OK, je přeci ten HOKEJ!! Hele, teď mi napadlo, jestli jste neoslavovali byteček tak dokonale, aby jsi nebyla těhu. Se musím přiznat, e J. tohle náhodou chápe, ale jaksi mu to nedojde, e prostě nemůu vechno stihnout, jako normálně.
Holky, já snad tu mojí mámu prodám na netu, jsme se domluvily, e přijdu na návtěvu (ráno volala a kemrala, a přijdu), tak se tam odpo enu v tom lijáku a hádejte, oni spali!!! Tak jsem se zase otočila ve dveřích a vyrazila do ulic, jak jsem byla vytočená, tak mi ani nevadilo, e prelo, ono to pak přelo, take jsme byli s Vojtínem venku. Byl sice mokrej jak vodník, ale dobrý, hlavně ty loue, to je mor.
Pavlí - jupíííí, u máme těhu průkajdu. A co pídě, nejsou tam dvě????
Vojta gól neumí, ale zase u hymny dělá tanyny:P, a je mu naprosto jedno , čí to je.
Jdu na Přelapy.
Holky, tak jsem splácala tu kefírovou buchtu a nevím, nějak jsem s tím klepla či co, nebo jak, nebo moc kefíru (jsem to lila od oka - to asi bude ono) a je to nějaký rozbitý, ale stejně to see.reme.
Není tady