29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvi.100 napsal(a):
Ronjí si ho kupovala nějak draho??
![]()
Mamča si ho také kupuje...tak jsem se jí ptala za kolik a říkala za 370,- na dva měsíce
tady je také levnější...http://www.vegallpharma.cz/nas-sortiment/sarapis/ i když ono to asi vyjde pak nastejno..
Silvííí já ho náhodou sehnala v jedné lékárně 60 kapslí za 398,- ale fakt náhoda jinak se pohyboval od 435,--480,-
a můžu se zeptat,jestli to mamce na přechod nějak pomáhá?Třeba na ty návaly a tak?
Holky a co myslíte jako příprava před IVF Sarapis nebo Wobenzym? Máte někdo zkušenosti? Ptám se jen tak obecně,kámoška se chystá na IVF
Není tady
Holky a ještě dotaz....
Sarapis jen do OVU nebo celý cyklus a proč ?
Není tady
Kaťulí mamka si zatím nějak nestěžovala na přechod....tak nevím bere ho spíš preventivně a kvůli silné ms....
Není tady
Ahojte holky!
Vy jste toho napsali...nestíhám dočíst, nebo aspoň né teď .
Holky já se nakonec rozhodla koupit samotnou mateří kašičku, protože to má v tabletě 200mg té kašičky, zatímco Sarapis "jen" 24mg . A i cena je lepší...tak to zkusím...
Kaťulko a já jsem zatím předběžně rozhodnutá brát do ovulace (tedy pokud by už konečně nějaká byla) 2 tabletky a po ní jednu. Ona je prý dobrá i na sliznici, že to připraví pro mimíska takovej "pelíšek" no nevím, četla jsem to tak .
Jinak holky já vím že tchyně taky jí Sarapis, už hoooodně dávno a ta ho kupuje za 399,- sem si všimla včera u ní na krabičce, nenápadně . Ale co jsem koukala já tak taky všude stál kolem 450,-
.
Není tady
čaudy cácorky....tak dneska zase po*né počasí.....prádlo mi zmoklo i to do práce takže musím zvolit nějakou náhradní variantu...
No děti už také klušou do školy....
JInak vzhledem krásnému počasí jsme zvolili válecí den , ráno to byl grinch a odpoledne po obědě pelíšky a teď moji chlapi mastí hry...)
jasně že nemohu vědět že to bude holka ale snad to vyjde....a pokud jo tak to bude Rozárka...
Není tady
Dani my včera vzhledem k počasí volili taky válecí den . Taky jsme čuměli na bednu, do počítače a hráli hry, jak duchaplný
.
Ale tedy večer přišel F. že mu není dobře, měl teplotu a bolela ho hlava, dneska ho bolí všechno prý . Je to fakt děs tohle počasí
. Na mě navíc působí nějak depresivně
. Já mám ráda sluníčko
.
Jééé tak Rozárka je nááádherné jméno!
Není tady
Danuško děkuji za pochvalu....
jinak dneska zase v práci..... zase honička ...jsem už nějak vyšťavená a tak jsem si řekla od 11.10 o dovolenou a ten blb mi řekl , že mi řekne zítra že si to musí rozmyslet jak to udělá ....asi už padnu na hubu....(
a co ty jak podnikáš?
no naše Verunka je také nějak nachcípaná , teče jí z nosu , očí ....(
snad bude brzo zase ok...
Není tady
Daní jj Rozárka je nádherné jméno
vždycky si vzpomenu na Mufiny čertici
Začínám být také nachcípaná
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Daní jj Rozárka je nádherné jméno
![]()
![]()
vždycky si vzpomenu na Mufiny čertici
Začínám být také nachcípaná
jojo řádí to všude u Verči v práci je půlka lidí nemocná.... a co ta tvoje nožka už je ok? co jsi zase prováděla ty číčo...)
Není tady
Holky i vy jste nastydlý? (tedy u Dani dcera) To je hrůza, podle mě je to fakt tím počasím . F. dnes jen přijel, snědl co jsem uvařila, já ho šoupla do vany s třicetjedničkou olejíčkem a vzal si paralen a zachumlal se do postele. Chudák, je mi ho tak líto
. (on nebývá skoro vůbec nemocnej tak je to u něj takový divný)
Přeju ať se k tobě Silvinko ta nemoc ani nedostane! A Dani ať se Verunka brzy uzdraví!
(to je ta od které budeš babička?
)
Není tady
holky, taky nejsem z té psoty za oknem vůůůbec nadšená se člověku ráno ani nechce z pelechu
natož aby se člověku chtělo někam ven z bytu
už aby byl víkend, to se konečně má snad počasí umoudřit, tak snad vyrazíme lovit další kešky, aby byl nějaký pohyb... no a jak neumoudří, se budu muset dokopat aspoň na bazén, žádné lenošení
Není tady
Danus, ale prd a vořech jsi ... je teda fakt, že já jsem se do toho teď nějak extrémně zapřáhla, ale taky je pravda, že třeba ta pondělní zumba je v tomhle hnusném počasí nabíječ energie jako blázen
jinak jsem se zakousla a v pondělí kvačím na zumbu, ve čtvrtek na cvičení na balonech /u kámošky ve škole cvičí jedna kolegyně/, potom večer na ten aqua.... a v sobotu klasické plavání ......a pak ještě s drahou polovičkou jestli počasí dovolí, pádíme ulovit nějakou tu kešku....
no fuj, jak to po sobě čtu, já jsem ale aktivní
Není tady
Popi to tedy seš . Ale jako hubneš krásně. A řekla bych že i tak jako ani né moc rychle, ani pomalu, a fakt se pohybuješ a jíš zeleninu a říkala si že si ale občas i zamlsáš, tak já bych to viděla u tebe na takové to přesně zdravé hubnutí o kterým se všude píše
. A to je řekla bych moooooc dobře!
Kdyby si mě tím nějak nakazila nezlobila bych se
.
Když já vím, že u mě je hlavní problém, že sem prostě líná . Neumím se přinutit k tomu pohybu a ani třeba k tomu si denně něco zdravýho vařit, jen pro sebe.
Ale teď sem dostala převčírem k svátku tohle http://www2.just.cz/produkty/nahrofit. Nápoj od Narinu. Může se to používat při dietě místo jednoho jídla a zároveň to můžou i těhulky protože to má moc vitamínů a tich nenasycených kyselin a já nevím čeho všeho ještě . Tak si říkám, že bych měla se do toho hubnutí taky obout a mohla bych tímhle zaplácávat to jedno jídlo, i když nevím jestli by mi to při každodenní konzumaci za chvíi nelezlo krkem
Není tady
Ještě jsem si vzpoměla Popi že jsem se tě taky chtěla zeptat, když si brala taky ten Metformin, pomohl vám nějak? Zráli vajíčka líp? Kolik si ho brala? A bylo ti po něm špatně?
To jsem zvědavá, co? Ale já ho beru jen pár dní a docela mi po něm špatně je
, ale beru ho pořád dál a říkám si že bych vydržela i mnohem víc
jen kdyby to už pomohlo
.
Není tady
Danus, co se týká koktejlu, kdysi jsem měla Viaredin, pomáhal, naučila jsem se díky němu jíst menší porce... on je stejně klíč hlavně v té pravidelnosti a pak pohybu, to je jasné... nehubnu rychle, max. to kilo za týden, jak se udává optimální rychlost, no uvidíme jak dlouho mi to vydrží, každopádně na ten pondělní pohyb (zumbu) jsem si zvykla a už už se těším aby bylo další pondělí, celkem mi tenhle mejdan při hudbě začíná chybět
Metformin jsem měla dost dlouho, zle mi bývalo, když jsem si ho vzala na prázdný žaludek to jsem teda měla co dělat... a co se týká účinku, nechci, aby tě to odradilo, ale když jsem ho měla ke Clostilu.... tak poprvé jsem měla 1 folikul, podruhé už nic.... když jsem ho pak měla ke stimulce na IVF (dr. mi ho nechal až do ET), tak jsem měla 25 vajíček.... oproti 8 při prvním pokusu... nejde ale posoudit, jaký vliv na to měl právě Metformin, protože já měla při druhé stimulce jiné injekce (poprvé Gonal, podruhé Puregon)...
takže fakt podle mojí situace těžko soudit, ale dr. říkal, že jsou ženy, kterým to pomůže... tak přeju, abys mezi ně patřila právě ty
Není tady
Popi díky za odpověď . Já mám tedy ještě taky jednu známou co ho brala a ta říkala, že jim vůbec nepomohl
. Tak trošku opadlo moje doufání v něj...ale co naděje umírá poslední...budu se dál snažit myslet optimisticky a věřit že nám pomůže...protože já už tu ovulku tak moooooc chci!
Není tady
Teda Popíku
Si jednička
Daní nožka už je lepší....kulhám stále, ale bolí to méně...jenže jsem bez pohybu na Oldies jsem chvilku tančila a pak jsem doma bolestí málem umřela
štve mě to!
A navíc chřipajzna se rozjíždí...nos ucpaný, kouby bolí
Není tady
verynka napsal(a):
Silvíku, nedá se nic dělat, manža tě bude muset nosit na rukou, aby sis nožku neničila...
jo Very...teď jsem mu řekla, že z malování asi nic nebude (máme malovat na baráčku ), že mám rýmičku a kašlík a on: "Nesmíš si to připouštět."
Poraďte mi prosím, jak si nepřipouštět rýmu?
Není tady
Danuskaxy napsal(a):
Holky i vy jste nastydlý? (tedy u Dani dcera) To je hrůza, podle mě je to fakt tím počasím
. F. dnes jen přijel, snědl co jsem uvařila, já ho šoupla do vany s třicetjedničkou olejíčkem a vzal si paralen a zachumlal se do postele. Chudák, je mi ho tak líto
. (on nebývá skoro vůbec nemocnej tak je to u něj takový divný)
Přeju ať se k tobě Silvinko ta nemoc ani nedostane!A Dani ať se Verunka brzy uzdraví!
(to je ta od které budeš babička?
)
nee ta coje těulka e TEREZKA...zítra jde na kontrolu tak snad už dostane průkazku....
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
verynka napsal(a):
Silvíku, nedá se nic dělat, manža tě bude muset nosit na rukou, aby sis nožku neničila...
jo Very...teď jsem mu řekla, že z malování asi nic nebude (máme malovat na baráčku
), že mám rýmičku a kašlík a on: "Nesmíš si to připouštět."
Poraďte mi prosím, jak si nepřipouštět rýmu?
tak mu řekni, že máš rýmečku, kašlík a bolavou nožičku a přesto, že si ani jedno z toho nepřipouštíš, tak se cítíš mizerně, no a co teprve, kdyby sis to všechno připustila, to by se pak o tebe musel celodennš starat, vařit ti polívečky, čajíčky, nadrchmávat polštářek, být na tebe miloučký atd... no nebyla by to pro něj žádná sranda...
Není tady
Ahoj holky,
teda já mám dnes ale divný den...plný nejrůznějších pocitů....nejprve radostná zpráva, že se mi narodil synoveček Adámek
pak mi bylo líto švagrovky, protože chudinka rodila celý den a nakonec ve čtyři se rozhodli udělat císaře
Brouček má 4,5kila
a teď jsem se na hodnocení lékařů dočetla, že mi umřel gynekolog
teda alespoň to tam jedna píše .... nemůžu tomu uvěřit, byl ještě poměrně mladý....
Není tady