|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

no já vzhledem k tomu, že jsem prospala a probděla celé dpoledne, usnu asi až se slepicema. Ale když ony budou vstávat
Jdu se zase na chvíli natáhnou
páčko!!!!

Není tady
Koukam, ze tady se chrape :-)) Me ty volby dneska zmohly :-)) V pul desate jsem si sla lehnout poprve a o pul dvanacte vstala a uvarila gulas..v pul treti jsem lehla podruhe a v pul seste vstavala..tohle hybani tlaku a bourek mi teda dava zahulit..takze kdyz bude nekdo ponocovat,zrejme tu budu minimalne do pulnoci :-))

Není tady

halóó, jsem tu....
No, do Prahy to mám daleko, já počkám jak se vyjádří Mudr v pátek.
Silvi, já do toho chci jít, H. pořád řeší prachy..já vím, je to důležité. To potom ale znamená, že bych asi neměla mít dítě vůbec, protože se o něj po finanční stránce nebudu moct postarat.
V tomto směru bylo v anglii lépe, měla jsem práci. A já se toho tak bála, že žádnou neseženu a je to tady.
Není tady
Tam je i státní že??? Pro případ, že by to v Reprof. bylo fin. nákladné....
A co manža?? Už si o tom s ním mluvila nebo vyčkáváš té návštěvy u dr.?? asi bude rozumné, jak říkala Mufi připravit si pro něj otázky....které by manžu při poslechu přesvědčily, že není na co čekat...??
Není tady

Silvi, já už jsem s ním o tom mluvila, my o tom jako diskutujeme často. Podle mě ale nepočítal, že se tohle může opravdu stát. Pořád si myslí,že otěhotním normálně.
Ale už jsem to s ním probírala. Ono, já jsem na něho taky vyhrkla částku 25 000 Kč. On má na výplatu 12 a já nedělám, jesště platí alimenty...No..co ti mám vykládat.
samozřejmě, že pokud by to bylo hodně finančně nákladné, šla bych se zeptat do fakultky v Olmiku.
Ale teď, po tom, co jste psaly, si říkám, že mám dost vajíček, podle Dr..po Clostylbegytu jsem reagovala dobře, měla jsem bnaposledy tři vajíčka. A H. má spermio taky v OKeji..tak snad...nevím, no....
Není tady

Mamka mi říkala, že pomůže. H. rodiče ne, oni už mají vnoučata, dvě od H. segry, jedno od H. a ještě má i H. brácha.
Moc se s něma o tom nedá mluvit. Otěhotní vždycky hned. Nemám s kým si o tom povykládat.
Není tady
Leontý...já myslím, že to bude dobrý
budeš mít kupu vajíček a já myslím, že ve státním Tě to nebude stát nic jako mojí švagrovou
Moc moc držím palce 
S tou prací to je naprd
myslíš, že teď nebude ani šance sehnat nějakou brigošku??? Je sezona, tak by mohly být nějaké nabídky. Co si dát ten inzerát na doučování aj???
Není tady

Doučování AJ jsem si dala inzerát a nic..
Brigády, to už jsem obešla plno obchodů a půjdu znovu. Uvidíme....Ale momentálně mi každý říká, že mají své brigádnice a kdyby něco, tak se ozvou. Zatím se ale nikdo neozval.
Neházím flintu do žita a vyrazím znovu na obchůzku. Jinak posílám hodně životopisů přes internet. Já mám dojem, že to Olomoucko je vůbec nějaké zakleté, ta práce tady asi opravdu moc není. Dnes jsem odepisovala na inzerát jako kosmetická poradkyně...Na živnostenský list, no, to by mi ani tak nevadilo, hlavně, abych si něco vydělala, teda, pokud by to vyšlo.
Taky jdu v úterý na pohovor do Call centra....
Upravil(a) leontyna (30. 5. 2010 16:26)
Není tady

jo, já to taky tak vnímám..
A jak je tobě Silvi??? Co říkali mudři??? Že to teď klapne, že jo?
Není tady

Silvinko, já se ločím, odjíždíme domů....
Zatím papa... a pozdravuj všechny holky tady, Def, Ronju,. Mufa, Gabu atd..nechci na někoho zapomenout.Papa..
Není tady
Imunolog říká, že teď je u mě nejvhodnější doba na těhu
tak doufám, že si to myslí i to moje tělo 
Opravdu nevím, mám i přes to dnešní špinění dobrý, zvláštní pocit.....nejdřív trochu nervíky a asi jsou pořád....ale tak nějak cítím pořád tu naději. Když jsem špinila loni po ET, věděla jsem, že je to konec...to se prostě pozná. Teď to ještě nevím......cítím, že to bude dobré, intuice u mě většinou funguje, navíc jsem velký realista...ale tentokrát!!! Když to nevyjde....musím se s tím poprat, ale já cítím, že to ještě není konec...kéž bych se nemílila 
Není tady
http://brigady.jobs.cz/search/?srch[local]=R272610&srch[prof]=&srch[key]=
http://www.spravnykrok.cz/
http://portal.mpsv.cz/sz/obcane
leuš tady máš ...koukni třeba něco najdeš..... chce to fakt každý den hledat....přeji hodně štěstí....

Upravil(a) danano (30. 5. 2010 17:11)
Není tady
Holkyyy
co je s vámi???? Saďourkuuu???? Ronjísku, Leontý.... a další!!!! Vás tu vůbec není vidět ... zrovna když prudím doma a čekám a čekám a pozoruji se
Musím drbat na emiminu v ivf-kách, ale vy mi chybíte holky moje
alespoň dejte vědět, že je vše ok hm 
Není tady
No Síííímo a Very já mám totiž to velké štěstí, že Vás dvě tu chytnu...vy jediné na mě neprdíte...Ještě Daní...
Není tady
Silvoušku já tě pravidleně kontroluju
Ale zpovzdálí, makám jako fretka, abych si nadělala tu Ameriku
A když mám zrovna na babi čas, tak tu řeším moderátorské problémy (teď třeba právě to, jak jsem mizerná a zaujatá moderátorka
) Tvoje vlákno ale kontorluju několikrát denně, takže podávej pravidleně hlášení, i když nereaguju, čtu a mačkám palce 
Není tady

hoj Ježidědci!!!! Tak Morava má zase veselo, ale nejsme sobci a posíláme mraky k Vám
Co zde nového?!?!? Neměla jsem čas nějak sledovat.

Není tady