29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Karal napsal(a):
Silvi, nevim kde te dohonit, tak to zkusim tu - HOOOOODNE STESTI A DRZIMMM VSECHNO CO MAM!!!
dík zlatí
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Karal napsal(a):
Silvi, nevim kde te dohonit, tak to zkusim tu - HOOOOODNE STESTI A DRZIMMM VSECHNO CO MAM!!!
dík zlatí
![]()
Te cekam na clostil a ty tady ,tsssssss
Není tady
Silvinko, na zítra moc moc držíme palečky, budeme na Tebe (vás ) myslet. Hezky připrav bobíškům útulný domeček, ať se jim u Tebe těch 9 měsíců líbí.
Není tady
Silvinko tak na zítra tfuj tfuj tfuj a pak i na dalších 14 dnů
a pak už to bude pohodička
Není tady
haló, haló, smaženice!!! Kdepak se zase flákáte?!?!? Ostravsko zahltilo sluníčko, tak to vidím tak na hodinu a jsem venku
Není tady
jááák potvora!!!! Po těch 14 dnech co u nás neustále lilo a chcalo, jsem ráda, že tu žlutou kouli vidím
Není tady
Ty voe, si pripadam jak pako, pac tu furt probiham z diskuze do diskuze :-))) Prave potvora, ze se 14 dni neukazalo :-)) Koukam, ze dlouhodobky chrni zimnim spankem..no,ono se pri tom pocasi neni co divit :-)
Není tady
já jim dám zimní spánek!!!! JEn co se vrátím z venku, tak jim tady zatroubím
Není tady
Saďourek napsal(a):
jo tak proto tady panuje vražedné pracovní ticho
tak to teda sorry, nebudu rušit, ale můžu se alespoň dívat?!?!?
![]()
VErčulku, já taky čumím jak puk!!!!!! Vždyť si nedávno byla 11ttže ty to počítáš po dvou?!?!?
Ty hele a víš že asi jo Hrozně to letí, sama čumím jak puk, nedávno jsem zjistila, že jsem těhu...
Pořád čumím na nějaké novinky od tebe a ty klidně neodpovíš ani Silvince, styď se babo jedna
Není tady
já si ani nevšimla, že se mě tu někdo na něco ptal
K dr. jdu v pátek, ale dneska ráno mě málem odvezli do Bohnic. Vyletěla ze mě krevní sraženina o velikosti rozpláclého hrášku, ale málem mě odvezli. Přikládám to večernímu sexíku, ten byl vlastně v tomto těhu poprvé. Ryčela jsem tady, že už nikdy enchci být těhotná a chci být chlap Už tak mám nervy jak špagáty a ještě toto.
Není tady
Sááádí tak na pátek držím palčáky na pátek kočko!!! to zatracený špinění nedá pokoj co
věřím, že teď už je to ok?
Já přišla z venku, že se půjdu chvilku válet k tv a začalo mě píchat na levé straně už se asi začínám pozorovat
fakt jouda!! musím furt něco dělat, abych zaměstnala mysl...ještěže tu teď mám alespoň toho synovce
no ale píchá mě pořád
Není tady
Silvi, koukám, že se pěkně míjíme. Já byla taky venku, cca půl hoďky, abych přišla na jiné myšlenky aprd mi to pomohlo
Bylo to opět jednorázové zašpinění, teda krev a klid. To byly poslední vlásky , které jsme Karlovi IV. dělali
Není tady
a taky doufám, že i bude klid!!!! Že to byla poslední výstraha
To už jsi odpočatá nebo jsi ještě do postele nedolezla?!?!?
Není tady
no dolezla, jenže mě ta únava přešla jakmile jsem dolehla
takže tu zevluju u pc, za chvilu jedu pro neteř...je s babi na dětském dni...a asi dneska vytuhnu s dětma už po večerníčku
Není tady