29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ronja napsal(a):
Ahááá, no fajn, tak já jí ty ??? smažu...to víš, jsem stará sklerotička.
Holky s kým jsem tu naposledy řešila, jestli jít za tou kamarádkou, tak jen vám řeknu, jak to dopadlo. Zavoala jsem jí do porodky, mluviliy jsme spolu asi hodinu, když malá spala. Říkala mi, ať nejezdím, že je tam šrumec a nemá žádné soukromí a že je radši, když si popovídáme po telefonu, protože se může zašít a povídat si se mnou v klidu. Takže jsme se domluvily, že přijdu na návštěvu domů hned jak budou s malou doma. A včera jsem si v kostele chovala čerstvě narozenou Lidušku mojí jiné kamarádky a bylo to super extra moc pěkný, takže všechno v poho
Ronjí, to je super řešení.
jo a čerstvounký miminka se chovají úplně nejlíp... ještě neřvou, když si je chceš půjčit...
Není tady
Ahojte babunky
Omlouvám se,že sem tak vpadám, normálně nestíhám pročítat ani náš chat,ale nemůžu neříct Saďourkovi, že jí tiše gratuluji, držím palce,pěsti, všechno co jde a že věřím, moc věřím a doufám, že bude všechno jak má...
Samozřejmě občas myslím i na vás ostatní, jak bojujete...akorát jsem si dočetla Silvinky příběh...nevím kdy v květnu to plánujete,ale přeju hodně štěstí...co nejvíc Hezkej večer všem a jednu spešl pusu Ronjiskovi a Sissince s Tobim
Není tady
hoj babuleny, ještě jednou díky a už toho nechte
Oliii, samo, kdybych špinila víc, tak letím okamžitě. Mě to včera úplně překvapilo, nebyla to jasná krev, ale takový vlásečnicový hnědý chuchvaleček, podobný zbytkům hematomu (co jsem měla loni). Budu plně ve střehu
Není tady
Ronji, Renča75 se teĎ zjevila u SIlvi v tématku.
Není tady
Saďourku ty tutlalko jakto že já nic nevím...
No tak strašně mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc ti gratuluju a ještě vííííííííííííííííííííííííc ti držím palčáky.....držžžžžžžžžžžžžžž se holka jak to jde.....
Není tady
evajs napsal(a):
Ahojte babunky
Omlouvám se,že sem tak vpadám, normálně nestíhám pročítat ani náš chat,ale nemůžu neříct Saďourkovi, že jí tiše gratuluji, držím palce,pěsti, všechno co jde a že věřím, moc věřím a doufám, že bude všechno jak má...
Samozřejmě občas myslím i na vás ostatní, jak bojujete...akorát jsem si dočetla Silvinky příběh...nevím kdy v květnu to plánujete,ale přeju hodně štěstí...co nejvícHezkej večer všem a jednu spešl pusu Ronjiskovi a Sissince s Tobim
jééé Eviii děkujem
Není tady
Sádí i já moc gratuluju!!!! A budu vám držet palce, ať jde dál vše jen a jen dobře!!!
Není tady
haló, haló!!! Kde V8m je zase konec!!!! J8 jdu za chvíli k zubaři
tak doufám, že bude vše OK
Není tady
Sadí, tak tady čumím jak puk, to je supééééééééééér Držím všechny palce co mám, aby bylo vše jak má, však víš
Tfuj tfuj tfuj!!!
Není tady
jo tak proto tady panuje vražedné pracovní ticho tak to teda sorry, nebudu rušit, ale můžu se alespoň dívat?!?!?
VErčulku, já taky čumím jak puk!!!!!! Vždyť si nedávno byla 11tt že ty to počítáš po dvou?!?!?
Není tady
Haló, haló, kde je vám zase konec?!?!? Nevíte, v kolik dneska začínají naši s hokejem?
Není tady
Saďourek napsal(a):
Haló, haló, kde je vám zase konec?!?!? Nevíte, v kolik dneska začínají naši s hokejem?
prý ve dvě
Není tady
leontyna napsal(a):
Jsem tu první, teda až po Ronjískovi.
Holky, nevíte něco o Leni77???
ahoj Leonty.. ja ziju dneska jsem zacla drtit na statnice.. nedala jsem jednu cast a jdu na ni znova devatyho cervna... ale vzhledem k tomu.. ze na to zase totalne.. s.eru. tak me asi zase vylejou
po gyndr strance jsem v naprostem poradku,ale o zadnyho kindošíka se nesnazim, pac mame total krííízu a ja jsem si koupila byt.. tak jsem to pekne shrnula a zase mizim
vsem smážám držím palec.. hlavně Saďouroj
Není tady
Lenka77 napsal(a):
leontyna napsal(a):
Jsem tu první, teda až po Ronjískovi.
Holky, nevíte něco o Leni77???ahoj Leonty.. ja ziju
dneska jsem zacla drtit na statnice.. nedala jsem jednu cast a jdu na ni znova devatyho cervna... ale vzhledem k tomu.. ze na to zase totalne.. s.eru. tak me asi zase vylejou
po gyndr strance jsem v naprostem poradku,ale o zadnyho kindošíka se nesnazim, pac mame total krííízu a ja jsem si koupila byt.. tak jsem to pekne shrnula a zase mizim
vsem smážám držím palec.. hlavně Saďouroj a Silvíkoj
Není tady
zisi , ja jak sem nelezu, tak uz ani neumim posilat a opravovat prispevky
Není tady