29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj babulenky,
vůbec nestíhám. Dneska jsem byla v PPP pro výsledky Andulčiných testů. Bude muset změnit školu. Zítra budu volat do té nové. Tak snad ji vezmou. Vůbec nevím, co bych dělala, kdyby to nevyšlo.
Mastím dohánět CT resty - tady je jeden z nich
Není tady
Ani, jak to, že musí Andulka měnit školu?
Není tady
ahoj holky,
Lentilko - cítím s Tebou, Ríša minulý rok ve školce to byly nervy... každý den mi učitelky řikaly, co tam zas dělal a jak zlobil... kluci jsou prostě jiný než holčičky... my to doma probírali s Ríšou pořád... a každej den jsem šla do školky se staženym žaludkem, co zas bude... no a letos je to v pohodě... jsou to období bych řekla... určitě děti vedeš správně, občas to přeženou, tak to chce s nima o tom mluvit... aby taky věděli jaký důsledky může jejich chování mít... ale to ty dobře víš, máš o hodně dětí víc než já... a neboj, bude líp... rozumím Ti, tak hlavu vzhůru...
Spirulko - boží dílko od Marty... hezky barevný
Dagi - super ten avatar, jsi dobrá... to já furt nemůžu nahrát ani tu mou fotku... nejde mi to ani za nic...
Annave - krása, tobě to tak jde.. ty extrakce.. jen se kochám
a neuvěříte, co se stalo dneska mně... šli jsme z obchodu, kde Ríša potkal kamaráda ze školky, tak moc chtěli, aby šel Matýsek k nám... tak jsem se s maminkou domluvila, že ho odvezu k nám a večer si přijedou.. tak vyjdem ven, ještě si řikám, že by to bylo hezký mít tři děti, když je ten Matýsek s náma... jdem po chodníku k autu a najednou starej dědek na ty moje děti a Matýska: parchanti to jsou, parchanti.. a pod.. a já na něj, to nejsou parchanti, to jsou moje děti a ať je na mě slušnej, že mu nic nedělám... a on, že jsem je měla nějak vychovat.. no já myslela, že se mi to zdá... to jsme jenom šli... holky, fakt, no nechápala jsem... on byl takovej zlej... tak jsem mu řekla, že je starej a zapšklej a že by neměl vycházet ven z bytu a kazit ostatním život... ale tak mě vytočil... oni jen šli a štěbetali spolu... zapadl do lékárny a já si pak řikala, jestli za ním ještě nejít, ale to by asi nemělo cenu... tak absurdní situace... já, takovej peacemaker... na každýho se usmívám... no fakt mně z toho bylo těžko ještě doma.. asi je nešťastnej nebo co... tak si řikám, že jestli se dožiju stáří, tak nesmím být protivná na lidi okolo...
Není tady
Tak já dám pár foteček z dnešního Katuščiného dne
Není tady
Krásný večer všem
Sillwy - já to nemyslela, jako tvrdá do slova, ale že mám z tebe radost, že ses naučila ozvat. Pamatuju se, vždyt se známe čtyři roky a zdála ses mi bojácná. Změnila ses díky dětem - k lepšímu.
Gabi - supr připomínka s myčkou
JIrusko - už na toho dědka nemysli. Já jsem jednou takhle potkala bábu, Markétka jela na motorce po chodníku - na odstrkávadle - pomalu (to bylo tak před rokem) a já malé říkám, a dej pozor, dej pani, musíš se vyhnout. A bába na mě - ale fakt zle, jsem se nezmohla ani na slova. To snad máma má dávat pozor, kam dítě jede. Kam ten svět spěje, haranti nevychovaný
Lentil - a kolik je klukovi? Myslím, že nemusíte platit nic, když měl kluk úraz při tělocviku, sice si to zavinil sám, ale ve škole maj na děti nějaký pojistky, vyplnovali jsme pro školu papíry.
Musím zatukat, kluci se rvou jen spolu a ve škole ne. Ale taky jsem na třídní schůzky chodila se staženým žaludkem. Ted je klid. Ale když se malá narodila, bylo to nejhorší. A učitelka jako mě naznačovala, jestli se u nás doma něco neděje, že kluci zklackovatěli a že jsou s nima problémy (vyrušování, chechtání při hodině atd... pořád stejná písnička) . Tak jsem si říkala, fajn, oni mě berou jako sociálně slabší lidi, když mám tři děti? Pavlika jsem se zastala, řekla jsem, že zlobí od školky, a co s ním, že ho přece nebudu mlátit kvůli každý poznámce. A byl klid.
David chodil - do osmičky, devítky - a to byla puberta jak vyšitá. Ted jo v poho.
Aničko - v PPP - proč musí změnit školu? Zjistili nějaký negativa na vaší uč. jak si psala, že je divná? Jestli jo, tak to je fajn, že s tím v PPP něco dělaj.
Dagi - krásně sis pohrála s písmenkama
Zítra na mě prosím myslete - jdu na ten pohovor
Není tady
Kateřince všechno nej nej nej
Krásný fotky
Není tady
Jiruško, neboj, ty zapšklá určitě nebudeš. To jen takoví, co se jistě neuměli bavit a být šťastní ani za mlada. Chválím Ločka i nový Dagi avatar.
Jiruško, asi to máš velké. To musí být 100x100, tak to mám tady i na MMB, BC a pod.
Není tady
no a Katušky fotky jsou super.Duši zítra držíme pěsti jak o život.
Není tady
ani, to je nádherný ráček! já bych možná vynechala ten blending, ale to je zas otázka vkusu.. extrakce jsou prostě tvoje parketa
jiruško, teda co to bylo za dědka kverulantského? takové lidi nechápu, a ani nechci.. bůh ví, co za tím chováním třeba je, ale i tak..
a kačulce ještě jednou vše nej . tak elmo je její favorit, jo?
duši, držím palec a tfuj tfuj tfuj
Andrejko... jéé Kačence vše NEJ k narozeninám.... jsem pako, jsem to nějak opomněla... fotky super, je opravdu nádherná holčička...
Není tady
Duši Lukymu je patnáct je v osmičce a nikdy se nepral, on se spíš bojí. A tohle vlastně taky rvačka nebyla, jen do něj strčila on neštastně upadl na ten sušák, ale je to jednou fyzické násilí a postih. A platit teda asi ošetření nebudem, jen u zubaře to co nehradí pojištovna a tam nevím, jak je to u dětí. Ale to je jedno, hlavní je že kluk nemá otřes mozku nebo tak něco. Luk mě ted neuvěřitelně vytáčí, vysvětluju pořád, odkejve, chvíli je klid a pak zas další etapa pubertáctví, ale i on z toho jednou vyroste. U holek ani nevím, že nějaká puberta byla
Dagi supeeeer avatárek, jo a a tvůj oblíbenec já nebo Johny Deep legace no
Andrejko krásný fotky
Jo a Duši zítra držím všechny palečky co mám at ti pohovor dopadne dobře, taky to nemáš lehký
Upravil(a) lentilkayes (25. 5. 2010 22:41)
Není tady
Holky díky moc za Kačenku
Není tady
lentilkayes napsal(a):
Dagi supeeeer avatárek, jo a a tvůj oblíbenec já nebo Johny Deep
legace no
leni, no oba přece
HOlky - díky
Lentil - věřila bych tomu, že to bylo jen takový poštuchování, protože kdyby se poprali, tak by to jen tak neprošlo a asi by se jen tak od sebe nenechali odtrhnout. Takže Lentilko - jestliže je k lidem slušnej, nerve se na potkání, tak prostě už se stalo .Oni už si ted taky myslej, že začínaj prázdniny , či co, tak jsou jak z divokých vajec
A bud ráda, že u holek puberta ok, protože já třeba byla v pubertě na lhala jsem, neposlouchala, sice ve škole dobrý, ale na mamku jsem si pěkně dovolovala. Když o tom kolikrát přemýšlím, byla jsem pěknej hajzl a je mi mamky líto. Ale jsme si to vyříkali, tak jsem zvědavá jednou na Marky. Píšou, že tříletí dítě prožívá malu pubertu, a ona jak si ted uvědomuju svoje já, tak je generál hadr.
Jak si pořád stěžuju že moc nemluví, tak už to není pravda. Fakt díky školce - nezavře pusu a mele mele mele.
Není tady
dagi napsal(a):
lentilkayes napsal(a):
Dagi supeeeer avatárek, jo a a tvůj oblíbenec já nebo Johny Deep
legace no
leni, no oba přece
Dagi jůůůů děkujiiiiiiii aspon konec dne mě potěšil
Není tady
Jo jo Duši přesně jak říkáš. On mě sice vytáčí hrozně a já jsem někdy horká hlava a řvu, pak mě to mrzí, ale pak si v klidu řeknu, co je to za problémy, hlavně že je zdravej relativně, a jinde mají větší problémy.
Není tady
Dagi, když já nevím, co je to blending Krásný avatar
Duši, na paní učitelce ne, na Andulce. Tvrdí, že prostě na klasickou školu nemá. Potřebuje menší kolektiv a individuálnější péči. Tak snad nás vezmou. A tobě moc držím palce.
A Kačence všechno nej...
Upravil(a) annave (25. 5. 2010 23:03)
Není tady
annave napsal(a):
Dagi, když já nevím, co je to blending
Krásný avatar
Duši, na paní učitelce ne, na Andulce. Tvrdí, že prostě na klasickou školu nemá. Potřebuje menší kolektiv a individuálnější péči. Tak snad nás vezmou. A tobě moc držím palce.
A Kačence všechno nej...
Ani - tak to je fajn, bude mít mín dětí v kolektivu a uvidíš, že se učení zlepší. Snad vás vezmou. Stejně do školy dojíždí ne, tak už je to jedno. A bude mít hlavně uč na ní čas, probrat znova , co nechápe a tak - individuální přístup. Když jsem se o to zajímala a hodně četla, kvůli Pavlikovi - děti z toho vyrostou a normálně se zařadí do života . Jen ted ten vývoj u nich není rovnoměrný. Některý myšlenky maj na 15 ale přitom někdy přemýšlí jak sedmiletý. Oni nejsou hloupí , ale prostě ten mozeček uzrává jinak.
Pavlik se až ted v sedmičce mi přijde začal zlepšovat - a on se naučil hlavně sám učit.
Ani - taky jsem nevěděla, co je blending - ale asi už vím. - zapitá fotka
Lentil - přesně - já jsem taky horká hlava
Upravil(a) dusička (25. 5. 2010 23:07)
Není tady
Bože já jsem slepoň, Annave - tak to je nádhera
Díky moc za krásného ráčka, to je prostě neskutečně krásný. Díky ještě jednou za ráčky, moc moc díky všem
Není tady
Duši, to jsem ráda, že to slyším. Mě ani nejde o známky, každý nemůže mít samé jedničky. Hlavně, aby byla spokojená a dařilo se jí v životě. Pořád tu vymýšlím jak jí pomoct.
Sem si to myslela, že to bude ta zapitá fotka. Já to měla původně bez ní, ale přišlo mi to takový nedodělaný.
A jsem taky horká hlava
Lentil, ani jsem nereagovala. Já myslím, že by po vás mohli chtít maximálně to co neuhradí zdravotní pojišťovna. Cítím s tebou. Já chodím se sevřeným žaludkem do školy pořád.
Není tady
Ani
Když jsme byli my v PPP, radila nám, aby jsme Pavlika hodně chválili - něco, v čem je dobrej, v čem je lepší než ostatní. Já nevím, jestli malování, zpívání - určitě něco najdete. Jde o to, že ty dítka to na sobě cítěj, že jsou jiný než ostatní, ale oni sami s tím nic neudělaj. Fakt to chce čas. NEvěřila jsem tomu, ale musím říct, že Pavlik se srovnává. Sice na vysvědčení tu čtyřku má, ale víme, že studovat nebude, a je šikovnej na práci, pořád něco kutí v kůlně. Tak posílám
Není tady
Duši, pod to se podepisuju. Dítě se má chválit co nejvíc. I když je moc těžké něco najít zvlášť u dětí, kterým to moc nejde.Ale jen pochvala je může posunout dál a bude je to aspoň trochu bavit. Jak se děti učí s odporem , tak to nikdy moc nejde.já jsem vnukovi vždycky říkala, že je to jako vyšlapávat v trávě cestičky. Aby cestička nezarostla, musí se po ní pořád chodit. A tak se musí i opakovat to učivo. On pak vždycky sám s radostí říkal třeba u násobilky, nebo vyjmenovaných slov , že už je cestička vyšlapaná a nepřipadalo mu to zbytečné.A nakonec dyslektik, dysgrafik má za sebou rok na osmiletém gymplu.
Není tady
Já vás každý večer hezky dočtu a hned tam jsou odpovědi tak mi už nepřijde tak důležité reagovat ale dneska musím
Jiruško neboj ty nebudeš zapšklá já znám mladé lidi a zapšklé není to jen výsadou stáří (i když já su také někdy protivka ) . Myslím že to je povahou a tak zlí lidi jsou sami nešťastní.Dědka jsi měla poslat do háje a ne se tím trápit
A co se týče protivných sousedů nedejte se a bijujte.Už jsem to tu psala jednou,nade mnou bydlí malé dítě mají plovoucí podlahu a musím říct že neruší.Občas jí slyším i Nikolka říká "to je malá Andynka" ale není to nic co by vadilo.Prostě zase prudí jen ty co umřeli ve třiceti a bohužel už jim je 90.
A že se děti perou ve škole se stává naše Hanka zmlátila pár kluků smáli se jí že je tlustá (a byla
) tak je vždy zbančila a bylo vymalováno.Nikdy jsem jí za to netrestala jen jsem jí vysvětlovala že jsou vlastně hloupí vůbec nevědí jak jednou budou vypadat.A se všema si dneska perfektně rozumí a smějou se tomu.
A Silwanino "dala do d*žky" se mi moc líbí zasloužila by si to baba jedna
Sakra to jsem se rozepsala
Není tady
Dobré ranko!!
Duši tfuj tfuj držím palce i na nohách
A k tomu praní se tak já bych se prala někdy ještě teď ,naštěstí jsem to nikdy nemusela řešit,kupodivu mám hodný děti,po kom ale jsou to fakt nevím.
Anni to je dobře,že jste na to přišli včas,uvidíš,že Andulka bude spokojená není nad individuální přístup k dítěti ze stran učitele.Držím palce ať se dostanete.Já taky často přemýšlím.co bude s tím mým puboškem.Je mu sice letos 16,ale pořád s manželem vidíme a já to dost pociťuji,že je v proti svým vrstevníkům tak rok dva pozadu.Né v inteligenci,nebo samostatnosti,ale spíš po té citové a sociální stránce.To co zajímá kluky v jeho věku,tak on je fakt pozadu.V 16 letech se nestydí mi dát před školou pusu,když se stane,že na něj s Eliškou čekáme atp.přijde mi takovej hodně dětskej ještě,mám z té střední školy šílenou hrůzu.Ale na druhou stranu kupodivu v kolektivu ho berou.Je sice divnej jak říkají,ale nemají s ním problém.
Holky a my teda zapšklý starý báby nebudem,to se nestane,spíš si myslím,že skončíme v nějakým scraperským domově důchodců někde společně,a tam to pěkně roztočíme......
Já taky nevím co je to blending??
Není tady